En ymmärrä miehiä

ParempiYksin

Tapasin miehen pari viikkoa sitten. Jotenkin kaikki tuntui luonnolliselta alusta saakka. Ja vietetty jo monet yöt yhdesssä.
Hän halusi tavata poikanikin. Ei millään lailla kiirehtivää tyyppiä, eikä mitään hinkua muuttaa yhteen kuten ei minullakaan...nyt sitten kuitenkin asiat etenee hänen aikataulujen mukaan. Jos laitan viestiä, ehdotan tapaamista, niin ei vastata viestiin...
menee pari päivää, kun en anna kuulua itsestäni, hän haluaakin nähdä.

Olisi kohteliasta vastata että nyt ei käy tms. ymmärrän täysin jos on väsynyt tai haluaa olla yksin. Erittäin luolamies tyyppinen mies kyseessä ja ehkä hieman antisosiaalinen.

En viitsi vielä näin alussa ainakaan ripittää noista ns peruskäytöstavoista. Mutta miksi aina miesten ehdoilla.
Tosin mietin että nyt kun poikani on kotona, ei ehkä haluakaan vielä näin alussa alkaa viettämään öitä tai aikaa meidän luona, ettei mene turhan vakavaksi. Tosin turha arvailu on syvältä, mutta mulma on ollut tapana tutustua näihin miehiin jotka haluaa kulkea omia polkujaan.
Niin ja vielä se, että ei vaan nainen jätä tavaroitaan hänen nurkkiinsa, edes vahingossa. Tosin ei ole ollut tapana jätellä koskaan mitään minnekään.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 347

      Jos tapasitte pari viikkoa sitten niin miten olet jo ehtinyt kehittää ongelman hänen vastaamattomuudestaan ? Nuo perus käytöstavat eivät tule muuttumaan joten jos nyt jo ärsyttää niin eikö se jo laita miettimä'än kannattaako jatkaa ?

    • Enpätiedämikäon

      Onko se mies vaan pimppaa vailla? Kun monet yöt olette viettäneet jo pariin viikkoon yhdessä. Tällainen kysymys vaan heräsi, kun luin tuota tekstiäsi. Ja nyt taitaa vaan ottaa takapakkia, kun sai sitä mistä on ollut puutetta. Jos teidän yhteydenpito on tuollaista jo nyt, niin mitä se on myöhemmin. Hän ei joko osaa huomioida toista ihmistä eli ajatella tilannetta sinun näkökulmasta tai hänellä on muitakin menoja/vastuita, joita sopii siinä sinun tapailun lomassa eikä "ennätä" edes vastata sinulle. Itse olen ollut muutaman vuoden vastaavanlaisessa suhteessa, mutta suhteen alussa ihastuneina viesteily ja soittelu oli luontevaa ja välimatkasta johtuen sitä pidettiin usein, kun vietettiin vain pari viikonloppua kuusta yhdessä, hänen velvoitteistaan johtuen lastaan kohtaan. Vuosien vieriessä yhteydenpito meni vain huonommaksi ja mies lupasi tulla myös käymään, mutta suurimman osa lupauksistaan petti eikä edes laittanut selitystä, joten luottamushan siinä menee tuollaisesta käytöksestä. Asioista on kyllä puhuttu,mutta se ei vain taida tuoda muutosta.Nyt suhteemme on melkein raunioina ja mies ei suostu edes vastaamaan minulle haluaako lopettaa suhteen kokonaan vai yritetäänkö vielä tietyin ehdoin, jotka olen hänelle kertonut. Se on ikävää, että se ihana yhdessäolo onkin muodostunut tällaiseksi toisen ehdoilla elämiseksi, eikä tasavertaiseksi kumppanuudeksi ja kompromisseiksi. Sillä vastaamattomuudellaan toinen saa vain sen tahtonsa läpi, miten suhteessa haluaa edetä ja millä tasolla sen haluaa pitää eli se on myös sitä etäisyydenottoa ja ties mitä muuta sitten. Mutta itsekään en aio koko kesää hänen vastaustaan odotella valitettavasti.

    • ParempiYksin

      Sitä pimpsaa taisi olla vailla.
      Olemme kavereina fb:ssa ja huomasin että uusia naisia alkanut lisääntymään kuin sieniä sateellaa kavereiksi. Minä en soittele tai ruikuta.
      Tietää ja tajuaa vielä minkä menetti.
      Haluan kunnon parisuhteen, alkaa vaan tuntumaan että nämä netti tuttavuudet hakee vaan yhtä asiaa.

      • Enpätiedämikäon

        Hyvä näin, että teit päätöksesi jo tässä vaiheessa, niin ei tarvitse itkeä sitten myöhemmin ja elää siinä epävarmuudessa, niin kuin minulle on nyt käynyt. Mutta vielä se päivä paistaa risukasaankin, näin uskon kuitenkin. Teen oman päätökseni sitten yksin, jos hän ei tule vastaan tilanteessa ja kerro mielipidettään. En voi antaa oman elämäni lipua ohi silmieni ja olla tässä elämässä toiselle varalla sitten kun hänellä on aikaa ja kiinnostaa tavata.


    • mäenvaanymmärräsua

      Mä en kyllä naisena ymmärrä sua. Olet tavannut miehen pari viikkoa sitten ja esittelit jo hänet lapsellesikin. Sänkyynkin piti mennä. Missä sun järki on? Mies sai mitä halusi mutta eipä hänenkään järjessä kehumista ole jos pojankin jo tapasi. Sori jos loukkaan, mutta pakkomielteisesti haet parisuhdetta. Miltähän sun pojasta tuntuu? Mikä kiire sulla on valmiissa maailmassa?

    • 1961

      Tietynlaiset naiset vetää tiettyjä miehiä puoleensa. Näin se vaan menee. Kyllä lähes jokainen mies näkee mitä naiselta saa.
      Nopealla tutustumisella ja sänkyyn menolla saa varmasti nopeastialkaneen ja yhtä nopeasti loppuneen suhteen.
      Onnea vaan myös pienempien voittojen saajille!

      • kjhkjhkjh

        pienemmät voitot...hyvin kirjoitettu.

        tollasesta jää kurja fiilis, mutta sellasia nämä parisuhdemarkkinat ovat, että koeajetaan kyllä ja pakkikin löytyy.

        itse olen ollut kauan sinkkuna, tarjonnasta ei ole puute, mutta olen kehittänyt pahanlaisen ahdistuksen miesten "kovuudesta" suhteen alussa...

        no mutta ainakin yritit, eipä se pihtaamallakaan paremmaksi mene, miehet jaksaa kyllä jahtailla vaikeita tapauksia, mutta sitten kun saalis on hoidettu, niin samanlailla menevät kohti uusia koitoksia.

        sitten kun oikea ihminen tulee, niin hän jää vierelle ja parempi se on olla ilman ja vapaa, kun väärän miehen narussa.

        toivottavasti edes vähän lohdutti.


    • zemppistä

      Itse kohtelen varapanojani samalla tavalla, olet yh ja se pitää onneksi miehen varpaillaan.sinut on kertaalleen jo huomattu epäkelvoksi parisuhteeseen mutta käyt vielä hyvinkin panopuuksi tarvittaessa, ota mitä saat koska et ole siinä asemassa enään lapsesi kanssa että voisit asettaa vaatimuksia

      • Taidatollahukannutitses

        Onpa kummaa, että pitää olla varapanoja, etkö kykene keskittymään yhteen kerrallaan vai mikä on ongelmasi? Seksiriippuvuus? Mihin on oma itsekunnioituksesi hävinnyt ja sen toisen ihmisen kunnioitus, kun hyväksikäytät ihmisiä tuolla tavalla?


      • hhuuuhhuu

        Varapanoja LOL. Sinkutpalstan ätmi joka ei ole koskaan ollut naisen kanssa =DDD


    • gralli

      Kysy vaikka Kuuma Perunan näkemystä? www.kuumaperuna.fi
      Ilmaiseksi kun saa kysyä niin saatpahan vielä yhden näkemyksen asiaan

    • ParempiYksin

      Olen mä naimisiinkin päässyt vaikka olin yh, ja vaikka hyppäsinkin heti sänkyyn. Se on nykypäivää. Toiseksi seksi on tärkeä osa suhdetta ja yhteensopivuus sängyssä ennen kaikkea.

      Niin ja olen vielä pullero pallero. Että siitä vettä myllyyn :)

    • zemppistä

      Voi jestas, oletko oikeasti nyt ylpeä itsestäsi?
      Voitko käsi sydämellä sanoa olevasi ylpeä?
      kevytkenkäinen ylipainoinen yksinhuoltaja.
      Sitäkö hait elämästäsi?
      Älä luojaparatkoon ole tosissasi

    • 2viikkoa

      Niin tämähän oli nettituttavuus missä naiset hakee niitä 10luokan valioluokanmiehiä josta muutkin naiset on kiinnostuneita.
      Nyt tämä nainen itkee miehen perään ja yleistää kaikkien miesten syyksi ja kun ei pikaisella seksilläkään saanut sidottua miestä?!
      Milloin te naiset tajuatte netin pelin hengen ja toimintatavan että te ette vain ole ainuita naisia näille miehille ja livemaailmassa teillä ei olisi pahempia mahdollisuuksia näiden miesten suhteen mutta omantasonne miehet ei kyllä kelpaa joiden kanssa olisi ne todelliset vakavampienkin parisuhteiden onnistumisen mahdollisuudet.
      Tällä toimintatavallanne ja ajattelumaailmallanne ja pilvilinnojanne tekemällä vain satutatte itseänne mutta jos ne 2viikon seurustelut ja tapaamiset kelpaa niin olkoon niin....

    • 888555

      Älkää tehkö siitä seksistä mitään numeroa. Enemmän se ottaa päähän kun naiskentelee vaikka puolenvuoden päästä ja seksi tuntuu ikävältä partnerin kanssa..

    • 100xharmaata

      mielelläni autan monella tapaa yhäreitä. siinä ei ole mitään pahaa jos vähän mirriä rapsuttaa tai kastelee puutarhaa. parhaille panoille voin jopa jättää satkun -pari "jätskirahaa" noin ihan pyytämättäkin...
      ja joka haluaa vähän kovempaa tai erikoisempaa niin...
      raadollisen eron ns.tisumisusta kokeneena sääntöni on et mikäli perässäitku alkaa niin kiinnostus lopahtaa.

    • ParempiYksin

      Joo no itseasiassa tämä tapaus oli ei ollut sitä valioluokkaa. Ihan olin häntä koulutetumpi ja työelämässä hyvin edistynyt.
      Hän oli kouluja käymätön ns alempaa "luokkaa" jos joku siihen yllä viittaa.
      En hae edustusmiestä vaan itselle omaa kultaa, joka on rehellinen ennen kaikkea.

      Joka tapauksessa hänen kanssaan soiteltiin vielä, ja kuulemma minun pitää etsiä itselleni kunnon mies. Hän ei sitä ole.

      Oli miten oli. Häntä ei kiinnostanut. Eikä oikeasti minuakaan nyt jälkipyykkinä ajatellen. Annoin itselleni ja hänelle mahdollisuuden.
      En samaan aikaan häärännyt netissä ns etsinyt muita.

      Hän teki niin. Kaksi päivää myöhemmin fb:saa uuden misukan kanssa päivitetään tekemisiä yhden yön tutustumisen seurauksena ja nainen on niin in love!

      Well well...toivottavasti tämä mieskin saisi joskus nenilleen.

      • 1961

        Kuule, ei se koulujen käyminen ja oppiarvot tee kenestäkään valioluokkaa.
        Huomaat sen jos vähän enemmän tarkastelet vaikka itseäsi.
        Tohtorikin voi olla todella typerä ja iodiootti käytökseltään.
        Toivottavasti ensi kerralla on parempi tuuri.


    • Yhäippä44

      Voi hitto noita jeesustelijoita tuon seksin suhteen... Miksi aina ajatellaan, että nainen antaa ja mies saa? Kyllä seksi ja fyysinen kemia on todellakin tärkeä osa parisuhdetta ja kait nainenkin saa kaivata sitä seksiä ja kosketusta. Itselläni meneillään ihan samanlainen pikaihastuminen, mutta ilman mitään "ongelmia". Lapsen kyllä pidän vielä ihan erillään tästä jutusta ja katselen miten juttu edistyy. Kuukauden päivät on tapailtu ja pari yhteistä viikonloppua vietetty. Tsemppiä alkuperäiselle kirjoittajalle ja toivotaan, että se kivakin kaveri sieltä löytyy. Nautitaan elämästä kuitenkin sitä etsiessä!

    • Valikoivamies

      Laihduta, tee itsesi kauniiksi. Se vain houkuttaa miehen toistekin.

    • ParempiYksin

      Mä olen kaunis, erittäinkin kaunis, tumma nainen. Käännän monien miesten päät ja koskaan en ole ilman seuraa jäänyt. Mieluumminkin saan valikoida.

      Koko jutussahan oli kyse siitä miten ihminen on toiselle ihmiselle.

      Valikoivamies: sunkin ehkä kannattaisi kokeilla herukkaampaa naista.

      P.S. Ja juuri laihdutin useita kiloja ihan itseni vuoksi. En miesten

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe