Juutalaisilla ei asiaa

Sanamieseikirjoilla

Juutalaisjärjestö suljettiin Maailma kylässä -festivaaleilta
http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/5978/juutalaisjarjesto_suljettiin_maailma_kylassa_-festivaaleilta#.VV-NDVz4IUQ.facebook


Juutalaista Keren Kajemet -yhdistystä ei kelpuutettu Helsingissä lauantaina alkavan Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajaksi. Yhdistyksen mukaan sitä kohtaan esitetyissä syytöksissä ei ole perää; festivaalijärjestäjä vetoaa tekemäänsä selvitykseen.

Tänä viikonloppuna Helsingissä järjestettäviltä Maailma kylässä -festivaaleilta puuttuu järjestö, joka siellä kahtena edellisenä vuotena oli: Keren Kajemet Finland ry (KKF).

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTSEiKirj

      Tapansa mukaan tämä vippaskeppula ei kertonut koko totuutta.
      Se on tässä:
      – Otimme yhteyttä hyvin moniin eri toimijoihin, ja keräsimme tietoa Israelin kansallisrahastoon liitetyistä ihmisoikeusrikkomuksista. Olemme luottaneet sellaisiin tahoihin ja ihmisoikeusjärjestöihin, jotka eivät itse ole osallisia Israelin ja palestiinalaisten konfliktissa. Syntynyt kokonaiskuva oli sellainen, että kansallisrahaston toiminta ei kaikilta osin vastaa niitä arvoja, joita me edustamme.

      Eli se siitä.

      • Sen_jälkeen

        sinä halusit akttivisesti unohtaa vastineen joka oli jätetty.


      • vgyjj
        Sen_jälkeen kirjoitti:

        sinä halusit akttivisesti unohtaa vastineen joka oli jätetty.

        Eihän saksankaan lakien mukaan hitler ikinä mitään lakeja rikkonut.


    • ÄllikälläLyöty

      Hmmh. Nii.

      Selitä hitaasti: Millä tavoin Suomen Keren Kajemet on osallinen israelilaisten ja palejen välisessä konfliktissa?

      Onko Israelissa toimiva Keren Kajemet jonkinlainen irgun, vai miten on? Mitä ihmeen pahaa tuo järjestö on paleille tehnyt? Istuttanut heille omenapuita?

      • zioninMurhaajatTunkee

        naiset ja lapset omenapuiden kanssa samaan kuoppaan...


    • Tutkijanväsähdys

      "Heti kun kuulin tästä kartasta, otin selvää asiasta. Ymmärsin, että kartalla ei haluta sanoa, että juutalaiset tulisi karkottaa alueelta tai että kyse olisi sodanlietsonnasta tai antisemitismistä. Siksi sitä ei kielletty."

      Mutta nyt minä en ymmärrä.

      • ValheenKinkerit

        Aha. Pakotin itseni avaamaan linkin ja se vastasikin moniin kysymyksiin.

        Kartalla, johon kirjoittaja viittaa, hän tarkoittaa sellaisia arabien itsensä väsäämiä karttoja, joista Israelin valtio puuttuu, kartan kuvatessa vain suurta, islamilaista "Palestiinan valtiota".

        Nuo ovat noita järjestäjien selityksiä, todellinen syy on nousussa olevasta antisemitismistä. Miksi nk. kristilliset yhdistykset sallitaan? Mm. Kirkon ulkomaanapu tilittää rahojaan Luterilaiselle maailmanjärjestölle, joka jakaa osan varoista aseiden hankintaan tarkoitettuja varoja maailman vasemmistotaistelijoille. Varmaankin myös Palestiinaan.

        Mellerin Patmoksesta en jaksa sanoa mitään. Itse en antaisi näille lanttiakaan rahojani.


    • sdsdsdsdsdsds

      Saattaa olla kysymyksess' myös turvallisuusnäkökulmat jotka on myös otettava huomioon kun kysymyksessä on omituinen, aggressioihin taipuvainen arabisakki ja heidän vastustajansa ainakin teoriassa.

      • RasismiFestarit

        Miksei sitä aggressioihin taipuvaista arabisakkia rajattu pois pippaloista?


      • eilähelle

        Nimenomaan, miksei arabeja tutkita nyt hyvin tarkkaan. Kuka vaan voi väittää tulleensa vaikka Kaustisen Kanteleviikoille arabirokkaamaan, moshaavat sitten arabiparrat liuhuen ja mitäs sitten...? Ei paljonkaan kannattais uskoa, nehän voi olla vaikka niitä...tiedätte kyllä mitä, ei kannata olla niiden keskuudessa, olkaa varovaisia oikeasti, voivat tehdä nykyään mitä vaan...


    • Jokaiselle_selvää

      Israelin Herra on Pyhä! Pakanakansojen jumalat sopii maailmaan.

      • drgdgdg

        Ja Israelin herra hyväksyy homoavioliitot, joten hyväksy sinäkin.


      • Ei_tuomita_lähimmäisiä

        Rakastetaan Jeesuksen antamaa opetusta, ja tietysti homous on kauhistus Jumalan pyhässä mielenlaadussa, ja jokainen lapsikin voi ymmärtää miehen ja naisen siunauksen lisääntymisessä.


    • Raamatussa_totuus

      "Olkaa pyhät, sillä Minä Olen Pyhä!" Ei kompromissejä tässä asiassa.

    • Tietysti_surullista

      maailman osa Jumalan tuomioissa, ja toki varovaisuus paikallaan jokaisella näissä asioissa. Tämän maailman herra on valheen ja vihan isä Israelin Herraa ja Jumalaa kohtaan, ja siksi juutalaiset saaneet maailman vihaa niin paljon. Raamatussa kerrottu suuresta ahdistuksesta myös, eikä johdu juutalaisista eikä Raamatun totuuksien esilläpitämisestä eikä Jeesukseen uskovista vaan siitä, että laittomuus myös enemmän saa sijaa ihmisten sydämissä, jotka sitten tekevät sitä mitä eivät oikein itsekkään osaa selittää, miksi vihaavat juutalaisia tai Jeesukseen uskovia tai Raamatussa olevia asioita, sillä valheen isä vihaa totuutta Israelista ja Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksesta, joka on Totuus isolla T-kirjaimella eli Jumalan Poika, jolla on kaikki valta ja voima ja Jumalan valtakunta ja lupaukset ja alas syöstää paha ihmisten eksyttäjä ja kaikki seuraajansa myös.

      Jokaisen ihmisen hyvä etsiä Jumalan valtakuntaan ja tuntea Jeesus Raamatun opetuksien ja Jumalan Hengen mukaan, ja tässä on se hyvä toivomme tässä ja tulevassa ajassa, ja öljy astioissamme tarvitaan varmuudella, kun yö koittaa tämän maailman ylle, ja autuaat ihmiset tämän ymmärtää, mutta tyhmät ovat vailla öljyä astioassaan, näin se on varmuudella.

      • uikfvuyif

    • Jokainen_Yeshuan

      tai Jeesuksen nimessä anova saa hyvää armosiunausta Isältä Jumalalta, ja riittää jokaiselle ihmiselle varmuudella, ja tärkeä kiittää ja kunnoittaa ja ymmärtää mikä on tärkeää ihmisen kohdalla, eikä sydäntään kiinnittää epäoleelliseen, sillä valheen isä pyrkii sen kautta eksyttämään Jumalan valitut lupauksen lapsetkin kuten Raamatussa on selvästi kerrottu, ja viisaat ymmärtävät nämä asiat, mutta tyhmät eivät ymmärrä.

    • Valitettavasti_valta

      tässä maailmassa on tyhmillä hyvin laajasti, sillä ovat sitä samaa valheen isän petoksellista lapseutta, jonka kautta laittomuus ja kaikki huono on maailmaan tullut näissä ajoissa, joita voimme käydä läpi hyvinkin tarkkaan historian kirjoituksista ja hedelmistään tunnetaan tämän ajan ihmiset ja hallitsijat ja lähes pilkkopimeää on laajasti kaikkialla jo tässä ajassa, vaikka hävityksen kauhistus ei vielä olekaan saanut sitä valtaa sotia Jeesuksen pyhiä vastaan avoimesti. Jokainen viisas ymmärtää Jeesuksen profetiat ja Jumalan muutkin profetiat tästä ja lähitulevaisuuden suuresta ahdistuksesta, sillä eivät ole ihmisten opetuksen tarpeessa vaan Jumalan armon ja rakkauden ja siunauksen lähteenä hyvää esilläpitämässä kuten Jeesus ja armolahjojensa kautta itsekukin seuraajansa.

    • Tietysti_tämän_maailman

      Tietysti tämän maailman ruhtinas jakaa valtaansa sen mukaan, jotka häntä rakastavat ja hedelmistään eli teoistaan tunnetaan päätölksien tekijät myös, ja täysin lahjomatonta on tämä asia varmuudella. Tietysti ihmisenä, joka ei edes tahdo pyhittyä totuudessa, on ihan sama, mitä tämän maailman ruhtinas tekee tässä maailmassa, sillä ei voi mitään erottaa Jumalasta ja valheen isästä olevana, ei edes luomisoppia Raamatusta eikä valheen isän evoluutio-opin eksytystä, näin se menee ihan varmuudella myös nykyään, vaikka ihmiset miten heti tahtoisivat toisin esittää ja siten tehdä tyhjäksi Jumalan ilmoitusta Raamatussa. Ihan turhaa on ihmisten sotia Jeesuksen ilmoituksia vastaan Raamatussa, ja koko Raamattu on Jumalan ilmoitusta varmuudella, ja ihmiset vain aikansa lapsia laajasti, mutta Jeesuksessa pyhittyneinä enemmän kuin tätä vain varmuudella. Jeesus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti, ja suuri voitto on varmuudella jokaisella ihmisellä Jeesuksessa ja tätä vihaa tämän maailman valheen isä erittäin paljon ja tietää jo hävinneensä Jeesukselle ja opetuslapsilleen ja vihansa on suurta tästä syystä ja tekonsa sen mukaisen myös varmuudella.

      Kuinka siis Jumalassa meidän on ihmisinä hyvä toimia? Kantaa Jeesuksessa ristimme vaikka maailma meitä vihaisi kuinka paljon tahansa! Tässä Jeesuksen ja pyhiensä esimerkin hyvä tie, ja kuka saa kärsiä vainoa kiittäköön siitä Isää Jeesuksen nimessä, että on arvolliseksi siihen katsottu ja nostakoon katseensa taivasta kohti ja voimaa anokoon kaikessa koetuksessa ja kiittäköön Isää ja rukoilkoon niiden puolesta, jotka häntä vainoavat kuten Stefanus ja muut Jeesuksen pyhät, tässä on kaita tie Isässä Jumalassa ja rakkaudessaan ja armossaan, totisesti, kiitetään Isää Jeesuksen nimessä!

    • Raamatussa_totuus

      maailmasta ja siitä kuinka yhä enemmän eksyy pimeyden herran seuraajat pahuuteensa, ja näin tapahtuu ja hävityksen kauhistus tulee myös, ei eksytä valheisiin, joita esittävät ulkokullatut uskonnolliset ihmiset ja kuin väärät profeetat toimissaan.

    • Ollaan_Israelin_Herran

      seuraajia ja kannetaan ristimme kuten jokainen pyhä ennen meitä on myös tehnyt varmuudella. Tässä on hyvä kaita tie Jeesuksessa ja riittää minulle ja jokaiselle, joka on tähän kutsuttu pyhällä kutsumuksellaan, eikä kiinni mistään tämän maailman asiasta, ei mistään todellakaan, ja autuaat tämän ymmärtävät varmuudella, totisesti.

      Tietysti erittäin surullista on maailman tie nykyajassa, kun mammona on herrana monilla eikä kunnioiteta ja kiitetä Jeesuksen nimessä Isää Jumalaa, ja Jeesus opetti ettei murheemme mitään hyödytä varmuudella, joten jätetään murheet kaikissa asioissa ja keskitytään Herran rakastamiseen ja lähimmäisten palvelemiseen ja siihen, että edes yksi voisi pelastua kerrallaan, ja kun Jumalan Hengen vuodatus annetaan, niin miljoonat pelastuvat varmuudella, kenties jopa kymmenet ja sadat ja hyvinkin moniakin miljardeja ihmisiä on kiitämässä Isää Mooseksen ja Yeshuan psalmin säkeillä, kuten Ilmestyskirjassa on edeltä kerrottu ja lukemattomasta joukosta on kerrottu, ja olkoon tämäkin suuri lohdutuksemme tässä maailmassa, jossa ei todellista lohdutusta juurikaan enää ole vaikka tämän maan hallitsijat esittävätkin "talouskasvusta" ja muista turhista sanoistaan, ja jokainen tietää mikä on Japanin tie ja Suomen myös, ja maan talousresurssit jaettu sen mukaan kenelle on suotu palkkatyötä ja muuta rikkautta tässä maailmassa, mutta Jeesus ei mitään omistanut ja opetti myös "ketuilla on luolansa ..." ja näin voimme mitään omistamatta myös elää Herralle Jeesukselle itsemme ja tehdä sen vähän mitä tahtoo itsekultakin tässä maailmassa ja itse Jeesus kantanut syntimme ja kiitosta saamme nimessään antaa Jumalalle, eikä turhaa lainkaan vaan Totuuden Hengessä kuin kiitosuhria varmuudella, ja suloista suitsuketta taivaaseen nousseenna eikä sen suurempaa kukaan ihminen voi antaakaan varmuudella. Autuas se ihminen, joka ymmärtää, ja jokainen saamme anoa ymmärrystä Jeesuksen nimessä varmuudella ja annetaan soimaamatta Isältä Jumalalta ja muutakin tärkeää kuten on opetettu Raamatussa. Jeesus on Tie ja Totuus ja Elämä, rakastetaan Jeesusta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe