Kirkon uutisista napattua

nenada

Niitä ihmeitä.... Kolmevuotias poika oli vanhempiensakanssa leikkipuistossa. Yhtäkkiä häntä ei näkynyt missään. Vanhemmat etsivät ja etsivät. Poika oli seurannut joitakuita paikkaan jossa he laittoivat rahaa peliautomaatteihin ja pelasivat videopelejä. Lopulta hän havaitsi että vanhempia ei näkynyt missään. Hän alkoi itkeä ja moni yritti lohdutta aja antaa ruokaa. Lopulta eräs hyvä pari vei hänet polisilaitoksella. Vanhemmat olivat opettaneet hänelle että hän ei saa puhua vieraiden kanssa joten hän ei sanonut mitään. Poliisi vei hänet orpokotiin, jossa hän vietti lapsuutensa. Orpokoti oli kristillinen ja kuri ankara.
Hän kertoo että hänellä oli jonkinlainen musta alue, eli aika jolloin hän ei ollut mitenkään kiltti. Häntä oli kiusattu aika paljon ja kun hän kasvoi suureksi ajatteli hän, että kiusaaminen kuuluu asiaan ja alkoi kiusata muita. Hän muutti orpokodista 16 vuotiaana ja oli pian omillaan. Kerran hän kuitenkin halusi mennä kirkkoon, mutta sen ovet olivat suljettu. Juuri kun hän oli lähtemäisillään tulikin kaksi lähetyssaarnaajaa pyörillä ja he juttelivat hieman. Poika kysyi mm että pelavatko he koripalloa (hänen entisessä kirkossaan he pelasivat aina koripalloa).
Nuori mies rupesi käymään kirkossa. Hän piti kirkossakäymisestä sillä hänestä ihmiset siellä olivat niin erilaisia; he eivät udelleet häneltä hänen menneisyydestään eivätkä edes hänen asemastaan (status) he olivat iloisia ja ystävällisiä ja kohtelivat nuorta miestä kuin perheen jäsentä. Musta hänen elämästään alki poistua. Lähetyssaarnaajat alkoivat opettaa häntä ja kysyivät erästä sisarta jos he voisivat tulla hänen luokseen opettamaan ... ja syömään. He kävivät siellä usein ja kerran sisar sanoi että hänessä on jotakin tuttua ja että hän varmaan tunsi nuoren miehen. Hän kysyi monta kysymystä nuorelat mieheltä, mutta hän ei halunnut kertoa olevansa orpokodista. Sisar puolestaan kertoi kadonneesta lapsestaan.
Kuitenkin tästä seurasi se että he menivät ottamaan DNA testit ja ne täsmäsivät 99%. Nuori mies kastettiin pian kirkkoon ja kävi ilmi että hänellä oli isoveli sekä pikkuveli ja pikkusisar. Hänen isänsä oli kuollut jonkin aikaa sitten. Hänet kastettiin 2011 ja nauttii nykyään lähetyssaarnaajana olemisesta.

http://www.deseretnews.com/article/865629589/The-lost-son.html

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastuuttomat.vanhemmat

      Mitä seuraamuksia pojan vanhemmille koitui, kun olivat niin huolimattomia, että olivat hukanneet oman lapsensa leikkipuistoon? Amerikoissa seuraukset lienevät vakavat. Eräs suomalainen äiti jätti lapsensa vaunuissa kaupan ulkopuolelle hetkeksi, ja lapsi otettiin huostaan ja oli siinä ja siinä, ettei äiti joutunut linnaan heitteillejätöstä. Millainen on poliisilaitos, joka ei löydä kadonneen lapsen vanhempia? Eikö häntä ilmoitettu heti kadonneeksi?
      Outo kertomus ja onneksi mahdoton Suomessa.

    • Ihmettelen

      Jos lapsi on asianmukaisesti ilmoitettu kadonneeksi ja samaan aikaan samalla aleella on asianmukaisesti ilmoitettu löydetyksi, asian olisi pitänyt selvitä saman tien. Jokin jutussa mättää.

      • Yksi-lapsi-löytyi

        Olisi mielenkiintoista kuulla, miten asiaa selvitettiin sitten vuosien kuluttua. Vanhenevatko tällaiset rikokset Amerikassa? Millaisia ovat orpokodit? Eikö niihin toimitettujen lapsien menneisyyttä yritetä selvittää? Jotain tietoja on pakko aina löytyä.
        Millainen lainsäädäntö Amerikassa on eri osavaltioissa?
        Ihanassa vapauden maassa Amerikassa on yhä toisen luokan kansalaisia, joihin voidaan lukea lapset ja alaikäiset. Ei ole palkallista äitiyslomaa, eikä tasa-arvoista oikeutta laadukkaaseen koulutukseen, koulutus on niin kallista, että on säästettävä oppirahat syntymästä saakka. Koulun käynti jää usein värillisiltä kesken, nuorisotyöttömyys on valtava.

        Miksei jumala puutu muuhunkin kuin vain tällaisiin pieniin yksityiskohtiin? Mitä tekevät uskonnolliset järjestöt köyhyyden kurjistamissa slummeissa?


      • Näinonon

        Eihän lapsen katoamispaikan ja löytöpaikan väliillä voinut olla enempää kuin matka, jonka kolmevuotias ehti kävellä. Sillä alueella on kadonnut lapsi. Sillä alueella on löydetty tuntomerkkeihin sopiva lapsi. Miten poliisit muka olisivat voineet ryssiä jutun?

        Onko kysymys taas mormonien valheesta? Nenskuhan linkittänyt vastaavia valheita aiemminkin vailla mitään lähdekritiikkiä.


    • Niinpäniinpäjoo

      Ja lapsi varmaankin itse muisti kertoa aikuisena, että tuolloin kolmivuotiaana hän meni paikkaan, jossa pelataan videopelejä. Mutta sitä hän ei muistanut, että mistä hän sinne tuli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe