Naapurit tekee samaa kuin me

vittuuntunutnaapuriin

Tässä ajattelin avautua ahdistavista naapureista. Asumme ok-taloalueella ja naapuri on niiiin yli "mukava" ainakin hänen mielestää. Aina kun grillataan tulee juttelemaan meidän pihalle ja kun pesen auton alkaa kohta kiillottamaan omaansa. Ja jos aletaan lasten kanssa pelaamaan " perheen kesken" ulkopelejä, niin ei mene pitkään kun huutaa että heidän poika tulee kohta mukaan. Ja nyt eilen heidän poika sanoi että lähtevät lomamatkalle samaan paikkaan kun me. Ja siitä seurasi minun kysymys,että milloinka olette lähdössä? No siihen herra 4v. Vastasi että samaan aikaan kun te. Totesin vaan että sepä mukava. #####le. Mitä helvettiä.........
meidän lapsi oli mennyt kertomaan että lähdetään reissuun kun loma-alkaa..vittu että nyt vituttaaa. Onko vastaavia kokemuksia, pitäisikö perua lomamatka vai mitähän Tässä tekis..?

49

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naapurinrakastaja

      Muuta pois :)

      • viipurinmatkaaja

        ihanat naapurit.hanki viisumi 120 euroa ja suuntana naapuriin eteläkarjalaan.saattaa olla että naapuri ei lähdekkään samaan aikaan.viisumin toimitusaika 7 viikkoa.älä ilmoita naapurille kuin vata 5 viikkoa myöhemmin tai 7 viikkoamyöhemmin,ei ehdi hommata viisumia.ja nam naapuri jäi rannalle ruikuttaa


      • ideat

        Joo.Kyllähän jotain juttuja tulee tehtyä samalla tavalla,mutta kyllä se veettää jos kaikki matkitaan.ei varmaan itse kexitä mitään jännää.olen itsekin tuohtunut,näistä ..jos laitat tai hommaat sisälle tai ulos jotain uutta, niin naapuri menee ja tekee heti samalla lailla.kaikki samalla kohtaa ja saman näköisiä,kuin peilikuvia ,jos talotkin on samanlaisia.toisaalta onhan se kivaa että on niin hyviä ideoita tuottava,että ne kelpaa muillekin.tsemppiä jatkoon,me kekseliäät


    • Helppoa133

      Helppoa. Sano kersallesi, että muutatte siperiaan. Pian huomaat, että naapurin asunto on tyhjä.

      • bonymous

        Hyvä pointti. Niin varmaan pitää kokeilla;)


    • 12441124

      Juuri tuon takia välttelen kaikkia naapureita, asuin sitten misä tahansa.

    • wertymies

      Sama juttu meillä, paitsi meidän naapuri ostaa aina 5*isompaa ja kalliimpaa kun me ollaan ostettu.

      • ElvistelevätNarsistit

        Vittu että sellaset mulkut on rasittavia. Koko ajan pitää olla näyttämässä ja leveilemässä, että kato nyt kuinka me tehtiin taas tämäkin paremmin kuin te. Oikea painajainen.


      • Pitää-leveillä-itelleen

        Kyllä on henkinen kantti retuperällä jos pitää ottaa murheita mitä naapuri matkii tai tekee. Kannattasiko mennä kyykkypaskalle siihen naapurin tontin reunaan, persvako naapuriin päin ja katsoa, tekeekö naapuri samoin vai murjaiseeko 5 pökälettä enemmän :)
        Kun ihminen on sinut itsensä kanssa, sitä pärjää jopa vittumaisten naapurien suhteen ja niistä vittumaisista naapureista saattaa tulla mukavia kumppaneita.


      • pelevis
        ElvistelevätNarsistit kirjoitti:

        Vittu että sellaset mulkut on rasittavia. Koko ajan pitää olla näyttämässä ja leveilemässä, että kato nyt kuinka me tehtiin taas tämäkin paremmin kuin te. Oikea painajainen.

        Meidän naapuri ei matki
        ei varmaan oo varaa.
        Ostan auton puolen vuoden välein,ja ei mitään halpaa 200000-400000€ maksavan

        Terv:Elvis Presley entinen Priscillan mies


      • juupajoojuu
        pelevis kirjoitti:

        Meidän naapuri ei matki
        ei varmaan oo varaa.
        Ostan auton puolen vuoden välein,ja ei mitään halpaa 200000-400000€ maksavan

        Terv:Elvis Presley entinen Priscillan mies

        Tuskinpa Elvis 400 tonnin taloon tyytyisi kun meilläkin 600 tonnin talo heh:)


    • XDXDXDXDXD

      sitä varten ne naapurit on olemassa. jos ei kiinnosta niin muuta oma kotitaloon ja hommaa 3metrinen aita ympärille XD XD

    • naapurissakin1

      Olenkohan mä epänormaali, kun en seuraa naapuria koskaan. Tehkööt mitä huvittaa ei ole multa pois.

      Asun hänen kanssaan lähekkäin, että näen päivittäin ja mun mielestä ihan huippu perhe.

      Senverran matkin, että kunhan haistan lihakeiton niin tulee valtava nälkä ja haen kevytnakkia salesta.

      • tulenjuttuunmuidenkaa

        Joo kyllähän se näin on että anna naapurin olla ....Ehkä itse seuraat liikaa mitä naapurisi tekee.RAUHOITU.


    • tulevaLOTTOvoittaja

      Uteliaat kyttäävät naapurit on oikein elämän suola. Vihaan kyyliä! Jos olisi rahaa niin asuisin omakotitalossa ja naapureihin voisi olla tarpeeks hajurakoa.

    • SukuaympäriSuomenmaan

      Varmaan tuontyyppiset yrittävät hankkia itselleen väkisin "tuttavuuksia" olemalla kunnioittamatta toisen rajoja, ihan kuin oltaisiin jo tai yleensä koskaan kavereita. Puuttuvat ihmissuhdetaidot, olematon elämä. Suosittelen mahdollisimman niukkaa viestintää, vaikka siitä seuraakin varmasti teennäisen oloinen vihanpito (sekin on varmasti yritystä päästä vain kontaktiin muiden kanssa ikään kuin jotain "sutinaa" olisi koskaan ollutkaan).

    • kajoo

      Tiedän tapauksen monessa paikassa asuneena, kukatkin niin kuin kopio omistani rivarissa.

      • EntinenEsimerkkiperhe

        " kukatkin niin kuin kopio omistani rivarissa."

        Meillä oli samanlainen naapuri, kun asuimme rivitalossa. Ihan uskomaton tapaus, halusi kaiken ihan samalla tavalla kuin meillä: molemmat autot samanmerkkisiä, samanlaiset kesäistutukset samanlaisissa ruukuissa, samanlaiset siniset Unikko-verhot keittiön ikkunassa, jopa samanlaisia lasten hiekkalaatikkoleluja ja kahluuallas. Ilmestyivät samaan ravintolaan, mihin olin kertonut meidän menevän illalla syömään. Onneksi eivät päässeet samoihin lomakohteisiin sen enempää kotimaassa kuin Välimeren-maissakaan - paitsi sen ensimmäisen kerran.

        Lopulta rupesi ottamaan hattuun riittävästi. Sanoin, että kaivan kaikki tulotien varteen istutetut ruusuangervot pois ja laitan tilalle siperianhernepensasta. Kerroin jopa, mistä tilaan uuden mullan ja kuinka paljon. Ihan sattumalta muistin väärin ja kerroinkin sellaisen navetantakusmullantoimittajan, jonka mullassa tiesin olevan sekä juolavehnän että vuohenputken juuria ja vielä muoviroskiakin joukossa. Yhtenä iltapäivänä räpelsin ruusuangervoaidanteessani ja vein kottikärryllisen tavaraa kompostiin. En kuitenkaan ruusuangervojani, vaan vanhaa pintamultaa ja rikkakasveja. Naapuri luuli minun nyt kaivavan niitä ylös ja pistikin vauhdilla omat kasvinsa nurinpäin kompostikasaan. Seuraavana päivänä hänelle tuli uusi multa pihaan. Minä olin kuitenkin muuttanut mieleni ja annoin ruusuangervojeni olla paikoillaan ja oikein hyvin ne kukkivatkin saatuaan muutaman sentin uutta säkkimultaa juurilleen.

        Samantyyppisiä tapauksia alkoi tulla ihan solkenaan, kerroin tekeväni jotakin ja tiedättehän, mitä siitä seurasi. Takapihan kiveyksen vaihto, japanilainen kivilyhty, taidenäyttelykäynti, telttaretki (huippuvarusteet!)... Mieheni meni mukaan samaan peliin, vaikka vaimo se pahempi matkija oli. Jossakin vaiheessa naapurissa sitten lamppu syttyi ja matkiminen loppui kuin seinään. Mutta pitkään meni poistaessa niitä vuohenputkia ja juolavehniä...


    • Heisunheiluvilles

      Voihan kyse olla ihan tahallisesta kiusaamisesta, halutaan toisten olo ahdistavaksi. Ehkä jotkut yrittävät provota tällai, jotta saavat tekosyyn alkaa suoran kiusaamisen (valitusten tehtailu ym.). Mutta onneksi asutte okt-alueella ettekä rivarissa. Silti voi olla, että muuttaminen on paras ratkaisu. Älkää nyt siellä lomalla suostuko seukkaamaan heidän kanssaan. Omia suunnitelmiaan ei kannata muutenkaan mainostaa mitenkään. Niukentakaa, niukentakaa kommunikaatiota, kunnes pelkkä väkinäinen moikkaus riittää. Lapsi nyt voi tulla leikkimään omien lasten kanssa, mutta kyläilypyynnöt ym. kannattaa torpata johdonmukaisesti. Mietitte vain strategian ja rajat. Jos (muuta) häiriökäyttäytymistä ilmenee, niin kirjatkaa päivämäärineen muistiin alusta alkaen. Ei sillä, että se välttämättä jatkuisi, mutta noin strategian kannalta. Pankaa merkille kaikki itsetunnottoman rassukan tunnuspiirteet, niin tunnistatte ihmistyypin jatkossa alta aikayksikön. Ei kannata rohkaista näitä vähääkään, he kun eivät "tunneihmisinä" voi itselleen mitään, nyyh.

    • Onnellinenkerrostalossa

      Mitäpä asut OKT:ssä?

    • lompolosukki

      Eikä tee, tehkää perässä!

    • huhuhhh

      no omas naapurit huh, huh.
      tulisin ihan hulluksi itse. minä sanon hei naapureille mutta en itsekään tykkää siitä naapuri kyselee minulta kaikkea, kun on minulle edelleen tuntematon. ilmoita että lomanne on epäselvä vielä ja harkitsettekin toista kohdetta.

    • Äitikolmelle

      Varmaan joo 4 vuotias kakara kertoo tarkat päivät ja paikan minne ovat menossa lomailemaan..hahhaha!!!!
      Uskoo ken tahtoo!

      • jälkeenjääneitäkö

        Kyllä 4-vuotias osaa sanoa ajan ja paikan milloin lähdetään lomalle. Ja ap kirjoittikin pojan sanoneen, että lähtevät samaan aikaan, ei mitään tarkkoja päivämääriä. Kyllä mun lapsi 3,5v ainakin osaa tarhassa kertoa milloin ja minne on lähdössä. Sille en voi mitään jos sun lapset ei osaa mitään...


    • mitäpänaapurista

      Älä ota stressiä naapuristasi. Jotkut vain ovat tälläisiä, meidänkin lapsia eräs naapuri akka jututti, että saivat tietoonsa vaikka mitä, kun ei osattu lapsi varoittaa moisista juoruämmistä. Eivät ole enään meidän naapureita, mutta joskus hieman huvittaa vieläkin ne akkojen jutut. Meillä on vieläkin yksi naapuri, jolla on oltava aina meitä paremmin, mutta ei se meitä häiritse, jos ostaa isomman Mersun, niin mitä siitä,antaa ostaa ja päteä. Muuten ihan mukava naapuri, jutellaan ja ollaan ystäviä, mutta ei me mitään lomia yhdessä vietetä.

    • näin

      Ehkä naapurisi tuntee jotain alemmuutta, ihailua/tiedostamatonta kateutta teidän perhettänne kohtaan. Hän ei ehkä tiedä mitä hän haluaa, ei osaa erittäytyä toisesta henkilöstä omaksi persoonakseen, siksi ottaa teistä mallia ja elää elämäänsä toisten kautta. Tuolla menolla hän kyllä kadottaa itsensä.

    • nohuhuhhuhuuu

      Hanki itsellesi elämä, äläkä stressaa olemattomista asioista.

    • MRKSa

      Jep.. on tuttua meininkiä. Itse asuin ok.taloa ja naapurit olisvat uskovaisia lestapellejä ja helluntailaisia. Kun luonani vieraili naisystäviä, niin toinen naapuri uteli aina, et kuka oli sun luona vieraileva nainen? Vastasin aina et mun serkkutyttö ja hän tyytyi siihen. Nooh sit seukkasin vietnamilaisen naisen kanssa ja taas naapuri toisti kysymyksen,,,siihen taas vastasin, et nainen on mun serkku.. ja kas kummaa,,kyselyt loppui siihen :)

    • oleystävällinenedel

      Se on mukavaa, että naapurin ja sinun lapsesi viihtyvät yhdessä. Ehkä naapurisi tulee samaan lomapaikkaan siksi, että hänen pojallaan on tuttua leikkiseuraa.
      Kertomasi perusteella naapurisi on aivan mukava henkilö.
      Elämässä tuppaa olemaan aina ihmisiä jotka jotenkin ärsyttävät tavoillaan.
      Voit olla tyytyväinen, että naapurisi ei huudata musiikkia ulkona tontillaan ja ettei tupakoi, joutuisit aina ukkona haistelemaan tupakansavua.
      Pelkään pahoin, että olet jotenkin itse fiksoitunut naapurin seuraamiseen kielteisellä tavalla. Mitä merkitystä, jos hän hoksaa kiilloittaa autoaan silloin kun sinä peset omaasi.
      Älä missään tapauksessa vihoita naapuriasi. Ystävällisyys on aina palkitsevampaa, kuin ärsyyntyminen.

      • 10000

        Harvinaisen oikea mielipide. Hanki ne viholliset mieluummin 200-300 km päästä.

        Ystävät siitä aidantakaa.


      • Onparasittavanaaapuri

        Kyllä Ko. naapuri on oikea maanvaiva. Pistä välimatkaa lisää vaan, saat muuten pitkäaikaisen, todella rasittavan joka päivän pilaajan.


    • O-Orvokki

      Yksinkertainen ratkaisu: Sanokaa naapureille aina välillä, että haluatte viettää laatuaikaa vain oman perheen kesken. Puhukaa, olkaa aitoja ja rehellisiä. Älkää tehkö asioita turhan vaikeiksi.

    • naapurinperttik

      Etsi joku epäkohta naapurin toiminnassa ja käy rähjäämässä siitä, Mitä agressiivisemmin sen parempi. Kyllä ne ymmärtää ottaa etäisyyttä ihan itsekseen
      Toinen hyvä tapa on leikata nurmikkoa munasillaan tai kylpeä sateella pihassa kurarapakossa Pillusillaan tietenkin sekin.

    • naapurit

      Meijen naapuri se kaikista iljettävin..ainakii mun mielestä.Ollaan asuttu tässä jo 5v eikä kertaakaan sitä ennen oo mitään huudellut vaik oon käyttäny kovaa tekstiä huutaessani.Mut vähän aikaa sitte huus jostain puskiensa takaa.."naapurin rouva voi laittaa suutansa suikeammalle,tääl on muitakii..mitä häh..mää kyl juttelin ihan normi äänellä lapselleni joka leikki lähellä mua. No nää on jotain eläkeläisii ja insinöörei.. eiks naapuriviha oo paras :D miehelleni moikkaavat ja mä saan vain vihasii katseita ja selän takaa puhumista.Onneks on yks ihana naapuri tossa lähellämme,Lapseni aina huuteleekin "tätiä" nimeltään..mielellään sille juttelen/juttelee :)

    • Riesoja

      Täällä on ihan asiallisia kommentteja, mutta aina tulee näitä "hanki elämä".
      Me asutaan OKT-alueella ja naapureissa ei ole valittamista. Istutaan iltaa yhdessä ja tehdään million mitäkin yhdessä. Silti meillä on OMAT elämät.
      Kyllä mua nyppisi kun esim.grillataan, että naapuri tulisi jatkuvasti siihen notkumaan. Me haluamme myös olla keskenämme ja tehdä asioita keskenämme, ilman että joku jatkuvasti kärkkyy vieressä.
      Tuo että lähtevät jopa samaan paikkaan lomalle, on jo noloa! Kuinka kukaan voi olla noin tyhmä?!?! Minä ainakin olettaisin, että jos naapurit tai kaverit haluavat meidän kanssa samaan paikkaan lomaa viettämään, niin sitä kysytään ja suunnitellaan lomaa yhdessä. En myöskään itse koskaan "änkeytyisi" toisten mukaan.
      Meillä oli aikoinaan kaveripariskunta, ketkä olivat jo rasitteita. Aluksi oli mukava viettää aikaa yhdessä, mutta niistä tuli todellinen riesa. Kyllä ärsytti viikonloppuinakin, kun oltiin illaksi tehty jotain hyvää ruokaa ja vuokrattu elokuva, niin eiköhän ovikello kohta soi! Oli pakko mennä avaamaan ovi, koska asuttiin silloin rivarissa ja he näkivät ollaanko kotona.
      Sittemmin he erosivat ja päästiin elämään omaa elämää. Ei ole ollenkaan ikävä kyseistä ex-pariskuntaa.

    • rasittavaa

      Jos teillä on mahdollisuus perua / vaihtaa kohdetta, niin tekisin sen.
      Te ette ole tilivelvollisia naapureillenne ja aina voi suunnitelmiin tulla muutoksia. Tai jälkikäteen sanotte suoraan. Voitte sanoa, että haluatte olla heidän kanssa tekemisissä, mutta johonkin täytyy raja vetää. Teillä on OMAT elämät!

    • metsäläisen

      Kuulehan, ota pipo päästä, se kiristää.
      Tietääköhän herra 4 v mihin ja milloin te oikeasti olette menossa.
      Ehkä kannattaisi muuttaa syrjäseudulle. Tai istuttaa vahva kuusiaita, tehdä portti ja
      hankkia iso hurtta pihalle. Vois loppua naapuriseurustelu, mutta myös omien lasten kamujen vierailut.
      Ja kuka on kertonut naapurille milloin ja mihin olette menossa?

    • voiräkä

      niinpä,minäkin olen huomannu samaa,mutta kytätköön vaan en ota siitä turhia paineita meitäon moneen junaan ......

    • Puolisenttiä

      Minun muija kun kehui kuinka iso minulla on niin jo naapurin muija pisti paremmaksi ja sanoi että hänen miehellä on sentin pitempi. En uskonut ja sit mitattiin. Harhaa mulla oli puolisentoista pitempi.

    • Wpaa

      Jopas tuli Aku Ankka ja Teppo Tulppu mieleen nuista .. Sori vaa , Naurattaa XD

    • Ononon

      Asuin jonkin aikaa rivarissa mutta muutin pois juurikin tällaisten asioiden vuoksi. Naapuri matki aivan ahdistuksiin saakka. Tässä *pieniä* esimerkkejä. Matot, pyykkipäi ä,siivouspävivä, vaatteeni, miesystäväni auto ym. Käyttäytyminen, takapihan rakennelmat, pihakukkaset ym. ovikoristeinee, kynttilöineen, ja kynttilänjalkoineen. Muuttotouhunikin otettiin huomioon (en tosin tiedä vielä tänäkään päivänä minne HE muuttivat ja muuttivatko minnekään, tuskin). Niin paljon ahdisti ja tuotti pahaa mieltä etten ole paikkakunnalla lähtöni jälkeen pysähtynyt. Elin normaalia hiljaiseloa. En aiheuttanut juhlimisillani häiriöä. Menin nukkumaan ja heräsin sallituissa norm. Oloissa. Asuin yksin en tupakoinut enkä käyttänyt alkoholia. Uskoisin olevani rauhaa rakastaville ihmisille ihanne naapuri. Matkustelin, olen sosiaalinen, terve kansalainen. Olin aluksi aivan varma että matkimisellaan naapurini viesti jostain ongelmasta yleisellä tasolla mutta pian huomasi olevani väärässä sillä naapurini lakkasi tervehtimästä vaikka päivittäin tuli vastaani pihalla ja kadulla. Kerroin hankkivani koiran (ns. pihapuheita ) naapurini ehti ennen minua. Mittani täyttyi ja onnistuin lyhyessä ajassa muuttamaan. Kaupungin kerrostalo asuminen on huomattavasti helpompaa. Kyttääminen ei ole samaa kuin matkiminen. Matkiminen ahdistaa, siinä toinen tulee niin iholle, matkiminen ON kiusaamista , ON.

    • ValiValiSeliSeli

      Pienistä sunkin elämäs helvetti on kiinni näköjää...

      • Muumali

        Hyvähän se on että jollain on vähän helpompaa. Mitä enemmän kaikkeen kettuuntuneita ihmisiä on, että ikävämpää kaikilla muillakin on.

        Lisäksi voi olla että vaikka elämässä oliskin jotain isompia juttuja, niin pystyy samaan aikaan kertomaan niistä pienemmistä.

        Kyllä minäkin pystyin kiroamaan pyörävarkautta, vaikka eräs läheinen oli kuolemassa syöpään. Mitäpä luulet, kumpaa siitä huolimatta pidin tärkeämpänä, vaikka saatoin jollekin sadatella että pyörä pöllittiin?


      • ononon

        Ihminen on erehtyväinen ja lehmä määrehtiväinen.


    • OmaaRauhaa

      Paras on kun ei puhu yhtään mitään, mitä meinaa. Tai jos puhuukin, niin ihan erilailla kuin mitä todellisuus on.
      Eli jos olet olet lähdössä esim. Italiaan lomareissulle, niin sano lähteväsi Lofooteille turskaa kalastamaan.
      Muutenkin kannattaa pitää vähän etäisyyttä, vaikka naapurisopu onkin tärkeää.
      Itse en ainakaan voi sietää sitä, mitä muutamat mukavatkin naapurit ovat harrastaneet, eli juurikin matkitaan vähän liiankin tarkkaan toisen tekemisiä ja ylipäätään ollaan sitten vähän liiankin tuppaavia sinunkauppojen jälkeen.
      Oireilee sillä, että välillä ehtii juuri ja juuri vetää kotioven perässään kiinni töistä tullessaan, kun rakas naapuri on jo kolistamassa oven takana et mitä tehtäis/mihin mentäis.... Tuntuu välillä että kytätään oikein, et milloin tulee kotiin, niin hyökätään samantien perään hössöttämään. Eikä ajatella yhtään, että toinen tarvitsisi kuitekin edes sen pienen hengähdyshetken päivän hulinoista, ennen kuin sitä viitsii edes miettiäkään mitään muuta.
      No, nyt on aika hyvä olla, osa näistä naapureista on muuttanut veke ja loppujenkin kanssa oli pakko tehdä selväksi, ettei todellakaan tupata oven taakse heti, kun toinen tulee töistä tai sitten esim. vkl aamulla klo 7.
      Sain ehkä hullun ja kusipään maineen, mutta eipä haittaa.

    • osta tai lainaa sinne pihalle puimuri. on vähän isompi masina.

    • muovimies6000

      suosittelen että juot Energiajuomia ja alat pärisemään ja rakennat terassin muovista sillä itse trakensin muovista ja hyvin on kestänyt ja ei hintakaan ollut paha kuin kaatopaikalata saaa ilmaiSEKSI ja sen lisäksi olen tonkimassa roskiksia jokapäivä täällä suomessa koska niissä on paskavaippoja ja tykkään södä paskaa nam nam nAM

    • mokoma_rouva

      Valivali. Muuta kerrostaloon niin saat asua rauhassa. Et tunne naapureitasi vaikka niitä on ylhäällä alhaalla molemmilla sivuilla ja joka ikkunasta näkyy vastapäinen naapuritalo

    • PerskelesSentään

      Talonaapuri sai nyt viimekeväänä/ihan alkukesästä päähnäs, että onkin sitten mun bestis. No ihan mukava olikin ensi alkuun ja sillä joskus tulikin pihalla moikattua ja turistua jokunen tovi ohimennen. Mutta tosiaan, nykyään on aika eri meno. Olen nyt jälkikäteen arvannut, että taisi olla vähän laskelmoitu juttukin jossain määrin..
      Hän lähti kumppaninsa kanssa lomareissulle(ihan kotimaan matkailua), minkä piti kestää max. 3vko, todennäköisesti vähemmän joten sovittiin, että mä huolehdin postit ym. näkysältä pois ja muutenkin pidän kämppää hieman silmällä.
      Ei siinä mitään, mutta heidän reissu kestää vieläkin, ovat olleet pois jo 4kk lähes yhtäsoittoa.
      Sitten ovat puhuneet poismuuttoakin jo ties kuinka ja miten, kämpät vaan vaihtuvat joka kerta, kun ollaan kuulolla jne. Ja nyt vielä täytyisi lähteä jotain mökkiä laittamaan talvikuntoon, olla valmiina passissa sitten tätä "muuttoa" varten, kun kuulemma tarvitsevat sitten muuttoapua etc.
      Huvittavinta tässä on se vielä, että heillä on 2 autoa, vaikka ainoastaan toisella on edes kortti ja ajamiseen vaadittava terveys ja mun silti vielä sitten(etukäteen pyydettynä) täytyisi lähteä omalla autollani toiseksi roudaamaan näitä heidän rojujansa mihin sitten muuttavatkin(jos muuttavat, epäilen). eli aika ihme härdellisillisalaattisotku tästä on kehittynyt tässä muutaman kuukauden aikana, ja kaikkihan lähti siitä, kun lupasin huolehtia heidän postit 3 viikon ajan näkysältä piiloon.. Eli taas muistaa, minkä vuoksi pysyn omissa oloissani ja olen tehnyt naapureihini selvän pesäeron, eli se on maksimi, kun moikkaan pihalla.
      En kyllä todellakaan lähde seikkailemaan onnettomankokoisen pikkuautoni kanssa kenenkään rojumäärää mihinkään, vielä kun heillä on 2 puolta isompaa autoa itsellään. Ja taitaa itse tuo muuttoapukin olla niitä menneen talven lumia. Ihan silläkin, kun kerta kuvittelevat mun kiltisti odottelevan kuukausikaupalla ja kauemminkin näitä avuntarpeita, mitä he nyt milloinkin sitten saavatkin päähänsä.
      Vitun ihmeellistä.. Sitten ollaan yleisestikin ottaen naama rutussa voivottelemassa, kun suomalaiset on niin jäätäviä toisiaan kohtaan, ettei naapureitakaan edes moikata.
      No helvetti, kun muutaman sanan juttelet joskus, niin yhtäkkiä hetken päästä oletkin talovahtina ja jonain perkeleen palveluskoirana, joka häntä heiluen on odottamassa jotain tehtäväkäskyä, mikä tulee sitten joskus tai ei.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe