Suomalinen mieskään ei ulkomuotonsa puolesta

tyui7689

Ole kovin komeaa katseltavaa. Johtuu sisäsiittoisuudesta. Aikainen rupsahtaminen. Huonot geenit. Rups rups ruuuupsis!

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomalinen

      Suomalinen mies on hirveää katseltavaa toisin kuin somalinen.

    • rupsahda_rauhassa

      Ihan sama geeniperintö kuin suomalaisilla naisilla. Siis samaa sisäsiittoisuutta ja rupsahdusta. Rupsahdellaan yhdessä.

      • sovithirteen

        Nyt ei ollut puhe naisista vaan miehistä. Arvasin kyllä että joku juntti tulee yrittämään keskustelun viemistä sivuraiteille. (En osaa puhua niin shaming languagea kuin vastaavassa toisinpäin olevassa keskustelussa, mutta you get the point).


    • Eräkettu

      Aivan tasan tarkkaan olen parempaa katseltavaa kuin joku vitun ruma somali kukkakeppi.

      • kaikkijumalankukat

        Uskon täysin. Kaikki ihmiset ovat kaunista katsottavaa. Naiset miehet suomalaiset ulkkarit. Jumalan kuvia, erilaisia ja kaikki hyviä.
        Joka muuta väittää näyttää vain oman pienuutensa ja sisäisen rumuutensa..


    • MonokulttuuriRules

      Mulla ei ole muuta. Ei mulla muuta.

    • MietitääsNytHieman

      Aloitus otsikkoineen on rasismia. No, jos kirjoittaja näin asian näkee, niin mikäs siinä. Tällaisista mielipiteistähän pitäisi kait järjestää mielenosoitus tyyliin rasismin vastainen mielenosoitus.

      Näitä maahanmuuttokriittisiä haukutaan rasisteiksi yms. , mutta tämän ketjun aloitushan se sitä rasismia on, rasismia puhtaimmillaan. Maahanmuuttokriittisyys ei ole rasismia, vaan ihan oma juttunsa.

      Jos halveksii tummia ihmisiä, niin se on rasismia o.k. Tämä idea pätee myös jos halveksii vaikkapa ristiverisiä ja vaaleita ihmisiä myös.

    • Hellanlettassentään

      Eihän nää suvakit, vihervassut ja osa mamuista tätä ymmärrä. Jos riitelet jostain, tulee sanaharkkaa esim. Suomalaisen kanssa, niin ei siinä sen kummempaa, mutta meneppä tekemään tämä mamun kanssa, niin heti olet rasisti, vaikka yhteenotto ei liittyisi ihonväriin ja muukalaisuuteen mitenkään.

      Suomalaisia saa haukkua ja halventaa ja haukkua, ei leimaudu miksikään, mutta teeppä tämä mamulle, niin olet rasisti.

      Jossain vippaa pieleen ja pahasti.

      • Toveritoveri

        Miksi kutsut toista ihmistä halventavalla termillä "mamu"? Ymmärrätkö, että kaikenlainen nimittely ja erottelu "meihin" ja "heihin" on rasismia? Oletko rasisti? Taidat kuulua siihen SVL:n pelleporukkaan. Ehdotan, että liityt johonkin avustusjärjestöön ja ryhdyt tekemään vapaaehtoistyötä vähäosaisten hyväksi. Lisäksi jonkin humaanin kurssin käyminen ei olisi pahitteeksi. Voisit myös harkita jäsenyyttä SKP:ssa. Ystävät, toverit!


    • Hellanlettassentään

      Puhutaan ja kirjoitetaan asioista niiden oikeilla nimillä. Olen kantasuomalainen, eli siis kantis. En loukkaannu termistä olenkaan. Pitäähän meidän käyttää nimiä ja käsitteitä eri asioista, jotta pystymme normaalisti kommunikoimaan.

      Japanilainen, Kiinalainen, Arabi, Saamelainen, rasisti, maahanmuuttokriittinen, puliukko eli rappioalkoholisti, viisas, idiootti, kaunis, ruma jne.. jne.. Hei herää piparkakkutalosi pumpuli sängystä todellisuuteen toveri. Kieli on kommunikointia varten. Omaa nimimerkkiäni lainaten sulle on nyt sanottava toveri: Hellanlettassentään, kun hermostut herkästi, myrsky vesilasissasi on todellista näemmä.

      • Antirasisti

        Tottakai hermostun. Miksi käyttää noita edellisiä termejä, kun voisi yksinkertaisesti sanoa: toinen ihminen. Ymmärrätkö, että suurta osaa ihmisistä loukkaavat tuollaiset nimittelyt? Miksi tarvitsee eritellä? Me olemme kaikki ihmisiä!


    • HerätysIhminenhei

      Jossain pilvilinnoissa sä kaveri, ihminen elät ja satujen vaaleanpunaisessa pumpuli utopiassa, sellaisessa yököttävässä ylimakeaksi menevässä suvaitsevuuden äklössä lässyttelyssä, ihminen hyvä. Yritän tässä voimakkailla ilmaisuilla hiukan ravistaa sinua todellisuuteen takaisin, hyvää vain toki tarkoitan.

      Ajatteles nyt, aletaan nyt sitten puhumaan esim. Psykopaatti massamurhaajista vain termillä ihminen, pahimmanluokan koulukiusaajasta ihminen, kuin myös ääri rasisteista ihmisinä, näistä todellisista aidosta rasisteista, joita persut ei edes edusta mitenkään, ei edes Muutos 2011 porukkakaan, kun ovat kaikki nämä liian suvaitsevaisia aidon ääri-rasistin rinnalla. Olen tähän poppooseen tutustunut, kuin myös sinunlaisiin ja muualta tulleisiinkin.

      Ainiin saanen huomauttaa jos menet vaihtamaan termin rasisti ihmiseksi tälle kunnon rasistille, niin hän loukkaantuu sinulle tästä. Katsos aito äärioikealla oleva rasisti on ylpeä nimityksestään rasisti. Ihminen termi olisi hänelle tylsä mitäänsanomaton mieto termi, hän haluaa, että häntä sanotaan rasistiksi ja mielellään rankaksi sellaiseksi.

      Olen muuten jutellut mamujen.. anteeksi,, maahanmuuttajien.. anteeksi,, ihmisten (jotka tulleet muualta) kanssa ja he puhuvat, ainakin nämä puhuivat avoimesti mamuista itsekin, kun sanoja käytettiin.

      Vaikeaksi menee, jos termillä ihminen aletaan korvaamaan mamut, kantikset, sun muut sanat äidinkieli puuroutuu ja asioiden ymmärtäminen harmaantuu. Toisen ilkeämielinen nimittely on huono juttu tietenkin, mutta tässäkin saa käyttää tervettä maalaisjärkeä milloin hyvänmaun ja käytöksen raja alittuu.

    • AvatkaaSilmänne

      Täyttä asiaa kirjoitat, ja jos astetta paria kovemmaksi äsköistä ajatelmaa laitetaan, niin tämän pelin henki ja missä mennään, niin tässäpä tätä ilman turhan hienostelevaa korrektiutta, niin tässäpä tähän liittyvää pohdintaa: http://mvlehti.net/2015/08/06/lammaskansa/

    • 1104

      Yhdyn aloittajaan täysin. Siksi varmaan minua luullaankin aina 30:ksi.

      Eilen ja tänään vietin pururadalla toista tuntia kumpanakin päivänä. Yhtään naista ei tullut vastaan eikä ollut sielä. Miehiäkin oli vain muutamia. Olisikohan tässä yksi syy siihen että kansakunta rupsahtaa?

    • Olenmyöspaikalla

      Kyllä asioista ja ihmisistä pitää saada puhua ja kirjoittaa ihan oikeilla sanoilla. Jos esim. rikoksen tehneen ihonväri mainitaan, niin mahdollinen rikoksen selviämisprosentti kasvaa huomattavasti. Ulkomuotoomme voimme kukin jonkun verran vaikuttaa, elämäntavat jne, ei siihen kulttuurisekoilua tarvita.
      Eikä naiset mielellään kulje kadulla tms yksin kun kaikenmaailman hiippareita pyrkii tekemään lähempää tuttavuutta torjunnasta huolimatta. Kauneus katsojan silmissä, myös mamun siis ylipäänsä jonkun ihmisen.

    • Varmaan heität jonkun linkin, mikä tukee käsityksiäsi.

      a) Suomalainen mies rupsahtaa muita aikaisemmin

      b) suomalaiset ovat poikkeuksellisen sisäsiittoisia

      c) rupsahtaminen johtuu sisäsiittoisuudesta

    • Eräkettu

      Mitä oon noita ulkkiksia kattellu niin näyttävät huomattavasti ikäistään vanhemmilta..

      Suomalaiset ei ikäänny nopeasti jos on terve elämäntyyli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe