Mies kiinni pettämisestä

Morsian26

Onko kenelekkään muulle käynyt ikinä näin, että saat miehesi kiinni pettämisestä itseteossa? En tiedä mitä teen ja olen itkenyt viimeiset kaksi päivää sillä en haluaisi erota mutta en tiedä onko muita vaihtoehtoja.
Olen täysin neuvoton! En olisi ikinä uskonut että mieheni, niin luotettava ja uskollinen pettäisi minua!

Mitä pitäisi tehdä?

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Auttavakäsi

      Mitä oikeastaan tapahtui??

    • kakkapökäle1000

      no mitä nyt?

    • Morsian26

      Tulin kotiin noin puolenyön aikoihin ja kuulin ääniämakkaristamme ja menin katsomaan mitä tapahtuu.. Näen yhä silmissäni sen näyn!
      Koitimme keskustella mieheni kanssa asiasta mutta hän vain vastaa ettei ole keskusteltavaa ja en nyt tiedä mitä teen!

      • lopetaitkujajätäse

        Jos mies mulle sanoisi, ettei ole mitään keskusteltavaa niin se olisi kuin sanoisi ettei voi vähempää kiinnostaa mitä mä ajattelen. Kamat kasaan ja pois ällötyksen ulottuvilta. Niin mä tekisin. Päästään vialla pitää olla kun pettää, vielä viallisempi tuoda petoskumppaniaan omaan kotiinsa ja sänkyynsä ja viallisuuteen viittaa tuo hänen kommenttinsakin.
        Lopeta pillitys ja jätä se.


      • VOISAATANASENTÄÄN

        Siinäpä se. Hoitaisi asian edes piilossa/salassa ja ties missä, mutta on sitten tuonut yhteiseen kotiin ja yhteiseen sänkyy, eikä "ole mitään puhuttavaa". Toinen lähtee. Jätkä halusi jäädä kiinni, rupesi suoraan tekoihin kotonanne.. Ei osaa näköjään puhua. EROA, hyvä ihminen. Tuo paska ei ole sen arvoinen. Muistakaa nyt jokainen mies ja nainen, jotka petätte puolisoitanne vaikka se olisi kuinka kivaa ja jännää. Vaikka saisitte asianne puhuttua selviksi ja jatkaisitte, mikään ei koskaan enää palaa ennalleen, ei todellakaan palaa. Ennen kun alatte pitämään "hauskaa", miettikää onko se sen arvoista, oletteko valmiit jättämään perheenne, puolison, kodin ja saattaa jopa mennä työpaikka.. Yleensä on hetken huumaa, mutta lasku voi olla kova. Tässä tapauksessa asia on ihan selvä ja ero virheille ja heti. Naiset yleensä pärjää näissä asioissa miehiä huomattavasti paremmin ja jatkavat elämäänsä alkusokin jälkeen entistä ehompina


    • Eila48

      Tiedän miltä sinusta tuntuu,Morsian26.Ite oon tässä 67 vuoden aikana tullut petetyksi jopa kaksi kertaa ja se on ajanut minut asumaan neljän kissan kanssa ja kahden koiran.Suosittelen että kerrot asiasta vaikka jollekkin ystävällesi ja koitat sitten vaikka saalistaa uuden jos siltä tuntuu ja koita olla ajattelematta sinun entistä,se tuo vaan todella huonon olon :/

    • Morsian26

      Otan osaa! Missä päin asut? Jos voisimme keskustella tästä vaikka kahvi kupposen ääressä?

      Miten selvisit tilanteesta? Raskainta tässä on se että odotan neljättä yhteistä lasta ja meillä on takana monta yhteistä vuotta. Nyt hän pettää minua SISKONI kanssa! En ymmärrä kuinka tämä voi olla mahdollista!

      • Kylläsesiitä

        Pyydä heidät kahville ja myrkytä heidän kahvinsa vaikka parasetamolilla tai jollakin sellaisella. Minulla tuo tapa ainakin auttoi. Kannattaa kokeilla!


    • VanhaKunnon

      Eila,toi ei nyt auttanut tippaakaan,päinvastoin.Morsian26,et nyt helvetissä ala niitä kissoja ja koiria sun muita hankkii vaan meet vaikka tänä iltana johonki kivaan baariin ja etit sielt jonkun joka näyttää edes vähän hyvältä (Torstaisin kaiken maailman Perat ja Erkki-Jormat on liikenteessä) Onnea baari-iltaan ja koita kestää,sinun entinen olikin ihan mulkku ;)

    • Morsian26

      VanhaKunnon, en pysty mitenkään tässä mielentilassa lähtemään ulos, saatikka baariin. Olen juuri ja juuri saanut laskut maksettua ja pian on taas mentävä leipäjonoon :/ Mieheni (tuleva ex-mies) on käyttänyt ilmeisesti rahojani salaa kun tietää tunnukseni..
      Miten voi nuori ihminen olla näin ajattelematon! On hän ennenkin tehnyt tällaista mutta ei näin vakavaa

      • äly_hoi

        No et kyllä ole älyllä pilattu, jos olet oikein antanut sun pankkitunnukset miehellesi. Ja vaikka et olisikaan antanut tunnuksia ja kuitenkin tiesit, että hän niistä tietää, mikset herranjumala vaihtanut tunnuksia??


    • VanhaKunnon

      Voi perseet,tossa tapauksessa voisi jo varmaan haastaa oikeuteen,pistä se mulkero katumaan sitä että se synty!

    • Morsian26

      Hän kehtasi tehdä sen meidän SÄNGYSSÄ! Siellä oli molo kourassa ja siskoni skype päällä! En ymmärrä tätä sillä heillä on ikäeroa yli 10 vuotta!
      Olen harkitsemassa avioeron hakemista mutta en tiedä miten teen sen mieheltäni salaa sillä hän on syyllistynyt pahoinpitelyyn viime juhannuksena ja kolmeen seksuaaliseen häirintään. Hän on myös kuristanut kissamme..

      • VOISAATANASENTÄÄN

        Siskosi kanssa... Olette todella kaikinpuolin seopäinen perhe ja suku. Hyi saatana. eipä voi muuta sanoa, kun pysyypähän suvussa. Menkää koko sakki hoitoon, olette sairaita


    • Morsian26

      Mieheni tuli kotiin! En voi olla koneella juuri nyt, mutta koitan päästä tänne kun hän lähtee takaisin töihin, toivottavasti pian!

    • KaaleviSander05

      Ei sun sitä avioeroa salaa tarvii hakee,meet ja pistät sitä sun persesilmä äijää turpaan ihan kunnolla!!!!

      • naineen

        No äkkiä pihalle tollanen äijä ja siskon kans kannattaa pistää välit poikki. Ikinä voisi siskon tai ystävän miestä. Ei mitään moraalia kummallakaan voimia.


    • voimia

      voimia rakas kyllä sinä pärjää

    • sairastahantämäon

      perkele tuohan on sairasta! ei noin ajattelematon voi olla! kuvitteliko miehesi että et saisi selville tuota?!

    • Morsian26

      Miten olette selvittäneet tämän asian? En tiedä mitä teen sillä kolme lastamme on huostaan otettu mieheni holtittoman alkoholin käytön takia, mutta nyt hän on onneksi saanut juomisensa kuriin. Mieheni meni kellariin korjaamaan lämminvesivaraajaa ja lukitsin oven mutta nyt en enään uskalla avata ovea! Pelkään että hän käy päälle koska on jo tunnin siellä oven takana ryskyttänyt.

      • VOISAATANASENTÄÄN

        Herranjestas nainen!!!!!!!!!! Nyt jätkä pihalle ja HETI ennen kun sattuu jotain peruuttamatonta. Lapset jo otettu huostaan? Minkälainen nainen/äiti sinä itse olet?? Jos minulla olisi vaihtoehtona mies (juoppo sika) tai lapset, olisi valinta niin helppo ettei kukaan sitä varmaan arvaakkaan


    • T.Utti

      Morsian,tuo on aika sairasta mutta jos pelkäät että hän käy päälle niin kannattaa soittaa apua ja kun on apu saapunut,avatkaa ovi yhdessä ja katsokaa miten käy! :) Aika paskamainen tilanne kieltämättä

    • Morsian26

      T.Utti
      Kävin hakemassa puuvajasta kirveen, mutta en usko että siitä on paljoa apua sillä olen ennenkin miestäni kirveellä uhkaillut. Hän ei enään hätkähdä joten pitäisikö minun suosiolla jättää hänet sinne viikonlopuksi ja lähteä mökille rentoutumaan?
      Hänellä on kyllä puhelin joten uskon että ei kuole nälkään sillä uskon hänen soittavan Annille (nimi muutettu)

      • kumpionsekopää

        Kumpi teistä on sekopää, sinä vai miehesi? Veikkaan vahvasti että sinä. Hae nyt ensin itsellesi apua.


    • VanhaKunnon

      Etkai sinä nyt hyvä ihminen oikeesti aio jättää sitä sinne? Sunhan päätös se on mutta ei taida mies ja hänen suku tykätä kauheesti tosta suunnitelmasta...

    • ONKO_TYLSÄÄ

      Juu siis nyt kun lukee lisää näitä Morsiamen juttuja niin provohan tämä on. Ei kukaan täysipäinen uhkaile kirveellä yms. mitä tuossa kirjoitti. Alkaa pikku hiljaa ärsyttämään tällaiset keksityt jutut... *huoh*

      • provohanse

        Joo toi "haisi" miltein ihan alusta lähtien, sitten lähti lentoon sellaisella mielikuvituksella ettei mitään rajaa.


      • BUUUUUUUUUUU

        Voi voi, et tiedäkään miten yleisiä nuo kirvesjutut perheissä on. Kaikilla ei tosin oli kirveitä tai aseita, mutta löytyy veitsiä sun muuta irtotavaraa ja jokaisella on aina mukana nyrkit. Valitettavan yleistä on perheväkivalta ja niitä saadaan jokainen lukea tämän tästä lehdistä.


      • harmivain

        minä ainakin uskon häntä. meidän perheessä ainakin mieheni uhkaili minua vähän väliä jos jollakin esineellä. kerran hän tuli kotiin kamalassa humalassa ja oli jostain saanut 9millisen käsiaseen ja oli ampunut peilin rikki kun luuli minun olevan siinä. sitten kun ihmetteli miksi se peili meni rikki niin juoksin vessaan lukkojen taakse ja soitin poliisit paikalle. nyt hän on vankilassa ja toivon mukaan on siellä pitkään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe