" Ilmaistyöläinen" ei pääse oikeisiin töihin!

Vain.palkka.työtä

Jos työtön suostuu näihin 9 euroa päivässä huuhaa touhuihin, niin hän ei tule koskaan pääsemään oikeisiin töihin, sillä nämä 9 euroa päivä tapaukset profiloituvat armotta siihen kastiin jolle ei kukaan laita mitään arvoa - ei edes henkilö itse!

Itseään vähääkään arvostava ei suostu ilmaistyöläiseksi. Elämää ei rakenneta millään työmarkkinatuki 9 euroa touhuilla, vaan työllä josta saa oikean palkan. Tyhjän saa pyytämättäkin ja CV:ssä työttömyyskin on parempi kun joku työkokeilu tai muu ilmaistoiminta.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pääseeTÖIHINheti

      kyllä

    • yhdessäVOIMME

      Sen sijaan, että suostutte orjiksi, käyttäkää aikanne vaikka 'opiskelemiseen' netissä. Youtubessa on valtavasti asiaa, varsinkin jos osaa englantia, aiheesta Agenda 21, ICLEI, climategate, climate warming hoax, delphi technique, Maurice Strong, Rion ilmastokokous 1992, Pariisin ilmastokokous 2015,...

      Yhdessä meidän täytyy asiat korjata, muuten mikään ei korjaudu. Nyt kun meillä on aikaa, ja on vielä netinkäyttömahdollisuus, ei tuhlata aikaa ja omanarvontuntoa orjatyöhön. Jos emme saa maailmaa korjattua, orjuuden aika tulee kyllä pian sekin.

    • EItyötäSossuOrjuutta

      EI ole olemassa 9 euron "duunareita", koska uuden 1.4.2015 voimaan tulleen sosiaalihuoltolain mukaan kyse "kuntouttavassa" orjatyöpalvelussa on SOSSUN PAKKOPALVELUSTA EIKÄ TYÖSTÄ!!!

      "1.4.2015 astuu voimaan uusi sosiaalihuoltolaki, joka määrittelee kuntouttavan työtoiminnan sosiaalipalveluksi. Uuden lain myötä sosiaalihuollon asiakkaalle on mm. nimettävä asiakkuuden ajaksi omatyöntekijä."

      Orjatyopalvelussa oleva ON POISSA TYÖMARKKINOILTA (kuten vaikkapa vanki tai vastentahtoisesti pakkohoitoon määrätty hullu).

      Miten muka se että olet väkisin SOSSUN ASIAKKAANA pakollisessa orjatyöpalvelussa auttaisi pääsemään oikeisiin palkkatöihin?

      Kuka työnantaja muka ottaisi jonkun sossutapauksen töihin?

      Miten CVssä selität että "olen ollut 15 vuotta SOSSUN ASIAKKAANA kuntouttavassa työpalvelussa, enkä työmarkkinoilla lainkaan töissä"?

      • SossunORJAna

        Ei työnantaja ota sellaista ihmistä joka on jotenkin niin vajukki tai luuseri että on ollut jopa vuosikausia SOSSUN ASIAKAS!

        "Kuntouttavaan" ei joudu jollei ole jotain VIKAA. Sinne EI edes saa laittaa normaaleja työttömiä, vaan niillä PITÄÄ OLLA VAMMA.

        Normaalistihan työantaja EI tiedä sitä, siis että onko työnhakija hakenut vaiko ei sossusta tukea, mutta tottakai kun se kysyy että mitä olet viime vuodet tehnyt, työnhakija joutuu vastaamaan että on ollut SOSSUN KUNTOUTTAVASSA PAKOLLISESSA TYÖPALVELUSSA.

        Sossun "kuntouttava" työpalvelu vastaa sitä että olisi ollut avovankilassa pakollisessa työpalvelussa.

        Tosin sekin olisi parempi koska vankilassa sentään sai ihan oikeaa palkkaa jopa 2300 e/kk eli paremmin kuin vartijat, jolloin siitä kertyi eläkettä, anssia, jne.

        Toisin kuin sossun pakkotyöpalvelusta EI saa yhtään mitään PALKKAA! Se EI kerrytä anssia, ei eläkettä eikä mitään muutakaan sos.turvaa kuten äitiys- tai sairaspäivärahoja eikä kerrytä edes työssäoloehtoa.

        Eli olet aivan yhtä pitkäaikaistyötön vaikka olisit ollut sossun "kuntouttavassa" orjatyöpalvelussa toista kymmentä vuotta.

        Eihän tuossa ole mitään järkeä työttömän kannalta!


    • raskaatajat

      Yrittäkää mielummin päästä rekrytoivaan koulutukseen.

      Olin rekrytoivassa koulutuksessa, jossa oli 6kk ilmaisharjoittelujakso eli tuo 9e/pv. Sinnittelin ekat 3kk, jotta sain itselleni sen kalliin koulutuksen, joka muuten olisi maksanut 7000e ja lähdin oikeaan työpaikkaan ts. jätin palkattoman harjoittelun todella minimiin. Kun hain töitä, en tietenkään maininnut olevani TE-toimiston määräyksestä rekrytoivassa koulutus/työharjoittelussa, vaan kerroin opiskelevani yliopiston AaltoPron kallista kurssia ja tekeväni siihen kuuluvaan harjoitusta toisessa yrityksessa. Kukaan ei kysellyt uudessa työpaikassa, että olisko itse maksanut koulutuksen vai TE-toimisto. Edes todistusta ei koskaan pyydetty. Jos ottaa asenteen, että ei kerro ihan kaikkea työnhakutilanteessa, niin kannattaa kayttää hyväksi. Ja siihen 9e/pv paikkaan ei kannata jäädä odottelemaan, että palkkaakohan ne mut, vaan hakea kokoajan töitä. Työnantajat arvostaa, jos et ole täysin tekemätön ja saatat saada ihan oikeita töitä. Ei siis missään tapauksessa kannata sanoa, että olet jossain sossunpakkotyössä, vaan että vaikkapa olet laajentamassa ammattitaitoasi :)

    • työtönmies39

      Olin tänään kunnon duunissa kun autoin yhtä tuttua betoni hommissa. Sekoittelin sille betonia että se sai korjailla rappusia. Myöhemmin meen terassia rakentamaan ja tienasin tänään 50 euroa. Ei se ole paljon mutta pikkuhommia kun on monia niin siitä tulee hiukan rahaa.

      • saatananrikollinen

        Kaltaisesi pimeää työtä harrastavat veronkiertoparasiitit tulisi kärventää liekinheittimellä saunan takana!


    • työtätehtäväjokaisen

      PÄÄASIA ETTÄ TEKEE TÖITÄ!!! Mikä tässä on niin hankalaa??? Sillä ei ole mitään väliä saako työstä palkkaa vai ei tai onko se "oikeaa" vaiko ei, tärkeintä on, että tekee työtä ja osallistuu jotenkin yheiskuntatasolla työn suorittamiseen. Kaikki lorviminen (jos saman ajan voisi käyttää työntekoon) on pelkästään pahasta ja erittäin turmiollista sielulle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe