Ääni miehet ja ääni naiset joukossamme?

potikkaseonmikseri

Mitä mieltä olette ääni miehistä ja ääni naisista tansseissa? Vahvistatteko heidän näkemyksensä äänen toiston hienouksista? Kuinka monta kilo vattia mikseristä lähtee ääntä, jos sinne tulee allevatti? Vastaus. Mikseristä ei lähde yhtään ääntä. Ääni lähtee mikserin viereen asettuneesta ääni miehestä ja ääni naisesta. Mikseri on potikka!

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luottoorjallavähemmän

      Mikseri ei kasvata mitään ääntä. Mikseri pienentää kaikkea ääntä. Mikserissä on master volume. Master volumella on hurjan monta orja volumea elikkäs mikseri on kuin puu villa planttaake, jossa hurjan moni orja joutuu tekemään hurjan paljon enemmän puu villaa kuin master. Puu villa planttaakella orjien ilta bileissä on kehitetty moni lavoilla menty tanssi. Orja volume joutuu yleensä pienentämään ääntä paljon enemmän kuin master volume ja pääsee joskus master volumen kanssa eli alaisena bileisiinkin. Tästä nimitys orja volume. Mikserissä ja puu villa planttaakessa luotto orja saa joskus tehdä lähes yhtä vähän puuvillaa tai pienentää yhtä vähän ääntä kuin master.

      • korvatulppanen

        Puu villaiset korva tulppat on mukavan tuntuset verrattuna kumisiin esmes. Kuin mont korva tulppaa sulla menee tai katoaa kaudes?


    • Hilpeetä

      yhdys sana on yhdyssana ja ääni mies on äänimies

      • lisääääninaisia

        Potikka ei ainakaan vahvista yhtä enempää missään olo suhteissa. Ääni alan ammattilainenkin menee monasti näissä käsitteissä tosi sekaisin ja väittää että hänellä on esi mukamas vahvistin vaikka hänellä on esi siis pienennin eli potikka tai monta potikkaa sillon kun keskustellaan näistä mikseristä ja niitten ääni miehistä. Oletteko huomanneet että tosi harvalla orkesterilla on ääni nainen, koska ääni nainen voi olla synnyttämässä tai hoitamassa kersoja ja laittamassa orkesterille ruokaa ja pesemässä orkesterin pyykkiä ja häntä tuuraa silloin keikoilla ääni mies? Tämä on kyllä harmi koska naisella on yleensä paljon näppärämmät sormet milloin ääni nainen pystyisi säätelemään mikseristä niitä pikkuruisia potikoita paljon näpsäkämmin siroilla sormillaan kaikkien toiveitten mukaisesti. Kattokaa vaikka niitä ääni miehen sormia ja mikserin potikoita seuraavan kerran kun hiihtelette siitä ohi tai jäätte siihen säätään. Onko ne potikat ja sormet kuin tehdyt toinen toisilleen? No ei taatusti ole! Itse ainakin haluaisin nähdä vähän kauniimpia sormiakin liitelemässä sen potikka meren yllä.


      • nupinasentoesmeskaakko

        Potikoist jos rauta sahataa nupit pois nii niist tulee rimmereit. Niil ei kuiteskaa voi siistii esmes kukkapenki ympäryksii mut ne voi laittaa vaik siistii tai mones tapaukses raju näkösee lootaa mis ei oo ku kaks reikää ja ehkä jotai ripoi hämäysmieles kyles. Eli toisest tulee ja toisest menee piuha mis kulkee sit ääntä. Nupit kandee kuiteskii rauta sahata vast sitte pois ku on saanu potikat kohillee. Yleisest ottae tommone loota maalataa mustaks ja sitä sanotaa tieteski ääni miehe mustaks lootaks mitä voi katsoo mut minkä sisää ei voi katsoo jos se on ruuvattu kaks tai keikka tilanteest riippue jopa kolme combonentti liimal kii heti sen jälkee ku potikat saatii kohillee rimmereiks. Nimittäi tietyt orkesterit kuulostaa just tommose musta loota takii nii hyvilt. Ja just tän takii muitte orkestereitte ääni miehet yrittää väli ajal vaklaa mis kohis ne potikat on. Ja sit jos sä oot ääni miehen suurel vaival saannu orkesteri kuulostaa paljo paremmalt ko ku esmes ne pari muut mitkä soittaa siel sillä aikaa ku sun orkesteri on tauol ja oot jeesus teipannu tai vetänny ericeepperil sun lootas kii nii senhän saa heti ensimmäise vakoileva orkesteri ääni mies auki ja sit se voi kattoo sinne lootaa ja se pystyy päättelee vaik niis poitikois ei oo niit nuppeikaa mis asennois ne on. Mut jos sä vedät sen lootan kolme combonentti liimal kii nii vast neljänne combo ääni mies saattaa saaha sen lootan auki. Ja tos on se hyvä puoli et tosi harval tanssikeikal on neljä orkesterii yht aikaa vaik kolme alkaa olee aika yleine keikka tilanne.


    • Löfer

      Kerran olen äänihenkilön sopevan nähnyt hän kiersi läppärin kanssa tanssien aikana lattialla ja sääsi kohdalleen, kaikki kuului hyvin ja sopivalla voimakkuudella eikä ollut vermeet tanssioiden tiellä vaan hän
      kantoi sitä, olispa noita tekniikan ihmelapsia lisää.

      • näyttöliittymäsäätää

        No hänel oli siin varmaan näyttöliittymä s7kaan. Siel on ihan mielettömäst potikoit. Eikä niit voi kattoo vaik sais aukastuu sen lootanki jos ei pääse käsiks tommosee näyttöliittymää.


    • ÄinäänMiäs

      ÄÄNEN NAISESTA EN TIEDÄ MITÄÄN. TUNNETTEHAN TE MINUT.

    • sanoeihinnallemillähyvän

      Äänimaailmanparannus ei taida juurikaan poiketa maailmanparannuksesta. Aluksihan jotkut jopa vihaavat maailmanparantajaa varsinkin silloin, kun maailmanparantaja alkaa vaatia, että juuri sitä kohtaa maailmasta, jolla jotkut ovat, on välittömästi parannettava. Merkille pantavaa tässä on se, että muilla kohdilla maailmaa olevat pitävät sen toisen maailman kohdan parannusta vaatimaan alkanutta kylähulluna tai jotenkin muutoin omituisena, mutta pikanttina ilmiönä.

      Sillä kohtaa maailmaa, jonka parantamista maailmanparantaja alkoi vaatia, olleet huokaisevat helpotuksesta, koska kukaan muu ei ollut NIIN hullu, että olisi lähtenyt maailmanparantajan kelkkaan ja unohtavat koko jutun. Seuraavana aamukahvina sanomalehden etusivulla on kissan kokoisilla kirjaimilla otsikoitu juttu, jossa kerrotaan, että maailmanparantaja vaati taas sitä kohtaa maailmasta parannettavaksi, mutta tällä kertaa HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ! Tällöin sillä kohtaa maailmaa olevat tajuavat, että heidän pelinsä on menetetty varsinkin silloin, jos maailmanparannushankkeeseen on sen unohduksissa ollessa liitetty mittavia maansiirto- tai rakennushankkeita. Tai molempia.

      HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ -kohdan sanomalehdestä luettuaan useilla muilla maailman kohdilla olevat alkavat ylistää maailmanparantajaa nerona ja kaikkien maailmanparannusideoitten Tonavana. Tämä johtuu siitä, että he haistavat tilaisuuksia rikastua mittavilla maansiirtotöillä ja mittavilla rakennushankkeilla. Nimittäin mittavista maansiirtotöistä ja rakennushankkeista ylivoimaisesti tuottoisimmiksi ovat tutkimusten mukaan osoittautuneet jo alun perin täysin turhilta kuulostaneet hankkeet.

      Tässä on ilmiselvä yhtymäkohta äänimaailmanparannushankkeeseen: tälläkin hetkellä käytössä olevilla irtomaan läjitysalueilla ja tanssipaikkojen rakenneratkaisuilla kyetään takaamaan jokaiselle tansseissa käyvälle miellyttävä äänimaailma hyvin edullisesti käyttämällä edullisia korvatulppia, joista halvimmissakin on joko yli- tai ali- tai kaistanpäästösuodatus. Mikäli äänimaailman parannus tehtäisiin siten, kuten äänimaailmanparantajat tulevat jatkossa ehdottamaan eli HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ, vain harvoilla ja valituilla olisi varaa äänimaailmaltaan heidän toiveittensa mukaisesti parannettujen tanssipaikkojen pääsylippuihin!

      • hinnatkohdillaan

        On olemassa lukuisia esimerkkejä siitä, kuinka hinnalla millä hyvänsä äänimaailmaltaan äänimaailmanparantajan toiveitten mukaiseksi parannetulle estradille on käynyt. Nimittäin idea äänimaailman parantamisesta on lähes yhtä vanha kuin maailmaanparantamisen idea.

        Jo muinaiset roomalaiset ja sitä ennen kreikkalaiset lähtivät äänimaailmanparantajan kelkkaan. Noistakin äänimaailman parannusprojekteista, joihin liittyi silloisillakin hinnoilla millä hyvänsä tehtyinä mittavia sekä maansiirto- että rakennushankkeita, on muistoina monia hyljättyjä ja pahoin ränsistyneitä amfiteattereita, joissa kehuttiin olevan NIIN loistelias äänimaailma, että artisti pystyi niissä ilman miksrofonia eli käytännössä äänimiesten apua esiintymään vaikka kuiskaamalla ja silti takarivissäkin fanit kuulivat omien ja kamujen puheensorinan yli dia- tai monologin sekä lyyrisen musisointiteatteriesityksen.

        Tai olisivat kuulleet, jos faneilla olisi ollut varoja sen äänimaailmaltaan äänimaailmanparantajan toiveitten mukaisesti parannetun, kaupungin keskusaukion korkeimmalle kohdalle pystytetyn puisen esiintymislavan, joka oli äänimaailmansa parannustöitten yhteydessä poltettu ensin vahingossa melkein puoliksi ja lopulta kokonaan tahallaan, koska äänimaailman parannustöitten aloituksen yhteydessä syttyneen tulipalon jälkien korjaus olisi tullut vielä kalliimmaksi kuin kokonaan uuden esiintymislavan rakennustyöt (se oli aikalaiskertomusten mukaan aina vahinko ensiksi niin kuin nykyäänkin).

        Ja aikalaiskertomukset kertovat, että uuden puisen esiintymislavan paaluja maahan kaivettaessa äänimaailmanparantaja havaitsi, ettei sellaiseen maaperään mitään puista esiintymislavaa voisi edes paaluttaa, joten maaperä piti kuljettaa keskusaukion korkeimmalta kohdalta pois ja kaivaa esiintymislava hirmu syvään monttuun, jotta äänimaailmaltaan parannetulle esiintymislavalle sopiva maaperä saatiin esiin.


      • akustiikkaaollapitää

        Vielä nykyäänkin äänimaailmaltaan äänimaailmanparantajien mieltenmukaiset esiintymislavat ovat tulleet monien mielestä jo alunperin täysin turhilta tuntuneista mittavista maansiirto- ja rakennushankkeista johtuen niin kalliiksi, että vaikka kokonaiset valtiot ovat avokätisesti tukeneet verojensa maksajilta perimillä lahjoitusvaroilla jokaista niillä äänimaailmanparantajan ehdotusten pohjalta rakennetuilla esiintymislavoilla pidettyä esitystä, niin jokaisesta esityksestä on koitunut silmittömiä tappioita eli yksikään esitys ei ole päässyt ns lähellekään omiaan. Ja joka kerta, kun tutkiva journalisti on tiedustellut äänimaailmanparantajalta, että kuinka tästä jälleen valtavia tappioita aiheuttaneesta esityksestä eteenpäin ja että olisiko jo viimeistään nyt taaksepäin katsomisen aika? Niin äänimaailmanparantaja on kohauttanut olkapäitään ja todennut toimittajan ammattitaitoa jopa vähätellen, että valtioitten pitää vaan lahjoittaa lisää varoja, koska äänimaailmanparantajan mielestä olisi sulaa hulluutta jättää NIIN hyvällä äänentoisto-ominaisuudella eli akustiikalla varustettu estradi käyttämättä silkastaan sen takia, että mittavien maansiirto- ja rakennushankkeitten aiheuttamat korkokustannuksetkin ovat tähtitieteelliset! Ja eihän tutkiva taloustoimittaja tähtitieteestä mitään edes ymmärrä esitellessään NIIN populistisen kysymyksensä akustiikkaa käsittelevässä lehdistötilaisuudessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe