Apua metelöintiin!

NeuvojaOngelmaan

Heippa

Me olemme varmaan jo 10 vuotta alistuneet ja kärsineet naapurin aiheuttamasta metelistä pihassaan. Pihamme ovat vierekkäin. Koskaan emme ole itse pitäneet meteliä. Mutta enää naapurin meteliä ei jaksa. Pari kauempana asuvaa (ympärivuotisesti ) naapuria kertoi juuri, että kyseinen naapurimme ei koskaan leikkaa nurmikkoa, käytä moottorisahaa, kun me olemme pois. He ovat mukavia ja ystävällisiä eläkeläisiä ja ovat kuulemma aina kotona. Nimittäin lähes aina kun me saavumme kesähuvilalle, niin mahdollisimman pian kyseinen naapuri aloittaa moottorisahauksen tai nurmikonajon erittäin kovaäänisellä leikkurilla ja ajaa pientä nurmikkoaan monta tuntia (vaikka sen ajaisi pienessä ajassa)... Tekisi mieli kun tätä on näin kauan kärsitty, joskus itsekin olla äänekäs. Mitä (muita kuin moottorisaha, sirkkeli, leikkurit, raivaussaha ) mahdollisimman kovaäänistä meteliä voisimme itse aiheuttaa?? Se saa maksaa vähän tai olla ilmaista. Otamme kaikki vinkit ilolla vastaan!

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • no.niin

      Sosiopaattiko se siellä huutelee. Ei kukaan kauempana asuva voi kiinnittää huomiota siihen, milloin joku ajaa ruohon, jos asuu paikassa, johon ei näe ja tuskin kuuluu.
      tämä on jonkun sosiopaatin aloitus ja haluaa tehdä kiusaa. Tiedän tällaisen perheen.He ovat värvännet alueen lapset eli aina lauma sille puolelle, missä minä olen, eikä kukaan rasitu eikä maksa mitään. Nämä joiden lapset laitetaan hyötyvät kun omassa pihassa on hiljaista.

      Tämä sosiopaattipariskunta on kaupan kassa ja elisakotiyrittäjä, ainakin olevinaan ehkä...
      Eli ulkoistavat asfaltille omasta pihasta ja ostavat kaikki värkit, jotka tuottavat meteliä, mailat ja laudat ja omasta pihasta tänne päin autotielle.

      • Kauasharrastaanmetelit

        Eihän tuo mitään uutta ole että ulkoistetaan metelikin naapuriin.


    • Juttusillevaan

      Kuulkaas nyt hyvät ihmiset. Elämä on seikkailu, te olette osa sitä. Kokeilkaa että menette ystävällisesti naapuriin tai kutsutte teille kahville ja kerrotte avoimesti, että melu ei ole kivaa. Ihmisiä ne toisetkin on.

    • Lainakakaratjostain

      Kakaralauma kiljuun. Lasten "normaaleista" leikeistä ja (kiljunta) äänistä kun ei voi valittaa vaan on kärsittävä.

      Jos paljon sahaa niin sähkösaha on lähes äänetön ja himo ruohonleikkaajalle uudet ruohonleikkurit ovat paljon hiljaisempia kuin ne vanhat.

      • tietenkin.näin

        Aina kun vieraita lapsia on yli 1 kylässä, meteli on taattu (joka omille vanhemmille kuulostaa mukavalta liikunnalta). Eli ei mitään rajoitusta lapsille ja vieraillen. Juoppoja ja tupakoijia kyllä vahditaan nykyään, ovat nykyajan sylkykuppi, joten heidän aiheuttamanaan tuhannesosa niistä äänistä mitä kakaralauma pitää, aiheuttaisi vastalauseen ja kyttäämisen.


    • ainoneito

      Kaikki äänenkäyttö on samalla myös kommunikointia, asenteen ilmaisua ja huomion hakua, tiedosti sitä tai ei. Kovan metelin pitäminen ihmisten keskellä on aggression tai hädän purkamista. Ymmärrän hyvin, että tekee mieli vastata meteliin metelillä. Itsenikin tekee mieli alkaa kirkua, kun naapurissa käynnistetään helikopterin kuuloiset vehkeet. Minulle tärkeintä on kuitenkin säilyttää hyvä mieli omassa pihassa puuhaillessani. Pidän siksi sangallisia korvatulppia aina mukanani ja laitan ne heti korviini, kun meteli alkaa, enkä jää odottamaan, kuinka vihaiseksi tulen.

      Tämä on konemiesten maa ja pahempaa meteliä on koko ajan luvassa, kun isät harrastelevat pikkupoikiensa kanssa vehkeiden virittämistä. Kyllä katseet kääntyvät ja huomiokoukkuun jäädään heti. Ei tarvi välittää kenenkään mielipiteistä, poliisinkaan. Itse haluan edistää erilaista arvomaailmaa. On ihan itse ratkaistavissa, miten huomioi ympäristöänsä ja kunnioittaa muiden ihmisten tarpeita, millaisia vehkeitä ostaa ja käyttää, miten ja koska. Onko välttämätöntä hakata muiden ihmisten tärykalvoja, jos itse haluaa korviaan niin kohdella. Keskustelu vinksahtaa, kun koneet nousevat päärooliin. Kyse on niiden käyttäjistä, käytöstä ja arkipäivän valinnoista. Haluaako tulla tunnetuksi itsekeskeisenä häirikkönä vai yhteisymmärryksen ja sovun rakentajana.

      • hyvä.kirjoitus.yllä

        Onko kyseessä alkukantainen huomionhaku, kuka on tärkein ja kenet huomataan? Se, joka näyttää muille, että on olemassa. Joka ei voi olla ulkona ilman että siitä lähtee ääni. Ja jos ei itse kehtaa huutaa kurkku suorana, minä olen tärkein!!!, laitetaan kone tai jälkikasvu asialle, ja se ajaa saman asian.


    • Kysykää-niiltä

      Että miten ylipäätään jaksavat touhuta niin paljon aivan koko ajan.

      • hehh.eh

        Siis ei kai nyt nurmikonleikkuu vaadi jaksamista tai muu pihapuuhastelu, yleensä ihmiset odottavat että pääsevät puuhastelemaan eläkkeellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe