Holby City

hirveäntörkeää

Jo toisen kerran Holby City sai väistyä urheilun tieltä ihan lähiaikoina. Kaikista hupaisinta tässä on, että joka paikassa missä on ohjelmat, siellä lukee Holby City. Elisa Viihtessäkin minulla on Holby tallennuksessa ja tietysti tallensi sitten tuon urheilun. Jotain palloilua oli, en edes viitsinyt katsoa mikä se oikein oli. Jos näitä ohjelmia (urheilua) tulee aiemmin ilmoitetun sijaan, on vähintä mitä voi tehdä se, että edes ilmoitetaan ohjelman muutoksesta. Onko se nyt niin ylivoimaista esim. Elisa Viihteelle päivittää tiedot oikeaan. Vai kaappasiko joku kakkoskanavan?

16

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suututtaa

      Ei Holbya eilen ei tänään? Joko lopettivat sarjan tyystin? Ihmettelen ja suututtaa...

    • HolbyHolby

      Holbya ei näytetä tällä viikolla lainkaan.... tilalla on jotain marginaaliurheilua. Urheilunhan voisi laittaa suorana tulemaan Areenasta, mutta näitä sarjoja ei kai oikein voi. Yle perustelee outoa käytäntöä mm sillä, että Holbya on näytetty tiiviisti jo monta jaksoa, että hyvin voidaan pitää epämääräistä taukoa. En seuraa muita kuin näitä englantilaisia sarjoja: Holby Cityn sairaala, Emmerdale, Vera Stanhope ja George Gentleyn tutkimukset. Näistä Yle on sitten lopettanut Stanhopen ja Gentleyn, HC tulee koska sattuu. Onneksi Maikkari sentään näyttää Emmerdalea kohtuullisen säännöllisesti.

    • Waitaminute

      Holby City on tauolla tämän viikon ja jatkuu ensi maanantaina 8.6.

    • sdgsdgsdsg

      Kokoajan kai tuo Holby City on tauolla jos minkä tenniksen tai Eurooppakisojen takia. Prhana! Tältäkin viikolta ei sarjaa näy.

      • suututtaa

        Muakin suututtaa ja paljon. Miksi pitää uhrata kakkosen kanava urheilulle?
        Urheilulle pitäsi nimetä oma kanava ja näyttää vain siellä urheiluun kuuluvat.


    • hc2015

      Kyllä Veettää tääläkin,miksi pirussa ne ei uhraa urheiluajaksi nuita iki vanhoja uusipäivä jaksoja....järjen köyhyyttä.

    • heittopussi

      Tänään sarja jää taas pois. Tilalla näyttää tulevan Erätulilla ja suunnistusta.

      • katsoja-

        hyvät ohjelmat on tilalla


    • taustallatapahtuu

      Holby cityn viime jaksossa oli "vierailevana" tähtenä Josh Browman ( tunnetaan paremmin Kosto sarjasta Daniel Grayson. Hieraisin silmiäni, että voiko olla ja oli. Kun etsin tietoja tarkemmin tuli ilmi, että Josh B onkin britti syntyjään, joten ei ihme jos joskus näkyy brittisarjoissa.
      Vielä lisätietoina löysin, että Josh Browman ja Emily VanCamp seurustelevat ja olleet yhdessä pitemmän aikaa jo. Siis Koston Amanda/Emily. Upean näköinen pari:)
      Olen jäänyt Holbyn koukkuun, vaikka leikkaussalikohtaukset ärsyttävät mm, kun toimenpiteet ovat epäuskottavia. Liian paljon sydänpysähdyksiä, kirurgit leikkaavat ( näkevät ??)tekevät tarkkoja toimenpiteitä paljain silmin ?? , ja monta monta muuta ei uskottavaa.......mutta silti pitää seurata:)

    • huulikumi

      Miksi sarjaan otettu hirveä kumihuuli, naama mutenkin kireä, ettei mikään liiku. Tuo kepillä könköttävä hirviöblondi. Ällöttää katsoa tuota. Muuten ihana sarja.

      • taustallatapahtuu

        Olen kiinnittänyt huomioni samaan. Hirveät botoxilla ( tms) täytetyt huulet! Vai peräti koko naama täytetty jollain aineilla?
        Joshua ( Josh Bowman Kosto-sarjasta) onkin pitemmän aikaa sarjassa, kun seurataan miten hänen käy sydämen korjausleikkauksessa, ilmeisesti sydämensiirtokin tullaan vielä näkemään tai ainakin sen onnistuminen.


      • troutpout
        taustallatapahtuu kirjoitti:

        Olen kiinnittänyt huomioni samaan. Hirveät botoxilla ( tms) täytetyt huulet! Vai peräti koko naama täytetty jollain aineilla?
        Joshua ( Josh Bowman Kosto-sarjasta) onkin pitemmän aikaa sarjassa, kun seurataan miten hänen käy sydämen korjausleikkauksessa, ilmeisesti sydämensiirtokin tullaan vielä näkemään tai ainakin sen onnistuminen.

        Näyttelijätär on Leslie Ash. Muistan hänet sarjasta Huonosti käyttäytyvät miehet. Mielestäni oli todella naisellinen ja suloinen ennen botoxia. Kävelykeppiä hän joutuu käyttämään myös oikeassa elämässä, sillä hän oli jonkin aikaa halvaantunut vyötäröstä alaspäin sairaalabakteerin takia.

        https://bornonthesameday.files.wordpress.com/2011/01/leslie-ash.jpg


      • taustallatapahtuu

        Leslie Ash oli myös Sydän paikallaan - sarjassa noin vuosikymmen sitten. Ilman turbohuulia vielä ja ihmisen näköisenä.
        Googlatessa tulee kasapäin kuvia turbohuulien kanssa ja ilman, ennen turbohuulia. Miksi kukaan haluaa tuollaiset huulet ja naaman pöhötyksen, kysyn vaan?


      • hc2015

        Menee kyllä nyt palstan aiheen vierestä,mutta Sydän paikallaan oli ihan kiva ohjelma,siksi ajattelinkin laittaa linkin.
        Pyörii,ties kuinka monetta kertaa tälläkin hetkellä briteissä ITV3:lla ,jota voi katsoa filmonin kautta. "Where the heart is"
        http://www.filmon.com/tv/itv3
        No huulista olen kyllä samaa mieltä,ei ne julkkisten törröhuulet ole mitään kivaa kateltavaa,moni on ollut ennen täyttöa ihan ok,kuinka moni on pilattukaan niillä itsesä.


    • taustallatapahtuu

      Nostan tämän nyt esiin. Katsooko kukaan muu viel Holbya? Katson silloin tällöin, joku voi jäädä välistä pois mutta yleensä tallennan ja katson jälkeenpäin.
      Tänään oli Sachan ja Chrissen häät. Mihin on hävinnyt Chrissen isä? Olisi odottanut, että esiintyis edes tyttärensä häissä?
      Ihme kyllä mielenkiintoni on pysynyt, vaikka sarjasta on jäänyt liian monta "hyvää ja mielenkiintoista persoonaa" pois. Leikkaussalijuttuja en voi katsoa, ovat liian epätodellisen järkkyjä kuvauksia.
      Edelleen ihmetyttää tietyt suomalaisille oudot jutut kuten siviilivaatteet työssä, toimenpideyksikkö ( mitä kuvataan) on kaikkea sekaisin, synnytyksistä elinsiirtoihin ja kaikkea siltä väliltä, lääkäritkin työntävät potilaita pyörätuoleissa sinne sun tänne ja auttavat potilaitaan monin tavoin joita ei meillä nää...

    • Anonyymi

      Nyt on juoni mennyt aivan oudoksi.Lääkäri tappaa potilaitaan,eikä jää kiinni.Sarjasta on poistunut paljon hyviä näyttelijöitä.Suosikkisarjani on täysin pilalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe