Narsisti vaimo

valevalevalevalevale

Olemme eroamassa. Kaksi pientä lasta. Vaimo valehtelee joka asiasta, ihan pienimmästäkin, ei näe toiminnassaan mitään väärää. Mitähän asialle voisi tehdä? Mikä olisi lasten edun mukaista? En haluaisi että lapset oppivat samoille tavoille, mutta en oikein haluaisi lapsillekaan jatkuvasti sanoa että äitiin ei voi luottaa.

Lasten pitää voida uskoa ja luottaa molempiin vanhempiin mutta kun tämän naisen kanssa se on vähän liikaa pyydetty. Olen pyytänyt että menisi terapiaan selvittämään sisäisiä ongelmiaan mutta kun hänen pitäisi ensin tunnustaa itselleen että on ongelmia, eikä narsisti sellaiseen pysty. Tilanne on vaikea :/

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkka

      Etkö tajunnut jo seurusteluaikana että kumppanisi satuilee mitä sattuu,miksi menit hänen kanssaan tekemään lapsia,vai menitkö ihan sokeana ,huomioimatta ongelmia.
      Parasta erota pian,tilanne ei ainakaan tule paremmaksi pitkittämällä eroa.Aloita uusi elämä vähän viisastuneena tyhmyydestäsi.

      • nainenvainen

        Kuulehan arvostelija kaikkea ei ihmisestä huomaa helposti. Lähtökohtaisestihan ihmisiin luotetaan ja heidän uskotaan puhuvan totta, eikä valehtelijakaan jää kaikista valheista kiinni. Yhtä hyvin sinä Tarkka voisit sanoa jollekin jota petetään, että etkö sinä jo suhteen alussa nähnyt, että kumppanisi on pettämiseen taipuvainen. Miksi teit sellaisen kanssa lapsia. Minusta sinä kuulostat typerältä arvostelijalta. Ihmiset, jotka elää myös mokaa välillä. Itse toivon vaan, että voin jatkossa luottaa ihmisiin, vaikeaa se on tuollaisen jälkeen.


      • Hermojavaatii

        Helppo on sanoa maalta kun merellä on hätä. Olemme samassa veneessä,minulla vanhempia ja pitkäliitto päättymässä.


      • Syvälle

        Ihmiset muuttuu. Ei voinnut alussa arvata. Ihan uskollinen oli monta kymmentä vuotta ja tottakin puhui, sitten iski se joku kriisi, ei enää osannut kuin valhetta suustaan päästää, oli vaan niin surkea valehtelija että jäi kiinni.


    • eroedessä

      Onneksi ei ole lapsia. Ollaan sellaisessa uudessa suhteessa, kun lapset ovat molemmilla jo aikuisia ja omillaan. Mutta tuo vaimon valehtelu aivan merkityksettömissä asioissa on vaivannut. Sittemmin se, ettei hän ole koskaan väärässä, eikä hän ole koskaan osannut käyttää sanoja: "olen pahoillani", tai "anteeksi". Koska hän ei näe ikinä toimineensa väärin. Minä olen aina syypää kaikkeen. Toisaalta osaa olla aivan hurmaava sitä haluessaan ja saa tulevaisuuden näytämään ruusuiselta. Siksi kai näin kauankin olen jaksanut.
      En tiedä, onko tuo narsismia, mutta ei ihan tervettä kuitenkaan.

      • valevalevalevale

        Joo sama juttu täällä APn osalta. Tuo varmaan on onni onnettomuudessa ettei ole yhteisiä lapsia koska nehän näissä kärsii eniten. Valitettavasti nainen ei jostain syystä ymmärrä mikä on lapsien etu, ajattelee että hänen mielipiteensä on aina lasten etu. Lapset kuitenkin enemmän minuun kiintyneitä, tiedä sitten vaistoaako lapset epärehellisyyden? No kuitenkin, olen nyt yhtä kokemusta rikkaampi ja viisaampi. En taida enää mennä naimisiin uudestaan. Oli vaimon toinen liitto, minun ensimmäinen.


    • ghs

      Älä puhu vaimollesi. Siten loppuu valheetkin. Usein valehdellaan, koska ollaan puolustuskannalla, yritetään suojautua.

    • kohtalotovereita

      Tuttu tilanne ja isänä neuvot ovat todella vähissä sillä narsistiäiti sepittää sellaiset tarinat että isän tapaamisoikeudet ovat todella vähissä jos hän niin haluaa. Jos oikeuteen mennään niin isän on hymyillen otettava vastaan mitä tuleman pitää, jos oikeus katsoo että vanhemmat ovat riitaisia niin isän tapaamisoikeudet laitetaan minimiin. Voit kysyä apua narsistien tuki ry:stä tai isät lasten asialla ry:stä, jotain käytännön tukea näistä voi saada, omalta kohdaltani juristi vihjasi että elatusmaksun suuruudella voitaisiin saada paremmat tulokset huoltajuuteen. Meillä suomessa isällä on siis mahdollista ostaa lasten huoltajuus mutta itse en siihen eettisistä syistä lähtenyt. Hullunkurista mutta tällä mallilla on oikeus meillä isillä.

    • Kyllä ne lapset aikanaan tajuavat asian oikean laidan ja arvostavat sinua entistä enemmän.

      • NarskutSaunanTaakseRy

        Joo, mutta ei silti oikein ole ja siinä vuosikymmen tätä ootellessa riudut taloudellisessa kurimuksessa lapsiasi surren ja ikävöiden.


      • NarskutSaunanTaakseRy kirjoitti:

        Joo, mutta ei silti oikein ole ja siinä vuosikymmen tätä ootellessa riudut taloudellisessa kurimuksessa lapsiasi surren ja ikävöiden.

        No eipä oikeastaan muuta voi. Mulla kyllä narsistivaimosta erilleen muuttamisen jälkeen lapset aika pian tajusi, kuka on tarinan roisto.

        Vanhin tyttäreni oli onneksi niin varma, että pystyin hänen kanssaan käymään läpi ihan netistä narsistien tuntomerkkejä ja katsomaan miten hyvin ne sopii äitiin.

        En tehnyt sitä ilkeyttäni ja kääntääkseni lapsia äitiään vastaan vaan auttaakseni heitä ymmärtämään määrättyjä juttuja.


      • BEM kirjoitti:

        No eipä oikeastaan muuta voi. Mulla kyllä narsistivaimosta erilleen muuttamisen jälkeen lapset aika pian tajusi, kuka on tarinan roisto.

        Vanhin tyttäreni oli onneksi niin varma, että pystyin hänen kanssaan käymään läpi ihan netistä narsistien tuntomerkkejä ja katsomaan miten hyvin ne sopii äitiin.

        En tehnyt sitä ilkeyttäni ja kääntääkseni lapsia äitiään vastaan vaan auttaakseni heitä ymmärtämään määrättyjä juttuja.

        vanha ei varma


      • mrteevm80
        NarskutSaunanTaakseRy kirjoitti:

        Joo, mutta ei silti oikein ole ja siinä vuosikymmen tätä ootellessa riudut taloudellisessa kurimuksessa lapsiasi surren ja ikävöiden.

        Ei ro välttämättä talouskurimus vuosiksi eteenpäin ole. Elintaso laskee selvähän se, mutta ei terveydellä ja vapaudella hintaa ole. Kohtuudellakin tulee hyvin toimeen kun niikseen tulee., muisteleppa vaikka opiskeluaikoja. Ruokaa, asunto ja vähän ylimääristä kun on niin sillä' hyvä. Halvat neliöt ihan ekaksi. Älä anna erossa kusettaa vaan ota omasi pois.


    • sovitaanniin

      Pannaan sitä porukalla, niin oppii muutamia asioita?! 4-6 ukkoo lienee sopiva määrä, eikä mitään armoo, kalua vaan jokaiseen koloon!!

      • NarskutSaunanTaakseRy

        Loisotidea


    • satuttavaajoo

      Toivotan sinulle onnea ap ja voimia. Tiedän miten vaikeaa tuo on. Niin on tuollaisia miehiäkin yhtälailla kuin naisia.

    • Huora_tulee-halvemmaksi

      Mulla on sama juttu, narsistiämmä vei lapset ja rahat. Tyhmäksi toki itseni myönnän mutta tässä vaiheessa ei paljon menetettävääkään ole. Suomessa oikeis ei kuule sen enempää isää kuin lastakaan, meillä äiti saa säveltää lasten asumisen ja tapaamisoikeudet oman mielensä mukaan. Pietarin oikeusaputoimisto sen sijaan kuuntelee myös isän mielipidettä.
      Ennen kuin itse olen kokenut miten narsistiäiti kykenee tekemään oman edun tavoittamiseksi, olen tuominnut monta epätoivoista isää.. nyt minäkin ymmärrän mistä on kysymys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe