Kristityt on tästä pahan vallssa olevan

Herätykseksi

saata naa uomiokseen palvelevan maailman / ihmikunnan kasakuntien Jumalan Sanan vastaisetsi touhuista ja politiikasta ULOS kutsuttuja. Sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Krist, vaihtoehtoa rakentaviksi.

Onko täällä muita, tälle kaikille hyväksi Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskautta etsivälle, kaikessa yhtenä Krist. jäsenistönä täydellisyys päämäärä tielle, kukin kaikkineen ja kaikella mahdollisellaan, sanoin ja teoin lähtemään valmiita?

Jeesuksen nimessä... Tähän, vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, Hänen apostolisia seurakuntiaan rakentavaan yhteyteen, virkoihin ja eri palvelusten kutsumuksen tehtäviin kutsuttuja etsivä. vähäinen, palvelijansa ja seuraajansa. Hänen kanssaan Hänessä yhdeksi, näin em. mukaisesti rakentaviksi kokoamassa oleva.

Jos on, niin voi osittaa sen valmiutensa uskottavalla vastauksellaan, tai asiasta, tarkoituksesta ja tavoitteesta, tai siitä mitä kaikkea ja miten edellyttää, kysymällä.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onkohan kukaan muu kuin psykiatri koskaan ymmärtänyt käsittämätöntä mossotustasi.

      • Tulkki

        Onhan tuo ihan selvää tekstiä esimerkiksi Sinden viesteihin verrattuna. Aloittaja kutsuu kristittyjä yhteistyöhön kanssaan. Jonkinlainen tulkki "Aloittajan-ulottuvuuden" ja "Repe-ulottuvuuden" välillä olisi toki hyvä olla olemassa, jos aloittaja pyrkii vakavissaan saamaan sinut mukaansa.


      • Herätykseksi

        Niin. Ns. "suodalta kädeltä" voi ymmärtää vain ne joissa on Pyhähenki. Muut vasta asiallisesti ja rakentavasti keskustelujen myötä, jos ovat Jumala yhteydestä Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa, oikeasti kiinnostuneita, mahdollisuuksin.

        Jeesuksen nimessä... valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    • Herätykseksi

      Ei sitten ketäänkö, joka olisi halukas alkamaan elämään ja toimimaan Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, Kristuksen Jeesuksen kirrkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riitäviä, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa ns. "Nooan arkkia" (vertaus) rakentavasti. Sitä jonka ohessa (vasta) se KAIKKI muukin pääsisi / alkaisi tulemaan, kullekin tälle tielle lähtevälle / yhtyvälle kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäksi ja tulevaisuudeksi. Jota, tätä kaikile hyväksi, mutta vain tälle tielle lähteville lopullisen pelastuksen mahdollistavaa Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanurskautta, Hän kehoitti ihan ensin etsimäänkin.

      Millähän tielle te tällä viestittelevät olette, kun ette tällä kaikille hyväksi, Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Hänessä mahdollistavalla, Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntiaa rakentavalla kaikessa yhtenä jäsnistönään täydellisyys, päämääräisellä tiellä?!

      Jeesuksen nimessä... tiedustellen, mitä kukin osaltanne vastaatte, Pyhässä nimessään kysyvälle? vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Hänen kanssaan, Hänessä uskoviaan ja siksi haluavia yhdeksi, yhtä oleviksi ja kaikessa yhtä pitäviksi kokoamassa oleva.

    • Herätykseksi

      Eikä löydy ketään, joka on tästä pahan vallassa olevasta, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan kansakuntien Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti touhuista ja politiikasta ULOS kutsuttua, (Oikeasti Kristittyä). Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista seurakuntaa / seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan yhteyteen / yhteistyöhön kutsuttua / armoitettua?!

      Jeesuksen nimessä... etsivä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

      "Läytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe