Tusinaruutu - ihmeellistä!

kerberos-01

http://www.maailmankuvalehti.fi/palstat/15871

Olen elämänarvoiltani liberaali ja nöyryyttä kunnioittava. Sekä ihmisestä itsestään lähtöisiä asioita kunnioittava - noin pääpiirteittäin. (Homoseksuaalisuus on kaikkea muuta kuin korjattavissa oleva virhetila. Homoseksuaaleille se on terve ja täysin hyväksymäni normaali tila, mitä uskovaiset yrittävät tuputtaa synneiksi tms. muuta schaibaa ja pikkuhiljaa tiedekin sen todeksi todistaa - normaalitilan.) Arvostan ihmisyyden merkitystä silloin kun yksilö osallistuu yhteiskuntaan ilman ulkopuolisia rajoitteita ml. uskonnot. B on ollut aina sellainen uskonto, kutka jäsenensä osallistuvat yhteiskuntaan ilman kahlitsevia viha-halveksunta-tunteita ja tästä olen ollut erittäin iloinen ja mitä edelleenkin kunnioitan ylikaiken.
Burmassa on ollut ylilyöntejä.
Johtuuko perheidensä raiskaamisista tai selkäsaunoista, kun tietää ählämien kyvyn raivostuttaa yksilöä, mutta en olisi tällaista uskonut rivibuddhalaisilta kuitenkaan, kaikesta huolimatta.
Arvot menevät uusiksi. Kyllä menen kaikkia ruzzia vastaan taistelemaan kovin asein ja sain siihen vielä kirjeenkin, luojankiitos, iästäni huolimatta, ja en ole syvästi B:läinen asennevammastani johtuen.
Olisinko siis normi esimerkki B:läisyyttä kokenavana ja Ruzziatteja sotilaallisena vastustajana vastustavana?
Silti säälittävää, että tällainenkin esimerkki löytyi Burmasta.
On se myös inhimillistä, mutta ei sovi B:läisyyden pirtaan.
Juuret olivat Jainalaisuudessa, että nyt palailen siihen suuntaan.
Yksilöä kunnioittava elämänfilosofia joutuu koetukselle, kun sisko raiskataan tai lapsi tapetaan - niin - kommentteja...
(autio saari paluttaa mieliin ihmisyyden)

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teuta

      Mitä tahtoo sanoa lipraalielämänta, ymmärrän vain ,poliittisen puolen.
      Vai eikö minun pitänyt vastata mihinkään kysymyksiin , minä olen suo-
      kiitäjä ,olen sellainen suolla viihtyjä joka oma isot jalkaterät Elikkä
      tälläisiä ominaisuuksi ,jos mahdollista , parantaa vielä maaatapitkin kas- vaneet jalkaterät. .
      .
      Tälläisien käyttoon Suomessa on paljon harjoitus aluetita , samalla voi
      ihailla muutakin luontoa , Yleensä on laidoilla jyrkähköjä rinteitä , sekä
      niillä viihtyvät muutamat peto linnut ,kuten Muuttohaukka , Tuulihaukka
      joskus Huuhkaja . Suopöllö , jonka poikanen mulla oli 1958. kesällä.

      • kerberos-01

        Teu: " Vai eikö minun pitänyt vastata mihinkään kysymyksiin "
        toki pitää sinun kommentoida, Teu!


    • 12ruutu

      ”Olen elämänarvoiltani liberaali ja nöyryyttä kunnioittava. Sekä ihmisestä itsestään lähtöisiä asioita kunnioittava - noin pääpiirteittäin.”
      Eikö ihmisestä ole lähtöisin kaikki sodat ja kauheudet? Sellaisia me olemme, jos ei meillä ole jotain korkeampaa aatetta, mikä pitää meidät aisoissa. Vai ajattelitko syyttää Jumalaa. Voisi olla paikallaan lukea Vanhaa Testamenttia, missä Jumala kehottaa juutalaisia kohtelemaan vierasmaalaisia hyvin, koska hekin ovat olleet karkotuksessa ja tietävät, mitä on olla huonosti kohdeltu.
      ”(Homoseksuaalisuus on kaikkea muuta kuin korjattavissa oleva virhetila. Homoseksuaaleille se on terve ja täysin hyväksymäni normaali tila, mitä uskovaiset yrittävät tuputtaa synneiksi tms. muuta schaibaa ja pikkuhiljaa tiedekin sen todeksi todistaa - normaalitilan.)”
      Normaalitilana voidaan pitää nykyään mitä tahansa, kun oikein tarkasti katsotaan. Kaikki ei kuitenkaan ole oikein, mitä me teemme omilla haluillamme. Siinä suhteessa me kaikki olemme samalla viivalla. Eli minun ymmärrykseni mukaan yhtä viallisia ja vain armosta pelastumme.
      Arvostan ihmisyyden merkitystä silloin kun yksilö osallistuu yhteiskuntaan ilman ulkopuolisia rajoitteita ml. uskonnot.
      Oops, ajatteletko etteivät esim. budhalaiset pidä omaa oppiaan ja uskoaan uskontona? Miten luulet ihmiskunnan joskus olevan ilman uskontoa. Onhan noita kokeiluja ollut ihan naapurissa, ja kuinkas kävi?
      ” B on ollut aina sellainen uskonto, kutka jäsenensä osallistuvat yhteiskuntaan ilman kahlitsevia viha-halveksunta-tunteita ja tästä olen ollut erittäin iloinen ja mitä edelleenkin kunnioitan ylikaiken”
      Mitä he oikein tekevät työkseen, sen lisäksi, että elävät toisten rahoilla.
      Jos me emme ymmärrä omaa pahuuttamme ja jos meillä ei ole tarpeeksi hyvää syytä koittaa hillitä itseämme, käy juuri niin kuin Burmassa ja kaikkialla muuallakin, missä ihmisarvo kumotaan, tai oma arvo nousee yli toisten.
      ”Burmassa on ollut ylilyöntejä.
      Johtuuko perheidensä raiskaamisista tai selkäsaunoista, kun tietää ählämien kyvyn raivostuttaa yksilöä, mutta en olisi tällaista uskonut rivibuddhalaisilta kuitenkaan, kaikesta huolimatta.”
      Onko perheidensä raiskaamiset ja pieksemiset ainoastaan näiden köyhien rohingya-muslimivähemmistön tekemiä?
      ”Arvot menevät uusiksi. Kyllä menen kaikkia ruzzia vastaan taistelemaan kovin asein ja sain siihen vielä kirjeenkin, luojankiitos, iästäni huolimatta, ja en ole syvästi B:läinen asennevammastani johtuen.”
      Minullakin on mennyt arvot jossain vaiheessa uusiksi. Se on vain normaalia kehitystä . Meillä on oikeus ja syy puolustaa omaa maatamme ulkopuolista uhkaa vastaan.
      Mitä sinä pidät asennevammana?

      ”Olisinko siis normi esimerkki B:läisyyttä kokenavana ja Ruzziatteja sotilaallisena vastustajana vastustavana?”
      Mitä on B:läisyyttä kokeminen?

      ”Silti säälittävää, että tällainenkin esimerkki löytyi Burmasta.
      On se myös inhimillistä, mutta ei sovi B:läisyyden pirtaan.
      Juuret olivat Jainalaisuudessa, että nyt palailen siihen suuntaan.”
      Minulla on sellainen kammottava tunne, että niin kauan kun luulet ihmisistä löytyvän sen viisasten kiven, tulet pettymään.
      ”Yksilöä kunnioittava elämänfilosofia joutuu koetukselle, kun sisko raiskataan tai lapsi tapetaan - niin - kommentteja...”
      Onko toisen raiskaaminen yksilön kunnioittamista? Raiskaajia varten pitäisi olla laki,
      ”(autio saari paluttaa mieliin ihmisyyden)”
      Voi olla, mutta myös itsestämme ja toisista kanssa kulkijoista.

      Mitähän tähän oikein tuli? Toivottavasti saat jotain selvää.

      • kerberos-01

        Tätä minä pelkäsin, tai oikeastaan toivoin - vastausta.
        En nyt hetikohta kykene vastaamaan, mutta ruoditaan nämä...


      • kerberos-01

        "Eikö ihmisestä ole lähtöisin kaikki sodat ja kauheudet?"
        Tuo pitää aivan tasan tarkkaan paikkansa.
        Saattaa vastaukseni mennä hiukan ristiriitaiseksikin, mutta ajattelin tarttua sanoihisi asia kerrallaan, niin vastauksiin voi tulla hämmästyttäviä tai ristitiriitaisia vastauksia. .... jatkuu...


      • KERBEROS-01

        " Sellaisia me olemme, jos ei meillä ole jotain korkeampaa aatetta, mikä pitää meidät aisoissa. "
        Tuosta olen kovasti erimieltä "ateistisena". joskin agnostisena hyväksyn jumalan olemassaolon mahdollisuuden (vaikkei se riitäkään tuohon korkeampaan atteeseesi.)


      • kerberos-01
        KERBEROS-01 kirjoitti:

        " Sellaisia me olemme, jos ei meillä ole jotain korkeampaa aatetta, mikä pitää meidät aisoissa. "
        Tuosta olen kovasti erimieltä "ateistisena". joskin agnostisena hyväksyn jumalan olemassaolon mahdollisuuden (vaikkei se riitäkään tuohon korkeampaan atteeseesi.)

        Käsittääkseni juuri ihmiset omaavat tuon aatteen, mikä ei olekaan uskontosidonnainen ja on juuri kaikkien ihmisten omistama asia. Ja ilman jumaluskoa tai luonnonfilosofioita ikäänkuin sisäsyntyisesti kaikilla ihmisillä. - valmiina.


      • kerberos-01

        Puhh... kiva kun joutuu aivojumppaan...


      • kerberos-01

        Tuossa vielä väläys humaanista ja liberaalista puolestani, minkä puolesta taistelisin.

        https://www.youtube.com/watch?v=sKI1r4VLfzc

        Nationalistinen puoleni pitää silti sotilasuranikin perusteella itseni irti kaikenlaisista isänmaata uhkaavista hörhöilyistä, mutta nämä eivät sellaisia aiheuta.

        PS. nämä ovat Jumalaan (krist.) uskovia ihmisiä syvällisesti laulun sanojenkin mukaisesti ja arvostavat sellaisia asioita, mitä minäkin arvostan. Lopun saat googlailla ihan ite.
        Kohta 1:49 - 3:30 herättää tunnelman vanhuksen kyynelehtimisiin kappaleen: Let The Sunshine In kuulemisessa. Hair-musikaalista tämä on siis korjattu kansantajuiseksi.


      • 12ruutu
        kerberos-01 kirjoitti:

        Käsittääkseni juuri ihmiset omaavat tuon aatteen, mikä ei olekaan uskontosidonnainen ja on juuri kaikkien ihmisten omistama asia. Ja ilman jumaluskoa tai luonnonfilosofioita ikäänkuin sisäsyntyisesti kaikilla ihmisillä. - valmiina.

        Onhan meillä tieto hyvästä ja pahasta, mutta luuletko, tai uskotko, että se on koko totuus? Mikä sinut saisi ajattelemaan toistakin mahdollisuutta.

        Ja Teutalle vielä pieni viesti uskonnoista:

        Uskonnot ovat syntyneet ja kehittyneet tiettynä aikana, tiettyyn kulttuuriin ja tietyissä oloissa. Kaikki suuret maailmanuskonnot ovat syntyneet Aasiassa: hindulaisuus ja buddhalaisuus Kaukoidässä; kristinusko, islam ja juutalaisuus Lähi-idässä. Suuret maailmanuskonnot ovat vuosituhansia vanhoja. Uskonnot ovat vaikuttaneet monin tavoin ihmisten elämään, arvoihin ja kulttuuriin.

        Ainakin joidenkin mielestä nämä ovat uskontoja, ajattelemme me mitä hyvänsä.


      • kerberos-01

        kuuntele tuo vanha hippibiisi, jos olet riitävän vanha...


      • 12ruutu
        kerberos-01 kirjoitti:

        kuuntele tuo vanha hippibiisi, jos olet riitävän vanha...

        Kyllä minulla ikää riittää. Minulle oli joskus hyväksi opetukseksi kirja nimeltä: Kärpästen herra. Selittää aika hyvin, mitä tarkoitin sanomalla ihmisyyden löytyvän meistä itsestämme, olimme sitten yksin, tai porukassa.


      • kerberos-01

        12ruutu: "Vai ajattelitko syyttää Jumalaa."
        Palstalta vieraannuttuani asenteeni voi olla "sairastunut" tuollaiseenkin inhorealismiin, ja hyvän ohjauksen puutteessa, mutta toki on totta, ettei ateisti voi koskaan pilkata Jumalaa tai jumalaa, koskei sellaista koe olevan (vrt. teepannuun yms. kohdistuva ymmärtämättömyys) . Toisaalta uteliaisuus on avoin kaikelle - minullakin.

        Ruutu: " Voisi olla paikallaan lukea Vanhaa Testamenttia, missä Jumala kehottaa juutalaisia kohtelemaan vierasmaalaisia hyvin, koska hekin ovat olleet karkotuksessa ja tietävät, mitä on olla huonosti kohdeltu."
        -Pyhän Raamatun sanoma esim. tappamisiin yms. myös osaltaan kulminoituu tuohon Jumalan valittuun kansaan. Älä tapa koskee vain juutalaisia ja luullakseni Raamatun mukaan ei ole synti tappaa vääräuskoisia ainakaan 5:denteen käskyyn nojaten ??, kerro, jos olet erimieltä.

        viisplusseiskaruutu: "
        Normaalitilana voidaan pitää nykyään mitä tahansa, kun oikein tarkasti katsotaan."
        -Tuo on mainio kannanotto ja en rypistele tuota vastaan - ainakaan vielä.

        5 7#: "Oops, ajatteletko etteivät esim. budhalaiset pidä omaa oppiaan ja uskoaan uskontona?"
        -Kyllä pitävät ja hartautta ainakin osoittavat aivan käsittämättömässä laajuudessa. Tietysti filosofian puolelle pitäisi mennä analysoidessa ihmisen uskontokokemusta, mutta arvattavasti tuo kokemus on mielestäni syvä, ja syvempi kuin yhdelläkään ns. pistokastokristityllä ilman herätystä tai mitään muutakaan uskontoonsa yhdistävää tekijää. Kyseinen tapakristitty olin itsekin aikoinaan.
        Vaikka teologian erityisasiantuntijat vetoavat ryssänmaan yms. lukuisiin muihin sosialistisiin valtioihin ja uskonnottomaan poliittiseen ideologiaan ateisteja pilkatakseen, niin minusta se on hieman loukkaavaa. Ateistivaltioiden tuho ei ole johtunut jumaliensa kieltämisestä ja ateistisuuden olemassaolosta ensinkään.
        Kyseessä on mielestäni ollut puhtaasti tarkoitus karistaa "paikallista jumalaa" (paikallista johtajaansa) uhkaavat kommentit. Tämä ei siis liity sinällään ateismiin, vaan on johtajan varjelua koska pelkäävät, että uskonto voisi rajoittaa itsevaltiutta. Komenttisi "onhan kokeiluja ollut ihan ryssilläkin..." ei ole mielestäni rehellinen ainakaan tähän asiaan liittyen.

        "tusinaruutunen "
        Mitä he oikein tekevät työkseen, sen lisäksi, että elävät toisten rahoilla."
        -Nyt pitää täsmentää: b-läisyyteen syntyneet ihmiset ovat tottakai buddhalaisia. Yhdellekään muhammettilaiselle ei synny kristittyjä lapsia. Kaikki lestadiolaisten lapset ovat kristittyjä. Buddhalaiset ovat siis ihan tasan samanlaisia ihmisiä kuin sinä tai minäkin. Lie ovat sitten vääräuskoisia (tai mielestäni ei).
        Buddhalaismunkit sitävastoin eivät tee lainkaan työtä meidän käsittämässämme merkityksessä.
        Buddhalaismunkit elävät myös tyyten toisten rahoilla, koska eivät itse omista latiakaan. Noh - toisten rahoilla eläminen on kyky pysyä suuremmissa luostareissa, mitä ilman kuljettaisiin luonnossa ilman näitä almuja. Jos munkki ei saa "toisten rahoja", niin hän on sitten sen päivän syömättä. Ja seuraavankin jne.
        Näiden vesseleiden olemus, itsensä hallitsemisen lisäksi, on toisten opettaminen nöyryyteen ja luonnon arvostamiseen.
        Siis vastaukseni toteamukseen on, että siksi elellään muiden perstaskulla, kun ollaan opettajia. Niinhän Jeesuskin oli ja itte Gautama.


      • teuta
        kerberos-01 kirjoitti:

        "Eikö ihmisestä ole lähtöisin kaikki sodat ja kauheudet?"
        Tuo pitää aivan tasan tarkkaan paikkansa.
        Saattaa vastaukseni mennä hiukan ristiriitaiseksikin, mutta ajattelin tarttua sanoihisi asia kerrallaan, niin vastauksiin voi tulla hämmästyttäviä tai ristitiriitaisia vastauksia. .... jatkuu...

        Kyllä siinä on paljon mukana saa ta na, joka käyttää ihmistä paljon apuna
        mutta kukaan ei kaiken aikaa tiedä kuinka , hän oli henkiolento Taivaassa
        joss ahän teki kapinen . Ja sai valtavan määrän Enkeleitä puolelleen ,hän
        luuli voittavansa LUOJANSA , siis hässu juttu , Jumala laittoi Syvyyden kuiluihin
        Ikuiseiin kalleihin kytkettyja enkeleitä .
        .
        Kun se oli tehty hä'n sanoi Mikaelille heitä tuo maahan ja se tapahtui , Jonkin ajan
        päästä ,Kun HERRA meni Luomaan Maahan mitä Hänen LUOMAAN piti ensin
        Hän loi VALON ,sitten hän näki maa oli autio ja tyhjä ,sitten Hän loi Taivaan
        sehnj joka nimitti avaruudeksi ja tähdet ja niin poias päin kunnes kuudentetena
        päivänä,
        Miehen ja naisen , ei samaan aikaan eikä peräkkäin , kun se oli tehty
        hän lupasi pitää Sabattia LPOPÄIVÄN . , no ei mennyt monta tuntia kun saa ta na
        Kavalasti viekoitteli ensin eevan


      • kerberos-01
        kerberos-01 kirjoitti:

        12ruutu: "Vai ajattelitko syyttää Jumalaa."
        Palstalta vieraannuttuani asenteeni voi olla "sairastunut" tuollaiseenkin inhorealismiin, ja hyvän ohjauksen puutteessa, mutta toki on totta, ettei ateisti voi koskaan pilkata Jumalaa tai jumalaa, koskei sellaista koe olevan (vrt. teepannuun yms. kohdistuva ymmärtämättömyys) . Toisaalta uteliaisuus on avoin kaikelle - minullakin.

        Ruutu: " Voisi olla paikallaan lukea Vanhaa Testamenttia, missä Jumala kehottaa juutalaisia kohtelemaan vierasmaalaisia hyvin, koska hekin ovat olleet karkotuksessa ja tietävät, mitä on olla huonosti kohdeltu."
        -Pyhän Raamatun sanoma esim. tappamisiin yms. myös osaltaan kulminoituu tuohon Jumalan valittuun kansaan. Älä tapa koskee vain juutalaisia ja luullakseni Raamatun mukaan ei ole synti tappaa vääräuskoisia ainakaan 5:denteen käskyyn nojaten ??, kerro, jos olet erimieltä.

        viisplusseiskaruutu: "
        Normaalitilana voidaan pitää nykyään mitä tahansa, kun oikein tarkasti katsotaan."
        -Tuo on mainio kannanotto ja en rypistele tuota vastaan - ainakaan vielä.

        5 7#: "Oops, ajatteletko etteivät esim. budhalaiset pidä omaa oppiaan ja uskoaan uskontona?"
        -Kyllä pitävät ja hartautta ainakin osoittavat aivan käsittämättömässä laajuudessa. Tietysti filosofian puolelle pitäisi mennä analysoidessa ihmisen uskontokokemusta, mutta arvattavasti tuo kokemus on mielestäni syvä, ja syvempi kuin yhdelläkään ns. pistokastokristityllä ilman herätystä tai mitään muutakaan uskontoonsa yhdistävää tekijää. Kyseinen tapakristitty olin itsekin aikoinaan.
        Vaikka teologian erityisasiantuntijat vetoavat ryssänmaan yms. lukuisiin muihin sosialistisiin valtioihin ja uskonnottomaan poliittiseen ideologiaan ateisteja pilkatakseen, niin minusta se on hieman loukkaavaa. Ateistivaltioiden tuho ei ole johtunut jumaliensa kieltämisestä ja ateistisuuden olemassaolosta ensinkään.
        Kyseessä on mielestäni ollut puhtaasti tarkoitus karistaa "paikallista jumalaa" (paikallista johtajaansa) uhkaavat kommentit. Tämä ei siis liity sinällään ateismiin, vaan on johtajan varjelua koska pelkäävät, että uskonto voisi rajoittaa itsevaltiutta. Komenttisi "onhan kokeiluja ollut ihan ryssilläkin..." ei ole mielestäni rehellinen ainakaan tähän asiaan liittyen.

        "tusinaruutunen "
        Mitä he oikein tekevät työkseen, sen lisäksi, että elävät toisten rahoilla."
        -Nyt pitää täsmentää: b-läisyyteen syntyneet ihmiset ovat tottakai buddhalaisia. Yhdellekään muhammettilaiselle ei synny kristittyjä lapsia. Kaikki lestadiolaisten lapset ovat kristittyjä. Buddhalaiset ovat siis ihan tasan samanlaisia ihmisiä kuin sinä tai minäkin. Lie ovat sitten vääräuskoisia (tai mielestäni ei).
        Buddhalaismunkit sitävastoin eivät tee lainkaan työtä meidän käsittämässämme merkityksessä.
        Buddhalaismunkit elävät myös tyyten toisten rahoilla, koska eivät itse omista latiakaan. Noh - toisten rahoilla eläminen on kyky pysyä suuremmissa luostareissa, mitä ilman kuljettaisiin luonnossa ilman näitä almuja. Jos munkki ei saa "toisten rahoja", niin hän on sitten sen päivän syömättä. Ja seuraavankin jne.
        Näiden vesseleiden olemus, itsensä hallitsemisen lisäksi, on toisten opettaminen nöyryyteen ja luonnon arvostamiseen.
        Siis vastaukseni toteamukseen on, että siksi elellään muiden perstaskulla, kun ollaan opettajia. Niinhän Jeesuskin oli ja itte Gautama.

        12=5 7,#
        "Onko perheidensä raiskaamiset ja pieksemiset ainoastaan näiden köyhien rohingya-muslimivähemmistön tekemiä?"
        -Niinpä, Taas ihmisluonto on ajanut ohi kaikkien uskontojen ja edustavat ihmisen vapaata raadollista luontoaan ilman syytä tai seurausta tai paitsi sitä, mitä sillä hetkellä edustavatkaan. Järkyttävää.
        "Mitä sinä pidät asennevammana?"
        Teidän tapauksessa pidän asennevammana olla oppimatta edustamaasi uskontosuuntaa, kun tällä palstalla siis ollaan.
        B-läisyyden kokeminen on arvattavasti aika lähellä omaasi uskontokäsitystä. Siis sellainen selkänoja, mita vasten voi ponnistaa elämän arvoja punnitessa ja moraali, yms. henkilökohtaisista näkemystään pohtiessaan. Siitä saa tukea omille mielipiteilleen ja ohjausta, jos ajatukset ovat johtaneet harhapoluille.
        "Minulla on sellainen kammottava tunne, että niin kauan kun luulet ihmisistä löytyvän sen viisasten kiven, tulet pettymään."
        -Niin - pohtimista riittää.


    • teuta

      B= om ollut aina sellainen uskonto ".. oletko varma että se on uskonto laikaan
      sehän kesittiin n.siihen aikaan kuin , kun JUMALA lakkasi puhumasta ihmiselle
      tämän olen aikataluttanut erilaisista kirjoituksista . Sillä Nirvanat ja sielun vaellus
      ei, kuulu uskontoon . vaan se on joku Oppiumin hulluuden hakuisuus . .
      .
      Siis melko paljon saman arvoinen kuin kuin Muhammedin ns, usko , joka ei ole
      Uakonkanssa mitään tekemistä , vaikka Muhammedin tekele on tuotu julki 622.
      jos Muhammad olisi ollut oikeassa , Viimeinen tuomio olisi jo pidetty silloin .
      .
      Miksi ,No koska Jeesus o9li luvannut tulla Toisen kerran ja pitämään Viimeisen
      tuomion ,silloin , mitään tuomiota ei ole vilä kuulunut ,joten se on edessä päin .
      toiseksi : kuka uskoo ukonnoksi huoralaitosta ... no huorat ehkä.
      .
      KIatsoin erästä kuvaa , siinä kerrottiin että kuvattava oli nirvanassa ,sellainen B tila.
      katsoin tarkemmin kaveri oli nirhattu kaulasta , kaksi syvää VIILTOA..
      sitten siistitty ja saatu hymyilevä katse , voi jee mitäö teeskentelyä ,miksi niin.
      .
      helposti löysin yhteyden Oppiumin yliannostukseen ja sen jälki maininkeihin älä
      koskaan usko kaikkeen mitä näet , vaan mieti miten se voisi olla noin. Silloin voi
      tutkia isompia ympyröitä,,kun oikeesti on mahdollista en sano paremmin.

    • teuta

      Mutta jos tahdotte , jatkan keskustelua kyllä .

      • kerberos-01

        Kiitos mielellään, Teu.


      • teuta
        kerberos-01 kirjoitti:

        Kiitos mielellään, Teu.

        TUOSTA MAASTA siitä burmsta se on nykyään,MYANMAR ,.

        SIINÄ OLI AS. 1995 PAIKKEILLA ,,44.3MILJONNAA ..
        JA SE ON MELKO JUMALATON MAA JA SIELLÄ TEHDÄÄN PALJON PAHAA..
        mv:ON TÄRKEÄ TALAODELLISUUS LOHKO , RIISI JA TIIKKI , SEKÄ MUUT TROOPPISET PUULAJIT ,OVAT TÄRKEIMMÄT VIENTI LAJIT , VIENTIIN ON MYÖS VILJELTÄVIÄ KASVEJA SEKÄ JUUTTI, SOKERIRUOKO ,TUPAKKA ,PUUVILLAA .
        MAALLA ON SUURET ÖLJY VARAT ja MAAKAASUVARAT ,JOIDEN
        HUÖDYNTÄMINEN OLI VASTA ALUSSA , KUN MAA MUUTTI NIMENSÄ. .
        .
        MYÖNMAR , USKONNOLLISUUS ,88% BUHALAISIA , ei tiedetä kunpi oli ensin
        loppu Maa tai ,Jumalan puhuminen ihmiselle. Jumala lakkasi puhunasta noin ,
        2500 vuotta sitten , tiedetä'än että onkyllä puhunut ,Ihmisen pojalle n,2000v.
        sitten ,paljonkin ,joka uilta silloin kun hän tuli ikävä ,ja niihin aikoihin se tuli
        usein . varsinkin Joosefin kuoltua , kuninkaan työmaalla , ja sen jälkeen . olihan
        hän ainoa miespuolinen perheessä , muut oli velä lapsia ..
        .
        Miksi Joosef, kuoli ;se oli onnettomuus Siinä kuninkaan työmaalla SIILOSSA. ei
        ei ollut tarpeeksi tukevia tellinkejä , Joosef kuuluin hyvänä kirvemiehenä tellinki
        toimikuntaan , ja syystä että he ei heti lopettaneet työtä ja vaatineet tarve kaluja
        esim. seisten niinkauan kun tulee ämneitä , vaan he jatkoivat työtään huteroissa
        olosuhteissa , ja kun sortuma tuli siellä kuoli n.18 miestä .
        .
        Joosua ei kuollut heti ,vaan 4:tenä päivänä , Joosus oli lohdullinen ,ja USKOI ,
        Jeesuksen pakatessa tavarat makaan , oli selvinnyt että hän oli Joosuan vahdissa
        ollut työmaalla ,koska Jeesus ei ollut vielä' 16 täyttänyt rakennus loppui häneltäkin siihen . se oli perjantai kun hän sai lähteä , hänpakkasi myös Josehfin
        juhtansa selkään ja aloitti kotimatkan , Äitinsä Marian luo .


      • teuta
        teuta kirjoitti:

        TUOSTA MAASTA siitä burmsta se on nykyään,MYANMAR ,.

        SIINÄ OLI AS. 1995 PAIKKEILLA ,,44.3MILJONNAA ..
        JA SE ON MELKO JUMALATON MAA JA SIELLÄ TEHDÄÄN PALJON PAHAA..
        mv:ON TÄRKEÄ TALAODELLISUUS LOHKO , RIISI JA TIIKKI , SEKÄ MUUT TROOPPISET PUULAJIT ,OVAT TÄRKEIMMÄT VIENTI LAJIT , VIENTIIN ON MYÖS VILJELTÄVIÄ KASVEJA SEKÄ JUUTTI, SOKERIRUOKO ,TUPAKKA ,PUUVILLAA .
        MAALLA ON SUURET ÖLJY VARAT ja MAAKAASUVARAT ,JOIDEN
        HUÖDYNTÄMINEN OLI VASTA ALUSSA , KUN MAA MUUTTI NIMENSÄ. .
        .
        MYÖNMAR , USKONNOLLISUUS ,88% BUHALAISIA , ei tiedetä kunpi oli ensin
        loppu Maa tai ,Jumalan puhuminen ihmiselle. Jumala lakkasi puhunasta noin ,
        2500 vuotta sitten , tiedetä'än että onkyllä puhunut ,Ihmisen pojalle n,2000v.
        sitten ,paljonkin ,joka uilta silloin kun hän tuli ikävä ,ja niihin aikoihin se tuli
        usein . varsinkin Joosefin kuoltua , kuninkaan työmaalla , ja sen jälkeen . olihan
        hän ainoa miespuolinen perheessä , muut oli velä lapsia ..
        .
        Miksi Joosef, kuoli ;se oli onnettomuus Siinä kuninkaan työmaalla SIILOSSA. ei
        ei ollut tarpeeksi tukevia tellinkejä , Joosef kuuluin hyvänä kirvemiehenä tellinki
        toimikuntaan , ja syystä että he ei heti lopettaneet työtä ja vaatineet tarve kaluja
        esim. seisten niinkauan kun tulee ämneitä , vaan he jatkoivat työtään huteroissa
        olosuhteissa , ja kun sortuma tuli siellä kuoli n.18 miestä .
        .
        Joosua ei kuollut heti ,vaan 4:tenä päivänä , Joosus oli lohdullinen ,ja USKOI ,
        Jeesuksen pakatessa tavarat makaan , oli selvinnyt että hän oli Joosuan vahdissa
        ollut työmaalla ,koska Jeesus ei ollut vielä' 16 täyttänyt rakennus loppui häneltäkin siihen . se oli perjantai kun hän sai lähteä , hänpakkasi myös Josehfin
        juhtansa selkään ja aloitti kotimatkan , Äitinsä Marian luo .

        Toiseen juhtaan hän sälytti työkalut ja loput eväät jatamineet.. lähti kohti Nasaretia,
        sinne oli matkaa n.40 km kun hän ehti perille , oli hänellä paljon asiaa Äidille , ja
        hän otti suhteellisen tyynesti vastaan ,tiedon miehensä kuolemasta , kuitenkin
        Maria itki koska ne oli jo olleert läes 20 vutta yhdesssä , siinä puhuttiin paljon asioita ja Maria sanoi että hän on Raskaana hänelle n.3kk meneossa , ja sekin vielä
        vaimo. 4lasta ja Jeesus oli alle 16, vähän ,taloudellisnen helpotus tuli ,kun Maria
        sanoi että meillä on Naapusri kylässä toinen talo ,jonka voi myydä. ..
        .
        periaatteessa he voisuivat tulla toimeen , ja päättivät sitä koettaa . pikkuhiljaa Maria oppi puhumaan niistä sen päivän asioista jotka oli polttavia , hä'n tiesi
        Että Jeesus käy vuoren rinteillä iltä yöstä keskustelemassa Jumalan kanssa
        ja niihin puheisiin hän osasi vastasta että ne tiedot joka oli tarpeen puhuttiin
        siellä vuorella ja ne tarpeet mitkä' oli milloinkin kovimmin aaesillä , hä'n löysi
        aamulla ,tai pitkin päivää,
        .
        Niin että ei vai tiennyt kuinka käsitellä Jeesausta ,varmaankin oli HERRA
        antanut ohjeet joko unissään tai opastanut muuten . kun tämä' tuli Joh. evankeli-
        umissa Kaanaan häitten kohdalla selväksi , Että Mareia oli siellä Kaasona ja
        näki poikansa tulevav , ja sanoi heillä ei ole enää viiniä',mitä sanoi Poika .


      • teuta
        teuta kirjoitti:

        Toiseen juhtaan hän sälytti työkalut ja loput eväät jatamineet.. lähti kohti Nasaretia,
        sinne oli matkaa n.40 km kun hän ehti perille , oli hänellä paljon asiaa Äidille , ja
        hän otti suhteellisen tyynesti vastaan ,tiedon miehensä kuolemasta , kuitenkin
        Maria itki koska ne oli jo olleert läes 20 vutta yhdesssä , siinä puhuttiin paljon asioita ja Maria sanoi että hän on Raskaana hänelle n.3kk meneossa , ja sekin vielä
        vaimo. 4lasta ja Jeesus oli alle 16, vähän ,taloudellisnen helpotus tuli ,kun Maria
        sanoi että meillä on Naapusri kylässä toinen talo ,jonka voi myydä. ..
        .
        periaatteessa he voisuivat tulla toimeen , ja päättivät sitä koettaa . pikkuhiljaa Maria oppi puhumaan niistä sen päivän asioista jotka oli polttavia , hä'n tiesi
        Että Jeesus käy vuoren rinteillä iltä yöstä keskustelemassa Jumalan kanssa
        ja niihin puheisiin hän osasi vastasta että ne tiedot joka oli tarpeen puhuttiin
        siellä vuorella ja ne tarpeet mitkä' oli milloinkin kovimmin aaesillä , hä'n löysi
        aamulla ,tai pitkin päivää,
        .
        Niin että ei vai tiennyt kuinka käsitellä Jeesausta ,varmaankin oli HERRA
        antanut ohjeet joko unissään tai opastanut muuten . kun tämä' tuli Joh. evankeli-
        umissa Kaanaan häitten kohdalla selväksi , Että Mareia oli siellä Kaasona ja
        näki poikansa tulevav , ja sanoi heillä ei ole enää viiniä',mitä sanoi Poika .

        Tä'mä oli siinä parempi lehtisessa raamatussa , ja siinä kerottiin muitakin
        asioita joita en nyt käy kirjoittamaan kosaka en voi kirjoittaa sanasta sanaan
        eli tarkoitan etten nyt hae sitä Raamattua kirjastosta ja kopio tänne . kuitenkin
        teen sen jos se olisi tarpeen ..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe