Homoliitot hylätään Irlannissa

viimeuni

Näin viime yönä unen, kuten toisessa ketjussa kerroin. Unessa oli tämä suuri äänestys, mutta kansalaiset äänestivät homoliittoja vastaan. Käärmeet vartioivat äänestystä, tuloksen julkistuttua kaikki hurrasivat ja ihmiset alkoivat ajaa käärmeitä pois. Kun käärmeet oli ajettu, sade väistyi ja paistoi aurinko.

Tämä oli merkki siitä miten Irlannissa käy. Aamulla rukoilin ja kiitin.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämän hetken tilanne Irlannissa in se, että vain yksi maakunta on äänestänyt EI, muilla KYLLÄ homojen avioliitoille. EI- puoli on jo myöntänyt tappionsa.

      Eli vaikka äänten lasku on vielä hiukan kesken, niin on jo aivan selvää, että tasa-arvoinen avioliitto tulee Irlantiin.

      • Epätasa-arvo

        Ei ole tasa-arvoinen vaan sukupuolineutraali. Siinä on iso ero. Kun homot hankkivat itselleen etuoikeuksia positiivisen syrjinnän ja manipulaation keinoin, heterot tuntevat menettäneensä palasen tasa-arvostaan.


      • Epätasa-arvo kirjoitti:

        Ei ole tasa-arvoinen vaan sukupuolineutraali. Siinä on iso ero. Kun homot hankkivat itselleen etuoikeuksia positiivisen syrjinnän ja manipulaation keinoin, heterot tuntevat menettäneensä palasen tasa-arvostaan.

        >Kun homot hankkivat itselleen etuoikeuksia positiivisen syrjinnän ja manipulaation keinoin, heterot tuntevat menettäneensä palasen tasa-arvostaan.
        Ja kuitenkin heterot äänestivät notta YES. Omituista.


      • free-witch
        Epätasa-arvo kirjoitti:

        Ei ole tasa-arvoinen vaan sukupuolineutraali. Siinä on iso ero. Kun homot hankkivat itselleen etuoikeuksia positiivisen syrjinnän ja manipulaation keinoin, heterot tuntevat menettäneensä palasen tasa-arvostaan.

        Ethän sinä oikeasti ole noin tyhmä? Trollaat vain, niinhän?
        Et oikeasti pysty käsittämään tasa-arvoa...? Homot saavat

        SA-MAT OI-KEU-DET kuin KA-IK-KI MU-UT-KIN = tasa-arvoa.

        Eivät heterot, vaan muutama hassu äärimmäisen itsekäs tiukkapipo, joiden mielestä tasa-arvoa on näköjään se, että kaikki heille ja muille ei mitään... Sairasta.


    • FFDASFADSDFA

      aloittajalle SAIRAS PAVIAANI ON NÄHNYT UNEN!!!! VOIKO TYPERÄMPÄÄ ÄÄLIÖTÄ OLLAKAAN TULE NYT TÄNNE ILMOITTAMAAN UNESTASI!!! IRLANTI ON HYVÄKSYMÄSSÄ TASA-ARVOISEN AVIOLIITON MURSKALUVUIN JA TUOLLAINEN PÄSSI TULEE TÄNNE MÄÄKIMÄÄN!!!

      • tässä.taas

        Raivoisan homon TERVEET terveiset.


    • ÄRKKOPEELÄINEN

      Ei kai tuosta tartte TEHÄ NUMEROO, ETTÄ ONKO SITÄ LIITOSSA VAIKO EI!!! :D

      Avoliitossa voi olla, taikka IHAN SUSIPARINA, eisiinä seksissä varppina ole eroa!!! :D

      Eikä tule erotilanteessa sählinkiä, senkunvaan KANTAPÄÄT VASTAKKAIN JA MENOX :D

    • Maat_Diosa

      Uni on aika lailla keksityn oloinen..........siis jotenkin

    • katekismus

      Ketjun avaaja voisi amua itsensä.

    • kutdlutdllldlllld

      KAtson juuri euroopan suurinta homokarnevaalia yäk tuo Itävallan transsu ja Suomen meikattu tyyppi joka selostaa ja esitän selostajaksi seuraavana vuonna Kai Kunnasta hän on parempi kuin tuo Suomi tyyppi

      • fdfasdfasdf

        kuka sinua pakottaa katsomaan typerä !!!!!
        televisiossa on kanavia monia osaatko käyttää kaukosäädintä???
        kaikenlaisia pässinpäitä sitä onkin yäk mitä idiootti!!!


    • alfavitalis

      Siinäpä näette, että profetian armolahja ei ole enää. Sehän lakkasi silloin, kun Raamatun viimeinen kirja oli kirjoitettu. Nämä muka-muka-profeettojen arvausunet ja arvausnäyt heijastavat vain näkijänsä omia mielipiteitä ja omaa tahtoa. Jumala puhuu vain Raamatun kautta, ja siksi tiedämme, että homous on synti ja aina se tulee Jumalan silmissä synti olemaankin. Mutta Raamattu sanoo myös sen, että maailma on saatanan vallassa. Maailma toimii aivan eri tavalla kuin uskovaiset. Olemme kovaa vauhtia menossa loppua kohti, ja se näkyy kaikkialla. Myös niissä, jotka sanovat olevansa kristittyjä, mutta eivät oikeasti ole. Niitä seurakunnat ovat täynnä. Monet esiintyvät jopa apostoleina, profeettoina, parantajina, näkijöinä yms.

    • ArtoTT

      Jeesus itse puhui siitä että kun laittomuus lisääntyy, niin useimpien rakkaus kylmenee, mutta joka kestää loppuun asti se pelastuu. Laulun sanoin voisi todeta että ne on eri miehet jotka muurin aukkoon jää seisomaan silloin kun ympäriltä väki vähenee vihollisen hyökätessä.

      Olemme tulossa aikaan jossa jokaisen usko koetellaan, kuka luopuu, kuka kestää loppuun asti, kumpa uskomme olisi niin aitoa ja tulessa koeteltua että se kestäisi loppuun asti, emmekä me olisi niitä jotka luopuvat elävästä Jumalasta.

      • vastaa-Arto

        >> Olemme tulossa aikaan jossa jokaisen usko koetellaan <<
        Ai että ollaan tulossa. Onko vaermakin tieto. Ettei olisikin vaan luulopuhetta tai enneunen liian hätäinen tulkinta.
        No kerro kerro Arto Kuvastin, milloin se näytös alkaa kun sitä esiripun aukaisua on odotettu jo sukupolvien ajan. Aina vaan seli-seli-selitetään, että ihan kohta ja parin vuoden sisällä ja mahdollisesti jopa ensi viikolla voi alkaa.
        Mutta menee vuosi, menee viisi vuotta ja te samat höpötätit ja höpösetät selittätte, että ihan kohta se näytös alkaa, ehkä jo tällä viikolla ja jos ei loppuvuodesta niin ensi vuonna viimeistään.
        Onko tämä vuosisatoja jatkunut heti kohta iskevän maailmalopun ennustaminen jokin megaluokan vitsi, missä te maailmanlopun ennustajat pelleilette muiden kanssa ja teidän nautinto on katsella, miten muut kärsii myötähäpeästä.
        Vai mistä tässä pelleilyssä on kyse?


    • ArtoTT

      Jos edes Jeesus ei tiennyt tarkkaa päivää jolloin loppu tulee, niin en kai minäkään voi tietää, minähän itse rikkoisin Raamatun opetusta vastaan jos väittäisin tietäväni jonkun tarkan päivän, kun Jeesus itse sanoi että vain Jumala tietää, mutta näin Raamattu sanoo:

      2 Piet. 3:
      3 Erityisesti tietäkää, että lopun aikoina tulee pilkkaajia, jotka ovat omien himojensa vietävinä. 4 He sanovat pilkaten: "Onko hän muka tullut, niin kuin lupasi? Isämme ovat nukkuneet pois, ja kaikki on entisellään, niin kuin on ollut maailman luomisesta asti." 5 Tieten tahtoen he unohtavat, että jo aikojen alussa olivat olemassa taivaat ja maa, jotka Jumalan sana vedestä ja vedellä loi ja jotka se piti koossa. 6 Vedellä ja sanalla sen ajan maailma myös hävitettiin vedenpaisumuksessa. 7 Ja sen saman sanan varassa ovat nykyiset taivaat ja nykyinen maa tulen tuhoa odottamassa. Niitä säilytetään sitä päivää varten, jona tuomio tulee ja jumalattomat tuhotaan.

      8 Mutta älkää te, rakkaat ystävät, unohtako tätä: Herralle yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä. 9 Ei Herra vitkastele täyttäessään lupaustaan, vaikka hän joidenkin mielestä on myöhässä. Päinvastoin: hän on kärsivällinen teitä kohtaan, koska ei halua kenenkään tuhoutuvan vaan tahtoo, että kaikki kääntyisivät.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe