ylähuuli leivän päällä

maidoton

ärsyttävää kun mieheni juo maitoa monta litraa päivässä, eikä kysy minulta lupaa, että aionko käyttää niitä ruuanlaittoon. esim.muusiin. nytkin meinasin keittää velliä ja huomasin että ukko oli juonut 3 litran purkkia tyhjäksi, jotka ostin eilen. muuten sais juoda, mutta meiltä on lähimpään kauppaan 30km, asumme maalla. ei viitti lähteä 1 maitoa ostamaan. sama juttu on leikkeleiden kanssa. se syö nekin ja olen sanonut että laittas edes leivän päälle, mutta ei, jos minä en tee sille niitä leipiä.ja ostosreissulla me ostetaan kummallekin saman verran herkkuja, mutta hän ahmii omansa heti ja menee sitten mun herkkuvarastolle ilman lupaa. miten sais sen pahat tavat kuriin. monta vuotta olen yrittänyt onnistumatta. ja samoin käy saunaoluiden, jotka olen säästänyt itselleni, niin saunapäivänä ei löydy kaljan kaljaa. olen kysynyt häneltä mihin ne häviää, niin sanoo ettei tiedä. ei edes tunnusta, vaikka kumpikin tiedetään mihin ovat hävinneet.on se jotain oppinut, kun nostan kauhean älämölön, ettei se saa mun ruokiin ja juomiin koskea. pitäsköhän pakottaa se kauppaan ostamaan maitoa että saan velliä tehtyä, kun vesivelli ei oikeen maistu. oon sille kyllä tiedottanut, että ei ne maidot ole pelkästään häntä varten. ongelmansa kullakin. yritän kestää, vaikka potuttaa...

5

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heleppoo

      Ettekö te voi pitää lehmää tai paria kun kumminkin maalla asutte!?
      Mies navettaan tissille imemään, hyvä lehmä lypsää monta litraa païvässä!

    • hyrrhyrrrr

      Älä tee mitään velliä tai muuta. Jos kysyy sano että ei ollut maitoa. Laita piiloon itseä varten saunakaljat. Älä nalkuta vaan jätä tekemättä, ja syö itse leikkeleet ennenkuin hän ehtii. Saa maistaa omaa lääkettä!

    • Ota-avioero

      Eihän tollasta nyt kukaan kestä!

    • tässäratkaisu

      Tässä sulle ratkaisu: kun kerran tiedät miten miehesi syö ja juo niin osta kerralla enemmän evästä. Jos kauppaan on pitkä matka niin järkikin jo sanoo, että osta tuplasti se minkä meinaat niin ei tarvitse jatkuvasti kauppaan ajella. Maksaa se bensakin.

    • kovamamma

      Osta maitoa niissä ikukuumennetuissa litroissa ei tarvitse säilytää jaääkaapissa ja homaa kunnollinen lukollinen kaappi.

      Entinen avioliitoni 1974- 1983 oli juuri tuollainen X-mies ei käynyt töissä eikä antanut työttömyyskorvauksestaan rahaa asunimis- eikä ruokamenoihin. Katosi baareihin kaljalle mitä kummallisemmissa tilanteissa ja tupakoi oikeutetusti siihen meni rahat. Oma palkani tuli siivoustyöstä oli vain 1/2 enemmän kuin työttömyysraha ja meillä oli kaksi lasta.
      Oli raivostuttavaa kun osti sitten 200g tai 500g leikelettä x-mies syö sen samana päivänä. Juuston leikkasi tankoiksi jotka mussutti saman tien tai illan mittaan. Ei auttanut vaikka teki lihasta kunnon ruokaa söi sen ja jälkkäriksi leikeet ja juuston. Kaiken kukkuraksi hän ei ollut ylipainoinen lihosi vasta joskun kun oli yli 50v en nähnyt enää kun kielsin kaikki lähelleni tulemiset.
      Syöminen oli hänellä tapa kun kävimme esim. hänen isäänsä katsomassa meni aina jääkaapille ja söi sieltä kaiken oli isä paikalla tai ei. Isänsä piti erityisesti savusilakoista, osti niitä ja perkasi ne astiaan jääkaappiin. X-mies hotkasi kalat aina ja mäkätti näitä on ostetteva myös kotiin, kun osti vaati minua perkaamaan ne valmiiksi jääkaappiin. Minä olin kolmessa työpaikassa yhtäaikaa 12 h/vrk en todella alkanut perkaamaan kotona makaavalle x-miehelle kaloja.
      Noita neuvoja kehottaisin vertaamaan edullisen ja kalliin ruuan hintaa, vellit ja puurot ovat edullisimpia ruokia syö ne sitten maitoon tai veteen keitettynä.
      Itse pidin aina Ruispuolukkapuuroa tai Riisiomenapuuroa tai Vatkattua marjapuuroa välipalaksi jääkaapissa, samoin oli keitettyjä kanamunia valmiiksi kuorittuna ja siivuri vieressä tyrkyllä leivänpäälle. Mutta ei.
      Vaikka osti makkaralenkkiä tehdäkseen uunimakkaraa ei se ollut enää jääkaapissa kun alkoi tekemään ruokaa.

      Olisi syytä tehdä lista mitä saat suhteesta fyysisesti psyykkisesti tai sosiaalisiin suhteisiin. Minä muutin X-miehen kotipaikkakunnalle kun menimme yhteen eli omat ystävät ja tuttavat jäivät 270 km päähän.
      Vajaassa vuodessa tuli selväksi ettei mikään suhteissa ollut edes osittain tyydyttävää. Lemppasin x-miehen ja otin lapset ja lähdin kotiin ensin kouluun ja sitten töihin yhteen työhön x-mies jäi elatusvelvolliseksi.
      Tosin en tiennyt elatusvelvollisuuslaista ja hän suostu maksamaan vain summaa joka kuuluin yhdestä lapsesta. Mutta ei tarvinut elättää Lätsää eikä olla hänen itsetyydytys patjanaa, sain jopa hieman rahaa lasten kuluihin. Tosin kummankin suku syytti minua x-miehen heitteille jätöstä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe