Missä NWO-vehkalka?

Ihmeteluijää

Uusi viestejä NNWO.-plokiin ei ole tullut hetkeen, raaps...

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • InfoWar

      Uudelleenkoulutusleirillä.

    • paljastaja-

      Bohemian grovessa. Ei ole sattumaa, että Vehkala "katosi" samaan aikaan kun se on menossa. Vehkala on illuminatin leivissä.

      • menossaparempiinsuihin

        Joo, sitä grillataan ja tarjoillaan BG-kultille.


    • nzndnsndndndnll

      eikä vieläkään mitään. mitä oikeasti on sattunut?

    • putkinen

      Ei ole sattumaa, että Vehkala ja Putkonen ovat vaienneet yhtä aikaa. Eri keinot sama tarkoitus. Ei olisi mikään ihme, että Putkosen vaarattomaan tietotoimistoon palkannut taho olisikin oikeasti valtiollinen.

      • eiköhän.ne

        Pian ne väittää että kyseessä oli sama henkilö.


    • NWOfighter

      Toisinajattelijat vangitaan Niuvanniemeen pakkohoitoon, eikä sieltä pääse nettiin.

      http://yle.fi/uutiset/tunnettu_psykiatri_kyseenalaistaa_pakkohoidettavien_netinkayton_vaikeuttaa_hoitoa_huomattavasti/8170769

    • päälläajatteleva

      Kaikki Nwo vastaiset uutis.sivustot ovat kadonneet heinäkuussa mm. verkkomedia.
      Ollaanko jo siinä pisteessä, että rotat jättää uppoavan laivan?
      Kertokaa jo, onko aika lähteä Kuubaan vai käpykaartiin.
      Jussi Niinistö ei saa nimittäin tapatettua oman egonsa takia poikia rintamalla kuin 10 % tolloa.

      • fasdaew

        joo... ensin hiljennetään, sitten ollaan jo sodassa, eikä kukaan pane vastaan kun sota on kuin pyhienvaellus ja ritareiden sota kirkon uskon, ei ku siis oikeamielisyydeb eli länsimielisyyden puolesta.... ja kun nämä spekulaatiot ovat saaneet kunnolla tuulta purjeisiin, ilmestyy Vehkalahti ja kertoo olleensa häämatkalla ;)

        Verkkomedian Putkonen on Bäackmanin mukaan itä-ukrainassa perustamassa uutistoimistoa välittääkseen informaatiota sodan kulusta myös suomalaisille suomeksi. Tsekatkaa fb janus putkonen, jos hän siellä jakaisi jotain??? ei näy mulle :)


      • NWO-täälläkin

        "Kaikki Nwo vastaiset uutis.sivustot ovat kadonneet heinäkuussa mm. verkkomedia.
        Ollaanko jo siinä pisteessä, että rotat jättää uppoavan laivan?
        Kertokaa jo, onko aika lähteä Kuubaan vai käpykaartiin.
        Jussi Niinistö ei saa nimittäin tapatettua oman egonsa takia poikia rintamalla kuin 10 % tolloa".

        Suomihan lupasi toimia hybridisodankäynnin ja valtiollisen trollauksen kitkemiseksi, onkohan http://nwohavaintoja.blogspot.fi/ , http://www.verkkomedia.org/ ja http://www.magneettimedia.com/ -sivustojen pitäjät vangittu isänmaan vastaisen toiminnan harjoittamisesta, ja viety ehkä USA:n CIA:n tai NATO:n toimesta uudelleenkoulutukseen? Myös Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.fi/ on sekoitettu jollain kemikaalilla tai aalloilla, sen verran hämärää herran jutut tätä nykyä ovat. Tätä tämä oikeistolainen yksiulotteinen politiikka on, poikkipuolista sanaa ei suvaita tai käy kalpaten.


    • LauriM

      Enpä suosittele seuraamaan Vehkalaa sen enempää kuin Putkostakaan. Eivät kerro todellista totuutta, vaan tuovat ainostaan pimeyden tekoja julki. Totuus on se, että paholaisesta vapautuu ainoastaan Jeesuksen Kristuksen voimalla, ei omallaan. Nuo NWO "kapinalliset" eivät muuta kuin lisää synnissä rypevien tuskaa ja murhetta. Todellisuus on se, että Jeesus on ainoa voima joka voi musertaa paholaisen ja kaikki NWO:n tuomat synnit ihmisestä. Jumala on Raamatussa Johanneksen Ilmestyksessä ennakoinut nämä Lopunajat profetaalisesti jo 2000 vuotta sitten ja kertonut myös Raamatussa kuinka vapautua pimeyden iljettävistä töistä. Raamattu kertoo muutenkin Lopunajoilla vallitsevasta HENGELLISESTÄ kaaoksesta, jonka ihmiset ovat itselleen aiheuttaneet seuraamalla paholaista ja tekemällä syntiä. Illuminatin ainoa tavoite on saada ihmiset tekemään syntiä ja vastustamaan Jumalaa teoillaan. Katolinen kirkko on loistava esimerkki saatanan kieroudesta. Eivät saarnaa syntejä, vaan ovat ainoastaan tekopyhiä. Tämä vain ja ainoastaan sen vuoksi, että ihmisillä menisi usko aitoon Jumalaan, joka on hyvä ja rakastava.

      Itse keskustelin Putkosen kanssa näistä asioista Henkilökohtaisesti niin hän ei yksinkertaisesti kestänyt sitä argumenttia, että hänen venäjämieliset julkaisut vain ainoastaan hajoittaa meidän kansakuntaa psykologisesti. Venäjämielisyys ei ole mitään aitoa patriotismia jolla me todella puolustaisimme isänmaatamme. Venäjällä vaikuttaa muutenkin samat synkät voimat kuin lännessäkin ja 3. maailmansota on myös Putinin agendassa. Miksi muuten hän varustelisi aseitaan? Rauhako tehdään aseilla? Sehän kuulostaa ihan natolta...

      Rakkaat kanssakulkijat, tehkää parannus synneistänne ja kääntykää Jumalan puoleen niin hän on paljastava teille koko totuuden näistäkin asioista. Te ette voi kamppailla mitenkään paholaista vastaan "mielipiteillä ja megafoneilla" - se yksinkertaisesti vain lisää iljetysten valtaa kun kansan keskuudessa tulee erimielisyyttä. Se on sitä psykologista sodankäyntiä, sanotaanko että HENGELLISTÄ sodankäyntiä.

      Rukoilkaa siis Jumalaa, koko sydämmestänne uskokaa häneen niin olette vapautuvia ja pelastuvia! Rukoilkaa että Pyhä Henki johdattaa teidät pelastuksen tielle.

      Rauhaa teille.

      • Kokomusta

        Joo SSS-porvarihallitus ja oikeistolainen politiikka sekä globaali kapitalismi tekee hyviä tekoja ja harjoittaa lähimmäisen rakkauden sanomaa puhtaimmillaan. Heitä arvostelevat ovat pahoja, pahoja.


      • Valo.ja.pimeys

        Tuleeko meidän Juutalaisten tapaan kävellä uuneihin tai Intialaisten tapaan hyväksyä kastikohtalomme? Vai tulla valon sotureiksi..


    • LauriM

      Raamatun Lopunajat siis viittaavat Messiaan paluuseen. Ennen sitä paholaisella on oleva valta maailmassa ja kaikki syntiä rakastavat tuomitaan. Tehkää siis parannus! Hankkikaa Raamattu, rukoilkaa Jumalaa, ottakaa upotuskaste ja eläkää pyhästi! Etsikää Jumalaa ja rukoilkaa pelastusta, niin hän auttaa ja lähettää Pyhän Hengen elämäänne ohjaamaan teidät pimeydestä valoon! Jumala on kaikessa laupeudessaan ja armossaan lähettänyt Lopunajan profeetan kertomaan synnistäparantumisesta ja kuinka palvella Jumalaa oikein! Tutustukaan PROFEETTA OWUORIIN!! Hänen saarnansa pelasti minut kannabiksesta, tupakasta, alkoholista, pornografiasta etc. mitä Saatana nyt tänä päivänä haluaa jokaisen meistä tekevän, jotta rikkoisimme Jumalaa vastaan.

      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=33460

      Jumalan Miehen työtä voi seurata myös www.repentfinland.fi jossa hänen saarnojaan on tulkattu suomeksi!

    • LauriM

      1. Tim 4:1
      "Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja"

      2 Tim 3:2
      "Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita"

      • Näkökulmaa

        Amen,niinhän se on.
        On kuitenkin hyvä,että vielä voimme viestiä melko vapaasti netissä mielipteitämme.
        Kuten olen aiemminkin sanonut,purnaus on vihan tai katkeruuden purkamiskeino.
        Jos sananvapauttamme kavennetaan,kuten esim kiinassa,ja venäjällä on, purkautuisi katkeruus avoimena väkivaltaisena kapinana.Niin on käynyt jo aiemmin.

        Aina kun köyhyyttä on lisätty valtaapitävien toimesta,on lisääntynyt myös väkivalta eri muodoissaan,ja viha on useimmin purkautunut syyttömiin,ei niihin joihin sen kuuluisi purkautua,kuten valtaapitäviin.

        Tulonsiirtojen seurauksena suomi tulee menemään konkurssiin,ja se on vain ajan kysymys.
        Ainoa suojamme on Jeesus Kristus,ja myös ainoa toivomme.
        Viestiisi ei ole mitään lisättävää,sillä aivan niin pitäisi toimia,kuten opetit,ja meidän kaikkien olisi syytä miettiä,missä tahdomme viettää iäisyytemme.

        Rukoillaan toistemme ja itsemme puolesta,jotta saamme voimia kestää vahvana viimeiset ajat,jottei tosiaan niin kävisi,että rakkautemme entisestään kylmenisi.
        Olen lukenut ja kuullut kehoituksia rukoilla hallituksemme puolesta.
        En aio rukoilla heidän puolestaan,sillä politiikot on virkaansa asettanut Jumala,ja kansallemme kuritukseksi.

        Mitään pahaa ei tapahdu ilman Jumalan sallimatta,ja kaikki paha mikä on maallemme tullut,on rangaistusta kansakuntamme synneistä.En siis kehoittaisi ketään siunaamaan nykyisiä tai entisiä valtaapitäviä,siunatkaa mieluummin heitä,jotka politiikkojen pahuuden ja ahneuden sekä epärehellisyyden,joutuvat kärsimään,eli kaikkein köyhimmät,niin aina. 2 Tim 3:2

        Kristittyinä teidän kuuluu rukoilla rikoksen uhrin puolesta,eikä rikoksen tekijän.
        Olen aina ihmetellyt seurakunnissa,silloin kun niissä seuroissa kävin,uskovien kylmyyttä ja välinpitämättömyyttä rikoksien uhreja kohtaan,joiden monien elämä traumatisoitui lopuksi ikäänsä.
        Muutoinkaan kristityt eivät ole vastustaneet antikristillistä kehitystä aktiivisesti muutoin kuin pieni osa heistä,ei edes äänestyskäyttäytymisellään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe