Sinä joka käytät psyykenlääkkeitä

kokeilejatoteaitse

Jos haluat tulla terveeksi hyvin lyhyessä ajassa, lopeta psyykenlääkkeiden käyttö heti. Väitteelle annetaan takuu. Tilasi normalisoituminen alkaa välittömästi, ja muutamassa päivässää tapahtuu suuri muutos. Esillä on monia kertomuksia juuri tästä miten helvetti päättyy nopeasti kun lakkaa sekoittamasta päätään näillä vaarallisilla aineilla. Esilläoleva ylilääkärijupakka on myös selkeä osoitus siitä miten mittaviin toimiin ollaan valmiita ryhtymään ettei asia saavuttaisi julkisuutta. Jupakassa on kyse nimenomaan samasta asiasta ja mittavista henkilöön kohdistuvista vaientamistoimista. Se kertoo paljon.

32

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkjkj

      Mitä takuita sinä voit antaa.
      Lääkkeitä ei kannata syödä liikaa, mutta lääkärin määräämiä lääkkeitä ei kannata jättää ominpäin pois.

      • täystakuu

        Annetaan täysi takuu. Psyykelääkkeet eivät ole lääkkeitä. Ne eivät paranna mitään vaan tekevät juuri päinvastoin ihmiset sairaaksi. Toisekseen niitä.määräävät ihmiset eivät ole lääkäreitä.
        Väitteellä täystakuu. Ja helppo todeta nopeasti kun kokeilee itse.


      • tutkimustulos

    • Opamox

      Ei pidä paikkansa. Välillä olen unohtanut ottaa lääkkeet muutamana päivänä eikä ole mitään muutosta oloissa tapahtunut. Ja jos jättää lääkkeet ottamatta tosi pitkään niin tuleen kauhea olo, ahdistus ja masennus/mania.

      Turhia lääkkeitä ei kannata syödä, mutta ei niiden lopetus kyllä ihmeitä tee kuten jotkut väittävät. Itse lopetin esim. Ketipinorin yli vuosi sitten eikä mitään muutosta mihinkään suuntaan. Painokaan ei tippunut vaikka niin väitettiin ja lupailtiin.

      Kyllä sairas ihminen tarvitsee lääkkeitä. Astmaatikko astmaan, kilpirauhaspotilas kilpirauhaseen, syöpäpotilas syöpään ja niin myös mielenterveyspotilas mielenterveyteen. Ei kannata liikaa demonisoida kaikkea.

      • 0998765

        Monissa monissa tukkimuksissa on todettu, että srri eli noi serotoninostajat eivät tehoa lumelääkettä yhtään paremmin, mutta haittavaikutukset ovat hurjat.
        Esim.. kiinnostus seksiin katoaa, tunnemaailma kapeutuu, on väsynyt ja jne..

        Kuka lääkäri voi määrätä tälläisiä lääkkeitä, joilla ei ole tehoa, mutta kauheat haittavaikutukset..
        Ai niin lääkäri, joka on lääketehtaan opetuslapsi tai kätyri.


      • tehdäänseyhdessä

        Edelliseltä hienosti sanottu puoltava lausunto. Jos kerran olet unohtanut lääkkeet etkä huomaa eroa entiseen, miksi ihmeessä sitten syöt niitä? Sekin jo hyvä syy lopettaa. Lähde siitä. Ja toki voi tulla joistain vieroitusoireita mutta ne menee ohi. Pahassa oireessa voi ottaa vaikka vajaan puolikkaan entisestä ja jättää siihen. Kyllä se siitä nopeasti ohi menee. Kohti nopeaa tervehtymistä. Yrittänyttä ei laiteta. Usko itseesi äläkä anna psykiatrien pitää sinua sairaana enää. .. Kokeilu ei maksa mitään, mutta palkinto on terveyden palaaminen. Se on riittävä motiivi.


      • kaikkipoisvaan

        Sanoit että lopetit ketipinorin. Eikä tapahtunut muutosta. Lääke oli siis todistettavasti turha.
        Mutta jos on vieläkin sama olo ja vaikeaa, väitänpä että lääkkeisiisi kuuluu paljon muutakin kuin tuo ketkpinor. Ja ne muut pitää myös jättää pois. Jos syöt kolmeakin lajia eri rotanmyrkkyä ja jätät yhden niistä pois, jäljellä on edelleen kaksi rotanmyrkkyä jotka taatusti pitävät huolen siitä että vointisi ei ole hyvä.


      • kotipinoriihi

        Mielenteveyspotilaita syntyy juuri noiden aineiden ottamisesta.


    • hienomiessss

      Mielialalääkkeet tuhoavat ihmisen oman kyvyn ajatella positiivisesti. Nykyään tyrkytetään pienimpäänkin ahdistukseen ja masennykseen näitä lääkkeitä. Itsellenikin on näitä tarjottu lääkärissä kun oli muita sairauksia, jonka seurauksena hieman mieli alhaalla. Enkä niitä pyytänyt, vaan niitä suurinpiirtein tyrkytettiin minulle. Onneksi en ottanut, olen nähnyt mitä mielialalääkkeiden käyttäjille käy, ikuinen koukku näihin lääkkeisiin, eikä mitään toivoa olla enää syömättä lääkkeitä ilman että pää oikeasti sekoaa.
      Niin kannattaa todellakin miettiä pitääkö todellakin turvautua lääkkeisiin jos masentaa. Elämään kuuluu kaikki myötä ja vastoinkäymiset. Välillä ahdistaa ja masentaa mutta se on vain elämää. Sitten kyllä ehkä kannattaa ottaa noita lääkkeitä jos ei pääse sängystä ylös ja hautoo jotain itsemurhaa.

      Ajatelkaa itse, älkääkä antako lääkkeiden tehdä sitä puolestanne!

    • 6567345

      Kuulemma nämä kouluampujat ovat käyttäneet noita serotonilääkkeitä..huh..huh..

      • ssristories

      • yhtenäinenajattelumalli

        Täysin satavarmaa tietoa on se että psyykenlääkkeet aiheuttavat agressioita ja saattavat tehdä käyttäjänsä väkivaltaiseksi lääkkeen vaikutuksen ajaksi. Ja satavarmaa on myös tieto että psyykenlääkkeiden käyttäjien itsemurhatilastot ovat järkyttävää tosiasiaa. Psyykenlääkkeet ovat tappavia myrkkyjä, tavalla tai toisella. Kun ihminen voi hirveän huonosti lääkesekavuuksissaan, tuntuu itsemurha monesti ainoalta keinolta katkaista tuo tuska. Ihminen on heikoilla jos hänet jätetään yksin, eikä kukaan kuuntele eikä usko häntä.


    • ganjamoon

      Kaikkein paras ja toimivin psyykenlääke on luomukannabiksen kukinto. Sen pitäisi olla ihmisoikeus.

    • lohdutontulevaisuus

      Paras psyykenlääke maailmassa on luotettava ystävä. Suurin virhe on kun yleensä lähes poikkeuksetta masentunut ihminen jätetään yksin ja suljetaan pois ystäväpiiristä.. Älkää jättäkö masentunutta yksin, mutta missään nimessä häntä ei pidä toimittaa psykiatrin käsiin. Koska se on sitten morjens elämälle. Esimerkkejä eläviä on maailma täynnä.

    • 432765

      Jos haluaa psyykkeennappeja, kantsii hakeutua klinikan potilaaksi, siis a-klinikan.
      Siellä määrätään hulppeat pilleriarsenaalit ja vielä sannoo, et selkä on kipeä, niin johan saat kovat kipulääkkeet.
      Näin ainaki tekkee mun siskon yks jehu.

    • doupdoup

      Hyvä se on doupata.Jaksaa arjen harmautta paremmin ja aurinko paistaa pilviselläkin säällä.

    • psyykkisnappi

      Ei psyykelääkkeet ole mitään hyvänolon huumenappeja. Ne ovat päinvastoin mielen tuhoavia ja pahoinvointia aiheuttavia myrkkyjä.

    • sepramjaalprox

      Asialla on puolensa ja puolensa. Kaikkiin lääkkeisiin jää koukkuun ja saa pään sekaisin yliannostuksella. Ja yleensä ei kannata yleistää. Tiedän, että nykyään tarjotaan tautiin kuin tautiin masennuslääkkeitä.

    • haloohaloo

      Etpä mitään tiedä. Psyykelääkkeillä menee välittömästi sekaisin ihan minimiannoksilla jo. Ei tarvita yliannoksia. Luepa huviksesi mitä aineita nämä "lääkkeet" sisältävät. Elohopeasta alkaen kaikkea elimistölle supermyrkyllistä. Elohopeakin on voimakas hermomyrkky. Miten sellaisia syömällä voi masennuksesta päästä? Tyhmiä huiputetaan. Ja rahaa tehdään. Masennus on sitäpaitsi normaali tunnetila joka menee ohi. Kuka niin tyhmä on että menee psykille ja alkaa tuhoamaan aivojansa elohopealla? Haloo.

    • sepramjaalprox

      No empä ole käynyt psykillä vaan olen ollut ihan asianmukaisessa hoidossa yksityisellä lääkärillä (en psyk.erik.lääkärillä). En olisi työkykyinen, jos en käyttäisi näitä kahta lääkettä, joita minulle on määrätty. Istuisin kotona ja en uskaltaisi lähteä paniikkioireiden vuoksi minnekään. Masennus kuuluu myöskin kuvaan. Lääke-annos on löydetty sopivaksi, jolla hyvin pärjään.

      • toxic2

        Terveytesi palaisi jos lopettaisit nuo molemmat. Ja masennus kuuluu todella pilleristien kuvaan. Annoksesi ei ole sopiva. Tuhoat mielenterveytesi kun uskot tuohon soopaan.


      • alproxjasepram

        Ja mikähän sinä olet sanomaan minulle onko annokseni sopiva vai ei. Oletko itse käyttänyt näitä lääkkeitä ? Mistä tiedät mitä nämä mömmöt kenellekin aiheuttavat? Onko sulla lääketieteellistä tietoa asiasta? Voi paska että ootte tyhmiä.


    • 2345344567

      ssri lääkkeillä on vain lume vaikutus, mutta kauheat haittavaikutukset.
      niin ja moni masennus paranee itsestään..et ei sitä kannata lääkkeen piikkiin laittaa..

    • järjellä

      Jos ihmisellä on päässä vikaa, on vaarallista neuvoa jättämään lääkkeet pois. Sinun kannattaa ostaa sisuja ja laskea lampaita, kiitos.

      • 434567567

        Mut ku päähän tullee juuri vikaa, ku syö ssri-nappeja.
        nää kouluampujat söi katos noita onnenpillereitä..


      • valistusta

        On täysin turvallista neuvoa jättämään nämä todistettavasti vaaralliset kemikaalit käyttämättä. Jopa suotavaa on asiasta valistaminen.


    • varmakuntauti

      Keho tottuu näihin myrkkyihin , kyllä se pian tottuu olemaan ilmankin.

    • suklaatanappiin

      Syökää suklaanappeja. Ei tarvitse mennä sairaalaan kun ette myrkytä päätänne psyykenapeilla.

    • Haamujenkki

      Nämä ns. uuden koulukunnan psyykenlääkkeet kuten leponex, ketipinor ym. tuhoavat aivot jos ei ole henkisesti oikeasti sairas.

      Vanhan koulukunnan bentsot ovat kaikesta huolimatta vielä terveellisiä noihin lääkkeisiin verrattuna mitä tungetaan joka tuutista jopa mukuloille!

      Pysykää erossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe