Renault kangoo

Rellukka74

Moi. Luin tossa aikasemmin kangoo haiheista keskustelua. Pakko todeta itsekkin että ei pirumpi värkki. On ollu jos jonkin näköstä sporttista urheilu kiesiä lukemattomine remonttikertoineen ja kauhistuttavine laskuinee. Perheen kasvaessa jätin vanhat 2 paikkaiset,ja oviset raadot ( 87-97) ja löysin -99 kangoon tilalle. Miksi tämä malli niin siksi kun meillä on töissä näitä työautoina. Saa paahtaa kun heikkopää ja ne eikun kulkee. Omasta ei vielä kokemuksia kun ollu vasta vajaan 1kk. Ainakin vielä toimii. Eläinten kans loistava kun on toi kattoluukku takaosassa. Kun ajaa katto ja toinen etuikkuna auki niin ei tarvi ilmastointia. Tuntuma on kuin avoautossa. Ei kuumu sisältä auringossakaan niin kuin henkilöautot, tai se ei tunnu siltä ison sisätilan johdosta. Saa joko appivanhemmat kyytiin, tai vain kuormaa kun kippaa takapenkit eteen. Ajettavuus on ihan ok. Ei tältä voi vaatiakkaan sellaista kun Mazda 626 tai Opel Vectra ajettavuutta, jotka tätä ennen omistin. Mutta pysyy tiellä 120km/h vaudissa, ja jos ei pysy,niin on aika kai luopua jo ajokortista. Aikaisemmassa keskusteluissa tiedusteltiin vikoja. Vaikea sanoa kun oli vikoja jo ostaessa,mutta käytetty on käytetty ja osaan itse värkkäillä niin eipä tuo haittaa. Lisään kokemuksia kunhan saan kartutettua niitä. Näin 3 ekaa viikoa kun on ajellu niin kiva on ajaa, tilava ja eläinystävällinen auto. Ei mikään pihan komein magnetti, mutta toimivuus on tärkein. Myös varustetasoja tiedusteltiin. Itse ostanu aina vakiovarustein, ja lisähärpäkkeet teen / tuunaan itse.

7

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalliit_minuutit

      Korkeaa koppiautoa ei kannata ajaa 120 km/h ellei ole kiirus, ilmanvastus lisää polttoaineenkulutusta aika merkittävästi ilman että ajallinen säästö olisi oikeasti merkittävä.

      1999 mallista en tiedä (romutusikäinen vuosimalliltaan), mutta nykyinen Mercedes Citan on omaa sukuaan Renault Kangoo.

      • Rellukka74

        Tää mun romutusikäinen on ajette vasta 140 tkm, joten kunto on sen mukainen. En viittis vielä paalaamoon viiä kun sisältä ja päältä kuin olisi vasta hihnalta ulos tullu. Koitan myös pitää sen nyt samassa kunnossa myös jatkossakin. Myönnettäköön että vanha on aina vanha ja minun kohalla se myös pitää paikkaansa. Jos saa 500€ maksavan auton ja korjaa sitä vuodessa 1200€, nii ei se kyllä kannata. Sen rahan vois mieluumin laittaa uuteen. Tosin nyt toi "papan silmäterä " vois toimiakkin sen 2-5 vuotta ilman murheita.


      • Rellukka74

        Hyvin on kukkunut ja kulkenut. Aiheetta moitittu auto. Talvi on vielä testaamatta, mutta kesä meni sujuvasti lomaillessa kokoperheen voimin ja avattava katto takana teki ajosta vielä mukavempaa kun sisällä ei matkustajat sulanu istuimiin kiinni. Raksakuormiakin keretty ajaa ja kyllä siihen mahtuu. Sisältä suurempi mitä ulkoa näyttää. Ihankuin se avaruusalus eräässä prittiläisessä scifi sarjassa... no mutta kuitenkin. Pieni muotoinen kasvojenkohotus nyt käynnissä. Jotain pikku härpäkettä jos kikkailis tohon kiesiin.


    • Koukkunokka

      Ehdotan, että laitatte sellaisen koukkunokan siihen, jonkalainen oli siinä komeassa konkordessa, vielä kun saisi sen kukkumaan, niin aina parempi ja nätimpi. Talvellahan täällä raakkuu korppi haaskaa kiertäen, en sitten tiedä sen enempää kieseistä, mutta jonkunlaiset varoituskyltit olisi hyvä renuun talveksi ripustaa, jotta kanssaihmiset osaa varoa, jos nyt oikeita ihmisiä eli immeisiä enää on.

    • Rellukka74

      Kovasti on juttuja relluista noin yleisesti ja ei ole auto kovasti kehuja saanut. Mikä lie onnenpotku sit toi mun,mutta sain rahoilleni reilua vastinetta. Parempi kuin mitä odotin. Liekko tuo kangoo karvalakki sitten poikkeus. Tosin merkistä kuin merkistä löytää ne mädät omenat ja onnelat. Itselleni Mazda ja Opel ovat vaatineet verta,tuskaa ja hikeä ja ennenkaikkea isoa tilipussia,koska korjaamolaskut hipoi jo pilviä melkein joka kuukausi. Paheksittu ja parjattu rellu taas kulkee ja kukkuu ilman ongelmia. Lienekkö käyttäjä häiriä vai kohtalon kylmä koura.

    • Vaikeatapaus

      Renu voi joskus kohtuullisen pitkäänkin reilun vuoden toimia ja kestää sievissä käsissä, eihän laatu muuten heittelisi, jos olisi joko tai. Mutta kyllä siihen edellisen renuajan "autoon" vielä tulee vikoja ja ongelmia, jos vain sitä käyttää. Kangoossa varsinkin talvella menee ovien lukot rikki, on sellainen mekanismi.
      Eikös Itelalla, postilla ollut taka vuosina jossain Kangoo renuja, mutta katosi pian, kun jatkuvasti piti korjata, jos joku tietää tästä voisi kertoa, itselläni on sellainen muistikuva, että ns. posti silloin hylkäsi pian Kangoon. ItellaPostit ja VR; ät ovat niitä nykyajan roska tuotoksia itse, jos tässä nyt hieman asian sivuun mennään.

      • järjelläjaRellulla

        Jaa? Sano sinä auto, johon ei käytön myötä tulisi ongelmia/vikoja? Itse en sellaista tiedä olevan olemassakaan ja mitä tulee Renuun, niin laatuongelmia oli 2000-luvun alussa, mutta ovat nyt menneen talven lumia. Ja useimmat viat olivat vieläpä halpoja korjata, tietysti se nyt kismitti, jos katsastusukko hylkäsi väljistä raidetangon päistä, mutta se ei menoa pysäyttänyt ja vaihtotyö ja osat olivat halpoja. Tietysti jollekulle tuli ne kuuluisat isot sähkömurheet ja usko merkkiin meni.
        Tosiasiassa Renault on kelpo vehje. Ei ruostu, koneet ja laatikot kestäviä, varsin hyviä ajaa ja tilaakin löytyy sekä monia käytännöllisiä varusteita. Vannoutuneelle Tojo-miehelle ei tietenkää sovi Renault, koska juuri Tojo-miehet ovat edelleen sitä mieltä, että ranskalainen auto ruostuu käsiin ja on aina pajalla. Ja tietysti niin, että Tojossa ei koskaan ole vikoja ja kulutusosia tarvitsee uusia vasta kun ikää on lähes 15 vuotta ja mittarissa 400 000 km.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe