Armeija ja kuljetusalalla työllistyminen

rollsroyce

Olen kuullut että jotkin kuljetusfirmat tivaavat työnhakijoilta onko armeija käytynä. Vaativatko kuljetusfirmat yleisesti ottaen että on armeija käytynä ja onko sillä suurta merkitystä työtä hakiessa? Itsellä ei ole asiasta kokemusta, mut luulis et jos on muuten pätevä kaveri niin ei luulis olevan esteenä töihin pääsylle?

17

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qwdqwdqqqq

      Ei se niille kuulu eikä asiaa edes pitäisi kysyäkkään, Sitä saatetaan kysyä silloin ja siksi kun olet nuori että oletko kohta lähdössä armeijaan sitten ja he menettävät työntekijän, ei asia muutoin pitäisi kiinnostaa ketään.

    • kyykkyyn

      Porvarit taas asialla.

    • suominousuun

      YLE fem 2.6 klo 20.Olikohan paranohvilla armeija käytynä.kts arenasta..500e/kk fin auto.

    • ifi

      Ennemmin minä olisin 8 kk lavalla,kun 11 kk ratissa..

      • Homeitiö

        Homekorva on tämä ifi. Nykyisin menee 6 kk lavalla tai 12 kk ratissa. Siinä sitten jokainen voi laskea mikä on järkevintä. 12 kk ratissa ja ammattipätevyys ja siitä sitten suoraan työelämään ja rahoja tienaamaan.Työtä on niin paljon kun jaksaa tehdä eläkkeelle asti. 6 kk intissä ja ei mitään tietoa mitä tekisi.Ei ammattipätevyyttä mihinkään. Luulisi olevan helppo valinta. Armeija on loppupeleissä todella mukava paikka. Ei tarvitse funtsia mitään tekee vain niin kuin käsketään.


    • vanha_ajuri

      Toi käytäntö on enään harvassa, joissain firmoissa, joissa johto on vanhaa äijää. Tänä päivänä vaaditaan melkein jokaisessa kuljetusliikkeessä paskantamaan kolitsihousuihin ajon aikana, jotta ei turhaan kurvailla aakkos mbaarille limskalle ja vadelmamunkille , samalla kun käydään tarpeilla veskissä. Toi kolitseihin paskominen on tätäpäivää ja sitä tapaa tulee vaalia kunnioituksella. Käheimmät kuskit pitävät sitä sontaa päiväkausia kollareissa, koska se antaa kateutta ja naisilta suunnatonta ihailua.

      • ainaskin_näin

        Mum mmielestä ainaskin Aa Bee Ceen mpaareissa rahtialennuksen saa vain, jos on näyttää jalassa olevissa kolitseissa sonua.


      • Kervoa_lehiin

        Mikäs puuttui! Minne jäi Lervo tästäkin ketsistä, häh?

        nimim: "Lervoa kehiin saatana"


      • Spagettiauomaatti
        Kervoa_lehiin kirjoitti:

        Mikäs puuttui! Minne jäi Lervo tästäkin ketsistä, häh?

        nimim: "Lervoa kehiin saatana"

        Koska Lervo on se pellehermanni joka vetosi heti ensimmäisenä päivänä,että hänellä vanne kiristää päätä ja on tuo alkoholiongelma ja pojatkin kiinnostaa ihan liikaa ...nuo 3 vuotta vanhat.... joten ei ole Lervosta näihin juttuihin ikävä kyllä


    • 4848888iknnl

      Toiset kysyy, toiset ei. Ja jokainen työnantaja päättää itse niistä kysymyksistä joita ne haluavat sinulta kysyä sekä sen miten tärkeä painoarvo noille kysymyksille ja vastauksille annetaan. Tuo inttikysymys on aika perinteinen vanhoissa taloissa ja pohjautuu aika pitkälti kaiketi siihen että vanhemmat isännät pitävät pv:n antamaa koulutusta suuressa arvossa (itse ko. kuljettajakoulutuksen 2010 läpikäyneenä en ymmärrä varsinaisesti että miksi kun esimerkiksi jalkapallon pelaaminen tai lenkkeily tuntui olevan huomattavasti tärkeämpi asia kuin ajoneuvotekniikka. Ehkä se oli ennen parempaa(?)) Lisäksi asia on monelle varmasti periaatteellinen.

      Voit toki itse päättää että mitä tuohon kysymykseen vastaat/jätätkö vastaamatta, pakkohan ei ole. Mutta jos esität tarpeeksi viisasta jo haastattelutilanteessa toteamalla että tuohon en vastaa koska ei tarvitse niin valmistaudu siihen että haastattelun tulos on suurella todennäköisyydellä "Kiitos haastattelusta ja soitellaan jatkosta muutaman viikon sisällä"

      • Nimin_Brojo

        Vanhemman isännät rupee oleen jo eleke äijiä, joten haastattelijat ovatkin usein heidän poikiaan tai muuten vaan nuoria, joille on sama hailee onko intti käyty vai ei. Näille nuorille isännille on tuiki tärkeintä, että kuski käyttää Collar kolitsityöhousuja ja myöskin paskoo niihin makkarapannu paskoolia. Haastattelu tilanteessa on iso plussa, että Collar housuissa on tuoretta ja tuoksuvaa "hyvää" ja antaa isännän myös kurkata sinne Collareihin rohkeasti.


    • vanhapieru

      Kyllä se vaan aika paljon kertoo paineensietokyvystä ja ajatusmaailmasta onko käynyt armeijan.

      • johtotähtinen

        Totta viserrät.Näin se muuten on ja molempia tarvitaan kuljetushommissa.


      • Kättälippaan

        Niin olen kantahenkilökunnalta kuullut,että nykynuorisosta osa ei pärjää armeijassa koska he eivät halua noudattaa niitä sääntöjä joita armeijassa noudatetaan. Ihan simppeleitä ohjeita noin normaali ihmiselle. Tällainen ihminen ei pärjää sitten kyllä työelämässäkään. Näin se nyt vaan menee.Kunnon nuori aloitteleva kuski jolla on kova palo päästä rattiin kyllä varmasti saa työpaikan kun heti ilmoittaa työtä hakiessaan ,että armeija on edessä,mutta haluaa heti sen jälkeen palata töihin. Mikä se on varusmiehelle mieluisempaa kun työpaikka on heti valmiina kun kotiutuu armeijasta. Jos on hyvä kuski niin 6-12 kk ei ole mikään este kuljetusyrittäjälle. Se on itse asiassa todella lyhyt aika kun on kyse yrityksestä.


      • SuoKuokkaJussi

        Niin kaikki on siitä kiinni kuinka osaa "myydä" itsensä työnantajalle. Tällainen itsensä markkinointi ei vaan ole suomalaisille sitä helpointa hommaa. Ulospäin suuntautunut omista taidoistaan varma nuori kyllä osaa luoda työnantajalle vakuuttavan vision ja näin työpaikka kyllä aukeaa. Me suomalaiset olemme vaan niin p..keleen savupirttikansaa ja ollaan asenteella"anteeksi,että olen olemassa"


    • Lervo_perseauki

      KA-lervokin ottaa "anteeksi että olen olemassa" -ilmeen turhapuromaiselle naamalleen kun on puhaltanut boikkelit kollareihin ja ajanut ajua ilmaiseksi kuten rahrin kairaamiselle elämänsä omistaneet isäntärengit. Lervo on isäntärenki. Kunnon nuolija. Ajaa ajamisen ilosta. Aina sama persaukisvirne naamalla.

      • lervotonelämä

        Lervolla on aina persaukisvirne kasvoilla koska ripulit on housuissa ja äitee ei aikoinaan sanonut,että ne housut voisi vaihtaa puhtaisiin.lervolla on aina rento-olo kun kaupassa käy kukaan ei tuppaa liian lähelle ja se on hänelle todella mieleen.Tosiassa ei kukaan haluaisi häntä lähestyä edes 10 metrin päähän kyllä haju on sen mukainen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe