PAHA HARHAOPPI

SAKU567

Varoitus sielunkuolemattomuusopista,ikuisen piinan opista ja spiritismistä.
Ensinnäkin...opetus että kaikilla ihmisillä jo tässä elämässä olisi kuolemattomuus eli että olisimme kuolemattomia sieluja,on ERITTÄIN PAHANLAATUINEN harhaoppi,joka kaikessa järkyttävyydessään sitäpaitsi on spritistien yksi perusopeis ta.
Saatanan yksi menestyksekkäimpiä eksytyksistähän on se että hän tai hänen demonimafiansa jäsenet,eli nää langenneet enkelit,esiintyvät ihmisille kuolleiden ihmisten henkinä.....ja todellakin tää on aivan valtava eksytys.Katolisten ja ortodoksien keskuudessa suuriosa spiritismistä naamioutuu Maria ja pyhimys-kultin muotoon.
Maailmassa on rekisteröity useita satoja tuhansia Maria-ilmestyksiä,saatana tai joku demoni esiintyy neitsyt Mariana,ja valtavat massat uskovat.Puhutaan että jopa koko katolinen kirkko ja luultavasti myös ortodoksikirkko olisi massiivisen Maria-liikkeen johdossa.Raamattu taas opettaa,että kuolleet eivät tiedä mitään eivätkä ne voi ilmestyä ihmisille,vaan ovat tiedottomuuden tilassa haudoissaan.(Saarn.9:5,6,10;
Job.14:10-12)odottomassa ylösnousemusta,joko ikuiseen elämään tai viimeiselle tuomiolle.
Suurena syynä miksi ihmiset menevät tähän saatanan juoneen,on se että heille on uskoteltu että ihmiset ovat kuolemattomia sieluja,jotka tämän elämän jälkeen jatkavat elämäänsä jossain muualla,ja uskovat menis suoraan taivaaseen.(Jos näin olisi niin miksi tarvittais ylösnousemusta?).Jumala vain ei opeta tällaista oppia että ihmiset olisivat kuolemattomia jo tässä elämässä....SIELUNKUOLEMATTOMUUSOP- PIA EI LÖYDY RAAMATUSTA LAINKAAN.Jumalahan jo paratiisissa sanoi Aadamille ja Eevalle,että jos syötte kielletystä hedelmästä,niin teidän on kuoltava.Tästä samas-
ta luvusta löydämme vastauksen siihen,kenestä on lähtöisin sielunkuolemattomuus-
oppi.1.Moos.3:4:"Niin käärme(eli käärmeeksi naamioitunut paholainen)sanoi vai-
molle:"ette suinkaan kuole."Jumala sanoi että jos eka ihmispari ottais kielletystä hedelmästä,he lopulta kuolisivat.....paholainen taas väitti,että vaikka siitä otatte,niin
ette suinkaan kuole eli te olette kuolemattomia.Paholainen keksi sielunkuolematto-
muusopin,ja siitä tuli hyvin tärkeä osa muinaista egyptiläistä uskontoa ja myöhem-
min babylonian uskontoja ja kreikkalaisten uskontoja ja filosofiaa.Ja jo varhain oppi
soluttautui myös juutalaisuuteen ja kirkon piiriin.Raamattu ei opeta että meillä olisi kuolemattomuus jo tässä elämässä...vaan että Jeesukseen uskovat ja Jeesukselle uskolliset saavat sen lahjaksi Jeesuksentakaisintulon yhteydessä(1.Kor.15:50-55) ja jumalattomat eivät saa sitä koskaan.
Toinen asia.Myös ikuisen piinanoppi on järkyttävä,tuhoisa harhaoppi.Helvetti ei ole ikuisesti kestävä kidutuspaikka.Luimmehan jo aikaisemmin että Jumala sanoi ekalle ihmisparille,että jos otatte kielletystä hedelmästä teidän pitää kuoleman....ei kituvan ikuisesti helvetin lieskoissa.Myöskään jumalattomat eivät saa kuolematto-muutta laisinkaan(jos olisi ikuisesti palava helvetti niin silloinhan heillä olisi kuolematto- muus).Suurin osa Raamatun helvettiopeista,varsinkin jos ottaa huomioon alkukielen,kertoo helvetin olevan täystuho ja hävitys tulessa.Lähes kaikissa Uuden Testamen tin kadotus/helvetti-kohdissa kreikan alkukieles- sä on käytetty sanaa,joka tarkoittaa täyttä tuhoa ja hävitystä.Myös ilmestyskirjan lopussa puhutaan helvetistä 3 kertaa toisena kuolemana(Ilm.2:11;20:14;21:8).Paholainen on keksinyt myös ikuisen helvettipiinaopin,mustamaalatakseen Jumalaa.Jumala on rakastava Isä eikä milloinkaan teksi näin pahasti kenellekään.Ikuiseen elämään pääsee vain Jeesukseen uskovat ja parannuksen tehneet...mutta Raamattu ei opeta että ne,jotka ei sinne pääse,joutuisivat kitumaan ikuisesti helvetinlieskoissa.erittäin surullista että tällaista demonista oppia,Jumalan mustamaalausta,opettavat myös monet uskoviksi tunnustautuvat.
Ikuisenpiinan oppi on tehnyt lukemattomista ihmisistä Jumalan vihaajia ja on myös tuhonnut lukemattomien ihmisten mielenterveyden.

13

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valhettelija

      Harhaoppia on väittää ettei helvetti olisi ikuinen, gehenna tulijärvi on ikuinen Raamatun Sanan mukaisesti, voit joko hylätä tai uskoa Jumalan ilmoituksen, mutta totuus ei siitä muutu.

      "Ikuisenpiinan oppi on tehnyt lukemattomista ihmisistä Jumalan vihaajia ja on myös tuhonnut lukemattomien ihmisten mielenterveyden."

      höpö höpö, Jumalan vihaajia he ovat olleet alusta asti, pelottelusaarnojen takia voi mielenterveyskärsiä, mutta viime kädessä syy on ihmisellä itsellään jos taipuu mielenterveysongelmiin, sillä Sana on aina koeteltava ja tutkittava Raamatun valossa.

      • Niiden nimiä joita ei ole elämänkirjassa,joutuvat kadotukseen heidän vaivansa ei pääty koskaan. Niin on kirjoitettu myös on kerran tapahtuva.
        Sitä varten Jeesus tuli kärsimään ihmisen puolesta,ettei joutuis ijankaikkiseen eroon Jumalan yhdeydestä.


      • 1234567---
        kuulija4 kirjoitti:

        Niiden nimiä joita ei ole elämänkirjassa,joutuvat kadotukseen heidän vaivansa ei pääty koskaan. Niin on kirjoitettu myös on kerran tapahtuva.
        Sitä varten Jeesus tuli kärsimään ihmisen puolesta,ettei joutuis ijankaikkiseen eroon Jumalan yhdeydestä.

        Oikeastaan voisin hyvinkin yhtyä näkemykseesi. Olisikin ihan kohtuullista ikuinen kärsimys niille, jotka petoa kumartavat.

        Suuri osa ei välitä mitään kolmannen enkelin varoitussanomasta.


      • Kaikki maan asukkaat kumartavat sitä -- kaikki ne, joiden nimi ei maailman luomisesta alkaen ole ollut kirjoitettuna teurastetun Karitsan elämänkirjaan. Ilm 13:8
        Aja tella luomisesta alkaen toisen kumartavat petoa.


    • gontra

      Mutta silti, voitte kumpikin olla väärässä !

    • ylösnoussut

      Sielu on ikuinen . Kuolema tuli aatamin syntiinlankeemuksesta kaikille mutta Jeesuksessa tulee elämä. Hengellinen kuolema demonit sekä gehenna kadotus mutta Jeesuksessa tuli sovitus ristillä. Eläinuhrit muistuttaa synnistä Jeesus sovitti ne. Jeesus oli synnitön .

    • Näin1133557

      Kun ihminen lankesi tuli hengellinen kuolema ja kun Pyhä Henki tulee uudestisyntymässä ihmisen sydämeen hän herää ja tulee Jumalan lapseksi.
      Raamattu kuvaa helvetin tuomiota monin tavoin ja tässä yksi.
      Ilm 14:9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, >> Jakeen lisätiedot
      14:10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
      14:11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.
      14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.
      14:13 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti - sanoo Henki - he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

    • marcellomacaroni

      Ellen G. White oli väärä profeetta ja Hislop oli valehtelija muutenvaan. Olen katolinen kristitty ja ylpeä siitä!

      • 1234567---

        Mistä väärät profeetat tunnistetaan ? Väärät profeetat tunnistetaan siitäkin kun he opettavat ja julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille.

        Oikeat profeetat opettavat, että Jumalan antama sapatti kuuluu kaikille kansoille.


    • harhassaitsekukin

      Sielu kuolee kun se on tehnyt tehtävänsä
      Henki on ikuinen, myös aloittajan henki
      Uudestisynnyn hengessä, juuri sen Jeesus halusi todistaa ylösnousemuksellaan.
      Ellen G. White. Hänetkin tuomitseville Jeesus olisi sanonut "Isä anna heille anteeksi sillä he eivät tiedä mitä he tekevät"
      Vai onko täällä joku joka käskee miten Jumalan on tuomittava

      • plagiaattimestariEGW666

        Emme tuomitse EGW:tä ihmisenä. Hän on kuollut, eikä oman oppinsa mukaan tiedä mitään. Mutta hänen Pyhää Raamattua halventavat plagiaattivalhekirjansa tuomitsevat itse itsensä tulenruuaksi...!


    • näinonniin
    • katsoihmistä

      Ja mitähän vielä - en usko että kun joku sanoo että mielisairaudet ovat silleen valinnanvaraisia, että sen minä vaan otan omaksi tai toisten sairauksiksi - koska minulle on edullista olla kipeä, vammainen, aistien, näkö, kuulo, haju, tunto, ymmärrys tajunta ja sen häiriöt-alueilla jonkin sortin kuspeä- kun aivojenkaan nestekierto ei oikein vammoista johtuen toimi - kunakin aikakautena ihmiset ovat eläneet ja toimineet senaikuisen maailmanjärjestyksen mukaan maailmoissaan milloin minkin viirauksen tai riippuvuuksien ajamana maailman ääristä toisiin
      - osalla ihmisistä aina krooninen rahapula vaikeutena, löytyykö mistään äitejä, noita talojen ilmaisia työkoneita, jotka eivät ole koskaan itselleen
      mitään pyytämässä tai vaatimassa- loppuunajettuja raakkeja, joille markkinahevosetkin vaan hohottaa kun muuhun eivät kykene tai pysty.
      Millähän vielä voisitte uupuneita ja maailman satuttamia rääkätä ja kiusata?Joku tietty voi sokeillekin näkövammaisille antaa lahjakortteja joilla voi katsella 40-50 -tvkanavaa halutessaan, unohtaen että joku hulluksi tituleerattu vammainen vuosikymmeniä on maksellut omista vähistä varoistaan noitakin ylhäisempien rouvien ja herrojen huveja.
      Ja aivan oikein - parempi on naurava kuin valituksen ja itkun täyttämät
      silmät - mitäännäkemättömät. Oma rauha olisi hyvä asia myös ihmisen eläessä eikä vasta kuoleman jälkeen, toki toivoo että edes silloin - uupuneille sydämensirpaleillekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe