Jassu bloggaa taas

Uuskirjoitus

http://blogbook.fi/jasminmantyla/oman-ajan-tarkeys/
Taas halutaan omaa aikaa --vai haluuko Jassu avoimen liiton? Ehkä ja sille se varmaan sopis paremmin kuin hyvin.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JasuJassuJasmin

      Just joo, onnellinen vaimo tai saattaa se ollakin kun ei välitä kenestäkään muusta kun itsestään.

      • niinmua

        kuulostaa että ero on tulossa. seli seli selittelyjä miksi tapaan kavereita ym.

        keski-ikää uhkaavasti lähestyvän entisen julkkisen mitäänsanomattomia pohdintoja.


    • himonäätä

      Tuossa copypastena ettei blogin klikkausarvot turhaan kasva:

      "Toissapäivänä eli maanantaina täällä Englannissa oli Bank Holiday, joten suurin osa ihmisistä oli vapaalla. Aamulla hyppäsin junaan ja suuntasin Newcastleen tapaamaan rakasta ystävääni sekä muita Labourin puoluetuttujani. Kyseinen reissu todisti minulle jälleen jo ennenkin toteamani faktan – oma tyytyväisyys on äärimmäisen tärkeää. Mikäli et ole tyytyväinen itsesi kanssa, miten kukaan toinenkaan nauttisi seurastasi?

      Vaikka olenkin onnellisesti naimisissa, haluan silti viettää aikaa myös ystävieni seurassa. Viime ajat ovat sitä paitsi todellakin kuluneet itsetutkiskelun parissa ja haluan ennen kaikkea panostaa omaan hyvinvointiini.

      Minulle on onnea se, että saan vapaasti tehdä myös omia juttujani, en halua ikinä tuntea olevani ns. ansassa tai kahlittuna. Mieheni ymmärtää kyseisen asian varsin hyvin, mutta siitä huolimatta tulee välillä ”kapinoitua” sen suhteen.

      Ajattelen myös niin, että kun ystävät, harrastukset tai työ tuovat jotain vaihtelua sekä uutta normielämään, olet iloisempi myös kotona. Olet virkeämpi ja teet myös sen puolisosi onnellisemmaksi tai niin se menee ainakin meillä. Kun viettää vähän aikaa muualla, on ihana palata kotiin, rakkaan luokse. Jotkut varmasti ymmärtävät, miten ajattelen ja jotkut eivät. Mutta sekin on täysin ok, sillä jokaisen pitää muokata parisuhteestaan sellainen, mikä sopii heille itselleen."

      • HRTEETTE

        mitä noin" järkevässä" tekstissä tekee sana TYÖ?????


      • LaiskaMatoJassu
        HRTEETTE kirjoitti:

        mitä noin" järkevässä" tekstissä tekee sana TYÖ?????

        Eihän sillä ole mitään työtä ollut vuosiin, edes vaihtelun vuoksi, lol!


    • rouskis

      Miksi ihmeessä onnellisessa liitossa elävä tarttee paljon itsetutkiskelua jatkuvasti? Miten onnellisessa liitossa oma tyytyväisyys itsensä kanssa ja hyvinvointi saavutetaan vasta kun ollaan rakkaasta erossa?

      Ja Jassu ei tunne olevansa ansassa eikä kahlittuna vaikka on Denusta riippuvainen joka suupalaa myöden. Hohhoijaa. Tai sitten äiti elättää ja antaa katon pään päälle, siinä ne Jassun vaihtoedot on. Itse vastaavassa tilanteesa kyllä tuntisin olevani ansassa ja hyvin kahlehdittu. Vai luuleeko se idiootti että seiskan muutaman sadan blgikorvauksilla muka pystyis elämään.

      Jassun onnea on että saa tehdä omia juttuja, lähteä dokausreissulle kaverien luo, flirttailla somessa vieraiden miesten kanssa, viestitellä hottien skottien kanssa jne. Saako Denukin tehdä omia juttujaan ja olla onnellinen? Vai pitääkö sen vaan maksaa mukisematta ja "ymmärtää" Jassun puuhia? Kun Jassu saa tehfä mitä lystää, niin se jaksaa olla hyvällä tuulella himassa, ainakin hetken. Ei kyllä yhtään vaikuta onnelliselta ja kestävältä parisuhteelta. Tuskin Jassu pystyy sellaseen kenenkään muunkaan kanssa kun se oma napa on kaikista tärkein, ihanin ja rakkain, woohotiwoo ja sanonpa vaan.

    • HassunTouhut

      Miksi ihmeessä tuosta ns omasta ajasta pitää tehdä iso asia? Tunteeko se kuitenkin olevansa kahlehdittu avioliitossaan? Vai onko kyse siitä että pitää kovasti tuoda esille että on omia tuttuja? Vaikka sitten vaan puoluetovereita. Eikö muuten työttömällä ja lapsettomalla kaikki aika oo just sitä omaa aikaa? Voi tulla ja mennä aivan vapaasti, mikään ei sido. Vaikka lähtis puoleksi vuodeksi vinttikomeroon mietiskeleen onnellisuuttaan.

      • IloinenTyöläinen

        Niinpä.
        "Ajattelen myös niin, että kun ystävät, harrastukset tai työ tuovat jotain vaihtelua sekä uutta normielämään, olet iloisempi myös kotona."
        No suurimmalla osalla alle eläkeikäisistä ihmisistä työ, harrastukset ja ystävät ON sitä normielämää joka päivä, eikä sitä tarvitse minään uutena keksintönä toitottaa. Nyt kun Jassu on tällaisenkin asian oivaltanut, niin kannattaiskohan hänen ihan hakeutua säännölliseen työhön, että se kotielämäkin olisi " iloista" ilman happy girl shine shine psyykkausta.


      • RakkauvenSalakieltä
        IloinenTyöläinen kirjoitti:

        Niinpä.
        "Ajattelen myös niin, että kun ystävät, harrastukset tai työ tuovat jotain vaihtelua sekä uutta normielämään, olet iloisempi myös kotona."
        No suurimmalla osalla alle eläkeikäisistä ihmisistä työ, harrastukset ja ystävät ON sitä normielämää joka päivä, eikä sitä tarvitse minään uutena keksintönä toitottaa. Nyt kun Jassu on tällaisenkin asian oivaltanut, niin kannattaiskohan hänen ihan hakeutua säännölliseen työhön, että se kotielämäkin olisi " iloista" ilman happy girl shine shine psyykkausta.

        Eikä tarttis jatkuvasti tutkiskella sitä omaa onnellisuuttaan vaan olis joka päivä onnellinen kun saisi olla ihan joka päivä erossa aviomiehestään. Ajatella, kuinka iloinen vaimo Denulla oikein olis!


    • alana85

      Saa kai sitä joskus haluta omaa aikaa ja tilaa. Ei symbioosiparisuhdekkaan toimi :/ Uskon että Denniskin tekee omia juttujaan ja miksei tekisi? Me eletään tosiaan 2000 lukua

      • OnLaiskallaMurheet

        Hei Jassu-Alana: 2010-luvulla naisetkin käy työssä, vink vink!
        Dennis-pappa on sairaseläkkeensä ansainnut: oletko sinä?!?
        Häpeä: sinunkaltaiset lokkeilijat pilaa suomalaisten maineen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe