Koulukiusattu

Kiusattu_Karateka

Hei! Olen 13-vuotias 7 luokkalainen poika joka tulee lähes joka päivä koulukiusatuksi sen takia koska harrastan Karatea ja kun ollaan tulossa koulusta kotiin linja-autossa niin kaikki kiusaajat aina puhuu pahaa mun selän takana. Se kyllä suututtaa ja sitten aina kun ne kiusaajat jäävät samalla pysäkillä ne alkaa haukkumaan mun ns. nappikuulokkeita koska kuuntelen musiikkia aina matkalla ja yksi niistä kiusaajista on niin lellitty että se saa lähes kaiken mitä haluaa joka ei mua sinänsä haittaa mutta asiaan. Mitä minun pitäisi tehdä? Olen ajatellut keroa opettajalle koska kiusaaminen on jatkunut jo 4v

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qwertier

      Jos kerta harrastat karatea nii miks et vaan suoraan me hakkaamaan niitä niillä karatetaidoilla

      • Koulukiusattu_Karateka

        Vastauksena kommenttiisi sanon
        1. Karate on itsepuolustus laji joten en aio käyttää/hakata ketään sen avulla PAITSI jos kiusaajani käy minun kimppuun...


    • alekxi18

      oot sää aika sinnikäs poika jos oot jaksanu tota 4 vuotta siin voi olla jos puhut opettajalle kiusaaminen pahenee tai toivottavasti loppuis älä lopeta karatea siit on viel ajan kans hyötyy itselläni on sotokan karatessa vihree vyö kohta sinisen kokeet vois jupailla sun kaa lisääkin

    • perunamuussi

      Karatehan on hyvä harrastus. Outoa, että sen takia kiusaavat. Kannattaa kertoa tuosta vanhemmille ja opettajalle. Muista, ettei sussa oo mitään vikaa äläkä varsinkaan lopeta karatea tai musiikin kuuntelua tai muutenkaan anna noiden syödä sun itsetuntoa.

    • 123AbCd

      Kannattaa kertoa opettajalle ja/tai vanhemmille.Minua kiusattiin ala asteella,mutta asiaa auttoi kun äiti otti yhteyttä kuraattoriin ja kiusaajan äitiin.Tosin,en tule vielläkään juttuun kiusaajan kanssa,vaikka kiusaaminen lievää olikin,mutta eipähän enää edes puhu minulle:) Jollekkin aikuiselle kannattaa kertoa

    • eishitstormia

      Eikai sua hakata niinku mua ;( en haluu samaa paskaa kohtaloo kellekkä muulle...ite kasil ja kohta lähtee ehkä ranteet auki itel. Mua kiusataa sen takii ku saan kokeista huonoja numeroita :(( itken joka päivä joten en tiedä jaksanko enää kauaa asua tällä planeetalla ):

      • huimalaskutehtävätulalle

        Kik: jonuke


      • KoulukiusattuKarateka

        Eikös sun joku nimimerkki oo "jäätelöinen" luin sun tarinan. Surullsta


    • kateellisuus

      Ihmiset kiusaa muita koska on vaa kateellisia. Todennäköisesti tällä lellitylläkin on jotain mitä ei saa ja kun saa melkein kaiken muun on hän sitten vihainen ja purkaa sitä kiusaamalla muita. Ei kannata ottaa sitä itteesä. Kiusaajat on vaan melkein aina kateellisia jostain.

    • turhavaiihanokei

      Mua on kiusattu mielestäni aik vähän aikaa mut silti tuntuu silt että en vaa jaksais millää.. on jotenki tyhmää käydä kouluu kun ei oo kavereit.. Tuntuu et oon iha vitun läski ärsyttävä ja turha tääl joten pitäiskö hankkii eroon täält vai jatkaa ?

    • jeee

      oo onnellinen et koht alkaa kesäloma(: ni ei tarvi 2,5 kuukautee kestää sitä

    • poika16vvvvvv

      Missä asut kerro mulle niin tuun hakkaa sun kiusaajat verille saatana

    • kokemustaON

      Sanot suoraan poliisille...Kiusaaminen on rikos ja kun poliisit puuttuvat loppuu se nopeasti

    • Kerro ainakin jollekin luotettavalle aikuiselle.

    • pate689272

      Heitä se karate puku roskiin ja mene paikalliselle nyrkkeilysalille hakemaan kovuutta. Itse harrastin myös karatea, seiskaluokalla yks tyyppi veti mua, joka päivä "turpaan" (ei lyöny naamaan, ettei opettajat huomaa mitää), vaihdoin koulua... Kuinka usein on kuultu että jotain nyrkkeileijää kiusataan?

    • jokurandomifuugyfth

      Mieti mille vanhemmalle aikuiselle kerrot, ettei sitten pahenna. VInkkejä:
      1. Tyhjennä mieli, tee vaikka joga harrastuksia, kuuntele musiikkia, mikä sitten rentoutaakaan sinua :) niin kauan kun sinulla on hauskaa omassa seurassasi, kavereidesi kanssa, mikään ei saa kaataa sinua!
      2. JATKA harrastusta! Liikunta levittää aivoissa hyvän olon tunnetta (toimii maseentuneellekkin, enkä puhu nyt niistä ''teini-masennuksista'' vaan ihan sairaudesta)
      3. Hanki itsevarmuutta. Ensinnäkin kiusaajat ovat usein itse heikkoja, he ovat KATEELLISIA, tarvitsevat toisten kiusaamista tullakseen ''vahvemmiksi'' tai sitten se lievittää heidän omaa sisäistä pahaa oloa (usein kiusaajilla on ongelmia kotona) Jos olet vahva, he pettävät.

      Jos olet joskus vakoillut jotain lapsena tiedät säännöt:
      1. etsi uhri
      2. vakoile
      3. lopeta jos uhri ei tee mitään mielenkiintoista
      Sama pätee kiusaajiin. Jos näytät ettei sinua yksinkertaisesti kiinnosta tai et edes ole huomaavinasi heitä. He kyllästyvät.
      Esimerkiksi jos se (en kehtaa edes sanoa hän) sanoo sun kuulokkeita rumiksi,
      pistä musiikki kovemmalle ja kävele pois. Osoitat ettei sinua kiinnosta.
      Kun olet bussissa pistä musat niin kovalle ettet kuule selvästi kiusaajiesi sanoja. Älä kuuntele. Parempi ettet tiedä mitä he ajattelevat. Ihmisen mieli kuitenkin antaa sanoille enemmän arvoa kuin ne ovat. Saatat loukkaantua. Jos et kuule, ei satu :)
      Vältelläkkin saa.

      PS ole oma itsesi. Jos yrität muuttua, se kertoo epävarmuudetasi. Jos olet oma itsesi osoitat olevasi vahva. Kuten uskon sinun olevankin! Koska maailma on julma paikka, ja juuri tämmöiset tapahtumat vahvistavat! Kasvat isommaksi henkisesti :))))
      Ja 7-luokkalla kiusaajat luultavasti haluavat luoda oman statuksensa. 8-luokalla luullaan olevansa aikuisia (vaikka ei olla) 9-luokalla peli muuttuu. Jos et opiskele, ole kunnolla, et saa työpaikkaa. Sillon väki kääntyy yleensä kivaksi :)

    • Karatetyttö

      Oon saman ikänen tyttö ja harrastin karatee 6 vuotta. Varmaa tyhmin aihe mistä kiusata. Ja ei karatessa ei hakata kaikkia vastaan tulevia xd. Kiusaajst on vaa kateellisia että osaat jotain mitä he eivät osaa. Sun pitää kyl keskustella asiast jollekkin. :) kaikkee hyvää sulle

    • johtaja99

      Itseäni kiusattiin koko ala-aste aika ja kiusaaminen jatkui vielä seiska luokan alun ajan kunnes sain tarpeekseni kiusaamisesta ja vedin porukan johtajaa turpaan. Ensin potkaisin sitä nivusiin jolloin se tippui siihen sen jälkeen mursin sen nenän potkaisemalla sitä polvella kiusaaminen loppui siihen. Kiusaamisen syy oli kateus koska isälläni on 5-6 kertaa suuremmat vuositulot kiusaajien perheisiin verrattuna. VÄKIVALTA EI KOSKAAN OLE RATKAISU MUTTA SE TOIMII

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe