Natsi-Saksan henkirikokset

sirpaminfosta

Jossain oli tutkimusmääritelmä, että minkä vuoksi joku tappaa toisen - en enää muista näitä kohtia, mutta niitä oli vain muutama - yksi merkittävin mieleeni jäänyt oli kuitenkin raha. - Ulvilan ja Auerin tapauksessahan - toisessa ketjussa - minulle juuri tarjottiin tekijäksi palkkamurhaajaa ja kysyttiin tästä asiasta näkemyksiäni.

Edelleenkin lukijoiden/kirjoittajien on vaikea ymmärtää, että en spekuloi, eikä minulla on näkemyksiä - en edes yritä tehdä sellaisia - enkä kirjoita mielipiteitä - ainoastaan sitä perusfaktaa ja tietoa. Ja tietoa yritän kerätä niin paljon kuin on mahdollista.

Johtopäätökset perustuvat sitten tuon tiedon analysointiin ja logiikkaan, ja jos logiikassani on jotakin vikaa, olen erittäin mielissäni, jos siitä huomautetaan. Valitettavasti usein nämä huomautukset ovat olleet kuitenkin vain tasolla "mun mielestäni".

Aikaisemmin pidin tuollaista "mun mielestäni" pohdintaa kuuluvaksi vain yleisönosastotason kirjoitteluun, mutta valitettavasti sitä on nyt ryhdytty kutsumaan jopa spekuloinniksi. Ja tuota "mun mielestäni" muotoa on ryhdytty yhä enemmän käyttämään myös uutisoinnissa.

Viimeksi luin uutisen, jonka otsake oli, että poliisin mielestä kauppa yritettiin ryöstää teräaseella uhaten. Siis yritettiinkö vai ei - vai oliko kyseessä vain poliisin mielipide? Kyllä alkaa jokin olla jo pahasti vinksallaan, jos nyt jatkuvien poliitikkojen ja asiantuntijoiden mielipiteiden joukkoon liittyy vielä poliisikin mututuntumalla. Jos mikä, niin tällainen uutisointi sotkee kokonaan käsitteen tiedosta. Kiinnittäkääpä huomiota tähän asiaan.

Todellisuudessa spekuloinninkaan ei kuulu perustua tunteeseen vaan tietoon. Minusta tieto on ainoa todellinen keino päästä kiinni totuuteen.

Monta vuotta sitten ryhdyin miettimään - luettuani lukitellut motiivit henkirikosten tekemiseen - natsi-Saksan murhajuttua; nimittäin listassa ei ollut ollenkaan rotuoppia, vaikka meille on kerrottu, että se oli perusta miljoonien ihmisten surmaamiseen.

Mutta rahasta saa tuon toisen maailmansodan aikaisiin murhiin kyllä oikein hyvän motiivin yhdessä vallanhalun kanssa maiden valtaamiseen. Murhatuilta juutalaisilta joka tapauksessa varastettiin rahat Saksan hegemoniapyrkimykseen yhdistää Eurooppa.

Vain muutama päivä sitten Britanian pääministeri Cameron huomautti, että se on sodalla jo kaksi kertaa joutunut puuttumaan Euroopan historiassa Saksan hegemoniapyrkimyksiin.

Ja nyt tietoa siitä, että miksi tämä olisi jälleen Saksan hegemoniapyrkimys nimeltä EU ja euro.

Siksi koska toisen maailmansodan ajan Saksan valtiovarainministeri Conrad Aden-auer on EU:n perustajaisä EPP-puolueen riveistä jo toisen maailmansodan ajalta sosiaalisella - Kolmas tie - markkinatalouspolitiikallaan, jossa liike-elämä valtaa valtioiden rakenteet.

Kolmas tie -politiikka taas liittyy Suomeen siten, että keväällä 2009 kolmen suurimman puolueen puheenjohtajat Katainen (kokoomus), Urpilainen (SDP) ja Vanhanen (keskusta) antoivat HS:lle artikkelisarjan, jossa kaikki vannoivat Kolmannen tien politiikan nimissä. Kuten Katainen sanoi - Suomen ei tarvitse enää olla Kolmannen tien kolmas tie, koska se on jo Kolmas tie. Mutta ei enempää tuosta politiikasta, vaan sen taustoista liittyen natsi- Saksaan.

Tietoon perustuen on ollut helppoa tehdä EPP-historian sivuja luettuani johtopäätös, että tämä poliittinen hegemoniapyrkimys tällä kertaa perustuu Hitlerille hävinneeseen saksalaiseen kansallissosialismisiipeen syystä, että he olivat maanpaossa sotaa Latinalaisessa Amerikassa, kuten tuo Hitlerille hävinnyt siipi, ja koska Aden-auer on EPP-puolueen että myös EU:n perustajaisiä Saksasta toisen maailmansodan ajalta. Maan valtiovarainministeri.

Vain muutama kuukausi sitten viisastuin sellaisella hämmästyttävällä tiedolla, että kaikki juutalaiset eivät olekaan seemiläistä heimoa, vaan juutalaisiksi luetaan myös henkilöt, jotka ovat kääntyneet juutalaiseen uskontoon, eivätkä ole kotoisin edes mistään Israelin suunnalta.

Tämäpä rotuopin ihmettelyn ohella aiheutti seuraavan ihmettely: miksi sitten he ovat Israeliin "paluumuuttajia", kun he ja heidän sukunsa ei ole edes sieltä päin kotoisinkaan?! Näin päädyin ihmettelemään valtiota nimeltä Israel.

En ole nyt saanut selville faktaa siihen, että valikoitiinko natsi-Saksan aikana jollakin tavalla, että ketkä siellä tapettiin - oliko jotakin tekemistä sillä asialla, että uuniin tungettiin ei-seemiläistä alkuperää olevat juutalaiset, vaiko toisinpäin. Joka tapauksessa vaikka rahaa tuli Saksaan tällä tavalla mielettömät määrät - juutalaisethan ovat tunnettuja kauppamiehiä ja aina mielletty rikkaaksi väestöksi, mutta tästä huolimatta on tietoa - vaikka Saksaa pidettiin syyllisenä toiseen maailman sotaan (ja Suomea Saksan rikoskumppanina, josta Suomi joutui maksamaan sotakorvauktse), niin Saksa ja saksalaiset ovat saaneet tuolloin anteeksi silloisia lainojaan - niin valtio kuin yksityiset henkilötkin. Uskomaton tieto!

73

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matlocb

      Jälleen loistavaa analyysiä Sirpalta, onnittelut. Allekirjoitan joka rivin!

      • sirpaminfosta

        Kiitän kannustuksesta!

        Olen tehnyt paljon työtä näiden tietojen etsimiseen ja hankkimiseen - toivon mukaan alla oleva jatko-osakin täyttää vielä kriteerisi. Haluan ymmärtää, että mitä maailmassa tapahtuu ja miksi, ja minkälaisessa todellisuudessa me oikeasti elämme.

        Jaan sitten tiedon teidän kanssanne, koska ei kaikilla ole samaa mahdollisuutta käyttää aikaa ja resursseja tähän työhön.

        Se on sitten lukijasta kiinni, että haluaako hän ottaa vastaan tietoa, vaiko ei halua. Ja on myös paljon ihmisiä, jotka eivät enää edes ymmärrä tietoa - etsivät kirjoituksistani mielipidettä ja spekulaatiota, ja kun eivät sellaista löydä, toteavat vain sitten, että heille se on jotenkin sekopäistä kirjoitusta.

        Tekstiviestein ja twiittauksin maailma menee aina vain enemmän nurinniskoin...


    • sirpaminfosta

      En ole koskaan ymmärtänyt uutisointia Israelin ja Gazan alueen rähinöistä, koska minulla ei ole ollut tietoa. Nyt edellä oleva antaa perustiedot ymmärtää, että mitä siellä oikein tapahtuu ja miksi.

      Israelin valtiota ei ole koskaan ollut historiassa aikaisemmin kuin vuonna 1948, jolloin se perustettiin Palestiinan alueelle. Tuon alueen luovutti juutalaisille YK päätöksellään, jonka synnyttäminen oli erittäin vaikeaa, mutta lopulta - jopa yllättäen - onnistui. Muitakin alueita juutalaisvaltiolle oli ehdolla kuin tuo alue. Ja kun Israelin valtio saatiin ikään kuin tyhjästä syntymään, valtiovarainministeri Aden-auer siirsi sinne juutalaisten rahat Saksasta ikään kuin korvauksena kansanmurhasta.

      Tämä on se kohta - kun sanon tätä varastamiseksi - jolloin löytyy jengi syyttämään minua antisemitistiseksi. Joten puolustaudun valmiiksi.

      Synnytetään siis tyhjästä valtio, tapetaan jokin ryhmä ihmisiä, ja luovutetaan toisille murhattujen varallisuus, kun samaan aikaan tiedämme, että tuota operaatiota on rahoitettu Yhdysvalloista käsin, joka taas on takana, että tuo valtio synnytettiin. Sotaa ja tapahtumia ovat rahoittaneet jopa juutalaiset itse.

      En voi sille mitään, että tämä on faktatietoa. Eikä se ole minun syyni.

      Tuo rahojen siirto Israeliin tehtiin vain neljä vuotta myöhemmin Aden-auerin toimesta (vuonna 1952) kun Israelin valtio oli perustettu Palestiinan alueelle. Eli palestiinalaiset eivät ymmärrä, että miten jostakin Aasian suunnalta tullut kansa valloitti heidän maansa - joilla ei ollut seemiläisenä heimona oikeutta siihen - vieläpä Yhdysvaltojen myötävaikutuksella. He katsovat tuon alueen kuuluvan itselleen.

      Tässä perusta tuohon jatkuvaan sotaan Israelin alueella. Sitten jokunen linkki tietoon.

      Kohtalaisen julman näköinen mies - lainatakseni Ulvilan kyökkipsykologien tapaa pohtia. Katsokaapa kuvaa:

      "Adenauer pyrki parantamaan suhteet myös juutalaisiin. Vuonna 1952 solmittiin Saksan liittotasavallan ja Israelin välinen valtiosopimus, jonka perusteella Saksan liittotasavalta maksoi Israelin valtiolle korvauksia 1933–1945 tehdystä kansanmurhasta."

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Konrad_Adenauer

      "Sosiaalinen markkinatalous (saks. Soziale Marktwirtschaft) on Länsi-Saksassa toisen maailmansodan jälkeen kehitetty sosiaalinen ja taloudellinen malli. Termiä käytti ensimmäisen kerran taloustieteen ja kulttuurisosiologian professori Alfred Müller-Armack vuonna 1947[1] ja sen otti käyttöön ja sille sisällön antoi Ludwig Erhard, kristillisdemokraattien (CDU) valtiovarainministeri Konrad Adenauerin alaisuudessa (1949–1963) ja myöhempi liittokansleri (1963–1966).[2]"

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Sosiaalinen_markkinatalous

      "The European People’s Party (EPP) is the political family of the centre-right, whose roots run deep in the history and civilisation of the European continent and which has pioneered the European project from its inception. Tracing back its roots to Europe’s Founding Fathers – Robert SCHUMAN, Alcide DE GASPERI, and Konrad ADENAUER - the EPP is committed to a strong Europe based on a federal model that relies on the principle of subsidiarity."

      http://www.epp.eu/who-are-we

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Israel

      Niin, ja merkillisintähän tässä on se tieto, että Auer ja -auer -loppuiset sukunimet ovat juutalaisia.

      • erk-ki

        ^^Niin, ja merkillisintähän tässä on se tieto, että Auer ja -auer -loppuiset sukunimet ovat juutalaisia.^^

        Tässä oiva esimerkki siitä, miten pieleen johtopäätökset pinnallisella tiedolla voivat mennä!

        Et ilmeisesti tiedä, mitä auer suomen kielessä merkitsee. Siitä on johdettu myös Auervaara, jos se sinulle vähän tutumpi olisi. Juutalaisuuden kanssa niillä ei ole mitään tekemistä.

        Wikisanakirja:
        "auer (49-*)

        (ilmatiede) aurinkousva, näkyvyyttä haittaava, usein sinisenharmaa savumainen verho, joka on seurausta pitkän poutajakson aikana mm. maanmuokkauksen, tulivuorenpurkausten tai saastepäästöjen myötä ilmaan kohonneiden hienonhienojen hiukkasten muodostamien pölypilvien aiheuttama ilman sameus."
        https://fi.wiktionary.org/wiki/auer


      • sirpaminfosta

        Juu olen joutunut turvautumaan tällä(kin) kohdalla muiden tietoon - kuten aina.

        Odotapa, niin etsin lähteen tälle asialle. Siis sen lähteen, joka itselläni oli. Jos jotakin hyvää tässä päässäni on - niin se, että muistan aina tarkalleen, että mistä minkäkin tiedon olen poiminut - johtunee ehkä vuosia jatkuneesta huutelusta siitä mistä kirjoitan.

        Et muuten usko, että kuinka moni on koittanut samaa - yhdessä välissä varmaan puolet kirjoitusajasta meni pelkkien lähdetietojen klikkaamiseen epäilijöille.

        "Auer on kasaarijuutalainen nimi, ja juutalaisten kiintea talmudiininen yhteys moolokin-/saatananpalvontaan on tullut ilmi useissa eri yhteyksissa.

        Yksi kasaarijuutalainen Auer oli esim.Leopold Auer, muusikko. Auer voi olla lyhennetty versio myos naista juutalaisista nimista: Auerbach, Bauer jne.

        Mm. satanisti-illuminaatit Rotschildit ovat alkujaan Bauereita.

        Auerin miehen surmatapa viittaa vahvasti rituaalimaiseen tappamiseen. Se ei ollut vain puukolla huitaisu, niinkuin perheriidoissa yleensa. Myos pedofilia liittyy kiinteasti talmudin oppeihin."

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4234#kommentit

        Sieltä jostakin se löytyy. Voit laittaa reklamointisi ko. henkilölle. Jos sinulla on vastaavasti tästä poikkeavaa tietoa, niin otan mielelläni lisätietoa vastaan.


      • sirpaminfosta
        erk-ki kirjoitti:

        ^^Niin, ja merkillisintähän tässä on se tieto, että Auer ja -auer -loppuiset sukunimet ovat juutalaisia.^^

        Tässä oiva esimerkki siitä, miten pieleen johtopäätökset pinnallisella tiedolla voivat mennä!

        Et ilmeisesti tiedä, mitä auer suomen kielessä merkitsee. Siitä on johdettu myös Auervaara, jos se sinulle vähän tutumpi olisi. Juutalaisuuden kanssa niillä ei ole mitään tekemistä.

        Wikisanakirja:
        "auer (49-*)

        (ilmatiede) aurinkousva, näkyvyyttä haittaava, usein sinisenharmaa savumainen verho, joka on seurausta pitkän poutajakson aikana mm. maanmuokkauksen, tulivuorenpurkausten tai saastepäästöjen myötä ilmaan kohonneiden hienonhienojen hiukkasten muodostamien pölypilvien aiheuttama ilman sameus."
        https://fi.wiktionary.org/wiki/auer

        Juu, en minä nyt ihan idiootti ole, ettenkö tietäisi, että myös suomenkielestä löytyy sana "auer", mutta en nyt viitannut siihen - vaan tähän edellä olevaan tekstiin.


      • sirpaminfosta

        Ja jos haluat, voin antaa selvityksen niistä asioista, jotka Ulvilan tapauksessa on - laitettu viittaamaan - juuri juutalaisuuteen - ei tämä juttu omalta osaltani ollut nyt vain tuulesta temmattu - viitaten nyt vielä ko. henkilön kirjoitukseenkin. Mutta laitetaanpa kuva pässinpäästä - Anneli Auerin vankilassa piirtämään kuvaan liittyen. Löytyy siitä sivun oikeasta laidasta.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Moolok

        "Moolok tai Molok oli nykyisen Israelin alueella Vanhan Testamentin aikana palvottu foinikialainen jumala; sillä oli oinaan pää ja ihmisen ruumis. Joidenkin tutkijoiden mukaan Moolok ei tarkoita jumalaa vaan uhritapaa.kenen mukaan? Foinikialaiset uhrasivat jopa lapsia polttouhreina Moolokille."

        Moolok liittyi vastaavasti askenazijuutalaisuuteen - näihin, jotka tulivat Aasian suunalta, eivätkä olleet seemiläistä heimoa Palestiinan suunnalta.

        Täältä löytyy taas lähdetieto tälle asialle.

        http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/mit-tarkoitetaan-termill-kasaari

        Vastaan mielelläni, jos kirjoitukseni aiheuttaa muita kysymyksiä.


      • sirpaminfosta

        Ja vielä lisätietoa tästä oinaskasvoisesta, sarvipäisestä olennosta. Samaan ulkonäköön vaikuttaisi viittaavan myös Antiikin kreikan Pan-jumala, josta wikitiedoissa todetaan näin:

        "On todennäköistä, että Pan vaikutti myöhemmin myös kristittyjen kirjallisuuteen ja taiteeseen. Saatanan pukinsorkat ja sarvet ja Incubuksen korostunut seksuaalisuus juontuvat kreikkalaisten Pan-jumalasta."

        Kristittyjen kirjallisuus viitannee tässä Raamattuun, johon kirjaan on sitten tältä historialliselta olennolta on saatu Saatanalle ulkonäkö, ja kyseiselle hahmolle löytyy myös tällainen nimi kuin Bahphomet, jota väitetään vapaamuurareiden palvovan, mistä tulee väite, että vapaamuurarit palvovat Saatanaa.

        "Baphomet on jumalolento, jota temppeliherrojen väitettiin palvoneen kokouksissaan.[1] Baphomet mainittiin ensimmäisen kerran transkriptioissa 1300-luvulla. Joidenkin käsitysten mukaan "Baphomet" olisi väännös nimestä "Mahomet", joka puolestaan oli keskiaikainen väännös Muhammadista, islamin profeetasta.

        Baphomet esiintyy myös pakanallisena hedelmällisyyden jumalana, joka yhdistetään jälkeläisiä tuottavaan luovaan voimaan. Baphometin alkuperä on hämärän peitossa, mutta sen esikuvina ovat saattaneet olla Cernunnos tai Pan.

        Baphomet kuvataan yleensä istuvana olentona, jolla on pässin tai vuohen pää ja alavartalo, mutta ihmisen ylävartalo. Pässin ja vuohen pää ovat yleisiä siittämisen ja hedelmällisyyden symboleja."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Baphomet


      • sirpaminfosta

        Vähän tuo Pan-jumala puistattaa - joten en ole koskaan oikein ymmärtänyt, että miksi Euroopan perustajat (EPP:n poliittisen puolueen ohella) ovat ottaneet tunnukseensa tuon olennon nimen.

        Nyt on sivustolla on vain lyhyt tiedote, ja sieltä puuttuu myös se todellinen Pan-Eurooppaliikkeen isän nimikin. Liikkeen nimi kirjoitettiin aikaisemmin väliviivalla - näin minä olen sen kirjoittanut - mutta tuota tiedotetta ei enää ole, vaan sen tilalla on tämä:

        "Itävaltalais-japanilaista syntyperää oleva kreivi Richard Coudenhove-Kalergin aloitteesta perustettiin Paneurooppa-Unioni vuonna 1922. Liike ajoi 1920- ja 1930-luvuilla innokkaasti ajatusta yhtenäisestä Euroopasta, jossa vallitsisi rauha ja vapaus. Tärkeää liikkeelle oli myös eurooppalaisen perinnön säilyttäminen.

        Monet aikakauden eurooppalaiset poliitikot ja intellektuellit antoivatkin liikkeelle tukensa. Liike vastusti kiivaasti kaikkia 1930-luvulla heränneitä totalitarismin muotoja. Fasististen ja kansallissosialististen järjestöjen nousu valtaan ajoikin siten monet liikkeen aktiivisista kannattajista maanpakoon.

        Liike ei kuitenkaan lakannut toimimasta ja kokikin todellisen uudelleen tulemisen Kylmän sodan päättyessä. Nykyinen Euroopan unioni pohjautuu monilta osin Paneurooppa-liikkeen luomiin ajatuksiin."

        http://www.helsinki.fi/historiallisethumanistit/eurooppa.html

        Turussakin vain joitakin vuosia sitten luennoinut henkilö mainittiin aikaisemmin Pan-Eurooppaliikkeen isäksi, Habsburgien hallitsijasuvun jäsen Otto von Habsburg-Lothringen. Tietoa suvusta tästä linkistä.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Habsburg

        No, itse Otto von Habsburg-Lothringen kävi tosiaan luennoimassa Turun Yliopistolla ja vastaavasti Anneli Auer on Turun kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomi, jossa laitoksessa on tämän Pan-Eurooppaliikkeen päämaja/instituutti - millä nimellä he tuota sitten kutsuvatkin.

        Metka sattuma tämäkin, että saatananpalvontaväitteiden ohella Anneli Aueria yhdistää piirtämäänsä Pan-jumalan kuvaan tällä tavalla myös Pan-Eurooppaliike?!

        "Otto von Habsburg oli aktiivinen vaikuttaja eurooppalaisessa politiikassa 1930-luvulta alkaen. Hänet tultiin tuntemaan Habsburgien restauraation kannattajana, Euroopan integraation edistäjänä sekä tiukkana natsismin ja kommunismin vastustaja.

        Otto von Habsburg toimi Kansainvälisen Paneurooppalaisen Unionin varapuheenjohtajana (1957–1973) ja puheenjohtajana (1973–2004). Euroopan parlamentin jäsen hän oli Baijerin kristillissosiaalisen unionin (CSU) riveistä vuosina 1979–1999. Vuonna 1961 Espanjan valtionhoitaja, El Caudillo ja generalissimo Francisco Franco tarjosi Otto von Habsburgille Espanjan kruunua, mutta tämä kieltäytyi vedoten siihen, ettei Habsburg-suku ollut hallinnut kyseistä kruunua aikoihin, ja suositteli kuninkaaksi Bourbon-suvun Juan Carlos de Borbónia.[4]"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Otto_von_Habsburg

        Otto von Habsurg-Lothringen kuoli vuonna 2011. Kerron jossakin vaiheessa, että mitä edellä puhumaani löysin vain muutama kuukausi sitten Baijerista.

        Niin, ja tämäkin uutinen - huolimatta nyt ehkä näennäisestä Hitlerin tuomitsemisesta, Saksassa ovat von-sukuiset kyllä jemmanneet Hitlerin konjakkivarastoa ja muuta mukavaa hänelle pahan päivän varalle.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015060419806995_ul.shtml


      • sirpaminfosta
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Juu, en minä nyt ihan idiootti ole, ettenkö tietäisi, että myös suomenkielestä löytyy sana "auer", mutta en nyt viitannut siihen - vaan tähän edellä olevaan tekstiin.

        Ja viitaten nyt juutalaiseen sukunimeen Levy - jos puhuisin siitä juutalaisuuden yhteydessä, niin en todellakaan viittaisi meidän CD-levyyn tai DVC-levyyn, en myöskään mihinkään äänilevyyn.

        On monia samanlaisia sanoja eri kielissä mahdollisesti johtuen niiden yhteisestä etymologisesta alkuperästään, mutta voi olla, että niille tulee sitten ajan kuluessa kuitenkin aivan oma merkitys toisessa kielessä.

        Viron kielestähän löytyy tästä lukemattomia esimerkkejä verrattuna suomen kieleen.


      • sirpaminfosta

        Tämä kohta Pan-Eurooppaliikkeestä on erikoinen:

        "Liike vastusti kiivaasti kaikkia 1930-luvulla heränneitä totalitarismin muotoja. Fasististen ja kansallissosialististen järjestöjen nousu valtaan ajoikin siten monet liikkeen aktiivisista kannattajista maanpakoon."

        Heh, ja sitten Otto von Habsburg - Pan-Eurooppaliikkeen kantava voima - on ollut poliisessa turvapaikassa Espanjassa fasistisen Francon suojissa, ja Franco jopa ehdotti luovuttavansa hänelle Espanjan kruunun.

        Nämä puheet ja sitten ne teot - niin oli silloin kuin on nykyaikanakin.


      • hullusirpataas
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Juu olen joutunut turvautumaan tällä(kin) kohdalla muiden tietoon - kuten aina.

        Odotapa, niin etsin lähteen tälle asialle. Siis sen lähteen, joka itselläni oli. Jos jotakin hyvää tässä päässäni on - niin se, että muistan aina tarkalleen, että mistä minkäkin tiedon olen poiminut - johtunee ehkä vuosia jatkuneesta huutelusta siitä mistä kirjoitan.

        Et muuten usko, että kuinka moni on koittanut samaa - yhdessä välissä varmaan puolet kirjoitusajasta meni pelkkien lähdetietojen klikkaamiseen epäilijöille.

        "Auer on kasaarijuutalainen nimi, ja juutalaisten kiintea talmudiininen yhteys moolokin-/saatananpalvontaan on tullut ilmi useissa eri yhteyksissa.

        Yksi kasaarijuutalainen Auer oli esim.Leopold Auer, muusikko. Auer voi olla lyhennetty versio myos naista juutalaisista nimista: Auerbach, Bauer jne.

        Mm. satanisti-illuminaatit Rotschildit ovat alkujaan Bauereita.

        Auerin miehen surmatapa viittaa vahvasti rituaalimaiseen tappamiseen. Se ei ollut vain puukolla huitaisu, niinkuin perheriidoissa yleensa. Myos pedofilia liittyy kiinteasti talmudin oppeihin."

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4234#kommentit

        Sieltä jostakin se löytyy. Voit laittaa reklamointisi ko. henkilölle. Jos sinulla on vastaavasti tästä poikkeavaa tietoa, niin otan mielelläni lisätietoa vastaan.

        Juuri tyypillinen läheisen naisen tekemä intohimomurha, auerska jäi kiinni lasten hyväksikäytöstä ja murhasi Jukan ettei totuus paljastuisi.


      • jäätäpäähän

        No ei tietenkään ole intohimomurha,jos murhaa toisen salatakseen omat tekonsa.
        Intohimomurha on ihan jotain muuta.
        Toiseksi,Aueria ei tulla tuomitsemaan Jukka Lahden murhasta,ei edes taposta.

        Pitäisi vähän ajatella mitä kirjoittaa,toisen nimittäminen murhaajaksi ei ole ihan pikku juttu.


      • erk-ki
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Ja viitaten nyt juutalaiseen sukunimeen Levy - jos puhuisin siitä juutalaisuuden yhteydessä, niin en todellakaan viittaisi meidän CD-levyyn tai DVC-levyyn, en myöskään mihinkään äänilevyyn.

        On monia samanlaisia sanoja eri kielissä mahdollisesti johtuen niiden yhteisestä etymologisesta alkuperästään, mutta voi olla, että niille tulee sitten ajan kuluessa kuitenkin aivan oma merkitys toisessa kielessä.

        Viron kielestähän löytyy tästä lukemattomia esimerkkejä verrattuna suomen kieleen.

        Joo, mutta Auereista otit esimerkiksi Anneli Auerin, jonka sukunimellä tuskin on mitään yhteyttä juutalaiseen Aueriin, vaan suomen sanaan auer (autere).


      • Käyttävätasemaansaväärin

        Ihme tosiaan on, että ovat. Tällaisesta Israel olisi tehnyt offensiivin. Itse asiassa uhri kuuluin kuningasperheeseen, joka ruotsalaiset jälkeenpäin pyörsivät.

        Vielä nykyäänkin (luukuunottamatta ehkä sitten Ruotsia jonkun maan poliitikot menevät ja murhaavat perustuslaillisen monarkian edustajan, jolloin koko Skandinavia, Iso-Britannia ja muut eurooppalaiset monarkiat olisivat tulee tietysti sukulaistensa tueksi ja silloin tällaisessa, ei vaikka Perustuslaillisessa Monarkiassa ollaankin, ei pääministeri ja hallitus voi asialle mitään - se valtiosäännön mukaan on aivan selkeästi sodanjulistus Murhaajistahan yksi oli myöhemmin Israelin yksi ministereistä!) Tämän on ällöttävää, vastenmielistä ja Ruotsin olisi pitänyt kieltäytyä ennen kuin kaikkia syylisiä olisi puolueettomassa oikeudenkäynnissä tuomittu murhasta tai avunannosta murhaan, oikeankaltainen rangaistus – EI ministeriksi!)
        Folke Bernadotte
        Syntynyt2. tammikuuta 1895
        Tukholma, Ruotsi
        Kuollut 17. syyskuuta 1948 (53 vuotta)
        Jerusalem, Israel
        Folke Bernadotte (2. tammikuuta 1895 Tukholma, Ruotsi – 17. syyskuuta 1948 Jerusalem, Israel) oli ruotsalainen diplomaatti, upseeri, kreivi ja Punaisen Ristin johtaja. Hänet muistetaan neuvotteluista, jotka johtivat 27 000 vangin vapauttamiseen saksalaisilta keskitysleireiltä toisen maailmansodan aikana.
        Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
        Folke Bernadotte oli kuningas Oskar II:n pojanpoika ja Kustaa V:n veljenpoika. Hänen isänsä Oscar Bernadotte oli kuitenkin luopunut kruununperimysoikeuksistaan avioituessaan Ebba Munckin kanssa, minkä vuoksi myöskään Folke Bernadottea ei sukulaisuudestaan huolimatta pidetty kuningashuoneeseen kuuluvana.
        Folke Bernadotte meni naimisiin syntyjään amerikkalaisen Estelle Manvillen (1904–1984) kanssa 1920-luvun lopulla.[1]
        Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
        Sodan aikana Bernadotte oli Ruotsin Punaisen ristin varapuheenjohtaja. Hän yritti 1945 neuvotella aselepoa Saksan ja liittoutuneiden välille. Hän sai Heinrich Himmleriltä 24. huhtikuuta 1945 antautumisehdotuksen, jossa Saksa tarjoutui lopettamaan sotatoimet Isoa-Britanniaa ja Yhdysvaltoja vastaan, mutta jatkamaan taisteluita Neuvostoliittoa vastaan. Bernadotte välitti tarjouksen Harry Trumanille ja Winston Churchillille.
        Bernadotte johti pelastusoperaatiota, jossa norjalaisia, tanskalaisia ja ruotsalaisia internoituja haettiin valkoisilla busseilla keskitysleireiltä Ruotsin sairaaloihin. 27 000 vankia vapautettiin, huomattava osa heistä juutalaisia. Vuonna 1946 Bernadotte valittiin Ruotsin Punaisen Ristin puheenjohtajaksi.[2]
        Vuonna 1948 Bernadotte oli YK:n neuvottelijana Palestiinan kysymyksessä. Äärisionistiseen Lehi-ryhmään kuuluvat salamurhaajat tappoivat hänet Israelissa 17. syyskuuta 1948.[3] Murhan tehnyttä sissiryhmää johti myöhempi Israelin pääministeri Jitzhak Shamir. [4]
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Folke_Bernadotte


    • sirpaminfosta

      Näillä historiallisilla kohdilla sitten yhdistyvät natsi-Saksan henkirikokset ja massamurha katolisen kirkon suorittamaan vastaavaan rodunjalostukselliseen puhdistukseen.

      Tosin tuo varsin tunnettu Rooman katolisen kirkon keskiaikainen tapahtuma sai alkunsa - aina niin direktiiviuskollisesta - Suomesta, eikä Italian Rooman Vatikaanista.

      Eli kyseessä oli noitavainot, jotka alkoivat Ahvenanmaalta, kun suomalainen kirkonmies kävi Saksassa saamassa noitaoppia.

      Jos rotuopissa ajateltiin jalostettavan ulkonäköä, niin katolinen kirkko halusi jalostaa henkisyyttä - tai pikemminkin sen puuttumista - ja kelluntakokeella tutkittiin noitia. Jos kellui - oli noita, ja jos hukkui ei ollut noita, mutta ei kyllä selvinnyt hengissäkään.

      Eikö ole metkaa, että katolinen kirkko noitien testikokeena käytti samaa ideaa kuin mihin tiedettiin Jeesuksen pystyneen: kävelemään vetten päällä? Hänelle se osoitti jumalallisuutta, kun pystyi voittamaan meidän faktoiksi luulemamme luonnonlait, mutta muilla henkilöillä tämä sama ilmiö viittasikin saatananpalvontaan.

      Yhtä ongelmallinen asiahan oli nämä syyttäjän väittämät ristinkuvat murhatun Lahden olkapäissä: ne viittasivat hänen mukaansa saatananpalvontaan, koska olivat väärinpäin.

      Mutta väärinpäin oleva risti on saatananpalvojien ohella myös Pyhän Pietarin tunnus, jolle Jeesuksen kerrotaan jättäneen taivasten valtakunnan avaimet.

      Eikö ole kummallista?

      Nimimerkki erk-ki edellä sanoo näin:

      "Tässä oiva esimerkki siitä, miten pieleen johtopäätökset pinnallisella tiedolla voivat mennä!"

      Olisikohan erk-killä jotakin ideaa ja tietoa nyt tähän merkilliseen asiaan?

    • sirpaminfosta

      No, ei näemmä erk-killä ollutkaan tällä kertaa mitään ideaa, joten kerron, että mitä sieltä Baijerista löytyi - siis muutakin kuin Hitlerin kojakkivarasto erään prinssin linnan mailta.

      Sieltä on löytynyt eräästä luostarista jo aikoja sitten eräs tärkeä kirjoitus liittyen kristinuskoon ja Rooman kirkkoon ja alkemiaan. Kyse on tutkielmasta, jonka löysin ja siihen liittyvistä muista tiedoista.

      Kirjoituksen nimi on Aurora consurgens, ja jos googlaatte kuvahaulla tätä nimeä, niin löydätte mielenkiintoista kuva-aineistoa.

      http://www.sleepwalker.fi/julkaisut/auroraconsurgens.pdf

      Metkaa tässä on se, että tutkielman aiheena olevan alkuperäisen tekstin kirjoittaksi arvellaan samaa henkilöä, jonka Raamatun tulkintaan perustuu meidän kristinuskomme.

      Mutta mielenkiintoinen mutka asiaan on se, että itse katolinen kirkko on kuitenkin julistanut alkemian noituudeksi.

      Toisin sanoen meidän kristinuskomme katolisenkin kirkon on käsityksen mukaan liittyy saatananpalvontaan.

      Samalta suunnalta löytyy paljon juuri valaistumiseen (illuminati), vapaamuurariuteen ja vastaavaan liittyvää asiaa.

      Hitler itse oli myös vapaamuurari, mutta Hitler ennen kaikkea liitettiin pahamaineiseen Thule-seuraan ja sitä kautta Yhdysvalloissa Yalen yliopistossa toimivaan luumiesten seuraan - Skull&Bones - jonka jäseniä ovat myös Bushit. Poika ja isä. Järjestön tunnus on pääkallo ja ristissä olevat sääriluut, jotka olivat myös SS-joukkojen tunnuksena.

      Hiukan aiheutti päänvaivaa, että miksi Suomen Kalevalasta piti tulla uususkonto natseille, mutta kun Valburg -englantilainen nainen? - sattui olemaan tuon samaisen Baijerilaisen miesluostarin johtaja, ja vastaavasti Valburg on antanut nimensä meidän Vappu-juhlallemme, joka on pakanallinen juhla, jolloin noidat lentelevät mustine kissoineen ja kahvipannuineen tekemään noitakeitoksia Kyöpelinvuorelle. Tuo Kyöpelinvuori sijaitsee Suomessa - Sipoossa - Ior Bockin mailla. Tai entisillä mailla. Eiköhän se juuri ollut Kyöpelinvuori, jonka alla arveltiin olevan Lemmikkäisen laakso, jossa jopa yhtiö Lemminkäinen oli suorittamassa kaivauksia.

      On siis aivan luonnollista, että katolinen kirkko aloitti keskiaikaiset noitavainot Suomen maaperältä, mutta nyt sitten menee todella merkilliseksi, että miten päin se risti oikeasti kuuluisi olla.

    • sirpaminfosta

      "PERTTULA muistelee, kuinka Saksassa säädettiin vuonna 1935 kansalaisuuslaki, joka jakoi saksalaiset kansalaisiin ja alamaisiin.
      Kansalaisia olivat saksalaista tai sen sukulaisrotua olevat asukkaat. Vain heillä oli täydet poliittiset oikeudet.

      – Rodun perusteella erotettiin ”valtakunnankansalainen”, ”kansalainen” ja ”asukas”. 1800-luvulle ulottuvilla sukulinjoilla määriteltiin syntyperä, joka sääteli kansalaisten oikeudet."

      http://www.suomenmaa.fi/etusivu/7577700.html

      Ilmoittivatko ihmiset itse, keitä he olivat, vai tutkittiinko kyseiset linjat jonkin instanssin toimesta? Tuli vain mieleen tämä eilinen uutinen - mikä sitten todellisuudessa tämä lukitteluidea on ja mihin kyseiset tiedot rekisteröidään ja miksi.

      TalSa: Pankkien rahanpesulakikysymys koskee jatkossa yhä useampaa
      HELENA HAAVISTO eilen klo 19:55 (päivitetty eilen klo 19:58)
      Pankeilla on velvollisuus kysyä asiakkailtaan, ovatko he poliittisesti vaikutusvaltaisia, kertoo Taloussanomat.

      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/rahanpesulaki_pankit-38956

      • UuttaPankkipalvelua

        Menin Ruoholahden OSuuspankkiin vähän yli viikko sitten hakemaan uutta pankki/käteisvisakorttia kun olin hukannut vanhan, niin sijoitusneuvoja joka palveli minua kysyi seuraavia kysymyksiä?
        1. Onko minulle verovelkoja Yhdysvalloissa?
        Kysyin, mistä minulla niitä olisi voinut tulla?
        Hän sanoi, että 2. Jos olen vaikka asunut siellä?
        Sitten virkailija kysyi, 3. Onko minulla ulkomailla lähisukulaisia ministereitä tai kenraaleita?
        Siihen jo nauroin, että onpa koominen kysymys, miksi tällaisia kyselee kun haen pankkikorttia?
        4. Siihen virkailija sanoi, että Yhdysvallat haluaa tietää. Suomella on sopimus heidän kanssaan tietojenannosta.


      • UuttaPankkipalvelua
        UuttaPankkipalvelua kirjoitti:

        Menin Ruoholahden OSuuspankkiin vähän yli viikko sitten hakemaan uutta pankki/käteisvisakorttia kun olin hukannut vanhan, niin sijoitusneuvoja joka palveli minua kysyi seuraavia kysymyksiä?
        1. Onko minulle verovelkoja Yhdysvalloissa?
        Kysyin, mistä minulla niitä olisi voinut tulla?
        Hän sanoi, että 2. Jos olen vaikka asunut siellä?
        Sitten virkailija kysyi, 3. Onko minulla ulkomailla lähisukulaisia ministereitä tai kenraaleita?
        Siihen jo nauroin, että onpa koominen kysymys, miksi tällaisia kyselee kun haen pankkikorttia?
        4. Siihen virkailija sanoi, että Yhdysvallat haluaa tietää. Suomella on sopimus heidän kanssaan tietojenannosta.

        Tuli kirjoitusvirhe. Virkailija kysyi onko minulle lähisukulaisina ulkomailla ministereitä tai kenraaleja?


      • sirpaminfosta

        Kyllä tämä on nyt niin tosi outoa juttu... Eli kaiken takana olisi Yhdysvallat ja pankin utelun kautta?! Olisi kiva löytää tähän nyt jokin looginen selitys. Ei tällä todellisuudessa nyt vaikuta olevan mitään tekemistä kyllä rahanpesun kanssa... Vai mitä mieltä olette? Entä jos pankissa ilmoitettaisiin Venäjän kyselevän ja haluavan tietää?

        Kannattaisikohan nyt Yhdysvaltojen kysellä verohallinnolta, kun sillä vaikuttaa olevan jemmanimisessä paikassa tietoa ja rahaa? KRP suunnittelee rikotutkintaan verhohallitukseen.

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/poikkeuksellinen-tapaus-poliisi-harkitsee-rikostutkintaa-verohallinnosta-taustalla-rikkaiden-verokikkailu/5241782

        Näitä jemmoja pengottiin kansainvälisesti, kun selvisi tuo maailman suurin pesukone Clearstream, että pankeilla oli pankkijärjestelmän alla salaisia tilejä virallisen pankkijärjestelmän alla. Suomesta siihen kuului Nordea.

        "Laittomien pääomasiirtojen kätkemistä. Veroparatiiseja. Huumekauppaa. Asekauppaa. Terrorismia. Rahanpesua. Rinnakkaista kirjanpitoa. Tietokonerikoksia. Pankkiirien ja mafiosojen yhteistyötä. Murhia. Poliitikkojen kaksinaismoraalia. Oikeusviranomaisten riippuvuutta. Poliisin kanssarikollisuutta. Todisteiden hävittämistä. Todistajien painostamista. Median hiljaisuutta. Julkista tyhmyyttä."

        http://www.kaapeli.fi/book/pesukone.htm

        Mutta näitäkö sotkuja selvitettäisiin Yhdysvaltojen avustuksella pankkineidin kautta kyselemällä ulkoimaisista sukulaiskenraaleista ja ministereistä, kun hakee pankkikorttia?!

        Onko nykyään poliisitoimi jo siinä jamassa, että kun passitoiminta siirrettiin R-kioskeille, Venäjä-viisumit paratiisisaarille rekisteröidylle firmalle, jonka omistajaa ei tiedä edes Suomen ulkoministeriö, niin Suojelupoliisi on ulkoistanut virkatoimensa pankkineideille?!

        Mitä hitsiä tapahtuu?! Kuka keksii?


      • sirpaminfosta
        UuttaPankkipalvelua kirjoitti:

        Menin Ruoholahden OSuuspankkiin vähän yli viikko sitten hakemaan uutta pankki/käteisvisakorttia kun olin hukannut vanhan, niin sijoitusneuvoja joka palveli minua kysyi seuraavia kysymyksiä?
        1. Onko minulle verovelkoja Yhdysvalloissa?
        Kysyin, mistä minulla niitä olisi voinut tulla?
        Hän sanoi, että 2. Jos olen vaikka asunut siellä?
        Sitten virkailija kysyi, 3. Onko minulla ulkomailla lähisukulaisia ministereitä tai kenraaleita?
        Siihen jo nauroin, että onpa koominen kysymys, miksi tällaisia kyselee kun haen pankkikorttia?
        4. Siihen virkailija sanoi, että Yhdysvallat haluaa tietää. Suomella on sopimus heidän kanssaan tietojenannosta.

        Kylläpä nyt jäi vaivaamaan tämä juttu. Oletettavasti olet valkoihoinen ja Suomen kansalainen.

        Onko Suomesta paennut ulkomaille virkavallan ulottumattomiin niin poliitikkoja kuin armeijan henkilökuntaa, joiden pelätään suorittavan maan vaaltaaminen ulkomailta käsin, jolloin saatettaisiin tarvita Yhdysvaltain armeijan apua. Tuli mieleeni 1.9.2010 uutisoitu maanpetosrikostutkinta, jonka jälkeen uutisoitiin näin:

        "Reserviläisten ja poliisien harjoitukset armeijan alueilla poliisin syyniin

        19.11.2010

        Jarmo Huhtanen
        HELSINGIN SANOMAT
        LEIF ROSAS

        Syndalenin ampuma-alue Lappohjassa. On epäilty, että Syndalenissa pidettiin ammunnat, joita saa järjestää vain Puolustusvoimat.

        Poliisi tutkii sekä reserviläisten että poliisien omaa toimintaa Puolustusvoimien ampumaradoilla.

        Helsingin Sanomat kertoi keskiviikkona poliisien ammuskelusta Pöytyän ampumaradalla. Poliisi tutkii nyt, rikottiinko radalla lakia. Poliisijohtaja Robin Lardotin mukaan Pöytyän ammunnat antavat aihetta lisäselvityksiin, jotka tekee Poliisihallitus.

        Toinen tapaus liittyy reserviläisten Syndalenissa järjestämään leiriin. On epäilty, että Syndalenissa pidettiin ammunnat, joita saa järjestää vain Puolustusvoimat.

        Lisäksi osa leiriläisistä oli pukeutunut toisen maailmansodan aikaisiin saksalaisiin univormuihin, mikä on herättänyt paheksuntaa Puolustusvoimissa ja reserviläispiireissä.

        "Niissä ei ollut hakaristejä ja hihoissa oli Suomen leijonat. Mitkään liput eivät liehuneet, eivätkä saksalaiset marssilaulut soineet", ammunnan johtaja sanoi HS:lle.

        http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Rese ... 5261752208

        Enpä ihmettele, jos Suomessa on kaikki totaalisesen sekaisin - ja oltaisiin jopa sisällisodan uhassa - kyllä meno on ollut sillä tasolla jo vuosikymmenet.


      • sirpaminfosta

        Ja Aarnio tapauksen mukaan vastaavasti koko Poliisihallitus on itse ollut tutkinnassa. Selviää minfon Aarnio-ketjusta syy mistä näin voidaan päätellä.


      • Tutkintalinja3
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Kyllä tämä on nyt niin tosi outoa juttu... Eli kaiken takana olisi Yhdysvallat ja pankin utelun kautta?! Olisi kiva löytää tähän nyt jokin looginen selitys. Ei tällä todellisuudessa nyt vaikuta olevan mitään tekemistä kyllä rahanpesun kanssa... Vai mitä mieltä olette? Entä jos pankissa ilmoitettaisiin Venäjän kyselevän ja haluavan tietää?

        Kannattaisikohan nyt Yhdysvaltojen kysellä verohallinnolta, kun sillä vaikuttaa olevan jemmanimisessä paikassa tietoa ja rahaa? KRP suunnittelee rikotutkintaan verhohallitukseen.

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/poikkeuksellinen-tapaus-poliisi-harkitsee-rikostutkintaa-verohallinnosta-taustalla-rikkaiden-verokikkailu/5241782

        Näitä jemmoja pengottiin kansainvälisesti, kun selvisi tuo maailman suurin pesukone Clearstream, että pankeilla oli pankkijärjestelmän alla salaisia tilejä virallisen pankkijärjestelmän alla. Suomesta siihen kuului Nordea.

        "Laittomien pääomasiirtojen kätkemistä. Veroparatiiseja. Huumekauppaa. Asekauppaa. Terrorismia. Rahanpesua. Rinnakkaista kirjanpitoa. Tietokonerikoksia. Pankkiirien ja mafiosojen yhteistyötä. Murhia. Poliitikkojen kaksinaismoraalia. Oikeusviranomaisten riippuvuutta. Poliisin kanssarikollisuutta. Todisteiden hävittämistä. Todistajien painostamista. Median hiljaisuutta. Julkista tyhmyyttä."

        http://www.kaapeli.fi/book/pesukone.htm

        Mutta näitäkö sotkuja selvitettäisiin Yhdysvaltojen avustuksella pankkineidin kautta kyselemällä ulkoimaisista sukulaiskenraaleista ja ministereistä, kun hakee pankkikorttia?!

        Onko nykyään poliisitoimi jo siinä jamassa, että kun passitoiminta siirrettiin R-kioskeille, Venäjä-viisumit paratiisisaarille rekisteröidylle firmalle, jonka omistajaa ei tiedä edes Suomen ulkoministeriö, niin Suojelupoliisi on ulkoistanut virkatoimensa pankkineideille?!

        Mitä hitsiä tapahtuu?! Kuka keksii?

        Veikkaan, että KRP kiusaa ja Gangstalkkaa.

        Kannatta tarkistaa olisiko virkailija saanut ohjeet?

        Sopisi kuvioon.


      • Tutkintalinja3
        Tutkintalinja3 kirjoitti:

        Veikkaan, että KRP kiusaa ja Gangstalkkaa.

        Kannatta tarkistaa olisiko virkailija saanut ohjeet?

        Sopisi kuvioon.

        Minua, perhettäni ja ystäviäni on vainottu poliisin toimesta jo yli 13 vuotta ja yritetty murhatakin.

        Mummini rääkkäsivät ja jättivät hoidotta kunnes kuoli. Isäni takaraivossa oli vasemman korvan takana ruhje kun löydettiin mökiltä. Mökki sisältä yltäpäältä veressä, kuolinsyytutkintaa ei edes tehty vaikka poliisi muisti kuitenkin kysyä veljeltäni olisiko hän lyönyt isääni eli siis jokin epäilykin oli.

        Myöhemmin minulta muualta kerrottiin että isääni olisi lyöty tylsällä pyöreähköllä esineellä,takaraivoon.

        Erittäin paljon muutakin vainoamista ja kiusaamista, Gang stalkkaamista ovat tehneet, lisäksi minulle on koitunut siitä isoja taloudellisia menetyksiä, jotka vaikuttavat jopa joskus tulevaan eläkkeeseeni.

        Ystävättäreni invalidin selän rikkoivat kun meni kiropraktikolle, minulta rikkovat rinnan imusolmukkeet mammografiassa ja samalla kivulla kiduttivat kun eivät pitivät kiinni laitteessa puristettuna.

        Kuulemmma KRP:n vastavakoilusta 22 ihmistä äänesti etten päässyt opiskelemaan MBA tutkintoa omilla rahoillani Kauppakorkeaan.

        Varmaan estivät työnhakuun ja sitten tarjosivat itse minulle työpaikkaa jossa yrittivät minut saada tekemään EU-tukirikoksia vääriä tukihakemuksia tekemällä.

        Sitten yrittivät viedä minulta 2500 euroa joka minun olisi pitänyt maksaa saadakseni hallintojohtajan paikan, jonka työsopimuksen allekirjoittamisella olisin jo syyllistynyt rikokseen. Jälkikäteen kuulin poliisilta että Em. vieneen venäjänkielentaitoisilta työttömiltä ko. "Työpaikkaan "pääsemiseksi ympäri Suomea 2500 euroa.

        Minulla on isoisonisäni peruja venäläinen sukunimi ja opiskelin kyllä Venäjällä korkeakoulussa joten rasismista sekä kateudesta täytyy olla kyse.

        Olen valkoihoinen, syntynyt Helsingissä, Suomessa ja Suomen kansalainen. En ole rikollinen.

        MInua ei ole koskaan vainottu ennen kuin seurustelin poliisin kanssa ja sitten jotkut poliisit aloittivat em. vainoamisen.

        Olen puuttunut poliisin tekemiin rikoksiin. Ongelmana on se,
        että rikoksiin syyllistyneet poliisit ovat anonymiteetin suojassa ja siksi minun on itse mahdotonta todistaa mitään.

        Kun poliisi löi minua, niin järjestivät minut häviämään oikeudenkäynnin.

        En tiedä olinko Epriin laitettu kun eihän sitä voi mistään tarkistaa, vai mille listalle meidät pantiin?


      • KysykääSiltä
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Kyllä tämä on nyt niin tosi outoa juttu... Eli kaiken takana olisi Yhdysvallat ja pankin utelun kautta?! Olisi kiva löytää tähän nyt jokin looginen selitys. Ei tällä todellisuudessa nyt vaikuta olevan mitään tekemistä kyllä rahanpesun kanssa... Vai mitä mieltä olette? Entä jos pankissa ilmoitettaisiin Venäjän kyselevän ja haluavan tietää?

        Kannattaisikohan nyt Yhdysvaltojen kysellä verohallinnolta, kun sillä vaikuttaa olevan jemmanimisessä paikassa tietoa ja rahaa? KRP suunnittelee rikotutkintaan verhohallitukseen.

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/poikkeuksellinen-tapaus-poliisi-harkitsee-rikostutkintaa-verohallinnosta-taustalla-rikkaiden-verokikkailu/5241782

        Näitä jemmoja pengottiin kansainvälisesti, kun selvisi tuo maailman suurin pesukone Clearstream, että pankeilla oli pankkijärjestelmän alla salaisia tilejä virallisen pankkijärjestelmän alla. Suomesta siihen kuului Nordea.

        "Laittomien pääomasiirtojen kätkemistä. Veroparatiiseja. Huumekauppaa. Asekauppaa. Terrorismia. Rahanpesua. Rinnakkaista kirjanpitoa. Tietokonerikoksia. Pankkiirien ja mafiosojen yhteistyötä. Murhia. Poliitikkojen kaksinaismoraalia. Oikeusviranomaisten riippuvuutta. Poliisin kanssarikollisuutta. Todisteiden hävittämistä. Todistajien painostamista. Median hiljaisuutta. Julkista tyhmyyttä."

        http://www.kaapeli.fi/book/pesukone.htm

        Mutta näitäkö sotkuja selvitettäisiin Yhdysvaltojen avustuksella pankkineidin kautta kyselemällä ulkoimaisista sukulaiskenraaleista ja ministereistä, kun hakee pankkikorttia?!

        Onko nykyään poliisitoimi jo siinä jamassa, että kun passitoiminta siirrettiin R-kioskeille, Venäjä-viisumit paratiisisaarille rekisteröidylle firmalle, jonka omistajaa ei tiedä edes Suomen ulkoministeriö, niin Suojelupoliisi on ulkoistanut virkatoimensa pankkineideille?!

        Mitä hitsiä tapahtuu?! Kuka keksii?

        Se OP:n sijoitusneuvoja oli mies, joka minua palveli.


      • MafiaJyllää
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Kyllä tämä on nyt niin tosi outoa juttu... Eli kaiken takana olisi Yhdysvallat ja pankin utelun kautta?! Olisi kiva löytää tähän nyt jokin looginen selitys. Ei tällä todellisuudessa nyt vaikuta olevan mitään tekemistä kyllä rahanpesun kanssa... Vai mitä mieltä olette? Entä jos pankissa ilmoitettaisiin Venäjän kyselevän ja haluavan tietää?

        Kannattaisikohan nyt Yhdysvaltojen kysellä verohallinnolta, kun sillä vaikuttaa olevan jemmanimisessä paikassa tietoa ja rahaa? KRP suunnittelee rikotutkintaan verhohallitukseen.

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/poikkeuksellinen-tapaus-poliisi-harkitsee-rikostutkintaa-verohallinnosta-taustalla-rikkaiden-verokikkailu/5241782

        Näitä jemmoja pengottiin kansainvälisesti, kun selvisi tuo maailman suurin pesukone Clearstream, että pankeilla oli pankkijärjestelmän alla salaisia tilejä virallisen pankkijärjestelmän alla. Suomesta siihen kuului Nordea.

        "Laittomien pääomasiirtojen kätkemistä. Veroparatiiseja. Huumekauppaa. Asekauppaa. Terrorismia. Rahanpesua. Rinnakkaista kirjanpitoa. Tietokonerikoksia. Pankkiirien ja mafiosojen yhteistyötä. Murhia. Poliitikkojen kaksinaismoraalia. Oikeusviranomaisten riippuvuutta. Poliisin kanssarikollisuutta. Todisteiden hävittämistä. Todistajien painostamista. Median hiljaisuutta. Julkista tyhmyyttä."

        http://www.kaapeli.fi/book/pesukone.htm

        Mutta näitäkö sotkuja selvitettäisiin Yhdysvaltojen avustuksella pankkineidin kautta kyselemällä ulkoimaisista sukulaiskenraaleista ja ministereistä, kun hakee pankkikorttia?!

        Onko nykyään poliisitoimi jo siinä jamassa, että kun passitoiminta siirrettiin R-kioskeille, Venäjä-viisumit paratiisisaarille rekisteröidylle firmalle, jonka omistajaa ei tiedä edes Suomen ulkoministeriö, niin Suojelupoliisi on ulkoistanut virkatoimensa pankkineideille?!

        Mitä hitsiä tapahtuu?! Kuka keksii?

        Jos mafia myy/jakaa Suomen passeja ja viisumeja laittomasti Suomeen tuoduille ihmisille? Tai myy/anta niitä Suomen kansalaisina ulkomailla esiintyville ihmisille?

        Passi- ja viisumien jakaminen sekä painotus takaisin valtiolle yhteen paikkaan äkkiä.


        Meillä on jo valelääkärin lisäksi paljon valesuomalaisia.


      • UuttaPankkipalvelua
        UuttaPankkipalvelua kirjoitti:

        Tuli kirjoitusvirhe. Virkailija kysyi onko minulle lähisukulaisina ulkomailla ministereitä tai kenraaleja?

        Mielestäni rahanpesulakeja tarvitaan ja on hyvä että niitä päivitetään.

        Ihmettelen miksi tavallisilta kansalaisilta joita on 5 miljoonaa kysytään oletteko tai onko teillä poliittisesti vaikutusvaltaisia sukulaisia ulkomailla ja onko teillä ulkomailla lähisukulaisia ministereitä tai kenraaleina?

        Eikö laki pitäisi olla kirjoitettu niin, että ihmisille jotka työskentelevät rahanpesulain poliittisissa tai muissa vaikutusvaltaisessa tehtävissä laitettaisiin tieto, tai tiedotettaisiin mediassa tai pankissa että heidän on pankissa asioidessaan ilmoitettava kytköksensä rahanpesulain tarkoittamien tahoihin.

        Sillä onhan ihan kohtuutonta että tavalliset rivikansalaiset pieni- tai keskituloiset palkansaajat, työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset, lapsiperheet jne. joutuvat vastaamaan kysymyksiin jotka eivät heitä voi koskea mitenkään.

        Näkeehän pankki muutenkin ihmisen tulotason ja tilit, tilisiirrot ja jos ne jollakin asiakkaalla esim. ylittäisivät jonkin tarkistusrajan niin sitten lisäkysymykset ja siitä tehtävän paperin allekirjoittaminen voisivat olla paikallaan?

        Eli asettakaa mieluummin lakiin jotkin tilisiirtojen tarkistusrajan (kuinka usein, kuinka paljon jne. Tulot, talletukset, säästöt, sijoitukšet jne).


      • sirpaminfosta
        KysykääSiltä kirjoitti:

        Se OP:n sijoitusneuvoja oli mies, joka minua palveli.

        Kiitos korjauksesta: näin helposti ihminen sortuu asenteisiin ammatin perusteella, kuten minä tässä "pankkineitiin". Toinen vielä vahvempi sukupuoliasenne on suhteessa sanaan "palomestari" (tuli eräässä artikkelissa juuri esille, kun ammattihenkilö olikin nainen) tai vaikkapa sanaan kirurgi. Kirurgihan on tietysti aina mies, heh. Entäpä ne asenteet, jotka eivät edes näin helposti tule esille?!


      • sirpaminfosta
        MafiaJyllää kirjoitti:

        Jos mafia myy/jakaa Suomen passeja ja viisumeja laittomasti Suomeen tuoduille ihmisille? Tai myy/anta niitä Suomen kansalaisina ulkomailla esiintyville ihmisille?

        Passi- ja viisumien jakaminen sekä painotus takaisin valtiolle yhteen paikkaan äkkiä.


        Meillä on jo valelääkärin lisäksi paljon valesuomalaisia.

        Ainoa mikä on tullut esille valeviisumeissa uutisoinnissa (täytyy ottaa myös huomioon, että harvemmin niitä todellisia ongelmia edes uutisoidaan) oli erään Liettuassa tapahtuneeseen verilöylyyn etsintäkuulutetun KGB-everstin suomalainen viisumi, jolla hän seikkaili ympäri Eurooppaa - oli jotstakin syystä käynyt myös Suomessa lukemattomia kertoja?! - kunnes jäi kiinni Itävallassa. Siinä oli Suomi-pojalla selittämistä. Vai tarvitseeko Suomi-pojan edes selittää - tekee mitä lystää.

        "Suomi myönsi viisumin etsintäkuulutetulle KGB-everstille

        KOTIMAA|Turun Sanomat21.7.2011 13:28|0

        Suomen ulkoministeriö on myöntänyt Schengen-viisumin KGB:n entiselle everstille Mihail Golovatoville, josta Liettua on antanut eurooppalaisen pidätysmääräyksen. Asiasta kertovat muun muassa Suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi sekä Itävallan valtalehti Die Presse. Golovatovia syytetään osallisuudesta veritekoihin Liettuan pääkaupungissa Vilnassa vuonna 1991.

        Tapaus Golovatovista on kohuttu Liettuassa, Latviassa, Virossa ja Itävallassa jo jonkin aikaa. Itävallan viranomaiset nimittäin pidättivät Golovatovin Wienin lentokentällä 14.7., mutta vapauttivat hänet muutamaa tuntia myöhemmin. Lehtitietojen mukaan Venäjä painosti Itävaltaa vapauttamaan Golovatovin.

        Itävalta on joutunut tapauksen johdosta Liettuan ja muiden Baltian maiden kritiikin kohteeksi.

        Itävaltalainen valtalehti Die Presse ihmetteleekin artikkelissaan 19. heinäkuuta, miksi Baltian maat eivät arvostele Itävallan sijaan Suomea: ”Wienissä ihmetellään, miksi vain Itävalta on kritiikin kohde. Golovatovin Schengen-viisumi on nimittäin myönnetty Suomessa. Sen lisäksi Golovatov on matkustellut myös Tshekeissä ja Kyproksella.”

        http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/241089/Suomi myonsi viisumin etsintakuulutetulle KGBeverstille

        Aiheesta löytyy varmasti enemmänkin tietoa googlaamalla - tosin, kummasti orwelinaika huitoo luudalla valtiolle/poliitikoille/johtomiehille epämieluisia uutisia pois; vaikka otsakkeen löytäisikin, niin linkin takana ei olekaan enää mitään sanottavaa.


      • sirpaminfosta
        UuttaPankkipalvelua kirjoitti:

        Mielestäni rahanpesulakeja tarvitaan ja on hyvä että niitä päivitetään.

        Ihmettelen miksi tavallisilta kansalaisilta joita on 5 miljoonaa kysytään oletteko tai onko teillä poliittisesti vaikutusvaltaisia sukulaisia ulkomailla ja onko teillä ulkomailla lähisukulaisia ministereitä tai kenraaleina?

        Eikö laki pitäisi olla kirjoitettu niin, että ihmisille jotka työskentelevät rahanpesulain poliittisissa tai muissa vaikutusvaltaisessa tehtävissä laitettaisiin tieto, tai tiedotettaisiin mediassa tai pankissa että heidän on pankissa asioidessaan ilmoitettava kytköksensä rahanpesulain tarkoittamien tahoihin.

        Sillä onhan ihan kohtuutonta että tavalliset rivikansalaiset pieni- tai keskituloiset palkansaajat, työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset, lapsiperheet jne. joutuvat vastaamaan kysymyksiin jotka eivät heitä voi koskea mitenkään.

        Näkeehän pankki muutenkin ihmisen tulotason ja tilit, tilisiirrot ja jos ne jollakin asiakkaalla esim. ylittäisivät jonkin tarkistusrajan niin sitten lisäkysymykset ja siitä tehtävän paperin allekirjoittaminen voisivat olla paikallaan?

        Eli asettakaa mieluummin lakiin jotkin tilisiirtojen tarkistusrajan (kuinka usein, kuinka paljon jne. Tulot, talletukset, säästöt, sijoitukšet jne).

        Niin, tässä on jotakin kummallista.

        Kun aukaisee tilin, on todistettava henkilöllisyys - tämä pakko tuli jo vuosia sitten, jolla poistettiin mahdollisuus hämytilien pitämiseen vaikkapa Aku Ankka -nimellä - tässä se oikea valvontakohta on.

        Tämän vuoksihan oli tuo kakkospankkijärjestelmä, jossa pankin kautta sai hämytilin, johon voi laittaa pimeästi korruptio- ja/tai rikollista rahaa (Clearstream-skandaali).

        Mutta - tässä onkin kohteena se kansanosa - kuten toteat - joka todennäköisesti vähiten siirtelee miljoonia euroja sinne tänne tai hyötyy korruptiosta itse rahallisesti.

        Tässähän annetaan vain kuvitelma valvonnasta tavalliselle kansalaisille, mutta eihän nyt mikään kysymysten esittäminen ja niihin vastaaminen ole edes mitään valvontaa.

        Jokainenhan voi vastata ihan mitä haluaa - olkoon sitten sukulainen vaikka miten korkeassa asemassa tahansa. Miksi muuten ei kysytä, että onko Suomessa, vaan halutaan tietää jotakin ulkomailta?!

        Ja tuo kohderyhmä, jota kysymykset koskee (määrätty poliitikkoryhmä ja armeijahenkilöstö) tuntuu jo kaikista kummallisimmalta.

        Onkohan nyt kyseessä vain joku sisäpiiritiedotusälypeli, jota ei ole tarkoitettukaan ymmärrettäväksi?! Jos näin on - niin nyt sitten tällä tavalla uutisoidaan mahdollisesta tulevasta rähinästä. Pitäkää se myös mielessänne, koska meillä ei ole nyt normaalia hallitusta, vaan hätätilahallitus.

        Myös uusi perustuslaki muutti tälle hallituksella oudosti kaiken vallan demokratian sijaan (siksi puhutaan juuri kansalaissopimuksesta - se on sanallinen tieto siitä, että mitkään sopimukset eivät tämän vallankeikautuksen jälkeen ole enää voimassa - tämä myös vastaavantyyppistä sisäpiiriälyviestitystä).

        Muistakaa myös reserville lähetetty kirje poikkeustilan sijoituspaikasta, sekä uusi valmiuslaki - sekä myös tieto että elintarviketuotantoon on tullut määräys valmistaa määrättyjä tuotteita poikkeustilaa varten.

        H-hetki lähestyy hitaasti, mutta varmasti. Mitä se sitten tarkoittaa, en tiedä, mutta ainakin sotilaita siihen tarvitaan.

        Ja tämä koko tilanteen etenemisen seuraaminen on ollut tämän minun kirjoittamisen pointtikin, jotta pysyisimme edes jotenkin kärryillä tässä.

        Ehkä se ei nyt palvele sitten joidenkin tahojen intressejä, kun olen kirjoituksillani liki vainon kohteena... Tässä on joutunut aika sitkeästi pitämään puolensa, että saa edes jotenkin äänensä kuuluville.


      • sirpaminfosta

        Lisään tähän nyt sen verran, että tämä kehitys on ollut aivan systemaattista alkaen syksystä 2010, jolloin ryhdyin kokoamaan tilanteen etenemisestä uutisia vanhaan hejaciin ketjuun nimellä Suomen vai suomalaisten turva uhattuna.

        Silloin tämä alkoi aivan konkreettisesti - ja pohjallahan on meillä kolmen korkeimman valvovan poliisiviranomaisen kuolemat/väitetyt itsemurhat/murhat, jotka tapahtuivat vain muutaman kuukauden sisällä vuodenvaihteen aikoihin 2008-2009; poliisiylijohtaja Salminen, poliisiylitarkasta Välkki sekä Supon ex-päällikkö Nevala.

        Eihän - hyvänen aika - tällainen ole normaalia. Ajatelkaa, jos kuulisimme vastaavaa jostakin toisesta maasta?! Kauhistelulla ei olisi rajoja, mutta kun tämä on niin lähellä, niin ihmiset torjuu, eivätkä edes tajua asian järkyttävyyttä!

        Se mitä politiikassa tai aivan konkreettisesti tapahtui tuolloin, oli se, että Lissabonin sopimuksella, Euroopan Unionin perussopimus tehtiin EU:ssa vallankaappaus alkaen 1.12.2009 - valta siellä siirrettiin epädemokraattisesti vain eräälle Eurooppalaiselle puoluelle.

        Tämä poliittinen tausta on myös se jota hejacissa pengon tuolloin, mutta en tullut - muistaakseni - siellä vielä tietämään tuota Lissabonin sopimuksen perustaa, siitä viisastuin vasta myöhemmin. Hejac-ketjuni taisi jäädä vielä pelkän ihmettelyn varaan, ja ennen kuin ehdin johtopäätöksiin, niihin todelliseen, sehän leikkasi kiinni, suljettiin ja joutui poliisitutkintaa. Näin loppui kirjoitukseni kyseiseen ketjuun, ja jouduin jatkamaan sitä minfon puolella - melkoinen ja jatkuva herjaaminen seuranani.


      • UuttaPankkipalvelua
        UuttaPankkipalvelua kirjoitti:

        Mielestäni rahanpesulakeja tarvitaan ja on hyvä että niitä päivitetään.

        Ihmettelen miksi tavallisilta kansalaisilta joita on 5 miljoonaa kysytään oletteko tai onko teillä poliittisesti vaikutusvaltaisia sukulaisia ulkomailla ja onko teillä ulkomailla lähisukulaisia ministereitä tai kenraaleina?

        Eikö laki pitäisi olla kirjoitettu niin, että ihmisille jotka työskentelevät rahanpesulain poliittisissa tai muissa vaikutusvaltaisessa tehtävissä laitettaisiin tieto, tai tiedotettaisiin mediassa tai pankissa että heidän on pankissa asioidessaan ilmoitettava kytköksensä rahanpesulain tarkoittamien tahoihin.

        Sillä onhan ihan kohtuutonta että tavalliset rivikansalaiset pieni- tai keskituloiset palkansaajat, työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset, lapsiperheet jne. joutuvat vastaamaan kysymyksiin jotka eivät heitä voi koskea mitenkään.

        Näkeehän pankki muutenkin ihmisen tulotason ja tilit, tilisiirrot ja jos ne jollakin asiakkaalla esim. ylittäisivät jonkin tarkistusrajan niin sitten lisäkysymykset ja siitä tehtävän paperin allekirjoittaminen voisivat olla paikallaan?

        Eli asettakaa mieluummin lakiin jotkin tilisiirtojen tarkistusrajan (kuinka usein, kuinka paljon jne. Tulot, talletukset, säästöt, sijoitukšet jne).

        Olen sama kirjoittaja kuin Tutkintalinja 3:n kirjoittaja.

        Ehkä se valaisee jotakin elämästäni.


      • sirpaminfosta
        Tutkintalinja3 kirjoitti:

        Minua, perhettäni ja ystäviäni on vainottu poliisin toimesta jo yli 13 vuotta ja yritetty murhatakin.

        Mummini rääkkäsivät ja jättivät hoidotta kunnes kuoli. Isäni takaraivossa oli vasemman korvan takana ruhje kun löydettiin mökiltä. Mökki sisältä yltäpäältä veressä, kuolinsyytutkintaa ei edes tehty vaikka poliisi muisti kuitenkin kysyä veljeltäni olisiko hän lyönyt isääni eli siis jokin epäilykin oli.

        Myöhemmin minulta muualta kerrottiin että isääni olisi lyöty tylsällä pyöreähköllä esineellä,takaraivoon.

        Erittäin paljon muutakin vainoamista ja kiusaamista, Gang stalkkaamista ovat tehneet, lisäksi minulle on koitunut siitä isoja taloudellisia menetyksiä, jotka vaikuttavat jopa joskus tulevaan eläkkeeseeni.

        Ystävättäreni invalidin selän rikkoivat kun meni kiropraktikolle, minulta rikkovat rinnan imusolmukkeet mammografiassa ja samalla kivulla kiduttivat kun eivät pitivät kiinni laitteessa puristettuna.

        Kuulemmma KRP:n vastavakoilusta 22 ihmistä äänesti etten päässyt opiskelemaan MBA tutkintoa omilla rahoillani Kauppakorkeaan.

        Varmaan estivät työnhakuun ja sitten tarjosivat itse minulle työpaikkaa jossa yrittivät minut saada tekemään EU-tukirikoksia vääriä tukihakemuksia tekemällä.

        Sitten yrittivät viedä minulta 2500 euroa joka minun olisi pitänyt maksaa saadakseni hallintojohtajan paikan, jonka työsopimuksen allekirjoittamisella olisin jo syyllistynyt rikokseen. Jälkikäteen kuulin poliisilta että Em. vieneen venäjänkielentaitoisilta työttömiltä ko. "Työpaikkaan "pääsemiseksi ympäri Suomea 2500 euroa.

        Minulla on isoisonisäni peruja venäläinen sukunimi ja opiskelin kyllä Venäjällä korkeakoulussa joten rasismista sekä kateudesta täytyy olla kyse.

        Olen valkoihoinen, syntynyt Helsingissä, Suomessa ja Suomen kansalainen. En ole rikollinen.

        MInua ei ole koskaan vainottu ennen kuin seurustelin poliisin kanssa ja sitten jotkut poliisit aloittivat em. vainoamisen.

        Olen puuttunut poliisin tekemiin rikoksiin. Ongelmana on se,
        että rikoksiin syyllistyneet poliisit ovat anonymiteetin suojassa ja siksi minun on itse mahdotonta todistaa mitään.

        Kun poliisi löi minua, niin järjestivät minut häviämään oikeudenkäynnin.

        En tiedä olinko Epriin laitettu kun eihän sitä voi mistään tarkistaa, vai mille listalle meidät pantiin?

        Kiitos viestistäsi! Antaa kyllä erittäin selvän ja hyvän kuvan Suomen todellisesta mielivallasta. Kuulostaa tutulta myös ajatellen erään toisen eurooppalaisen maan toimintaa - ehkä monen muunkin.

        Tässä on vain sellainen omituinen juttu, että suomalaiset ovat tottuneet ajattelemaan johtajiaan, auktoriteettejaan "hyvällä" - siihen on opetettu jämäkällä, vuosikymmeniä jatkuneella sisäisellä propagandalla.

        Muualla ei ole näin: kansalaiset tietävät just tasantarkkaan, että mihin voivat luottaa ja miten voivat luottaa - siis eivät juuri mitenkään, jos eivät ole riittävän hiljaisia, näkymättömiä, vaan haluavat nostaa kissan pöydälle.

        Oli se itsellenikin melkoinen itsetutkiskelun paikka, kun sain kuulla: sillä ei ole mitään merkitystä oletko tehnyt oikein vai väärin, tai oletko tehnyt lain mukaan. Koita nyt hyvä ihminen ymmärtää, että jos sinulle sanotaan, että olet tehnyt väärin, niin olet tehnyt väärin!

        Tämän sisäistäminen otti kyllä niin järjen kuin voimienkin päälle, mutta menihän se lopulta perille - tosin varsin kovakouraisesti kyllä.



        Opiskelitko Neuvostoliiton vai Venäjän aikaan rajan toisella puolella?


        Miten tuota 2500 euron summaa perusteltiin.

        Minulla häivähtää mielessä työasioihin liittyen jotakin saman tyyppistä kokemusta menneisyydestä...


      • Tutkintalinja3
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Kiitos viestistäsi! Antaa kyllä erittäin selvän ja hyvän kuvan Suomen todellisesta mielivallasta. Kuulostaa tutulta myös ajatellen erään toisen eurooppalaisen maan toimintaa - ehkä monen muunkin.

        Tässä on vain sellainen omituinen juttu, että suomalaiset ovat tottuneet ajattelemaan johtajiaan, auktoriteettejaan "hyvällä" - siihen on opetettu jämäkällä, vuosikymmeniä jatkuneella sisäisellä propagandalla.

        Muualla ei ole näin: kansalaiset tietävät just tasantarkkaan, että mihin voivat luottaa ja miten voivat luottaa - siis eivät juuri mitenkään, jos eivät ole riittävän hiljaisia, näkymättömiä, vaan haluavat nostaa kissan pöydälle.

        Oli se itsellenikin melkoinen itsetutkiskelun paikka, kun sain kuulla: sillä ei ole mitään merkitystä oletko tehnyt oikein vai väärin, tai oletko tehnyt lain mukaan. Koita nyt hyvä ihminen ymmärtää, että jos sinulle sanotaan, että olet tehnyt väärin, niin olet tehnyt väärin!

        Tämän sisäistäminen otti kyllä niin järjen kuin voimienkin päälle, mutta menihän se lopulta perille - tosin varsin kovakouraisesti kyllä.



        Opiskelitko Neuvostoliiton vai Venäjän aikaan rajan toisella puolella?


        Miten tuota 2500 euron summaa perusteltiin.

        Minulla häivähtää mielessä työasioihin liittyen jotakin saman tyyppistä kokemusta menneisyydestä...

        Opiskelin v. 1986-1990. Ensin Kiovan yliopistossa valmistavassa fakuleettissa kieltä 2 vuotta ja sitten 3 vuotta Moskovan elokuvakorkeakoulussa.

        Hallintojohtajan tehtävään poliisin peiteyhtiö? halusi venäjääkieltä taitavilta työnhakijalta 2500 euroa, sillä omistaisi sitten 5 yhtiön osaketta ja olisi yksi yhtiön omistajista (samalla heti tietämättään vastuussa omistajien tekemistä rikoksistakkin).

        Myöhemmin kuulin, että olivat huijanneet työttömiltä (venäjää puhuvilta) ympäri Suomea tuon 2500 euroa.

        Tämä oli siis jo joulukuussa 2003


      • Tutkintalinja3
        Tutkintalinja3 kirjoitti:

        Opiskelin v. 1986-1990. Ensin Kiovan yliopistossa valmistavassa fakuleettissa kieltä 2 vuotta ja sitten 3 vuotta Moskovan elokuvakorkeakoulussa.

        Hallintojohtajan tehtävään poliisin peiteyhtiö? halusi venäjääkieltä taitavilta työnhakijalta 2500 euroa, sillä omistaisi sitten 5 yhtiön osaketta ja olisi yksi yhtiön omistajista (samalla heti tietämättään vastuussa omistajien tekemistä rikoksistakkin).

        Myöhemmin kuulin, että olivat huijanneet työttömiltä (venäjää puhuvilta) ympäri Suomea tuon 2500 euroa.

        Tämä oli siis jo joulukuussa 2003

        Minua, perhettäni ja ystäviäni vainonneet poliisit ovat toisinaan vaikuttaneet itse ulkomaalaisilta, yhteistyötä heidän kanssaan ovat tehneet ulkomaalaiset (poliisit?).

        Yksi poke sanoi minulle eräästä henkilöstä, että se oli heidän vahvistuksensa Yhdysvalloista.

        Minusta on omituista jos näin on.

        Suomessa syntynyttä Suomen kansalaista saa Suomessa ja ulkomailla Gang Stalkata, vainota ja murhata vaikka hänet poliisin toimesta.

        Tuskin olen ainoa. Mistä tässä on kyse?

        Osa vainoajista puhuu suomea huonosti tai korostuksella, ja osa ei edes näytä suomalaisilta vaan ovat syntyneet muualla.
        kenenkään puuttumatta.


      • Tutkintalinja3
        Tutkintalinja3 kirjoitti:

        Minua, perhettäni ja ystäviäni vainonneet poliisit ovat toisinaan vaikuttaneet itse ulkomaalaisilta, yhteistyötä heidän kanssaan ovat tehneet ulkomaalaiset (poliisit?).

        Yksi poke sanoi minulle eräästä henkilöstä, että se oli heidän vahvistuksensa Yhdysvalloista.

        Minusta on omituista jos näin on.

        Suomessa syntynyttä Suomen kansalaista saa Suomessa ja ulkomailla Gang Stalkata, vainota ja murhata vaikka hänet poliisin toimesta.

        Tuskin olen ainoa. Mistä tässä on kyse?

        Osa vainoajista puhuu suomea huonosti tai korostuksella, ja osa ei edes näytä suomalaisilta vaan ovat syntyneet muualla.
        kenenkään puuttumatta.

        Kysymys: ovatko jotkut (KRP:n? EPRI:ä käyttäneet?)poliisit syyllistyneet Suomen kansalaisten ja muiden vainoamisiin, murhiin ja muihin rikoksiin Suomessa ja ulkomailla yhdessä ulkomaisten kollegoidensa kanssa?

        SIksikö aihe on arka?

        Siksikö EPRI:stä on syytteessä vain 7 suomalaista poliisia, joiden olisi pitänyt valvoa EPRI:n käyttöä ja ohjata,kouluttaa sen käyttäjiä?
        Eivätkä siis ollenkaan Suomessa ehkä vakavia rikoksia EPRI:läisille tehneet ja niihin syyllistyneet ulkomaalaiset poliisit ja suomalaiset poliisit?

        Kyllä poliisin pitää tietää, ettei saa murhata, ryöstää, kiduttaa ja tehdä petoksia ja viedä omaisuutta oli hän sitten ulkomailta tai Suomesta. Ei sitä pitäisi tarvita erikseen ohjeistaa.


      • sirpaminfosta
        UuttaPankkipalvelua kirjoitti:

        Olen sama kirjoittaja kuin Tutkintalinja 3:n kirjoittaja.

        Ehkä se valaisee jotakin elämästäni.

        Kirjoituksestasi olisi paljon kysyttävää, mutta kysyn näin, oletetaanko sinun (tai läheistesi) omaavan jotakin sellaista tietoa, jota voisit käyttää jonkun tahon vahingoksi, jos pystyisit todistamaan sen, josta syystä tällainen vainoaminen suoritettaisiin? Miten korkealle taholle oletat näiden piuhojen yltäävän? Onko kyse vain rahasta vai myös politiikasta vaiko vain rikollisuudesta?


      • sirpaminfosta
        Tutkintalinja3 kirjoitti:

        Kysymys: ovatko jotkut (KRP:n? EPRI:ä käyttäneet?)poliisit syyllistyneet Suomen kansalaisten ja muiden vainoamisiin, murhiin ja muihin rikoksiin Suomessa ja ulkomailla yhdessä ulkomaisten kollegoidensa kanssa?

        SIksikö aihe on arka?

        Siksikö EPRI:stä on syytteessä vain 7 suomalaista poliisia, joiden olisi pitänyt valvoa EPRI:n käyttöä ja ohjata,kouluttaa sen käyttäjiä?
        Eivätkä siis ollenkaan Suomessa ehkä vakavia rikoksia EPRI:läisille tehneet ja niihin syyllistyneet ulkomaalaiset poliisit ja suomalaiset poliisit?

        Kyllä poliisin pitää tietää, ettei saa murhata, ryöstää, kiduttaa ja tehdä petoksia ja viedä omaisuutta oli hän sitten ulkomailta tai Suomesta. Ei sitä pitäisi tarvita erikseen ohjeistaa.

        Jaa-a itse en tiedä EPRI:stä kuin uutisoidun, jonka uutisoinnin seurauksena Putin asian ohella kerrottiin viiden poliisijohtajan liittämisestä (KRP:stä ja Poliisihallituksesta) Aarnio-tutkintaan.

        Näin yksinkertaisesta tiedosta pitäisi sitten pystyä tekemään joku looginen johtopäätös. Ja minun looginen johtopäätökseni tästä syntyy Espanjan syyttäjän antaman tiedon valossa (uutinen vuodelta 2010) poliittisen puolueen liittymisestä laittomaan asekauppaan ja järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

        Espanjan syyttäjä otti uutisessa esille Suomesta lähteeneen Artic Sea aluksen. Uutisen otsikko oli: Käytännössä Venäjä on mafiavaltio.

        Mutta viitaten Artic Sea -alukseen, kyse on mitä todennäköisemmin silloin uraanista.


      • sirpaminfosta
        Tutkintalinja3 kirjoitti:

        Kysymys: ovatko jotkut (KRP:n? EPRI:ä käyttäneet?)poliisit syyllistyneet Suomen kansalaisten ja muiden vainoamisiin, murhiin ja muihin rikoksiin Suomessa ja ulkomailla yhdessä ulkomaisten kollegoidensa kanssa?

        SIksikö aihe on arka?

        Siksikö EPRI:stä on syytteessä vain 7 suomalaista poliisia, joiden olisi pitänyt valvoa EPRI:n käyttöä ja ohjata,kouluttaa sen käyttäjiä?
        Eivätkä siis ollenkaan Suomessa ehkä vakavia rikoksia EPRI:läisille tehneet ja niihin syyllistyneet ulkomaalaiset poliisit ja suomalaiset poliisit?

        Kyllä poliisin pitää tietää, ettei saa murhata, ryöstää, kiduttaa ja tehdä petoksia ja viedä omaisuutta oli hän sitten ulkomailta tai Suomesta. Ei sitä pitäisi tarvita erikseen ohjeistaa.

        Miksi eivät olisi syyllistyneet - näen asian ja kytkyt ihan loogisina, mutta kyllä kaikki yleensä tarvitsee kuitenkin motiivin - eli mikä tässä tapauksessa olisi motiivina? Kun kuviot ovat isot ja rikokset vielä suuremmat, ei toiminta voi olla vain mielivaltaisen sattumanvaraista, tai johtua pelkästä sukunimestä - piireissä venäläisestä sukunimestä voi jopa olla hyötyä(?!).

        Huomioni kiinnitti opiskelusi Ukrainassa - oletko ollut mukana politiikassa jollakin tavalla? - ja ellet - on silmiisi osunut jotakin Ukrainasta, vaikka et nyt sitä ymmärrä tai tiedä tai muista. Firmajuttu selittää aika paljon, mutta maton alle lakaisu vastapuolelta on yleensä käytetyin tapa vähättelyn ohella vaientaa epäilyt, ei vainoaminen.

        Mitähän tulit tietämättäsi tietämään Ukrainassa? Näitkö jotakin? Keitä ystäviä sinulla oli siellä? Olisiko heillä ollut tietoa, jonka epäillään päätyneen haltuusi?

        Niin, yhdistän asian Kiovaan, en Moskovaan.


      • sirpaminfosta

        Tässä mainitsemasi opiskeluaikasi ja paikkasi:

        "Opiskelin v. 1986-1990. Ensin Kiovan yliopistossa valmistavassa fakuleettissa kieltä 2 vuotta ja sitten 3 vuotta Moskovan elokuvakorkeakoulussa."

        Aikamoisiin aikoihin nämä osuvat.

        "Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuus tapahtui lauantaina 26. huhtikuuta 1986 Ukrainan sosialistisessa neuvostotasavallassa Tšernobylin ydinvoimalaitoksessa lähellä Prypjatin kaupunkia."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Tšernobylin_ydinvoimalaonnettomuus

        Olit Moskovassa noin 1990-1993 - edellä olevan mukaan. Tapahtui Neuvostoliitto-Venäjällä samaan aikaan:

        "Itä-Euroopan maissa tapahtui sarja vallankumouksia 1988-1989.Lopulta monet tasavallat halusivat irtautua Neuvostoliitosta. Baltian maat antoivat ensin itsenäistymisjulistuksen. Valta alkoi luisua Gorbatšovilta tasavalloille. Käytännössä parlamentin puhemies Boris Jeltsinin johtama Venäjäkin julistautui suvereeniksi kesällä 1990. Vanhoilliset sotilaat ja kommunistit vastustivat Neuvostoliittoa uhannutta hajoamista ja Gorbatšovin uudistuksia. Näin Gorbatšov joutui poliittisesti Jeltsinin demokraattien ja vanhoillisten väliin. Vanhoilliset kaappasivat vallan elokuussa 1991."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_hajoaminen

        Eli ympärilläsi/ympärillänne olisi pörrännyt ikään kuin tiedustelupalvelun väkeä, niinkö?


      • sirpaminfosta

        Tuo ydinvoimajuttu ja yliopisto vaivaavat. Olen lukenut tähän liittyvän jonkun... joku juttu... Täytyy kaivella muistilokeroita.

        Tsernobyl on juuri Kiovan alueella, ja juttu liittyi siihen, että Kiovan yliopistolla (Mitä? Kuka? En muista nyt) tiedettiin sellainen seikka liittyen Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuuteen, ettei kyseessä ollut mikään vahinko, vaan tahallaan tehty sabotaasi.


      • sirpaminfosta

        Ja lisätään vielä vaikeuskerrointa - Karoliina Kesin kadottua, hänen Tampereella kokoomuspolitiikassa aktiivisesti toiminut isänsä huudahti facebookissa, että nyt hän tietää koko Tsenobylin jutun! Tarkkoja sanoja en muista... Odotapa, koitan etsiä, että laitoinko ylös. Tuli etsiessäni tällainenkin uutinen vastaan - tosin linkin takana - jälleen kerran - ei ole sitä mitä pitäisi. Laitan tähän ylös:

        Päivitetty 22.8.2011 16:16, julkaistu 22.8.2011 16:07.

        Poliisi: Karoliinan katoamista tutkitaan tappona – Lisätietoa bemarista

        Poliisin etsimä auto on korimalliltaan 316, 318 tai 323 BMW Combact (ns. hatcpack-malli), jossa on viisto ja lyhyt perä. Kuva on poliisin lähettämä esimerkkikuva.

        Poliisi on aloittanut rikostutkinnan Tampereella kadonneen Karoliina Kestin katoamisessa. Rikosnimikkeenä on tappo."

        http://hejac.createforumhosting.com/neiti-kestin-katoaminen-scootterilla-tre-31-7-11-t518-120.html

        Väitänpä, että tämä oli sitten se viimeinen oikea uutinen, jonka jälkeen alkoi jälleen pelkkä hämärryttäminen.

        24.8.2011 tuon julki tapahtuneen. Sain uhkailuja, jotka poistettiin - kuten myös kirjoitustani. Oliko juuri tässä edellä mainittu Tsernobyl - en enää muista, mutta juuri tässä minut kirjoituksineni pyyhkäistiin kartalta. Palsta joutui hyökkäyksen kohteeksi, rikostutkintaan ja suljettiin. Minulle tarjottiin mahdollisuutta jatkaa näitä kirjoituksiani hejacissa - mutta sellaisella suljetulla osuudella, johon piti maksaa, että pääsee lukemaan. En pitänyt ajatuksesta, ja kieltäydyin kohteliaasti.


      • sirpaminfosta

        Siis uudessa hejacissa tarjottiin tuota kirjoitusmahdollisuutta - vanha hejac ei enää toimi muuta kuin uutisarkistona.


      • sirpaminfosta

        Pahus, näihin ydinvoimaloihin liittyy vähän isompi juttu kuin mitä tavallinen suomalainen nyt tietääkään: sähkö on sivutuote, uraani aseisiin on päätuote. Myös Olkiluodossa. Siksi nyt on tämä uusi ydinvoimalakampanja ja venäläisomistajashow. Kyseessä on jättimäinen säteilybisnes.


      • sirpaminfosta

        Koko juttu kärähti Olkiluodosta ja siitä syntyi maailmanlaajuinen skandaali. Niihin tuutteihin voidaan laittaa määrättyä uraania isotoopiltaan sähkön tuottamiseen, ja ja ydinjätemäärä on täysin minimaalinen, mutta nyt sitten työnnetään jättimäisiä määriä aivan jotakin muuta isotooppia tahrimalla koko läjä niin, että se säteilee jättimäisesti jättimäisillä jätevuorilla miljoonia vuosia. Tämä yksinkertaisesti kerrottuna. Kyseessä on ollut mitä ilmeisemmin sisäpiirin bisnes, eikä - viitaten nyt käytävään showhun - se ole mihinkään laantunut.

        Tähän löytyy faktatietoa murha.infosta kirjoituksestani - ja sinne kopioidusta tekstistä - Alppisurma-ketjuun, joka liittyy ydinfyysikkoon ja Arevan kautta Olkiluotoon.

        (En tarkoita sitä lentokoneonnettomuutta, vaan Polkupyöräilijä löysi ruumiit, vaikka se liittyykin Airbusin kautta vastaavasti valtion Patria asefirmaan.)


      • sirpaminfosta

        Ja tämän Olkiluotojutun on nyt sitten vastaavasti liityttävä tähän juttuun, jotta logiikka säilyy.

        "Wikileaks: Venäjä on mafiavaltio

        2.12.2010 7:49 | Päivitetty: 2.12.2010 9:16 A A

        STT–AFP
        LONTOO. Venäjä on käytännössä mafiavaltio, jossa poliittiset puolueet kulkevat käsi kädessä järjestäytyneen rikollisuuden kanssa. Tämän tuomion antaa espanjalainen syyttäjä Jose Gonzalez, jonka tietoja on vuotanut julkisuuteen Wikileaks-sivusto. Vuoto julkaistiin Guardian-lehdessä.

        Wikileaksin mukaan korkeat virkamiehet keräävät Venäjällä myös lahjuksia eräänlaisena henkilökohtaisena "verojärjestelmänä".

        Gonzalez on tutkinut Venäjän mafian toimia Espanjassa jo pitkään. Hänen tietoihinsa perustunut muistio on lähetetty Yhdysvaltain Espanjan-suurlähetystöstä helmikuussa.

        Gonzalez pitää "Venäjää käytännössä mafiavaltiona", jossa "hallituksen ja järjestäytyneen rikollisuuden toimia ei pysty erottamaan toisistaan".

        Poliittisilla puolueilla ja mafialla on Gonzalezin mukaan todistettuja yhteyksiä myös asekauppaan.

        Hänen mukaansa venäläiset tiedusteluviranomaiset olivat Arctic Sea -aluksen katoamisen takana viime vuonna. Aluksen epäiltiin kuljettavan aseita Iraniin.

        http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Wik ... 5262070630"


      • Höpöä
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Tässä mainitsemasi opiskeluaikasi ja paikkasi:

        "Opiskelin v. 1986-1990. Ensin Kiovan yliopistossa valmistavassa fakuleettissa kieltä 2 vuotta ja sitten 3 vuotta Moskovan elokuvakorkeakoulussa."

        Aikamoisiin aikoihin nämä osuvat.

        "Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuus tapahtui lauantaina 26. huhtikuuta 1986 Ukrainan sosialistisessa neuvostotasavallassa Tšernobylin ydinvoimalaitoksessa lähellä Prypjatin kaupunkia."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Tšernobylin_ydinvoimalaonnettomuus

        Olit Moskovassa noin 1990-1993 - edellä olevan mukaan. Tapahtui Neuvostoliitto-Venäjällä samaan aikaan:

        "Itä-Euroopan maissa tapahtui sarja vallankumouksia 1988-1989.Lopulta monet tasavallat halusivat irtautua Neuvostoliitosta. Baltian maat antoivat ensin itsenäistymisjulistuksen. Valta alkoi luisua Gorbatšovilta tasavalloille. Käytännössä parlamentin puhemies Boris Jeltsinin johtama Venäjäkin julistautui suvereeniksi kesällä 1990. Vanhoilliset sotilaat ja kommunistit vastustivat Neuvostoliittoa uhannutta hajoamista ja Gorbatšovin uudistuksia. Näin Gorbatšov joutui poliittisesti Jeltsinin demokraattien ja vanhoillisten väliin. Vanhoilliset kaappasivat vallan elokuussa 1991."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_hajoaminen

        Eli ympärilläsi/ympärillänne olisi pörrännyt ikään kuin tiedustelupalvelun väkeä, niinkö?

        Eikä. Opiskelin Kiovassa vuonna 1985-7 ja Moskovassa v.1987-90.


      • Tutkintalinja3
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Kirjoituksestasi olisi paljon kysyttävää, mutta kysyn näin, oletetaanko sinun (tai läheistesi) omaavan jotakin sellaista tietoa, jota voisit käyttää jonkun tahon vahingoksi, jos pystyisit todistamaan sen, josta syystä tällainen vainoaminen suoritettaisiin? Miten korkealle taholle oletat näiden piuhojen yltäävän? Onko kyse vain rahasta vai myös politiikasta vaiko vain rikollisuudesta?

        Ei voi olla. Poliisi on dumpannut minuun jo pari kertaa totuusseerumiakin.
        Seurustelin 10 vuotta Aarnion sukulaisen kanssa, Krp aloitti koko rumban heti aloitettuamme seurustelun.
        Emme enää seurustele.


      • KysySuoraselkäisesti
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Kirjoituksestasi olisi paljon kysyttävää, mutta kysyn näin, oletetaanko sinun (tai läheistesi) omaavan jotakin sellaista tietoa, jota voisit käyttää jonkun tahon vahingoksi, jos pystyisit todistamaan sen, josta syystä tällainen vainoaminen suoritettaisiin? Miten korkealle taholle oletat näiden piuhojen yltäävän? Onko kyse vain rahasta vai myös politiikasta vaiko vain rikollisuudesta?

        Kysyisin mitä sirpaminfosta tarkoitat kun kysyt niin monimutkaisesti ja epämääräisesti "oletetaanko minun tai jonkun läheiseni omaavan jotain tietoa, joka jotenkin...".

        Sano suoraan mitä tarkoitat jotta minä voisin edes yrittää ymmärtää ajatuksenjuoksuasi.

        Nyt minulla ei raksuta mikään.


      • sirpaminfosta
        Tutkintalinja3 kirjoitti:

        Ei voi olla. Poliisi on dumpannut minuun jo pari kertaa totuusseerumiakin.
        Seurustelin 10 vuotta Aarnion sukulaisen kanssa, Krp aloitti koko rumban heti aloitettuamme seurustelun.
        Emme enää seurustele.

        Miksi totuusseerumia?


      • sirpaminfosta
        KysySuoraselkäisesti kirjoitti:

        Kysyisin mitä sirpaminfosta tarkoitat kun kysyt niin monimutkaisesti ja epämääräisesti "oletetaanko minun tai jonkun läheiseni omaavan jotain tietoa, joka jotenkin...".

        Sano suoraan mitä tarkoitat jotta minä voisin edes yrittää ymmärtää ajatuksenjuoksuasi.

        Nyt minulla ei raksuta mikään.

        Tarkoitan tietenkin sitä, että jos ahdistellaan, vaklataan niin siihenhän täytyy olla jokin motiivi - mieleen motiivina tuli esimerkiksi se, että sinun epäillään tietävän ehkä jotakin.

        Mitenkähän minä tämän sanoisin selvemmin enään?

        Jos alkaa ympärillä pörräämään tiedonjanoista jengiä tai peiteseppoa gang stalkkaamassa, niin onhan siihen oltava nyt jokin motiivi?

        Tämä "onko mahdollista, että omaat tietoa" oli vain yksi motiiviehdotus.


      • sirpaminfosta

        Niin, siis olemmeko enää ollenkaan tässä tarinassa?! Vai onko nyt kyse jostakin muusta, ja minä vain sotken asiat? Tähän tarinaan nyt kaipailin jotakin motiivin poikasta, ja tämä

        "Minua, perhettäni ja ystäviäni on vainottu poliisin toimesta jo yli 13 vuotta ja yritetty murhatakin.

        Mummini rääkkäsivät ja jättivät hoidotta kunnes kuoli. Isäni takaraivossa oli vasemman korvan takana ruhje kun löydettiin mökiltä. Mökki sisältä yltäpäältä veressä, kuolinsyytutkintaa ei edes tehty vaikka poliisi muisti kuitenkin kysyä veljeltäni olisiko hän lyönyt isääni eli siis jokin epäilykin oli.

        Myöhemmin minulta muualta kerrottiin että isääni olisi lyöty tylsällä pyöreähköllä esineellä,takaraivoon.

        Erittäin paljon muutakin vainoamista ja kiusaamista, Gang stalkkaamista ovat tehneet, lisäksi minulle on koitunut siitä isoja taloudellisia menetyksiä, jotka vaikuttavat jopa joskus tulevaan eläkkeeseeni.

        Ystävättäreni invalidin selän rikkoivat kun meni kiropraktikolle, minulta rikkovat rinnan imusolmukkeet mammografiassa ja samalla kivulla kiduttivat kun eivät pitivät kiinni laitteessa puristettuna.

        Kuulemmma KRP:n vastavakoilusta 22 ihmistä äänesti etten päässyt opiskelemaan MBA tutkintoa omilla rahoillani Kauppakorkeaan.

        Varmaan estivät työnhakuun ja sitten tarjosivat itse minulle työpaikkaa jossa yrittivät minut saada tekemään EU-tukirikoksia vääriä tukihakemuksia tekemällä.

        Sitten yrittivät viedä minulta 2500 euroa joka minun olisi pitänyt maksaa saadakseni hallintojohtajan paikan, jonka työsopimuksen allekirjoittamisella olisin jo syyllistynyt rikokseen. Jälkikäteen kuulin poliisilta että Em. vieneen venäjänkielentaitoisilta työttömiltä ko. "Työpaikkaan "pääsemiseksi ympäri Suomea 2500 euroa.

        Minulla on isoisonisäni peruja venäläinen sukunimi ja opiskelin kyllä Venäjällä korkeakoulussa joten rasismista sekä kateudesta täytyy olla kyse.

        Olen valkoihoinen, syntynyt Helsingissä, Suomessa ja Suomen kansalainen. En ole rikollinen.

        MInua ei ole koskaan vainottu ennen kuin seurustelin poliisin kanssa ja sitten jotkut poliisit aloittivat em. vainoamisen.

        Olen puuttunut poliisin tekemiin rikoksiin. Ongelmana on se,

        että rikoksiin syyllistyneet poliisit ovat anonymiteetin suojassa ja siksi minun on itse mahdotonta todistaa mitään.

        Kun poliisi löi minua, niin järjestivät minut häviämään oikeudenkäynnin.

        En tiedä olinko Epriin laitettu kun eihän sitä voi mistään tarkistaa, vai mille listalle meidät pantiin?"


    • sirpaminfosta

      Ja asiasta tuhanteen: sanokaa minulle hyvähelvetti, että mitä kansallissosialistista tai natsismia tai rasismia on siinä, jos suomalainen ääneen ihmettelee sitä, että Suomeen halutaan tuotettavan afrikkalaisia, kun meille sanotaan, ettei ole enää varaa elättää edes oman maan kansalaisia sosiaaliturvalla?

      Nämä "pakolaiset" maksavat järjestäytyneelle rikollisuudella suuria summia matkasta jättäen pulaan omaan maahansa naiset ja lapset viemällä vielä rahatkin mennessään. Milloin Suomi valtiona on avoimesti ryhtynyt tukemaan järjestäytynyttä rikollisuutta? Ja kansa on innoissaan, vai?

      Mitäpä, jos suomalainen tekisi samoin - kuka maa haluaa ottaa suomipakolaisen vastaan ja elättää? Kyllä lähtijöitä löytyisi.

      Mitä yksi- tai monikulttuurista tässä on?!

      Kyllä on pistetty taas kansan pikku päät niin sekaisin, ettei ole tosikaan. Niin, että jotakin monikulttuurisuusmarssikin vielä ja höpönlöpöä Niinistöltä jostakin suvaitsevaisuudesta, niinkö?

      Koko jutun pointti on paineiden kasvattamisessa ja siinä, että halutaan rajat auki Afrikkaan, koska EU:ssa on jo tehty päätös, että "tarvittaessa" voidaan Afrikkakin laskea Euroopaksi ja kuuluvaksi Euroopan Unioniin.

      Idea on halvasta työvoimasta ja valtavasta talouselämän kasvupotentiaalista Afrikassa - ei mistään muusta.

      On tämä juttu ollut taas oikea manipuloinnin huippu! Kuka sille Immoselle maksoi ja paljonko?

      • sirpaminfosta

        On totaalista rasismia ja kansallissosialismia Suomen valtion ja suomalaisten taholta ihonvärin perusteella alkaa säälittelemään ihmisiä sillä tavalla kuin tässä asiassa on, kun kyse on järjestäytyneen rikollisuuden bisneksestä ja kohteena toimintakykyiset toisen maan kansalaiset.

        Katsokaahan uudemman kerran, että missä se kansallissosialismi todellisuudessa tässäkin jutussa luuraa.


      • sirpaminfosta

        Linkit unohtui. Tapahtumaa on uutisoitu ympäri maailmaa. Enkä ihmettele - te ette edes ymmärrä, että miten hilpeyttä herättävää on marssia ihonvärin puolesta rasismia vastaan.

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/meilla-on-unelma-mielenosoituksesta-uutisoitiin-yhdysvalloissa-ja-kiinassa-asti/5242588

        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/presidentti-niinisto-lahetti-kirjeen-mielenosoitukselle-lue-sanasta-sanaan/5242174

        Enpä tiedä kansaa, joka olisi yhtä helposti höplästä vedettävissä.


      • sirpaminfosta

        Tiedättekö te, että kuinka paljon tummaihoisia on Etelä-Euroopassa ja Keski-Euroopassa?

        Voin kertoa - miljoonia. Joka puolella muualla kuin Suomessa.

        Kuvitteletteko te vakavissanne, että siellä on jotakin vastaanottokeskuksia ja kotouttamisia ja kiintiöitä, kuten ehkä teille nyt EU:sta suomen kiellä puhutaan. Tai heille olisi jotenkin sopivia sosiaaliturvatoimia?

        Ei ole. Mutta ei tarvitse kyllä puhua hallitustasolla myöskään paperittomien sairaanhoidosta. Ihan varmasti kaikki hoidetaan ihon väriin katsomatta, jos hakeutuu terveyskeskukseen tai sairaalaan. Kukaan tuskin mitään papereita edes ajattelee, vaan vaivaa ja sairautta.

        Ihan jokainen voi tulla toisesta maasta toiseen maahan, ja elää kuten lystää, kun elää ihmisiksi - poliisi katsoo muualle, jos tietää, että ei ole papereita - mutta eivät he osaa kuvitella, että miksi ihmeessä pitäisi muka tehdä jotakin muuta. Sehän on jokaisen ihmisen oma asia ihon väriin katsomatta.

        Oletteko kuulleet Suomesta Espanjaan menevillä olevan jotakin erityistukitoimia tai kotouttamisia?

        En minä ole kuullut.

        Mutta he ottaakin mukaan lähtiessään varmaan enemmän kuin matkarahat.

        O0

        Koskahan kiinalaiset keksivät saman?!


    • vääräpalsta
      • sirpaminfosta

        Hitsi, nyt tipahdin, heh.

        Johtuu siitä, että mikä äly arvioi älyä.

        Meehän rutisemaan sinne omaan ketjuusi - siellä olet nyt saanut osoittaa tuota älyä, jolla arvioit. Ai jukolavita, nyt iskit kyllä tosi hyvän, heh. Tästä on oikein tehty tieteellinen tutkimuskin, mutta en nyt viitsi sanoa johtopäätöksen nimeä - voisi loukata sinua.

        (ei nyt lakkaa nauramasta...)


      • sirpaminfosta

        Mutta kiitän toki sinua, että jaksat edelleen lukea kirjoitukseni! Mutta naljailuun vähän tyylitajua, ettei se osu vahingoniloisesti vain omaan nilkkaan!


      • eikukaanlue

        Tuolla huuhaa palstalla ne ei vie tilaa asiaketjuilta, tosin sielläkin on ainakin joskus ollut asiaakin, että oikein palsta sinulle kai olisi joku mielisairauksia käsittelevä. Voitte kauhistella keskenänne miten kaikki ovat salaiitossa teitä vastaan ja miten tyhmiä lääkärit ja kaikki muut ovatkaan. Femakkopalsta on myös oikein hyvä, perustapa sellainen ellei ole jo.


      • sirpaminfosta

        Tämä kirjoittaja ei päästele täysillä. Mutta meitä on moneen junaan. Vaihdoitko stailia - no, tämä onkin parempi.


      • sirpaminfosta

        Tämä on ns. EuroJR style, ihan hyvä kyllä - jopa kuvan kera.


    • sirpaminfosta
    • sirpaminfosta

      Onko nyt niin, että koko ketju poistettiin - johon olen ottanut tilanteen seurannan - sen jälkeen, kun tuli tuo viesti liittyen kolmannen maailmansodan alkamiseen?!

      Siinähän meillä sitten oli selkeä vastaus.

      Sanottiin alkavan Yhdysvalloista ja pyyhkäisevän ylitse koko Euroopan, ja tulenjohto on Espanjasta käsin. Pengottuani länsirintamaa, käsitys siellä on sellainen, että armeija miehittää valtiot - myös Yhdysvalloissa osavaltiot - ja tiedossa on massiivinen pidätysaalto.

      Edes huhut eivät kerro, että ketä aiotaan pidättää, mutta kuulemma olisi jopa junia vaunulasteittain, joissa on käsiraudat, ja joilla pidätettyjä vietäisiin leireille.

      Kutsuvat tilannetta armeijan vallankaappaukseksi, eikä tässä kyllä kansalainen enää tiedä, että kenellä se valtionjohto olisi viisainta olla, kun liike-elämän haltuun saama valtio on muodostunut pelkäksi eliitin ja pääomasijoitusmaailman lypsylehmäksi - ei ole enää maata, joka olisi kansalaisia varten.

      Jäädään seuraamaan, että mitä tapahtuu. Jotainhan puuhataan - se on selvä.

      • sirpaminfosta

        Tässä meillä on maailmanjohtoa, poliitikkoja, idoleita ja auktoriteetteja. Jotakin vialla? Unohtamatta edellistä poliitikon huora/kokaiiniskandaalia Britaniasta. Olisiko Suomi sen kummempi maa? - Ei ole, mutta meille vain ei kerrota. Meille esitellään vain näytelmiä nimeltä Anneli Auer ja Jari Aarnio. Taitaa olla jo sellaista sontaa Suomessa, josta ei voida enää edes puhua - jättimäisten rahanpesujen, korruptioskandaalien ja johtavien poliisivalvontaviranomaisten kuolemien lisäksi. Minä en pysty ymmärtämään, enkä käsittämään tämä - mikä heveltti ihmistä riivaa?

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015080520135794_ul.shtml

        "Sir Edward Heath oli konservatiivipuolueen puheenjohtaja vuosina 1965-1975 ja toimi Britannian pääministerinä vuosina 1970-1974. Heath kuoli vuonna 2005. Hän oli kuollessaan 89-vuotias.

        Heathin tapaus on viimeisin Britanniaa ravistelleista järkyttävistä tapauksista. Maassa on paljastunut erittäin laaja vyyhti väitöksiä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja tutkinnassa on laaja joukko maan tunnettuja nimiä.

        Toukokuussa kerrottiin, että lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäillään yli 1 400:aa henkilöä. Epäiltyjen joukossa on 76 poliitikkoa ja kymmeniä muita julkisuuden henkilöitä."


      • kjkjkaodfjkjklkaoekklkk
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Tässä meillä on maailmanjohtoa, poliitikkoja, idoleita ja auktoriteetteja. Jotakin vialla? Unohtamatta edellistä poliitikon huora/kokaiiniskandaalia Britaniasta. Olisiko Suomi sen kummempi maa? - Ei ole, mutta meille vain ei kerrota. Meille esitellään vain näytelmiä nimeltä Anneli Auer ja Jari Aarnio. Taitaa olla jo sellaista sontaa Suomessa, josta ei voida enää edes puhua - jättimäisten rahanpesujen, korruptioskandaalien ja johtavien poliisivalvontaviranomaisten kuolemien lisäksi. Minä en pysty ymmärtämään, enkä käsittämään tämä - mikä heveltti ihmistä riivaa?

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015080520135794_ul.shtml

        "Sir Edward Heath oli konservatiivipuolueen puheenjohtaja vuosina 1965-1975 ja toimi Britannian pääministerinä vuosina 1970-1974. Heath kuoli vuonna 2005. Hän oli kuollessaan 89-vuotias.

        Heathin tapaus on viimeisin Britanniaa ravistelleista järkyttävistä tapauksista. Maassa on paljastunut erittäin laaja vyyhti väitöksiä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja tutkinnassa on laaja joukko maan tunnettuja nimiä.

        Toukokuussa kerrottiin, että lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäillään yli 1 400:aa henkilöä. Epäiltyjen joukossa on 76 poliitikkoa ja kymmeniä muita julkisuuden henkilöitä."

        Mitenkäs Sirpa itse jaksaa, kun on noin isoja asioita mietittävänä?


      • sirpaminfosta

        Kiitos! Eipä ole juuri kukaan koskaan kysynyt - nyt tippui kyllä muutama kyynelkin jo näppikselle; maailmasta löytyy vielä empatiaa!

        Eihän tässä ole kaikki toivo vielä mennyt, eihän?


      • sirpaminfosta

        Mutta jos oikeasti haluat tietää, että miten jaksan, niin kiitos voin oikein hyvin!

        Olen juuri tänään kokenut elämää suuremman ihmeen löytäessäni pari päivää sitten hylätyn, pienen eläimen katuojasta, jonka sain melkoisella työllä lopulta henkiin, ja löysin sille lopulta maailman ihanimman kodin.

        Riemu oli sanoinkuvaamaton niin hylätyn eläimen kuin hänen uuden omistajan kohtaamisessa.

        Se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

        Minun työni ei mennyt hukkaan, vaan sillä oli tarkoitus ja merkitys.


      • sirpaminfosta

        Halusin vain sanoa, että jos täältä on poistettu ketjuja, joissa olen jotakin sanonut, niin sillä ei ole mitään merkitystä, koska kukaan ei pysty kuitenkaan poistamaan sitä, että minkä olen live-elämässä tehnyt.


      • kohtavieläparemmin
        sirpaminfosta kirjoitti:

        Mutta jos oikeasti haluat tietää, että miten jaksan, niin kiitos voin oikein hyvin!

        Olen juuri tänään kokenut elämää suuremman ihmeen löytäessäni pari päivää sitten hylätyn, pienen eläimen katuojasta, jonka sain melkoisella työllä lopulta henkiin, ja löysin sille lopulta maailman ihanimman kodin.

        Riemu oli sanoinkuvaamaton niin hylätyn eläimen kuin hänen uuden omistajan kohtaamisessa.

        Se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

        Minun työni ei mennyt hukkaan, vaan sillä oli tarkoitus ja merkitys.

        Pakkopaita odottaa jo ja valkotakkiset käynnistää autoa, laittavat sitten lääkityksesi kuntoon ja pehmustetussa huoneessa on turvallista olla.


      • sirpaminfosta

        Sinua ei ehkä kiinnosta, että mitä ajatuksia kommenttisi herätti, mutta jos muita kiinnostaa, niin kerron.

        Tuli erittäin vahva intuiitio siitä, että maailma on nyt mahdollistanut pahuuden nousun niin julkeasti esille, että voisi jopa uskoa "viljanleikkuun" olevan mahdollista kaiken ihmisten luokittelun jälkeen niin, että kolmas maailmansota tarkoittaakin sitä, kuten Yhdysvalloista huhutaan; massiivisia pidätyksiä niin, että saatana apureineen sidotaan kahleisiin ja heitetään maan alle.


    • sirpaminfosta

      Ohi aiheen - oletko katsonut, että minkämalliset mustuaisesi ovat?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe