Selitys Pedon luvulle 666

NytSyttyi

Pedon luvusta on annettu useita selityksiä vuosisatojen mittaan. Tämä on vaan yksi muiden joukossa, mutta tässä on perusteluita enemmän (mitä olen aiemmin saanut).

Johannes on siis Patmoksen saarella nykyisen Turkin rannikolla. Paikat jotka tekstissä mainitaan, viittaavat siihen että hän katselee itään tai kaakkoon (Jerusalemiin päin). Pedon valtakunnaksi on usein väitetty YK:ta ja Euroopan Yhteisöä, mutta Johannes oli juutalaista syntyperää ja häntä kiinnostin varmaan enemmän synnyinmaansa (Israel) kohtalo.
Johannes on kasvanut juutalaisessa maailmassa (aramea ja hebrea), mutta myös roomalaiskreikkalaisessa maailmassa, joten hänelle kreikankieli on tuttua. Johannes näkee siis jotain minkä hahmotuspsykologian avulla hahmottaa numeroiksi. Hän näkee kreikankielen kirjaimet khi, ksi ja sigma. Kirjaimet eivät ole oikeissa asennoissa vaan kallellaan, mutta tunnemmehan mekin vaikka K-kirjaimen ja nelosen eri asennoissa ja vaikka peilikuvana. Näin Johanneskin tunnisti kirjaimet kielitaitonsa perusteella.
Johannes kirjoitti siis ylös mitä oli nähnyt ja sen mitä oli tunnistanut, mutta hän ei pystynyt ymmärtämään asian ydintä. Hän ei ehkä edes pystynytkään siihen. Kreikankielisille teksti oli ja on vieläkin ymmärrettävää, mutta kun teksti käännetiin latinaksi ja vaikka suomeksi, kirjaimet menettivät merkityksensä. Kyseisillä kirjaimilla on myös numero arvot (600, 60 ja 6) ja niitä alettiin käyttämään käännösten myötä. Tekstissä puhutaan pedon luvun laskemisesta, mutta alkutestissä käytetty sana tarkoittaa lukemista. Kirjaimia saattoi siis myös lukea ja laskea, koska niillä oli sekä kirjoitus- että lukuarvo. Koska kirjaimet muuttuivat numeroiksi, oli loogista puhua pedon luvun laskemisesta. Tämä johti harhaan vuosisatoja. Ihmeellinen tulkinta sai aikaan sen että vuosisadat kristityt etsivät petoa omassa keskuudessa ja pedon valtakunta sai rauhassa kasvaa kristikunnan ulkopuolella.

Nyt on näin että vaikka Johannes hahmottikin näkemänsä kirjaimina tai numeroina, niin hän näkikin todellisuudessa jotain muuta. Hän näki nimittäin kokonaisen (isku)lauseen. Koska kyseisellä kielellä ei ollut vielä olemassa kirjoitusmerkkejä, Johannes ei sitä voinut tunnistaa. Ja vaikka olisi ollutkin, Johannes olisi tuskin osannut sitä. Kirjoitus oli nimittäin tulevaisuudesta ainakin tuhannen vuoden päästä (Ilmestyskirja on käsitettävissä muutenkin ennustuksena, joten tämä väite pätee)
Johannes näki nimittäin arabiankielisen lauseen. Johanneksen näky ei vastaa sen aikaista arabian alkeellista aakkostoa vaan vasta uudempaa, mikä vastaa nykyistä. Kun mainitut kirjaimet vekslataan oikeaan asentoon ja luetaan oikealta vasemmalle, syntyy arabiankielinen lause: nimeen Allahin. Johannes ei siis voinut osata arabiaa, joten hän näki kirjoituksen tosin.

Tuntuuko loogiselle? Ilmestyskirja avautuu tämän myötä paremmin. Lähi-idässä on tänään akselilla Turkki-Egypti-Iran olemassa kymmenen valtakuntaa. Siellä on ollut myös seitsemän suurvaltakuntaa (riippuen vähän laskutavasta). Kaikki nämä ovat vainonneet juutalaisia. Babylonin portto ja hänen haureutensa viini juovuttaa kaikki kansat (voiko tämä olla öljyä?).

”Kaikki kansat” viittaa tietysti niihin jotka Johannes tunsi.
”Koko maailma” samoin tarkoitti Johanneksen tuntemaa maailmaa eli käytännössä Lähi-Itää.
”Seitsemän seurakuntaa”: kun Islam valloitti nämä kaupungit 13–1400 luvuilla, niiden kristitty väestö lahdattiin. Armenialaisten kansamurha 1915 ja 1923 Smyrnan kristittyjen lahtaaminen vielä päälle. Turkki ei ole tunnustanut kumpaakaan tekoa. Kukaan ei ole koskaan ottanut vastuuta niistä.
”Väärä Profeetta” on kai itsestään selvä. M-niminen kaveri joka kristityt ja juutalaiset hylkäsivät profeettana, joka sittemmin käänsi kannattajansa edellisten vainoojiksi. Joka vuosi 200 000 kristittyä tapetaan uskonsa vuoksi nimenomaan islamilaisessa maailmassa.

Pedon merkki on todiste siitä että pedon valtakunta ei tule länsimaihin: meillä on tänä päivänä olemassa parempiakin systeemeitä merkitä ihminen kun laittaa merkki käteen tai otsaan. Mutta esim. islamilainen maailma jossa väestö on lukutaidotonta ja uskonsoturit nyt jo käyttävät otsapantoja (jossa lukee näemmä usein Allahin nimeen) voi tyytyä tatuointiin tms. järjestelmään.

Imaamit kielsivät muslimeilta aikoinaan Raamatun lukemisen, koska ne jotka osasivat kreikkaa ja arabiaa, näkivät pedon luvun todellisen merkityksen.

25

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Penuela

      Herran jestas! !! Täyttä potaskaa! !! Tuo on samaa p....a kuin uskoa muinaisia ? Ns... en voi edes sanoa ääneen!

      • tarkennus

        Tämä ei ole sinkkupalsta!


    • valitseoikeatie

      Peto on Raamatussa Saa-tana. Hänen merkkinsä on hänen tahtoonsa osallistuminen ja alistuminen.

      Jumala merkitsee seuraajansa ristinmerkillä "tau", saatan'a omallaan. Jumala tunnistaa omansa Pyhän Hengen sinetistä ja osallisuudesta.

      Parhaiten vältät pedon merkin, kun elät joka päivä rukoillen etsien Jumalan tahtoa ja olet valmis kieltäymyksiin ja luovut syntielämästä ja annat koko henkesi ja elämäsi päivittäin Jumalan käsiin.

    • valitseoikeatie

      "Pedon merkki on todiste siitä että pedon valtakunta ei tule länsimaihin"

      Katso ympärillesi! Etkö huomaa, että peto jyllää jo täällä kaikkialla: sikiöt tapetaan, homoseksiä ylistetään, vääryys ja sokeus vallitsee! Kuinka moni ympärilläsi kumartaa päivittäin Jumalaa, kuinka moni Saa'tanaa?

      • NytSyttyi

        Noita ei Raamatussa mainita merkkeinä.
        Edelleenkään et huomaa ydintä: Johannes ei katso Eurooppaan päin koko Ilmestyskirjassa. Ainoastaan Lähi-Idän paikkoja mainitaan.
        Islamilaisessa maailmassa riehuu ne mainitut sodat (maailman sodista yli 95%on siellä). Siellä tapetaan homoja samoin kun kristittyjäkin.
        Meililläkin islamia (pedon uskontoa) mainostetaan ilman kritiikkiä.


    • googlettakaa

      Pedon merkki 616 ei 666

      • näinonn

        Pedonluku kuusisataa kuusikymmentä kuusi, siis 666.


    • ObamaAntikristus

      Barack Hussein Obama II:n nimi tuottaa muinaisella heprean kielen kirjaimin luvun 666 ilman keinotekoisia kiertolaskuja:

      B(b=2) R(r=200) K(k=20) K(k=20) H(x=5) U(w=6) S(s=300) EI(y=10) N(n=50) O(w=6) B(b=2) M(m=40) H(x=5) = 666

      Luukkaan evankeliumin 10:18 on kirjoitettu: "Jeesus sanoi heille: "Minä näin, kuinka Saatana sinkoutui taivaasta kuin salama."

      Kun lause saatana sinkoutui taivaasta kuin salama käännetään Vanhan testamentin käännösmallien (esim. Jesaja 14:14 jne.) kautta kreikasta hepreaksi saadaan seuraavaa:

      Salama hepreaksi on Baraq (Baw-Rawk') Korkealta on Bamah ( Bam-waw) Ja koko lause kirjoitetaan saatana Baw-Rawk' O Bam-waw, eli saatana Baraq Obama.

      Jumala osaa puhua myös muiden tapahtumien kautta. Kun Obama oli valittu USA:n presidentiksi vaaleilla, niin seuraavana päivänä Obaman kotiosavaltion Illinoisin lottoarvonnassa tuli voittoluvuksi 666-7779. 666 symboloi antikristusta, 777 symboloi Jumalan määräämää lopputulosta ja 9 merkitys Raamatussa on tuomio.

      Obaman vaalitoimiston postinumero Chicagossa oli 60606.

      Kun Obama otti vastaan presidentin viran 20.1.2009, niin New Yorkin pörssin Standard & Poors 500 -indeksi kävi kaikkien aikojen alimassa arvossaan 666 hetkellisesti 6.3.2009.

      • zalaam

        YES WE CAN - thank you satan
        https://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs

        > Luke 10:18: “I saw Satan as Lightning from Heaven.” “Lightning” in Hebrew is “Barak”. “Heaven or Heights from the sky” in Hebrew is “Bama” “From” in Hebrew is “O”. So: Lightning From Heaven is Barak O Bama which is Barack Obama. “I saw Satan as Barack Obama.” Revelation 13:5 “The beast was given a mouth to utter proud words and blasphemies and to exercise his authority for forty-two months.” Rev 13:5 Obama speaks proud words and he is boastful. “slandering His Name, dwelling place, and departed Christians and Old Testament saints [Rev 13:6] Obama has proved hatred for the bible, stated Old Testament scriptures in blasphemy in his own speech. His slogan was also ”Thank You Satan.“ He made people repeat Thank You Satan. Also said ”Serve Satan“ in a speech reversed. Also "In Kenya, Obama was responsible for riots that burned down hundreds of Christian churches.” “Obama’s stage at the 2008 Democratic convention was designed in the style of the Pergamon Altar, a Greek Temple, which is mentioned in the book of Revelation as the “Seat ofSatan” or the “Throne of Satan.” <

        http://mediaexposed.tumblr.com/post/8748131154/luke-10-18-i-saw-satan-as-lightning-from

        JESS VII KÄN
        https://www.youtube.com/watch?v=I0axonBkLIU

        Raam: "Mitä oli ennen, sitä on vastakin. Ei mitään uutta auringon alla."
        https://www.youtube.com/watch?v=F1vY4rGuBb0&bpctr=1435642181

        Obamanation
        https://www.youtube.com/watch?v=K17kA50c1zs


      • NytSyttyi

        Niin siis: molemmat nimet ovat arabiasta ja islamista tuttuja.
        Joten tääkin vaan todistaa sitä mitä alun perin kirjoitin: islam on peto ja M on se väärä profeetta.
        Oikeasti: vekslaamalla nimiä usean kielen kautta saadaan vaikka minkälaisia tulkintoja, joiden totuudellisuus on mitä sattuu.
        Ilmestyskirjan mukaan antikristus nousee Lähi-Idässä... älkää nyt vaan pitäkö sitä elokuvaa "Ennustus" ja sen jatko-osia oikeana Ilmestyskirjan ennusteena (siinä siteerataan väärin asioita - koska se on vaan elokuva)


      • Simelius
        NytSyttyi kirjoitti:

        Niin siis: molemmat nimet ovat arabiasta ja islamista tuttuja.
        Joten tääkin vaan todistaa sitä mitä alun perin kirjoitin: islam on peto ja M on se väärä profeetta.
        Oikeasti: vekslaamalla nimiä usean kielen kautta saadaan vaikka minkälaisia tulkintoja, joiden totuudellisuus on mitä sattuu.
        Ilmestyskirjan mukaan antikristus nousee Lähi-Idässä... älkää nyt vaan pitäkö sitä elokuvaa "Ennustus" ja sen jatko-osia oikeana Ilmestyskirjan ennusteena (siinä siteerataan väärin asioita - koska se on vaan elokuva)

        Näin minäkin uskon että islam on peto. Pedonmerkki on todennäköisesti kuuliaisuuden osoitus allahille. Käteen otettuna se kuvannee kuuliaisia tekoja ja otsaan otettuna kuuliaisia ajatuksia allahille. Se ei liene mikään konkreettinen merkki vaan symbolinen.


      • zalaam
        Simelius kirjoitti:

        Näin minäkin uskon että islam on peto. Pedonmerkki on todennäköisesti kuuliaisuuden osoitus allahille. Käteen otettuna se kuvannee kuuliaisia tekoja ja otsaan otettuna kuuliaisia ajatuksia allahille. Se ei liene mikään konkreettinen merkki vaan symbolinen.

        Kiitos Simelius. Tuossa on ideaa. Mutta. Muistakaamme, että lankeemukseen liittyy tiedonpuun hedelmä. Siksi voimme olettaa, että saatana tulee ainakin jossain päin maailmaa käyttämään teknologiaa ihmisten hallintaan. Paavo Järvinen valaisee.
        https://www.youtube.com/watch?v=nWekgeylMZ4
        Mielenhallinta (mind control)
        https://www.google.fi/#q=darpa mind control&tbm=vid


      • asegytu6y7u

      • Syntymätön
        zalaam kirjoitti:

        YES WE CAN - thank you satan
        https://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs

        > Luke 10:18: “I saw Satan as Lightning from Heaven.” “Lightning” in Hebrew is “Barak”. “Heaven or Heights from the sky” in Hebrew is “Bama” “From” in Hebrew is “O”. So: Lightning From Heaven is Barak O Bama which is Barack Obama. “I saw Satan as Barack Obama.” Revelation 13:5 “The beast was given a mouth to utter proud words and blasphemies and to exercise his authority for forty-two months.” Rev 13:5 Obama speaks proud words and he is boastful. “slandering His Name, dwelling place, and departed Christians and Old Testament saints [Rev 13:6] Obama has proved hatred for the bible, stated Old Testament scriptures in blasphemy in his own speech. His slogan was also ”Thank You Satan.“ He made people repeat Thank You Satan. Also said ”Serve Satan“ in a speech reversed. Also "In Kenya, Obama was responsible for riots that burned down hundreds of Christian churches.” “Obama’s stage at the 2008 Democratic convention was designed in the style of the Pergamon Altar, a Greek Temple, which is mentioned in the book of Revelation as the “Seat ofSatan” or the “Throne of Satan.” <

        http://mediaexposed.tumblr.com/post/8748131154/luke-10-18-i-saw-satan-as-lightning-from

        JESS VII KÄN
        https://www.youtube.com/watch?v=I0axonBkLIU

        Raam: "Mitä oli ennen, sitä on vastakin. Ei mitään uutta auringon alla."
        https://www.youtube.com/watch?v=F1vY4rGuBb0&bpctr=1435642181

        Obamanation
        https://www.youtube.com/watch?v=K17kA50c1zs

        Monet tulevat nimissäni!


      • Syntymätön

        Ihminen=666 tekin jo sen todistatte.


    • Sitähän-se

      Selitys löytyy todellisuudessa taikauskosta.

      No, mitäpä muuta se voisikaan olla!

    • JeesusElää

      Olipas monimutkainen selitys. Mutta asiaan ei päästy. :(

      Pedon 'henkilöllä' ei mielestäni ole väliä. Se sopii kehen tahansa vihan palvelijaan.
      Hitler oli paras esimerkki.

      Uskoville mielestäni relevanttia on vain lause "ilma sitä ei voi ostaa eikä myydä".
      Vain tietokoneen sirusysteemi näyttää menevän siihen suuntaan ja pelkään että uskoviakin eksytetään kaikenlaisilla sivuseikoilla.
      Selitellään ettei se suinkaan voi olla tämä meidän palvoma tietokone systeemi, ottakaa vain rauhassa rahanpalvonta merkki ja jatkakaa hyvinvointinne rakastamista ylitse kaiken.

      "Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa".

      Kaikki omaisuutesi identiteettisi turvallisuutesi rakennetaan tietokoneen systeemiin hallittavaksi. Lopulta omaisuuttasi, turvaasi, elämääsi johdatustasi hallitsee vain suuri keskustietokone systeemi ja sitten voit sanoa : "me ihmiset olemme rakentaneet itsellemme jumalan".

      Pedonmerkistä ei siis ole epäilystäkään kun hieman ajattelet asiaa systeemin ulkopuolelta.

    • 457878

      ei huvita lukea noin helppoa asiaa, mutta sanon, että se on sama kuin sana: nero. nero tulee olemaan lopun aikojen suurimalla antikristuksella plus se oli keisari nerolla nimenä.

      666 tarkoittaa minusta myös paholaispeto sanaa, joka on myös nämä molemmat ihmiset: pienempi antikristus eli keisari nero ja lopun aikojen suurin antikristus nimeltään nero.

      Rooman aikainen keisari nero vainosi kristittyjä, siksi hän oli samanniminen kuin 666, eli paholaispeto.

    • 2616379

      on 100% turha tieto, että missä muodossa pedon merkki viimeisinä aikoina jumalattomissa tulee olemaan, että he voivat käydä kauppaa niin Raamatussa lukee, että jotta voi käydä kauppaa silloin pitää olla luku 666 otsassa tai oliko se nyt kädessä; koska

      yhtä varmasti kuin ihmiskunta tulee tästä lähtien olemaan olemassa, niin luku 666 on pakko maallisen lain mukaan olla kaupankäyjässä, että hän voi käydä maallista kauppaa pedon hallinta-ajan aikana viimeisinä vuosina.

      myös yhtä varmasti Venäjä tulee hyökkäämään Suomeen, jos siitä on tullut yksi ainoa tai enemmän Herran profetioita. Herran profetia on sama kuin Jumalan oma sana, eli Jumalan oma lupaus.

      • Yksi-usko

        >>että he voivat käydä kauppaa niin Raamatussa lukee, että jotta voi käydä kauppaa silloin pitää olla luku 666 otsassa tai oliko se nyt kädessä>>

        Seuraavassa videossa on hyvin selostettu, miten välttää tuo pedon merkki.

        https://www.youtube.com/watch?v=FLYZgOaIWW0

        Vastaus on: Raamatulla.


    • Simelius
    • unitaristi

      Steven Allen on julkaissut kirjoituksen tästä aiheesta ja pitää arabiankielen tekstiä "Allahin nimeen" (bismallah) pedon merkkinä.

      http://www.inri.fi/haderek/ilm13.htm

      On myös toinen tätä sivuava tai täydentävä selitys.

      http://www.inri.fi/pedonmerkki.shtml

      Pedon merkki on väärän uskon tunnustus, joka on sekä muslimeilla että katolisessa uskossa olevilla. Oikea tunnustus on 5Moos 6:4-9 ja Mark 12:28-4 usko yhteen ainoaan Jumalaan, meidän taivaalliseen isäämme ja Jeesuksen kristuksen Jumalaan ja isään. (1Kor 8:6; Efe 4:6; Joh 5:44; 17:3) Sekä islam että katolinen uskonnollinen järjestelmä sopivat pedoksi: islam kirjaimellisesti perinteisin asein sotivaksi pedoksi, mutta katolinen järjestelmä hengelliseksi hengen asein sotivaksi pedoksi.

      Katolinen usko on lisäksi se portto ja suuri kaupunki, jota Ilmestyskirja kuvaa suurena Babylonina. Maanpäällinen Jerusalem kuvaa Herrasta luopunutta uskonnollisuutta, jota edusti vanhan liiton aikana juutalaisuus ja uuden liiton aikana katolinen usko. Jumalan lasten äiti on taivaallinen Jerusalem, mutta katolisessa uskossa olevien äiti on katolinen kirkko eli Herrasta luopunut kirkkolaitos maan päällä ja sen tyttäret (helluntaiset, luterilaiset, anglikaanit, ortodoksit, kalvinistit, adventistit, metodistit, jne.)

      Näin on totuus paljastunut Jumalan lapsille, jotka ovat lähteneet ulos suuresta Babylonista ja tunnustavat uskovansa yhteen ainoaan Jumalaan, meidän taivaalliseen isäämme, ja hänen poikaansa, ihmiseen kristukseen Jeesukseen, jonka Jumala on herättänyt kuolleista ja korottanut kaikkien luotujen herraksi. Langenneet enkelit ja riivaajat eivät hyväksy sitä, että Jumala on korottanut ihmisen heidän herrakseen ja heidän tulee palvella tätä ihmistä, kristusta Jeesusta, sekä seurakuntaa. Niinpä ne villitsevät henget ovat eksyttäneet kirkkolaitoksen ja katolisessa uskossa olevat valheillaan ja harhaopeilla, jotka katoliset isät laativat 150-luvulta lähtien ja joita nimeltään kristityt nyt totuutena toitottavat.

      https://jumalanvaltakuntablog.wordpress.com/

    • Porttolöpölaarit

      Viini symboloi Jeesuksen verta ehtoollisella, viini symboloi verta. Haureus symboloi hengellistä haureutta, ei maallista haureutta. Portto on hengellinen portto, ei oikea huora vaan Jeesukselle uskoton tyhmä neitsyt, kristitty. Eihän voi liittoa rikkoa ellei liittoa ole tehnyt Jeesuksen kanssa. Eli kristitty, joka pettää Sulhastaan hengellisesti, on nähdäkseni hengellinen portto.Mitä hengellistä uskottomuutta sitten on olemassa, lista on pitkä monisisältöinen. Liberaaliteologia on yksi esimerkki vaikkakaan itse en pidä sitä kristinuskona vaan valheena, jonka sisälle tuodaan lisää valheita. Jeesuksen Kristuksen rauha ja armo teille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe