Teatterilainen

Kävijäx2

Miksi Kuhmolaisia ei enää kiinnosta kesäteatteri ollenkaan. Luin kommentteja ja surulliseksi tulin. On mielestäni teatteri kulttuuri yhtä tärkeää kuin Sommelo ja Kamarimusiikki. Nuorisoseuran harraste teatterilaiset on käyttäneet omaa aikaansa monta kuukautta sateista huolimatta palellen ja harjoitellen ja ovat saaneet hyvän esityksen aikaiseksi. Miksi ja kysyn vielä, että MIKSI oman paikkakunnan jutut ei kiinnosta. Luulisin ettei kaikkea haluta tällä kylällä kuolevan. Olisi niin mukava nähdä teidät iloiset ihanat Kuhmolaiset teatterin katsomossa nauramassa ja nauttimassa. Unohtaa pariksi tunniksi tämän arjen harmauden. Älkää unohtako ja unholaan jättäkö Nuorisoseuraa ja kesäteatteria.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • härmänhäijy

      Tarvitaan uusia tuulia koko hommaan. Maailma on muuttunut ja katsojat tahtovat jotain muutakin kuin vanhan toistoa.

    • narri

      Kuhmossa kyllä teatteria riittää, ja vielä ihan livenä . Vuojet ympäriisä.

    • kattelija1

      Kesäteatteri kyllä kiinnostaa mutta tietoa näytöksistä on ollut tosi hankala saada. Kotisivut päivittyvät harmillisen myöhään. Esim. silloin kun Kuhmolaisessa oli juttu etsiskelin näytösaikoja mutta mistään en löytänyt. Nyt vasta ne löytyy.

      Ainakin omat kesävieraani veisin mieluusti aina katsomaan, mutta tieto ajankohdista pitäisi olla ajoissa saatavilla. Vieraat kun suunnittelevat tulonsa jo pitkän aikaa etukäteen, silloin ei ehkä näytökset osu kohdalleen jos tieto ei ole ajoissa saatavilla. Näin siis pieni vinkki teatterilaisille, kiitos!

      • tietovalöyttyy

        No, olihan nuo kesäteatterin aikataulut jo toukokuulla ilmestyneessä Kesä-Kuhmo-lehdessä artikkelin kera :-)
        - Ja käykää kysymässä matkailutoimistosta!


      • Teatterissa

        Mitä pitääkö kuhmolainen mennä matkatoimistoon että näkee milloin teatteri on multikankaalla !!!!! Sehän pitää mainostaa kauppojen ikkunassa ja saada ihmiset liikkumaan ei se raha kädet taskussa tule.


    • Kelolle

      Kuinka monella halukkailla on kyyti moiseen tapahtumaan se on niin korvessa tulkaa kelolle siellä on tilaa.

      • Kelolle.vaan

        Tuossa on ideaa. Ei itikatkaan oo kimpussa ja sadekaan ei haittaisi. Näin kylmänä kesänä paras paikka.


      • Pakettisetä

        Viettäähän ne karhukojussa yötäkin. Pitää sinnitellä kusta ja kakkaa. Oltava hiljaa kuin täi kainalossa ja hikiset vaatteet yllä. Ja vieläpä pitää maksaa paljonkin, että saisi nähdä ja kuvata karhun. Netissä on tuhansia karhunkuvia jotka kelpaa normaalin ihmisen kotikäyttöön. Yrittäjä joka pitää noita kojuja - laittaa eurot omaan taskuun - ilmoittamatta siitä verottajalle...


    • Prof

      Kesäteatteri sijaitsee huonossa paikassa ja mainonta ei ole näkyvää. Jos asiat eivät muutu näiden asioiden osalta, niin ei tule yleisöäkään.

    • kats2014

      Teatterissaa ei pidä huutaa,raivota kirota.En tule kiroilua katsomaan Pitää olla selkeää raikasta huumoria,ei jatkuvasti alapään juttuja juopottelua ja älytöntä räyhäämistä.

    • Kaunokkinen

      Kauppoje seinillä on julisteet ollu jo hyvissä ajoin. Sitä kiroilua ja juopottelua jos on niin hyvin minimisti ehkä puol minuuttia. Ei sen pitäisi häiritä ja eihän siellä pahimmasta päästä sitä kiroilua ole mun mielestä ollu. Hyvä esitys tänä kesänä. Jos joku sanoo että sitä vanhaa samaa niin yrittiväthän he tehdä erillaistakin ja ei sekään kelvannut kuulema. Kimppa kyydit on keksitty jo aikoja sitten. Keräätte porukan ja maksatte pensat porukalla. kuus kilsaa keskutasta ei oo pitkä matka. Paraimmat tulee pyörällä sinne. Huutaminen ja raivoaminen myös kuuluu rooleihin ja nekään ei ole mielestäni kovin montaa sekunttia kestäny. Johan tuo menisi aika monotoniseksi jos naama peruslukemilla pitäisi näytellä eikä ottaa ilmeitä tai mitään muutakaaan esiin. Noh kaikkia ei voi miellyttää eikä siinä mittää. Käy kuka käy ja soppii kenelle mikäki soppii. Mie tykkäsin ja meen vielä uuvestaanki tänä kesänä. Sanotaanhan että viinikin paranee vanhetessaa....

      • rallitonraja

        Ihan hyvä esitys on "rajaralli" kannattaa käydä katsomassa


    • hrhrtht

      Hiukan myös paikallinen nuorennus yritys kun jo iäkkäille konkareille kaksimielisiä vuorosanoja ja muodikkaalla parisuhteella kun nuoret ohjaajat pistetään kirkkoa halvalla.

      • Kysynvain

        Miten kirkko liittyy kesäteatteriin? Nii, ei mitenkää. Ja et oo tainnu muitakaa kesäteattereita käydä katsomassa. Kyllä temmeltäminen ja "kaksmieliset" jutut on iha normaaliq kesäteatterissa. Sitäpaitsi: normaalia elämää? Vai väitätkö että arjessa ollaan aina siveellisiä eikä puhuta yhtään vihjaavia?


    • Teatterilainennro2

      Voe hyvänen aika. Kaupoissa ja eri liikkeissä on ollu julisteet jo kauan sotkamoa ja kajaania myöten! Miten ei muka oo huomattu? Kirosanoja oli tasan kaksi. Kesäteatteriin kuuluu hassuttelut ja ajankohtaset asiat, kesäteatteri ei oo totinen paikka!
      Sitte valitetaan että pitäs olla jotain erilaista? Kaks kesää sitte esitettiin tunnettua Robin Hoodia. Täysin erilaista kuin kesäteatteri yleensä. Eipä näkyny sillonkaa yleisöä.

    • eskoolavioooooo

      huomo teatteri ei kiinnosta, kivempaa juoda kälijää kotona

    • katsee

      Itse en käy kuin hyvin harvoin teatterissa.Syy on juuri tuo raivoaminen rääkyminen kiroilu ja viinan kanssa läträäminen. Se on ajan ja rahan hukkaa.
      Tehkää terveellä huumorilla varustettuja ja hyvälla maulla ohjattuja teatterinäytöksiä, ,niin varmasti tulee katsojia.

    • welluellu

      onko muodokkaita näyttelijöitä pääosissa?

    • Virkkaan

      Näkyyhän tuo kiinnostavan. Eilenkin tihkusateessa kehtasi istua satakunta katsojaa, makkaratkin loppuivat väliajalla kesken. Näytökset on enää to 30.7 ja su 2.8 klo 19. Minä ainakin tykkäsin :)

    • Hyttilä

      Hyvä!
      Tosi hyvä!!!
      Käyn vielä toisenkin kerran katsomassa.

    • äpprykkk

      pannaanko siinä?

    • Teroottinen

      Onko aihe eroottinen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe