Toimi Kankaanniemen sairasloma

Onkohan Toimi masentunut?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyihyi

      Hyi olkoon noita vanhoja pervoja!!! Ja vielä olevinaan kristillinen ihminen......

    • Hilloviivalle

      Kyllä se masentaa kun ei pääse hilloviivalle ja vaimokulta paukuttaa ohimoille ja silmäkulmiin hillokauhalla. No ei siinä mitään , kivet on heitetty, sanoo Timo.
      Kolme Isä Meirää ja tuut sit ens viikolla eruskuntaa ku mustelmat o haalenneet.
      Tehdään susta joku Kanisteri.

    • toimetonmies

      Jospa se kärsii unettomuudesta.

    • olenKD

      Yllättävää kyllä ja pettymys... olen pitänyt Kankaanniemeä asiallisena jätkänä. Ja vielä entinen Kristillisdemokraatti. No, kaikkihan me virheitä tehdään, eiköhän tämä iltapäivälehtijulkisuus ole riittävä "rangaistus" ja elämä jatkuu. Anteeksiantoa kaikille.

    • nakukuviakans

      Son niinku siinä häjyyt leffassa, akan kuullen julistetaan jeesusta ja herraa, syntisten ikuista kiirastulta mutta kun silmä välttää niin kiitellään niitä häjyjä viinapullotrokareita että tulitte pelastamaan mun viikon, eihän tätä muuten jaksaisi.
      Kankis on päässy nyt eroon painostavasta uskonlahkolaisuudesta ja heitti lekkeriksi uusien porukan nakkupuolituttujen kanssa puolituhmille sanaleikeille, nyt vaan huomas että akat pelaakin yhteen pussiin, kankis ulos ja heidän akkalauman akka tilalle. Tätä se nettimaailma teetättää, ollaan ku varsat kevätlaitumilla vailla huolta huomisesta, nyt vaan tuli sitten lunta tupaan takatalven muodossa.

      • Heh, joo: saas nähdä tuleeko Persuille naisministeriä ikäänkuin Toimin tilalle.


    • enhyväksytätä

      Minulle on myös pettymys. Ja vielä noin pitkään jatkunut viestittely. Mahtaa olla kriisi perheessä. Tietenkin armoa että Jumala puhalsi näin pelin poikki. Ajassa on vielä mahdollista tehdä katua ja tehdä parannus.
      Onneksi hän ei enää ehdokkaana puolustanut ensisijaisesti kristillisiä arvoja. Kuitenkin häntä on varmaan äänestäneet uskoviaset. Mielestäni tulisi erota kansanedustajan tehtävästä. Hakkarainen on julkinen syntinen, mutta Toimi salasi.

    • perustarpeita

      Ihminen masentuu, jos ei pääse suoristamaan suonta riittävän usein.

    • kankiskovajätkä

      "Mielestäni tulisi erota kansanedustajan tehtävästä. " Täh, minkä takia, kysyn vaan.
      Siis tämähän on maa, missä on nykyisin kunnia asia olla homo, nuoret naisen alut kannustetaan kölkkimään rokkistarojen kanssa, yhdeksi niistä tuhansista ja taas tuhansista mitä niillä on jo ollut, yksi lisälovi vyöhön joukon jatkoksi. Sitten kun sitä aikansa tehdään, niin voidaan alkaa - kansanedustajaksi. Toiset samanhenkiset äänestää ne sinne, siellä on siis jos jonkinlaista laulunkiekaisijaa, tv-hahmoa ynnä muuta jonninjoutavaa näyttelijää.
      Kyllä kuule kansanedustajan status on jo kärsinyt melkoisen inflaation, niin kuin muutenkin jo lähes koko maan moraaliympäristö. Kankis siellä seassa vikoineenkin on sittenkin aivan sieltä laadukkaimmasta päästä joka tapauksessa, minkä ihmeen vuoksi sen pitäis sieltä lähteä ?
      Ennemmin sitten vaikka nämä tuulenheiluttaman perseen omistajat, kansainväliset pakarat, siitä vois vaikkapa aloittaa sen instanssin siivouksen.

      • juurinoin

        Hyvin kommentoitu, kiitos siitä nim.kankiskovajätkä


    • enhyväksytätä

      Jos Toimi Kankaanniemi olisi mennyt läpi homojen, huorien, ym. äänillä, niin mielestäni saisi olla edustaja. Mutta hän on puhunut ja tullut äänestäjien tietoon ihan eri arvoilla ja periaatteilla - kyllä hän on pettymys äänestäjilleen.
      Vai haluatko sinä sitten että äänestät ketä sattuu ja odotat että sittenpähän näyttää karvansa kun hommiin astuu. Paljastaa korttinsa, mitä todella mielessä liikkuu ja mitä asioita ajaa.
      Olet itse kiero ja kaksinaamainen.

      • Näinhän se menee. Toki voihan uskikset vielä anteeksikin antaa Toimille.


    • Toimi_resitentiksi

      Varmasti olen kaikkia mahdollisia asioita, minusta voidaan luokitella luultavasti kaikki luokitukset mitä mielen alan kirjoista löytyy ja sen alan puoskareilta, sekä luultavasti vielä vähän ekstraa päälle. Olen muuten jo mielen terveydellisten ongelmien takia työkyvyttömyyseläkkeellä, ollut jo pitkään.
      Olen varmasti vaikka mitä, mutta kerronpa kuitenkin mitä en ole. En levitä toisten ihmisten tieokoneille tai muille vastaaville laitteille haittaohjelmia, tarkoituksena alkaa jotenkin hyväksikäyttämään ja manipuloimaan näitä. En ole myöskään missään työssä missä pyrin työni ohessa vahingoittamaan muita.
      Tai jossain erittäin suuripalkkaisessa johtajatyössä, siinä sivussa ohessa sepityksilläni harhaanjohtamassa tietoisesti suuria ihmisjoukkoja - vaikkapa niin kuin tässä meidän entisessä gummisaapasfirmassa on ollut tapana. En myöskään ole manipuloimassa rikollisin keinoin pörssejä, tarkoituksena ryövätä piensijoittajien rahat mitä erinäisimmillä kieroiluilla ja vedätyksillä.
      En ole valehtelemassa politiikassa tyyliin ulpukka kun valitutettiin erkon rahoilla euroedustajaksi ja se hoiti siellä käytännössä yhden asian - muualla puhelin liittymillä tapahtuva kaupusteluhäiriköinti kiellettiin, mutta tämä maksettu kana piti huolen siitä, että tässä maassa poikkeuksena se jäi sallituksi, näin miljoonat tämän maan kansalaiset sai siitä sen kanasen kieroilusta tuolla tavalla ne häiriköintiseuraukset. En ole muun muassa mitään näistä asioista, mutta olen mielenterveysongelmainen.
      Mutta tämä ketju oli kankiksesta, ei kankiskaan ole mitään noista luettelemistani asioista, urokset vaan tahtoo olla sen pilinsä kanssa aina vaikeuksissa näiden akkain yhden akan vangiksi jäämis alistamisissa, kun niiden luonteeseen kuitenkin kuuluu aika monella yrittää jatkaa sitä geeniperimäänsä mahdollisimman laajalti, näin varmistaa niiden omien geenien selviämisen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe