kristityt eivät näe totuutta

tunteetonluonto

kristityt elävät omien sanojensa mukaan totuudessa. raamatun sanaa he uskovat kun siellä sanotaan jumalan rakastavan ihmistä. mutta jos kurkataan luontoon ei siellä ole rakkaudesta tietoakaan. on vain tunteettomat luonnonlait jossa vahvimpia ja sopeutuvimpia suositaan. on evoluutio on maanjäristykset on ravintoketju jne. kumpi painaa enemmän kirjan sana vai havainnot tästä maailmasta? vastaus on havainnot koska kirjaan voi kirjoittaa mitä tahansa niinkuin iso määrä uskontoja on tehnytkin.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Niin, Immanuel syö maitoa ja hunajaa vain siihen asti kunnes Syyria ja Samaria tuhoutuvat. Hän siis elää pumpulissa. Eikä näe maailman ahdistusta.

      Myös Jeshua kehotti: Puhukaa kuin käärmeet (vain luvaten taivasta, paratiisia, rakkautta yms.), mutta olkaa viattomat kuin kyyhkyset.

      Koraani sanoo, että islamin tarkoitus on saattaa Totuuden uskonto voimaan. Tuota Totuuden uskontoa ei siis vielä ole olemassakaan, mutta ehkä se on jo taimella??

      • Olkaa viisaita, kuin käärme, ja viattomia, kuin kyyhkyset.

        Viisautta tulee olla, mutta myös viattomuutta.

        Tulkintasi ovat melko villin oloisia.


    • Sinulle siis on luontevampaa, että tällainen huikea maailma eliöineen, joka ylittää kaikkien tiedemisten taidon ja tiedon on syntynyt itsestää?

      Ei tällaisia maaimoja itsekeseen synny.

      Kaikki sateet, paisteet, kuumat ja kylmät merivirtaukset, jotka tasapainottavat maailman vesien lämpöjä, ovat kuin viisaiden ihmisten unelmista, joita he eivät kuitenkaan osaa tottetuttaa niin hyvn.

      Ja entäpä ihminen itse?

      Ei tällaisa asioita synny ilman viisautta ja voimaa.

      • bugggg

        moniakin asioita syntyy ilman suunnittelijaa. perehtyisit asioihin. evoluutio esimerkiksi on muokannut paljon asioita. eläinkunta ja ihminen siihen kuuluvana on erittäin huonosti suunniteltuja jos suunnittelija niillä olisi. täynnä bugeja on ihminenkin.


      • bugggg kirjoitti:

        moniakin asioita syntyy ilman suunnittelijaa. perehtyisit asioihin. evoluutio esimerkiksi on muokannut paljon asioita. eläinkunta ja ihminen siihen kuuluvana on erittäin huonosti suunniteltuja jos suunnittelija niillä olisi. täynnä bugeja on ihminenkin.

        Huonosti suunniteltu?

        Kuka osaa tehdä paremman?

        Ei kukaan, mutta turha tästä on väitellä, jos järjelliset päätelmät eivät kelpaa sinulle.


      • free-witch
        mikko.ainasoja kirjoitti:

        Huonosti suunniteltu?

        Kuka osaa tehdä paremman?

        Ei kukaan, mutta turha tästä on väitellä, jos järjelliset päätelmät eivät kelpaa sinulle.

        Kyllä, meissä on virheitä (umpisuoli, kurkunpään hermo ja HÄNTÄluu näin ekana mielessä...)

        Mitä väliä?

        Päätelmät eivät riitä. Päätteliväthän muinaisihmiset, että Maa on litteä, vaan olivatko oikeassa? Tarvitaan tiedettä, joka ulottuu aistejamme pidemmälle. Pelkkä usko ei vie minnekään. Älä siis puhu järjestä.


    • alfa123om222

      On kyllä totta, että raamatussa monet asiat herättävät ihmettelemään. Esimerkiksi, että kaikki eläinlajit olisivat olleet 6000 vuotta sitten kasvissyöjiä. En ole asiaan perehtynyt, mutta perehtymättäkin luulisi olevan selvää, että lihansyönti on ollut eläinlajien keskuudessa yleistä pitkiä aikoja.

      Raamattu perustuu monin paikoin abstrakteihin käsitteisiin; toivo, usko, rakkaus, elämä jne. Sellaisilla käsitteillä leikkiminen on kiehtonut ihmisiä alusta asti. Missä määrin on oikein, että abstrakteista käsitteistä yritetään tehdä konkreettisia päätelmiä on eri asia. Jos on olemassa Jumala hän epäilemättä kykenee muuttamaan abstrakteja asioita konkreettisiksi, koska hänen nimensäkin tarkoittaa: Minä osottaudun siksi miksi minä osottaudun.

      On elintärkeää hankkia Jumalan ja Kristuksen tuntemusta. Luojan tunteminen ja hänen ajatusmaailmansa tunteminen perustuvat raamattuun ja koraaniin pitkälti.
      Jos sinut määrättäisiin Anarktikselle töihin niin olisi hyvä, että hankkisit tuosta paikasta tietoa paljon etukäteen. Ja kun olet töissä siellä joudut joka tapauksessa elämään tuon paikan sääntöjen ja rajoitusten mukaan täysin. Luonnon olosuhteet ovat siellä suuremmat kuin sinä.

    • Herätykseksi

      Niin koko maailma joutui kiroksen alaisuuteen Aatamin ja Eevan SYNTIIN Oikeuttaan vastaa (rikollisuuteen) Luojan vakavasti varituksista ja valistuksista huolimatta, antautuessaan / taipusessaan. Vasta Jeesuksen udelleen mailman halintaansa ottamaan tulemuksen myötä maa / maailma päsee taas Jummalan sinauksen ja varjeluksen lain laisuuteen ja mukaisuuteen. Siihen paraatisi omaiseen tilaan. Jossa saata nalla ei ole enää mitään sijaa ja vakutuksen mahdollisuutta, niin kuin nyt vielä, kun koko maailma / ihmikunta on PAHAN vallassa ja alaisuudessa, jossa "piru" (se pimeyden puolen ruhtinas) vie, johtaa ja hallitsee, lähes kaikkia krist. kuntalaisiakin.

      Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa (Jumalan Sanan mukaisuudessa) pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

      • akotuuritääri

        mistä johtuu että ihmiset haluaa olla niin alamaisia ja auktoriteettiuskovaisia? helpottaakohan kuvitellut jumala-auktoriteetit jotenkin elämää?


    • TMarko

      Kirjan sanahan sanoo sinun kanssa yhtäpitävästi, että koko maailma on pahan vallassa. Kaikkialla tehdään pahaa. Niin ihmiset kuin eläimetkin. Itseasiassa Raamattu sanoo, että koko luomakunta on alistettu turmeluksen orjuuteen tiettyyn määräaikaan asti. Joten totta on se, ettei tässä maailmassa edelleenkään ole kauheasti rakkautta. Mutta se lisääntyy koko ajan. Ja mikä parasta Raamattu on antanut Kristityille toivon, että lopulta rakkaus tulee vallitsemaan kaikkialla. Jokaisen ihmisen sydämessä. Hyvä tulee voittamaan pahan.

      Jesaja ennusti tulevan ajan ihanuudesta kun Jumalan valtakunta on tullut maanpäälle:

      "Silloin susi kulkee karitsan kanssa ja pantteri laskeutuu levolle vohlan viereen, vasikka ja leijonanpentu syövät yhdessä ja pikkupoika on niiden paimenena.
      Lehmä ja emokarhu käyvät yhdessä laitumella, yhdessä laskeutuvat levolle niiden vasikat ja pennut, ja leijona syö heinää kuin härkä.
      Ja imeväinen leikkii kyyn kolon äärellä, vastikään vieroitettu lapsi kurottaa kättään kohti myrkkykäärmeen luolaa.
      Kukaan ei tee pahaa, ei tuota turmiota minun pyhällä vuorellani, sillä maa on täynnä Herran tuntemusta niin kuin meri on vettä tulvillaan. "

      Tilanne tulee silloin olemaan jopa parempi kuin ihmiskunnan alussa.
      Mutta koska nämä ovat uskon asioita, niin niihin joko uskoo tai sitten ei usko.
      Kristityn uskohan perustuu toivoon. Hyvään toivoon jossa hyvyys voittaa.

      Tuo toivo ei ole turha koska Jumala on vuodattanut oman rakkautensa Kristityn sydämeen antamalla Pyhän Hengen. Ainoastaan Jumalan Pyhän Hengen avulla hyvyys pääsee voitolle jokaisen ihmisen sydämessä, niin että se tuottaa täydellistä hedelmää. Ja kun ihmiskunta on lopulta yhtä Jumalan rakkaudessa ja hyvyydessä muukin tulee muuttumaan täällä. Kaikki vie vain oman aikansa. Niin kuin yksilöihmisen elinkaari kestää keskimäärin sen 70-80 vuotta, niin ihmiskunnallekin on määrätty oma aikansa kasvulle ja kehitykselle. Se näyttää selvääkin selvemmin olevan tuhansia vuosia. "hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat"

      "..että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää-hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä."

    • erttkkl

      Kunala loi ensin taivaan ja mmaan ja sitten ihmisen asuumaan maan päälle. Vaikuttaa kuin sellaiset ihmiset, jotka uteliaasti katselevat Jumalan luomistöitä,eläisivät pitempään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe