Kokemuksia viherrakennusfirma Potentiel Oystä ?

Taloyhtiön_osakas

Onko joillain kokemuksia ko. yhtiön tominnasta ?

Meillä taloyhtiö oli tilannut pihatöitä tältä yritykseltä ja mielenkiintoista on ollut. Ensitöikseen aloittivat pihapuiden karsimisella, suoraan ikkunani edessä ollut pihapuun oksa, jossa oli pesiviä linnunpoikasia mentiin sahaamaan. Oksa ei ollut huonokuntoinen eikä teiden yläpuolella tms. tiellä. Menin mainitsemaan asiasta ja sain vastaukseksi ivallista naurua ja pilkkaa. 'Nää pitää karsii, jos haluut valittaa niin valita taloyhtiölle.'. Lentokyvyttömät linnunpoikaset putosivat kolmesta metristä , osa jäi makaamaan, osa juoksi autotielle.

Tämän jälkeen ko. firma lähti, ja palasi parin viikon päästä jatkamaan töitä. Töitä pihalla tehtiin harvakseltaan juhannukseen asti, levitettiin multaa, kipattiin valtava jätekasa takapihalle lasten leikkipaikan päälle. Juhannuksen jälkeen työntekijöitä on näkynyt kaksi kertaa, vaikka töitä olisi paljonkin.

Vaimoni kertoi mielenkiintoisen jutun, Potentiel Oy:n työntekijät kuulemma nyt kääntyvät aina katsomaan kun hän tulee lastemme kanssa kaupasta tai leikkipuistosta. Työntekijät kerääntyvät yhteen supisemaan ja vihaisesti tuijottamaan vaimoani ja 1-vuotiasta tytärtäni ja 5-vuotiasta poikaani. He joutuvat kulkemaan työntekijöiden vierestä mennäkseen kotiimme ja työntekijät tuijottavat vihaisesti kun he kulkevat sisään tai ulos. Muille talossa asuville ei tällaista kohtelua anneta, joten olen päätellyt että nyt nämä työntekijät ilmeisesti yrittävät jotenkin pelotella perhettäni. Mitä muutakaan tästä tapahtumaketjusta voisi päätellä ? Olen se hankala ihminen, joka valittaa, ja perheeni saa nyt tuntea sen nahoissaan.

Valitin asiasta taloyhtiön edustajalle, ja hän käski minun 'suksia v****un'. Näillä sanoilla. Joten Potentiel Oy :n edustajat ovat sitten heille kertoneet että olen jotenkin hankala 'eikä minulle tarvitse vastata'. Tätä viimeistä en varsinkaan ymmärrä mutta kertokaa onko kellään kokemuksia ko. firmasta ?

17

1001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taloyhtiön_osakas

      Pahoitteluni, tarkoitus oli tämä laittaa tuonne Pihasuunnitteluosioon, mutta menikin tähän yleiseen Puutarhaketjuun. My Bad.

    • TyytyväinenAsiakas

      On kyllä kokemusta! Ovat olleet meillä tekemässä aika ison mittakaavan piharemontin. Eikä ole muuta kuin hyvää sanottavaa! Mukavat ja osaavat työntekijät :)

    • PerttiPehkonen

      Tunnen yrityksen ja sen toimijat. Yritys hoitaa erinomaisesti sekä yhteiskunta- että sopimusvelvoitteensa. Suosittelen yritystä toimialansa tehtäviin. Tunnen merkittävimmät viheralan toimijat PK-seudulla.

      • Taloyhtiön_osakas

        Oletko töissä kys. firmassa ? Tainnut laatu pudota sitten kun olet nähnyt kyseisen firman työn jäljet viimeiksi..


      • Taloyhtiön_osakas

        Oletko töissä Potentiel Oy:ssä ? Vähän kommenttisi vaikuttaa sille..


    • Taloyhtiön_osakas

      kyseinen firma lähti vasta nyt pihaltamme.. kesti kaksi kuukautta asentaa pihakeinu ja hiekkalaatikko. Lisäksi istuttivat kolmisen puuta. Kaksi kuukautta päivittäin sahasivat leikkikuormureilla pihalla, ja välillä hävisivät viikoiksi.

    • Taloyhtiön_osakas

      En suosittele kyseistä firmaa mihinkään hommiin, ellei sitten tarkoituksena ole käyttää paljon rahaa ja saada aikaan hyvin vähän. Virolaisilta vaikuttavat työntekijät vaikuttivat uhkaaville ja olivat epäystävällisiä talon lapsia kohtaan. VÄLTTÄKÄÄ !

      • Täysin_kyllästynyt

        ..ja homma jatkuu !! Potentiel on taas paikalla pihallamme, eihän tästä firmasta pääse ollenkaan eroon ! Tällä kertaa keräillään näköjään risuja pihalta, on se hienoa kun voi täysin ala-arvoisesta palvelusta maksaa järkyttävää vastiketta että voi tällaista paskafirmaa elättää. Kolmas kuukausi kys. firmalla menossa pihallamme, HARAVOIDEN !


      • Taloyhtiön_osakas

        Joo turha näemma odottaakaan tämän firman lähtöä, vaikka mitään tehtävää ei enää olisikaan. Tänään ko. firma ilmestyi pihallemme taas puuhastelemaan haravoiden aamupäivän neljällä työntekijällä. Ei siis niin mitään järkeä tässä näiden touhussa taas.

        Taloyhtiössämme on ilmeisesti hallituksessa joku tämän 'yrityksen' suojelija joka vain ohjaa rahoja siihen suuntaan vaikka mitään oikeasti tehtävää pihallamme ei enää ole. Potentiel Oyn yhtiörekisteristä löytyvät toimitilat ovat 500 metrin päästä talostamme. Tämä taitaakin selittää paljon...


    • Taloyhtiö_hallitus_isänn

      Taloyhtiömme kilpailutti piharemontin talvella 2015 Insinööritoimisto Vahanen Oy:n tarjouspyyntöasiakirjoilla ja kilpailutuksen voitti Potentiel Oy, joka valittiin myös remontin toteuttajaksi. Kilpailutusprosessi selvitettiin osakkaille yhtiökokouksessa.

      Piharemontissa käytiin koko suuri piha-alue läpi, leikattiin vanhoja ja istutettiin uusia puita ja pensaita, oleskelualueet perustettiin uudelleen, lasten leikkialuetta unohtamatta. Uusia puita istutettiin kuusi kappaletta, pensaita ja perennoja kymmeniä. Etupihan nurmialueet perustettiin uudelleen.

      Tavarantoimituksissa oli viivästyksiä, joten remontin valmistuminenkin viivästyi. Tilaajan kanssa tästä oli sovittu.

      Potentiel Oy on parhaan luottoluokituksen (AAA) omaava suomalainen perheyritys, joka kuuluu tilaajavastuu.fi ja jonka työntekijät ovat asiansa osaavia, suomenkielisiä ja ystävällisiä.

      Heidän suhtautumisensa taloyhtiön asukkaisiin on ollut ystävällistä.

      Remontin lopputulos on onnistunut, tästä olemmekin saaneet paljon myönteistä palautetta niin talomme omilta asukkailta kuin naapureiltamme.

      Pahoittelemme nimimerkin Taloyhtiön_osakas kirjoittamia asiattomia ja paikkansa pitämättömiä väitteitä tällä foorumilla.

      Voimme suositella Potentiel Oy:tä muille taloyhtiöille hyväksi viherrakentajaksi.

      • Taloyhtiön_osakas

        Älkää uskoko tätä Potentielin edustajan markkinointiroskaa ! Kyseinen firma on vieläkin töissä pihallamme, PIHAISTUTUKSIA LAITTAMASSA (!!!) NYT ON 30.9. !! Ja potentiel ilmestyi pihallemme kesäkuussa- nyt 4 kuukautta myöhemmin- HOMMA ON VIELÄ VAIHEESSA ! Tulkaa katsomaan jos ette usko, voin lähettää yksityisviestillä paikan tiedot!


      • Taloyhtiön_osakas

        ..vuosi on tuosta mennyt ja sama meno jatkuu (nyt haravoidaan männynneulasia..!) .

        Nyt on virallinen valitus tehty. Ihan osakkaan toimesta. Katsotaan johtaako mihinkään vai vaietaanko kuoliaaksi.
        Ja Potentielille tiedoksi, että se lihaksien pullisteleminen aina kun jotain tulen kysymään, on naurettavaa. Ns. lihaksikkaan, hiljaisen työntekijänne paikallaolo aina, kun joku teiltä jotain asiallista haluaa kysyä, on naurettavaa. Väkivallalla uhkailu kostautuu nopeasti yrityksellenne.


      • Niin_miten_se_menikään

        "Potentiel Oy on parhaan luottoluokituksen (AAA) omaava suomalainen perheyritys, joka kuuluu tilaajavastuu.fi ja jonka työntekijät ovat asiansa osaavia, suomenkielisiä ja ystävällisiä."

        Tilaajavastuu.fi on markkinointyritys joka myy 100 euron vuosihintaan 'takuuta' yrityksistä, jotka maksun maksavat. Siis ostavat satasella jäsenyyden tuohon kerhoon. Säälittävää perustelua, eikä kestä lähempää tarkastelua.


    • 1Taija

      Tämä linkki taitaa liittyä asiaan:
      http://www.hs.fi/kaupunki/a1305954838302
      Ikävältä vaikuttaa tuo puutarhafirma. Olikohan heillä ihan kaikki luvat kunnossa toiminnalleen?
      Eiväthän linnunpoikaset monia viikkoja pesässä viivy, ja tuo pihapuuhastelu kesti siis luokkaa 3 kuukautta. Olisivat voineet oksan laillisesti sahata myöhemmin, jos kerran taloyhtiön asukkaat halusivat (??) siitä eroon päästä.

    • Taloyhtiön_osakas

      Juujuu- hyvä firma on- VAAN EI LÄHDE MIHINKÄÄN EIKÄ SAA MITÄÄN VALMIIKSI. Nyt on meneillään pihaistutustemme neljäs kuukausi- JA POTENTIEL ON VIELÄ pihallamme HARAVOIMASSA NURMIKKOA !! En usko että tämä on ollut tilaajan tarkoituksena- saada tällainen ikuisuusfirma tekemään 'töitä' pihalle. USKOMATTOMAN RÖYHKEÄÄ TOIMINTAA POTENTIELILTA !!!! EIVÄT IKINÄ LÄHDE POIS ! Firma joka ei lähde kulumallakaan !

    • Kevättulee

      Ilmeisesti on kyseessä suunnitelmaan liittynyt sipulikasvien istutus. Sellaisia haluttiin. Niistä pääsee nauttimaan heti ensi keväänä.

    • Vasuri2

      Potentielin edustaja haukkui minut juuri läskiksi kun kävin kysymässä vastuuhenkilöä. Kuulemma pitäisi kuntosalille mennä. Just. Rikollinen firma selvästi kyseessä sekä töykeä. En voisi kuvitellakaan tällaisen firman palkkaamista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe