Miehen jatkuva mököttäminen (seksistä)

turhautunuttt

Olemme seurustelleet mieheni kanssa pari vuotta ja asumme nykyään yhdessä saman katon alla avoliitossa. Yhteiselo välillä sujuu kuin rasvattu, kaikki menee hyvin ja yhdessä on mukava olla.

Sitten se kaikki muuttuu. Jos käy niin, että mies ei saa seksiä (syystä tai toisesta) muutamaan päivään, alkaa mykkäkoulu ja reilun etäisyyden otto. Minulla ei ole tapana pihdata taikka kieltäytyä, vaikkei libidoni ole mistään huikeimmasta päästä. Miehellä libido vastaavasti on erittäin korkea - jos hän saisi päättää, niin seksiä olisi joka päivä. Ja niinhän sitä usein onkin. Minulle riittäisi seksi vaikka vain kerran viikossa, koska koen läheisyyden (hellittelyn tms.) tärkeämmäksi, ja noh, olen aika huomionkipeä persoona. Usein kaikki sujuukin sillä, että minä lasken päiviä ja huolehdin että mies saa tarpeensa tyydytettyä - mutta nyt kun olen ollut töissä, ei ole yksinkertaisesti jaksanut joka päivä olla helisemässä.

Asiasta on keskusteltu hyvin monesti, mutta loputulos on aina se, että ratkaisua tähän asiaan ei ole. Parisuhteen alkupuolella sitä molemmat lupailtiin muuttua ja tehdä asiat eri tavalla. Keskusteleminen oli sitä, että sai purkaa tunteitaan ja kokea tulevansa kuulluksi. Nykyään "keskusteleminen" on sitä, että minä lopulta räjähdän tai turhaannun ja alan itsekin mököttämään, kun mies on tuppisuuna ja ei suostu sanomaan juuta tai jaata mihinkään. Miehen mököttämistä k.o. aiheesta on ilmaantunut aika ajoin sanoisinko suhteen alusta asti, mutta ainahan siitä on lopulta selvitty, ja elämä jatkunut eteenpäin..

Nyt on kuitenkin tilanne, jossa hän ei ole kyennyt tyydyttämään tarpeitaan muutamaan päivään, vaikka seksiä on harrastettu. Ei vain ole ollut mieluista lopputulosta. Eilen tilanne kääntyi silleen, että kiehnäilin miehen kimpussa oikein urakalla. Tämä sitten välissä halusi käydä tupakalla, ja takaisin tullessaan heittäytyi selälleen sängylle. Yritin tiedustella haluja ja toiveita, mihin se vaan sitten totesi "Kyllähän mulla seisoo." Ei voinut sanoa mitään "Ou beibe, oot niin hotti ja ihana", vaan enemmänkin "Ihan sama harrastetaanko me vai ei harrasteta." Haisi pahalle, käyttäytyi välinpitämättömästi, ja odotti minulta vielä jotain positiivista vastapalveluksena - herne siinä minulla nokkaan meni.

Okay, that's fine, aina voidaan yrittää uudestaan. Ja uudestaan, uudestaan.
Mutta kun on pari päivää katsellut sitä tuskaisen sekavaa - ja ennen kaikkea vihaista - ilmettä, yrittänyt itse parhaansa - ja välillä rehellisesti ollut yrittämättä -, voin vain todeta, että ärsyttää ihan helvetisti. Turhauttaa tällainen. Ja kun se mököttäminen ei ole vain sitä, että mulkoillaan vihaisesti toinen toista, vaan sitä, että koko normaali arki menee sen sileän tien: ei puhuta kuten tavallisesti, ei tehdä ruokaa yhdessä, ei edes nukuta lähekkäin, ei tehdä mitään yhdessä. Miehen ei tarvitse lähestyä minua mitenkään, vaan minun pitäisi tässä olla se halukas ja himoitseva. Mutta miten minä voin olla mitenkään halukas, jos minua vastaavasti ei huomioida? Miten voin huomioida takaisin, jos en itse koe tulevani huomioiduksi?

Useinhan se meneekin siten, että miehen saatua haluamansa saan vastineeksi läheisyyttä. Mutta rajansa kaikella, en minä aina voi vain olla siinä mielessä täydellinen, että vastaisin kaikkiin miehen tarpeisiin töistä ja muista elämänkiireistä huolimatta.

Pitäisikö tässä nyt vain todeta, että luonteet ei vain yksinkertaisesti kohtaa, ja heittää pyyhe kehään? Miten kauan ylipäätään kannattaa yrittää, ja missä vaiheessa on viisainta viheltää peli poikki?

152

2818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuulostaa huonolta tilanteelta.
      Vaikuttaa siltä , että miehesi pitää sinua itsestäänselvänä ja odottaa jokapäiväistä tyydytystä kuin päivittäistä karkki annosta.
      Jokapäiväinen seksi alkaa pitkässä juoksussa puuduttamaan jos kipinä puuttuu.
      Pakkoseksi ei ole hyväksi kummallekaan.
      Voitko kertoa miehellesi että sinä et tarvitse seksiä niin usein kuin hän ja voisiko hän ottaa sen huomioon , ja kerro että rakastat häntä ilman jokapäiväistä seksiäkin.
      Mieheltäsi se taitaa puuttua kokonaan sinua kohtaan. Joten olet vain tyydyttävä osapuoli.
      Vai saatko itse nautintoa seksistänne ?
      Parisuhteessa seksi muuttuu ja saa uusia ulottuvuuksia. Mutta se kipinä pitää olla mikä teidät pitää yhdessä.

      • seksi_eero

        Oletteko miettineet avointa suhdetta? Mies saisi hankkia seksiä vapaasti suhteen ulkopuolelta ja olisi tyytyväinen? Meillä nyt ei ole avointa suhdetta, vaan käyn ihan omalla luvalla vieraissa naisissa. Eikä se ole tänä päivänä ihmeellistä, ei muuta kuin surffaa vain seksiseurasivustoilla esim. http://www.panemua.net ja sinne vain ilmotus ja chattaa muijien kanssa. Siis antavien muijien kanssa, siellä kun ei ole perhe-elämästä haaveilijoita :D


      • rajadona

        niin mökötän mieki ja lähen turkkii ni aineki saan kullia tarpeeks :P


      • Niiiiiin

        Niin, bonuksena päälle pari mukavaa syyhyävää tuliaiasta ja tumman lapsen 9kk:den jälkeen.


      • janus-setå
        seksi_eero kirjoitti:

        Oletteko miettineet avointa suhdetta? Mies saisi hankkia seksiä vapaasti suhteen ulkopuolelta ja olisi tyytyväinen? Meillä nyt ei ole avointa suhdetta, vaan käyn ihan omalla luvalla vieraissa naisissa. Eikä se ole tänä päivänä ihmeellistä, ei muuta kuin surffaa vain seksiseurasivustoilla esim. http://www.panemua.net ja sinne vain ilmotus ja chattaa muijien kanssa. Siis antavien muijien kanssa, siellä kun ei ole perhe-elämästä haaveilijoita :D

        Siinä käy sitten niin, että molemmat sauhuavat omia teitään. Sama jo olla sinkkuna, koska se oma "kulta" on sitten hätävarana, jos muualta ei saanutkaan. Jos asutaan yhdessä sama vuode jaettuna, on inhaa tietää kumppanin juuri tulleen naintireissulta. On asia erikseen, kun heti alusta alkaen on sovittu pelisäännöt kumppanin sallituista "reissuista". Eli suhde on silloin vapaa sovituin säännöin. Yleensä lopulta molemmat menevät silloin suuntiinsa. Toisille sopii, toisille ei.


      • Jätkäpoika
        Niiiiiin kirjoitti:

        Niin, bonuksena päälle pari mukavaa syyhyävää tuliaiasta ja tumman lapsen 9kk:den jälkeen.

        No - eikös sellainen ole keksitty ajat sitten kuin kondomi???? Jo ihan muustakin syystä! Henkilökohtaisesti en ymmärrä, miksi turvaseksi on niin vaikea asia??


      • Englantilainen-isä
        Niiiiiin kirjoitti:

        Niin, bonuksena päälle pari mukavaa syyhyävää tuliaiasta ja tumman lapsen 9kk:den jälkeen.

        Ei tummaa vaan vaalean.


    • muyja

      > Nyt on kuitenkin tilanne, jossa hän ei ole kyennyt tyydyttämään tarpeitaan muutamaan päivään, vaikka seksiä on harrastettu. Ei vain ole ollut mieluista lopputulosta.

      Siis mikä tuo mieluisa lopputulos sitten olisi ollut ja miksi ei ole kyennyt tyydyttämään tarpeitaan? Ei kuulosta siltä että oikeasti haluaisi seksiä jos välillä on aikaa käydä tupakalla.

    • Miesneuvoo

      Olet tyypillinen nainen joka ei oikeasti osaa tehdä aloitetta ja flirttailla. Kuvittelet ehkä osaavasi mutta et osaa. Vähän nyt rohkeutta peliin. Ei se nyt alkuun vaadi kun vähän sivutissin vilautusta ja pikku silmäpeliä. Jos se ei toimi niin menet ja otat ne miehen housut pois leikitellen.

      • Vaatimuksettappaahimon

        Tai jos on noin lusmu äijä niin menee ja etsii sellaisen miehen joka ei vaadi vaan antaa itse.


    • Järkkyäijä

      Et ole vastuussa toisen onnesta, vain omastasi. Jos mies on tyytymätön, on hänen vastuullaan tehdä jotain asioiden korjaamiseksi, eikä odottaa sinulta tekemistä, muuttumista, korjaamista, hänen lepyttelyään, ym ym ym ym ym. Tämä suo on ihan loputon. Hän kohdistaa sinuun jotain tyytymättömyyttään elämässä noin ylipäänsä, ihan kuin syy olisi sinun. Jokainen on kuitenkin itse vastuussa omasta elämästään ja ne ajatukset ja tunteet joita mies tuntee, ovat ihan hänen itse luomiaan, valitsemiaan ja hänen päänsä sisäisiä. Sinä et ole vastuussa siitä. Seksi kuulostaa aivan järkyttävältä, ei mies voi vaan maata ja odottaa että sinä saat ihmeitä aikaan. Miten sinun nautintosi? Tuollainen sattuu varmaan henkisesti tosi kipeään?

    • 0915

      Jos pari vuoden jälkeen jo tilanne kaihertaa on syytä miettiä suhdetta uudelleen. Aika ei tunnetusti paranna asoita, vaan käristää niitä.

      Voisit tehdä tepposet ja hankkiutua raskaaksi. Silloin seksiä ei tulisi pariin vuoteen, ainakaan liikaa. Ja sinä saisit osaksesi sitä hellyyttä.

      • Järjenääni

        Tän täytyy olla tyhmin neuvo, mitä ikinä kykenisi antamaan. Tottakai kannattaa pyöräyttää kakarat jo ennestään toimimattomaan suhteeseen. Juuri näin ne perhetragediat saa alkunsa. Ja varmaan tosiaan sitä uutta miestä kiinnostaa ihan älyttömästi satsata muitten kersoihin siinä vaiheessa kun se suhde on totaalisen kussut. Mikä hemmetti siinä on, ettei naiset osaa tehdä mitään oikeita päätöksiä aikanaan; kuppilat on täynnä nyyhkiviä eukkoja, jotka on vasta >40v heränneet huomaamaan, että se äijä olikin alkoholisti/narkkis/kusipää, vaikka se on ollut ilmeistä jo 15 vuotiaana. Sitten jauhetaan jotain paskaa rakkauden sokeudesta, jottei vieläkään tarttis repiä päätään pe**eestä ja ottaa vastuuta omista päätöksistä elämässä. Kasvakaa aikuisiksi, alkääkä tuhotko lapsien elämää tollaisilla paskalähtökohdilla!


      • kkkk2tresw

        miksi e itule seksiä kahteen vuoteen....


      • järjenääni2
        Järjenääni kirjoitti:

        Tän täytyy olla tyhmin neuvo, mitä ikinä kykenisi antamaan. Tottakai kannattaa pyöräyttää kakarat jo ennestään toimimattomaan suhteeseen. Juuri näin ne perhetragediat saa alkunsa. Ja varmaan tosiaan sitä uutta miestä kiinnostaa ihan älyttömästi satsata muitten kersoihin siinä vaiheessa kun se suhde on totaalisen kussut. Mikä hemmetti siinä on, ettei naiset osaa tehdä mitään oikeita päätöksiä aikanaan; kuppilat on täynnä nyyhkiviä eukkoja, jotka on vasta >40v heränneet huomaamaan, että se äijä olikin alkoholisti/narkkis/kusipää, vaikka se on ollut ilmeistä jo 15 vuotiaana. Sitten jauhetaan jotain paskaa rakkauden sokeudesta, jottei vieläkään tarttis repiä päätään pe**eestä ja ottaa vastuuta omista päätöksistä elämässä. Kasvakaa aikuisiksi, alkääkä tuhotko lapsien elämää tollaisilla paskalähtökohdilla!

        Järjen ääni puhuu asiaa. Yhteiselämässä on otettava toinen huomioon ja ns. rakastumisen tunnetta ei kannata kovasti etsiä, sillä silloin yleensä pettyy aina.


    • eräskinmies

      Kyllä mies saa mököttää seksin puutteesta. Se on täysin fysiologinen juttu. Koskahan naiset tajuavat sen tosiasian, että mies on vähästä tyytyväinen - kun pussit on tyhjät ja maha on täynnä ;) Kaikki muut asiat hoituvat silloin kuin itsestään - saat Sinua huomioivan, läheisyyttä antavan siistin kollin melko vähällä vaivalla. Mikä mättää Naiset??!!!!!

      • phyhjaphah

        Ei muuten saa! Jos halut ei ole samanlaiset, voi joustaa vähän ja pussit voi tyhjentää vessanpönttöön ja mahan täyttää pizzeriassakin. Eikä parisuhde ole myöskään tuollaista kaupantekoa: jos annat sitä, saat tätä. Hyi! Kehittymättömyyttä!


      • odakodkjasopudo
        phyhjaphah kirjoitti:

        Ei muuten saa! Jos halut ei ole samanlaiset, voi joustaa vähän ja pussit voi tyhjentää vessanpönttöön ja mahan täyttää pizzeriassakin. Eikä parisuhde ole myöskään tuollaista kaupantekoa: jos annat sitä, saat tätä. Hyi! Kehittymättömyyttä!

        "pussit voi tyhjentää vessanpönttöön"

        Ei pillua voi korvata vessanpöntöllä.

        "mahan täyttää pizzeriassakin"

        Niin voi. Ja sitten alkaa vitunmoinen mussutus, kun rahaa menee ja ruoka epäterveellistä ym ym.

        "Eikä parisuhde ole myöskään tuollaista kaupantekoa: jos annat sitä, saat tätä."

        On se. Kyse on siitä, miten kaupankäynti saadaan puettua kivaan ulkoasuun mikä saa sen näyttämään joltain ihan muulta.


    • loveyourself

      Kyllä se on miehen korvien välissä. Jos mietit että toimisiko tuo miehesi taktiikka baaritiskillä niin eipä taitais herua. Mullakin mies kaljoitellessaan ei laukea ja sehän on sitten tietysti mun vika, vaikka mitä temppuja tekisi. Ja mökötystä tulee vaik mitä yrittäisi, parisuhde kun on yhteispeliä, molemminpuolista nautiskelua, toisen huomioimista eli vaativampaa kuin oma käsihoito autotallissa. Itse inhoan tupakanhajua ja mun mies päätti alkaa polttaa yli kymmenen vuoden tauon jälkeen ja suuteleppa siinä sitten halukkaasti. Mua pitää liitossa lapsi, joten en hirveesti suosittele lapsen hankkimista tuossa tilanteessa - yksi uhmaikäinen sinulla taitaa kotona jo ollakin.

    • oppeliini1

      Mistä sinä, hyvä nainen, olet loytänyt noin idioottimaisen miehen?!
      Kuinka sinä, hyvä nainen, kestät katsoa tuollaista ameebaa enää päivääkään?
      Miksi sinulle ei kelpaa miehet jotka ovat tasavertaisia kanssasi ja sinun älykkyysosamäärällä ( vähintään) varustetut?

      Tuo kuvailemasi ameeba tarvitsee "vaimokseen" pumpattavan Barbaran, ei oikeaa ihmistä.

      Juokse niin kauas kuin itä on lännestä, tuosta idiootista.

      • pitkäaikasurullinen

        EN IKINÄ ENÄÄ OTTAIS SUOMALAINEN nainen !!!!


      • mätäsjortikka

        KYLLÄ SE VAIN ON NIIN ETTÄ NAISEN TÄYTYY ANTAA: ON TUTKITTU JUTTU: PÄÄNSÄRKYISTEN NAISTEN MIEHEHET KÄY VIERAISSA! ( Jos kulissit vaatii) TAI SITTEN VAIMO VAIHTOON; ANTELIAMPAAN; HALUKKAASEMPAAN NAISEEN:


    • entinenlahnalady

      Paljon kokeneena naisena neuvon, että pyyhe kehään heti.

      Mutta neuvon, että tämä lahna ei kuitenkaan halua sinun haluavan irti suhteesta, vaan jää roikkumaan, häiritsemään yms. ja sitten hankit lähestymiskiellon, ja voit olla jopa henkesi uhalla.

      Seksiähän voi olla vaikka kuinka, kuten sanoit. Mutta kaksipuolista, miehen huomioida rouvaa, ja kosiskella. Ei voi olla seksihirmu rouva, jos ukko on kuin kylmä lahna ja haukkuu.

    • VernetRankka

      Teille on arki koittanut.

    • satuntietämään

      Ei kuulosta tosiaan kovin arvostavan sinua vaan pitää lähinnä itsestäänselvänä seksileluna. Olet ehkä ollut alkuunsa jo liian kiltti ja alistuva, ja jos sekopäälle antaa pikkusormen... Jos ihmistä aidosti rakastaa niin ei noin käyttäydytä.

      Vuodet vaan pahentaa tilannetta.

      • onnen-eväät

        Kyllä näitä asioita säätelee kysynnän ja tarjonnan lait. Jos tarjontaa ei ole riittävästi ja sitä päänsärkyä alvariinsa niin jää kaksi vaihtoehtoa:
        a) mies mököttää kotona
        b) mies käy kylillä ja palaa hymy naamalla.
        Kumpi on parempi vaihtoehto. Kannattasi keskustella ja avautua, sillä kehnokin kompromissi on parempi kuin nokittelu ja kiukuttelu.


      • rupsahtanutruusu

        Vuodet vaan pahentaa tilannetta! Näinhän se on. Miehillä on kumma tapa omistaa naiset, joten he kuvittelevat sen alapäänkin olevan heidän omaisuuttan. Naisen pitäisi maksaa kaikki" sillä", jos mies tekee jotakin naisen hyväksi. esim. käy kaupassa tai tiskaa..."maksat sit illalla sängyssä". Että ottaa hermoon tollanen, vie loputkin halut, mitä on enää jäljellä... ja tosiaankin mököttää jos ei heru, eikä vahinkossakaan tee minkäänlaisia koti-töitä, ennenkuin edelliset on kuitattu. Vaihtoon vaan, kai niitä ihaniakin miehiä vielä on.


      • Petteri_Turust

        Raadan kuin hullu kotona, esim. pyykkään puolisen tusinaa koneellista viikossa. Ruokaa tein aiemmin enemmän, mutta moti on laskenut, kun lapset ovat pahaksi haukkuneet eli olen laittanut kasviksia mukaan. Imuri ja tiskikone ovat tuttuja jne. Kaikesa huolimatta vaimo haluaa vain parin, kolmen viikon välein. Suurin notkahdus tuli, kun koira tuli taloon pari vuotta sitten. Ei puhettakaan vaimon aiemmin haluamasta aamurakastelusta, kun se halvatun rakki täytyy viedä ulos. Kauankohan tätä jaksan.


    • 54433tgft

      No miksei voi tehdä vaikka nopeaa suikkaria jos toisella paska mieli?

      • ensin.loppu.mökötys

        Miksi mököttäminen pitäisi palkita millään tavalla?


      • Zx2222
        ensin.loppu.mökötys kirjoitti:

        Miksi mököttäminen pitäisi palkita millään tavalla?

        No lisällä masentamisellako se paranee?


    • nim_merkitö

      Toisaalta mie miehenä ymmärräm ukkooski. seksim puute pistää mököttämmää (paitsi ei meikäläistä ennee ko eijjouk viitee kuutee vuotee olt minniil laista seksielämee. keskenän vua ollak turjotan). uattelepa omale kohalles. josnet sais mieheltäs seksii sillo ko tahot ni het alakasit eppäilä notta. sese muute ukko taitaa käyvväk vieraisa ko ei oma ennee kelepoo.

      Vuan toisaalta. josko kerta ukkos lähtöö tupakilen keske "sessio" ni sillom mättää johhii meleko tavala ja suattaa oikeestihi ukkos käyvvä vieraisa. parree ko vihellät pelim poikki nii noppeesti ko suinni mahollista. ykspuoline suhtee hoito käyp hirveer raskaaks ja poltat vua ihtes loppuu turham päite. jonsei suhe kerta toimi ennee pariv vuo jäläkee ni mitempä kuvittelet sen toimiva myöhemminkää.

      • tyhmyydenhuippu

        Onko se seksin puutetta, jos joka toinen päivä naidaan. Mies taitaa olla pissapää, luuseri ja tyhmä.


      • Outoa

        Seksi, seksi onko se vaan mieles?


    • Th3M13s

      No, mitäpä luulit? Riemuitako pitäis?

      • ruttukohillaan

        Ukollani on kolmimetriset askeleet jos en anna!

        Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo. Tummelia vaan sinne haarojen välliin, niin se siitä ja rupeaa hyvältä tuntumaan ja halut korkeat!

        ps. lainaa ukkoas mulle . )


    • tiritombaa

      Kuulostaa keskenkasvuiselta yksilöltä ja myös seksiaddiktilta, jolla taustalla vakavampia tunne-ongelmia. Lue alan kirjallisuutta ja säästä itsesi tuollaiselta ihmiseltä. Kaivo on pohjaton = kun mikään ei riitä. Tuollainen ihminen ei ole tyytyväinen, vaikka eläisi muna 24h pimpsassa, koska ongelma on psyykkinen.

      • Östenssöen

        Mulle tuli jutun luettua ihan sama mieleen! Hemmohan on ilmiselvä seksiaddikti.


      • enkauaakattelis

        Ja on varmasti muitakin ongelmia. Käyttäytyy itsekkäästi ja lapsellisesti.


    • Feministi

      Lukekaa gynekologi Anneli Kivijärven juttu aiheesta. "ihmisellä on oikeus seksiin siinäkin tapauksessa, että oma aviopuoliso ei siihen suostu". Hänen mielestään on niin, että jos puoliso ei anna niin hänen annettava lupa hakea seksiä muualta.

      • plalsj

        Mä en ymmärrä nyt kun luen näitä kommentteja. Siis luitko esim sinä tota alottajan teksiä ollenkaan? Kyse ei ole siitä, että seksiä ei ole. Tossahan aloittaja kertoo, että seksiä on lähes päivittäin, mutta ukko ei oo tyytyväinen.

        Mun mielestä sellaset kommentit kuten "No mikset anna suikkaria nii se on tyytyväinen" tai "Miksi naiset ei ymmärrä, että mies on tyytyväinen kun pussit on tyhjät" on todella ärysttäviä. Siis jos asia on noin, niin miksi miehet ei vapaaehtoisesti nuole naista pyytämättä/haluamatta itse mitään? Miksei miehet ymmärrä, että hellyyden- ja huomioinosoitukset pitää naiset tyytyväisenä? Hyvin pienillä asioilla saa myös naiset tyytyväiseks ja siihen ei liity kenenkää sisälle tunkeutuminen aina kun siltä tuntuu. Joku mies voisi nyt vastata siihen, miksi niitä kukkia ei esim naiselle tuoda, muisteta merkkipäiviä tai pussailla, vaikka ei koekaan itselleen tärkeäksi sellaiset? Miksi naisen kuuluu tunkee teidän sukupuolielimiä itteensä, jos ei sitä itse halua? Kyllä se nainenki voi vieraissa kädä samallailla, josei saa kotoo sitä mitä tarvii.

        .. mietinpähän vain.


      • Molemminpuolin

        Aika hyvin mietitty; jos ei anna ei voi saada.


      • naisetkuriin
        plalsj kirjoitti:

        Mä en ymmärrä nyt kun luen näitä kommentteja. Siis luitko esim sinä tota alottajan teksiä ollenkaan? Kyse ei ole siitä, että seksiä ei ole. Tossahan aloittaja kertoo, että seksiä on lähes päivittäin, mutta ukko ei oo tyytyväinen.

        Mun mielestä sellaset kommentit kuten "No mikset anna suikkaria nii se on tyytyväinen" tai "Miksi naiset ei ymmärrä, että mies on tyytyväinen kun pussit on tyhjät" on todella ärysttäviä. Siis jos asia on noin, niin miksi miehet ei vapaaehtoisesti nuole naista pyytämättä/haluamatta itse mitään? Miksei miehet ymmärrä, että hellyyden- ja huomioinosoitukset pitää naiset tyytyväisenä? Hyvin pienillä asioilla saa myös naiset tyytyväiseks ja siihen ei liity kenenkää sisälle tunkeutuminen aina kun siltä tuntuu. Joku mies voisi nyt vastata siihen, miksi niitä kukkia ei esim naiselle tuoda, muisteta merkkipäiviä tai pussailla, vaikka ei koekaan itselleen tärkeäksi sellaiset? Miksi naisen kuuluu tunkee teidän sukupuolielimiä itteensä, jos ei sitä itse halua? Kyllä se nainenki voi vieraissa kädä samallailla, josei saa kotoo sitä mitä tarvii.

        .. mietinpähän vain.

        no ei minua kyl paljoo kiinnosta naisen tyytyväisyys, pitäkööt itte ittesä ttytyväisenä. kuha pillua saa aina ku tekee mieli ni kaikki oK


      • Hässi-ittees

        Toivokaamme että et ikipäivänä saa sitäkään, -tanan sovinistisika.


      • Naitattiko

        Jos seksi on parisuhteessa neuvottelun lopputulos tai kiristyksen väline on olemassa ongelma. Minulla ei tällaista ongelmaa ole ollut.
        Itse uskon että molemminpuolinen halu toista kohtaan on oltava edes jollain tasolla jotta seksielämä olisi molemmille mielekästä.
        Mikäli jompi kumpi syystä tai toisesta ei halua seksiä kumppaninsa kanssa johtaa asia yleensä siihen että aktiivisempi osapuoli hakeutuu tilanteisiin joissa saa seksiä.

        Itselläni tuli asia ajankohtaiseksi jo reilu vuosikymmen sitten kun puolisolla alkoi olla "päänsärkyjä" yhä useammin ja / tai muita syitä ettei enää tehnyt mieli.
        Hän on ulkoisesti puoleensa vetävä ja seksikäs. Yhteiset ystävät olettavat meillä olevan viriiliä kanssakäymistä koko ajan.

        Asiasta keskusteltua tuli ilmi ettei puolisolla vain tehnyt mieli.
        Jos ei tee mieli niin sitten ei tee.
        Mutta minun tekee mieli aina silloin tällöin. En kuitenkaan halua seksiä silloin kun seksikumppani ei sitä tahdo.
        Keskinäisten asiasta keskustelujen jälkeen tulin itse siihen lopputulokseen etten väkisin ala vaatimaan parisuhdeseksiä.

        Koska seksiä on tarjolla kodin ulkopuolella riittävästi, olen harrastanut salaisia irtosuhteita kanssa aina silloin tällöin kun olen tavannut siihen halukkaan ja itse olen ollut sopivassa tilanteessa.
        Ja kotiasiatkin ovat menneet mukavaan suuntaan kun ei enää tarvitse minunkaan ajatella seksiä kotioloissa.
        Arki sujuu ja molemmat ovat tyytyväisiä. Vietetään muuten laatuaikaa yhdessä aika paljon mm. harrastusten ja ystävien kanssa sekä matkustellaan ja lomaillaan yhdessä jonkin verran.

        Seksistä jutellaan keskenämme jonkin verran mutta toistaiseksi näyttää siltä että asiat saavat jatkua nykyisellään toistaiseksi.
        En usko, enkä edes odota että keskinäinen seksisuhde enää palaa mutta onhan elämässä muitakin asioita jotka pitävät ihmisiä toistensa lähellä.


    • Alfammm

      Mulla samanlainen pihtaaja vaimona. Olisin jo jättänyt, mutta kun on ihanat lapset. Onneksi löyty yksinkertainen keino. Netistä bongasin kiihkeän naisen, varattu hänkin. Ukkonsa jostain syystä urheilee mieluummin kuin nussii. Kolmisen kertaa viikossa pannaan ja vaimon kanssa ehkä kerta viikkoon. Kaikki tyytyväisiä.

      • kivaakovalhe

        Oho, mikä valhe! Lasten takia ei kukaan jää. Olet vain laskelmoiva: tulee ruoka sulle samalla kuin lapsille ja pyykitkin pestyä! Jossain vaiheessa valhe voi tulla lastenkin korviin (onko kiva ku isi on valehtelija?)ja ennenkaikkea itsellesi omaantuntoon. Elämällä on tapana pysäyttää, jos elää epärehellisesti. Yllättävissäkin käänteissä. Yleensä p-ska on jo housuissa ja itku silmässä.


    • vielälisäys

      Tuosta tulee myös henkinen ahdistus kierre, kun sitä laskee päiviä, että hui, mies ei ole nyt pariin päivään saanut, että kohta se kiukuttelu alkaa ja itselle tulee sellainen olo, että alkaa vältellä jo koko asiaa. Ei kiinnosta enää normaalin verrankaan. Eli tuo kierre tulee tiensä päähän jossain vaiheessa. Vanha sanonta, ei se kukko käskien laula, pätee tässäkin. Jos jotain joku oikein vaatimalla vaatii, sen menettää!

    • kaikenläpikäynytmies

      Lähde heti lätkimään. Ei sinusta ole miehellesi mitään iloa, pelkkää murhetta ja pahaa mieltä.
      Miehesi löytää viikossa paljon paremman naisen kuin sinä ja sinä saat jäädä näyttelemään kakkamaisia pihtaustemppujasi vaikkapa sille kulahtaneelle hieromasauvallesi. Miehet eivät ole sinua, eivätkä sinunlaisiasi narttuja varten.

    • vieraissa.parempi

      Pihtaamisesta mököttäminen on aivan turhaa. Jos oma akka ei anna, joku toinen antaa, ja mielellään. Varatut saa helpommin seksiä muilta naisilta, kuin sinkkuna. Anna siis miehesi käydä vieraissa, niin mökötys loppuu siihen.

      • roskapuhetta

        Miksi te puhutte pihtaamisesta vaikka aloittaja sanoi seksiä harrastettavan jähes joka päivä.


    • ebun

      Seksiä ei pidä harrastaa jos molemmat osapuolet eivät sitä halua. Miks tästä ees pitää keskustella?

    • pakkotyydytys

      Hirveää on kiristäminen tässä asiassa! Miehet alkaneet käyttää keinona just tuota, jos oma ei anna, saa muualta. Ja sitten naiset sortuu pakko-antamiseen, joka vahingoittaa omaa psyykeä. Potkikaa kiristäjä ulos, saatte mielenrauhan. Se on tärkeämpi, kuin jonkun halujen pakkotyydyttäminen. Tuhlata oma ainutkertainen elämä yhteen hepin vispaamiseen, huh huh..Kyllä niitä vispaajia heille riittää, jotka sitä pitävät ykkösasiana elämässä.

      • alfammm

        Psyyke kärsii, kumppanin tyydyttämisestä?????? Ei se muakaan aina inspaa, kun on just naapurin narttua nussinu monta tuntia. Sitten yllättäen vaimo onkin sillä tuulella, silloin kuitenkin sekstaillaan. Se on niinku velvollisuus. Tuollaset pihtarit on vaan niin oksettavia. Sellasta pihistämisen ja nihilismin kanssa elämistä...


      • hyipähyi

        Velvollisuudesta??!! Ei ole Miestä sinussa, vaikka nussia osaat, sen vertaa, että alat pesettää myös pyykkisi sillä naapurin nartulla ja kerrot hienotunteisesti vaimollesi, että et häntä enää vaivaa "velvollisuuksillasi". Rehellisyys maan perii.


    • ;))) Miksi pihtaat pilluasi ;))) ??? Etkö Sinä halua kovaa mulkkua lujaa syvälle sisääsi kauan ja sen myötä ihanan orgasmin ;)))??????????

    • Tunnutukos

      Miehillä saattaa olla niin että seksi tarkoittaa samaa kuin rakastaminen. Voi olla että ehkä miehesi ei ole tietoinen omista tunteistaan ja yrittää heijastaa sen seksiin. Pyytäisin vielä kerran miettimään että josko miehesi tuntisi itsensä hylätyksi ja että jos vain hermosi sallii niin keskustelisit tunteista, että mikä tuntuu pahalle..

    • Poissuhteesta

      Mielestäni sinun on nyt viisainta lähteä suhteesta. Rakasteluun tarvitaan molemmin
      puoleista halua. Jos avomiehesi käy välillä tupakalla, niin se osoittaa, ettei kunnioita
      sinua ihmisenä, vaan olet tyydytysväline. Hän ei vain uskalla lähteä suhteesta, vaan odottaa sinun tekevän ratkaisun hänen puolestaan.
      Löydät varmaan ihmisen, jonka kanssa teillä molemmilla on hyvä olla.

    • esdre

      Jätä se sika

    • Pllaaappa

      Sinuna heittäisin sen pyyhkeen kehään. Eihän tollainen suhde oo terve, missä toinen joutuu tekeen asioita mitä ei halua, vaan siksi että mahdollisesti joskus saa jotakin vastineeksi.

      Olen joskus ollut vastaavanlaisessa suhteessa jaa puhun kokemuksesta. Kuten sinun tapauksessasi, myös minulle läheisyys on yhtä tärkeää kuin seksi, ellei tärkeämpikin. Silloinen mieheni ilmaisi hyvin selvästi, että jos seksiä ei heru joka päivä (jos emme ole fyysisesti yhdessä, vaati hän sen puhelimella ja kuvilla) niin hellyyttä ei heru. Myöskään pelkkä seksin harrastaminen ei riittänyt, vaan sen piti olla hyvin tarkasti hänen toiveitaan kunnioittaen toteutettua. Olimme yhdessä puoli vuotta, enkä saanut koskaan sitä läheisyyttä, vaikka tein kaiken mitä herra toivoi. Perusteli, että hän osoittaa huomiota tarpeeksi seksin kautta, myös muut lupaukset hän jätti toteuttamatta vedoten miten ihmeellisimpiin selityksiin siitä, että minä en ole vielä hänen tasoisensa. En tiedä miksi jaksoin sitä niin pitkään ja lopulta oli pakko erota hänestä, sillä turhautuminen ja toisen jatkuva miellyttäminen omia tarpeita laiminlyömällä söi minut henkisesti täysin. Olin niin stressaantunut, etten saanut yöllä nukuttua ja työntekokin kärsi. Jälkeenpäin ajateltuna en edes ymmärrä miksi alunperinkään lähdin tollaseen hommaan mukaan.

    • sektinskiie

      ellelliselle kirjoittajalle: vaatiko hän sängyssä penetraation lisäksi oraalista ja b rappua myös?

      ja sille jota ärsytti ota suikkarit jutut, itse olen ollut aina siinä tilanteessa ett kyllä imeminen orgasmiin asti ja sarjaorgasmeihin kyllä kelpasi mutta vastakaikua ei oikein tullut. muutaman kerran muna pyörii suussa ja thats it, miksikä siitä tulee. sama kuin lopettaisi pillun imemisen juuri siinä vaiheessa kun alaa kutisemaan naisella ja lähtisi paskalle tai tupakalle.

    • Kysyn_vaan

      Oisko kannattanu alkaa pihtaamaan, häh?

    • DonKyösti

      Miettikääpä naiset tilanne toisin päin: alkaisitteko epäilemään omaa viehätysvoimaanne, jos mies ei haluaisikaan seksiä?

      • Huomannut3

      • RaipePillerCottrer
        Huomannut3 kirjoitti:

        Tällaisia ketjujahan on ihan päivittäin näillä naisten foorumeilla. Nainen luulee, että miehellä on toinen tai sitten alkaa etsimään vikaa itsestään.

        Tässä yksi esimerkki http://www.vauva.fi/keskustelu/4217446/ketju/kun_mies_ei_halua_a

        Jep, kummassakin tilanteessa (oli sitten pihtaajana mies tai nainen) päästään siihen tulokseen, että mies on syyllinen ja naista kehoitetaan potkaisemaan äijä pihalle.


    • EikäMitäänVanhuksia

      Täällä kanssa. Naimisissa ja kuusi vuotta "ilman"....

      Normaalia vissiin? Emännän mielestä varmaan on.

      • nainen150

        Suosittelen jo eroa ja vakavasti. Mikä ihmeessä pitää yhdessä? Näin naisen näkökulmasta tuo on henkistä väkivaltaa miestä kohtaan.


    • Jukkis_tietää_parhaiten

      Jätä se sika, naiseuttasi on alistettu ettäs kehtaa edes ehdotella seksiä se on paholaisen metkuja kun ette edes ole aviossa ja vaikka olisitte, voi se olla silti. Mutta enne kaikkea siksi ettei se sovi feminismiin.

    • jottas

      Jaa, että olet pari päivää sitten... Mun eukkoseni ei oo ollut kiinnostunut vielä tänä vuonna. viime vuonna oli kerran. Mutta, ehkä se tämänvuodenkin pano tulee!

    • Oonnelikymppinen

      Meillä sama,mutta silllä erolla,etteä mulle ok 1/vrk,mutta miehelleni ei riitä edes kerta päivässä.
      Ollaan oltu yhdessä 20 vuotta ja kyllä välillä aikoja,ettei työn ja lasten jälkeen olisi aamuin illoin jaksanuttai halunnut,mutta hepommalla pääsee,kun mun mieheni ainakin raivoaa puutteessa joka asiasta.
      Näin se vaan menee,että elämä on kaupankäyntiä suhteessakin.
      Hyvä ruoka/hyvä pano-parempi mieli.

    • NykyäänOnnellinen

      Miehenä kärsin viisi vuotta ikuisista vaimon päänsäryistä jne. Luulin että vika on minussa enkä liiemmin valitellut vaikkei tilanne oikein mieleinen ollutkaan. En ollut enkä ole vieläkään mikään vieraissa käyvä tyyppi mutta eräässä koulutustilaisuudessa eräs viehättävä, minua muutaman vuoden vanhempi naishenkilö osoitti kiinnostusta minua kohtaan ja useamman viikon kotiselibaatin vuoksi lämpenin hänelle. Tämän yhden yön jälkeen meni muutamama kuukausi ettei kumpikaan ottanut yhteyttä toisiinsa mutta sitten jompikumpi soitti toiselle ja sovimme tapaamisesta. Tapailimme muutaman vuoden ajan milloin ravintolassa, milloin vaikka teatterin merkeissä. Yksikään näistä tapaamisista ei johtanut seksiin, mutta oli mukava keskustella jonkun kanssa ilman että siinä keskustelussa on hieman takakireä sävy. Vaimon kanssa välit pysyivät aina vaan kireinä ja "muodollisina". Vakiovitsi oli että jos et anna rahasta etkä rakkaudesta niin anna edes säälistä. Minun osani taisi olla nimenomaan se säälikohta kotona. Lapsia meillä ei ollut mutta minulla oli pitkä yhteinen historia vaimoni kanssa sillä se oli alkanut jo lukioaikoina. Ei sellaista lopeteta niin vain. Tämän uuden tuttavuuden kanssa pitkien keskustelujen ja pähkäilyjen jälkeen päädyimme taas kerran sänkyyn. Ei se nyt varsinaisesti huonoa ollut mutta syyllisyyden tunto kyllä varmaan vei siitä parhaan terän pois. Pidimme kyllä keskusteluyhteyttä tämänkin jälkeen. Säännöllisen epäsäännöllisesti. Sitten kerran tulin kotiin milloin minun ei olisi pitänyt olla edes paikkakunnalla. No syy vaimon kylmäkiskoisuuteen tuli kerralla selväksi. En halunnut jäädä enää edes yhdeksikään yöksi kodiksi nimittämääni paikkaan. Soitin tälle uudelle tuttavuudelle ja hän lupasi minulle paikan missä olla muutama yö että saan selvitettyä missä jatkan elämääni entisen kotini ulkopuolella. Mistään pysyvästä järjestelystä ei ollut puhetta eikä kumpikaan sitä halunnut. Hommasin itselleni uuden kämpän ja juristien lihottamiskieroksen jälkeen saimme ex-vaimon kanssa eron ja osituksen selväksi. Meni pari vuotta lisää ja tapailimme tämän uuden naisen kanssa aina silloin tällöin erilaisten yhteisesti sovittujen juttujen kanssa. Konsertteja, teatteria ja ravintolailtoja. Kumpikin kuitenkin panosti enemmän omaan työhönsä kuin tähän parisuhteeseen. Kerran kuitenkin aloimme oikeasti tosissaan pohtimaan yhdessä asumista ja päädyimme asumaan yhteen. Ensin niinsanotusti koemielessä ja sitten niin että hän muutti luokseni asumaan. Kumpikaan ei ole luopunut omasta kämpästään mutta hän vuokrasi kämppänsä ja voi muuttaa sinne takaisin jos siltä tuntuu. Nykyään olemme olleet yhdessä avoliitossa jo monta vuotta ja asiat on kunnossa. Molemmat ovat oppineet aikaisemmista epäonnistuneista liitoistaan että kaikki asiat pitää sopia ennen myrskyä. Jos jompikumpi kuolee tai päätämme erota ei mistään asioista tarvitse riidellä, ei edes yhdessä ostetusta kesämökistä, vaan kaikki on sovittu kirjallisesti ja siitä pidetään kiinni. Seksi elämämme on molemmin puolin hyvää vaikkemme enää olekaan siinä iässä että pitäisi leikkiä kaniinia joka ikinen ilta.

      • tyytyt

        Haha, perus. Tulit toisen naisen luota paneskelemasta kotiin ja huomasit, että vaimos itekee samoin. Vois sinua raukkaa. Jälleen kerran mies on uhri. Siinähän ei ole mitään väärä, että sinulla oli suhde toiseen, mutta perkl. nainen minkä teki. Olisin itsekin lähtenyt samantien kotoo, enkä palannut. Itse kun sinä et tehnyt mitään väärää, sinullahan oli oikeus paneskella muita kun vaimo ei antanut.


    • tohtorissa

      Näinä aikoina kun huumeet ovat jokaisessa kodissa läsnä niin niillä on merkittävä vaikutus mm seksualisuuteen. Jos olette jo tuossa tilanteessa niin on parasta antaa panna vieraita. Tosin oma elämänne on kyllä silloin morjens.
      Mitään ei siis ole tehtävissä. Näin ikävä on totuus.

    • kylli-täti

      Vaikutatte jotenkin epätasapainoisilta sosiaalieläteiltä molemmat. Mies tupakoi eikä käy töissä ja ihan kuin olisit itse saanut työtä vahingossa. "Nyt kun olen töissä..."

      Jospa lopettaisitte kaikenlaiset kotileikit, sillä se johtaa lapseen, jota yhteiskunta joutuisi luultavasti elättämään. Etsisitte molemmat vakituisen työn ja miehesi kampaa tukan ja lopettaa röökaamisen. Lippis pois päästä.

      Sinä itse voisit lopettaa sen tukan punaiseksivärjäämisen jne.

      Kyllä se siitä.

      • Nytentuutänneikinä

        Mää en jaksa enää.Teen kohta itelleni jotain,Kanna vastuu sitten siitä,ymmärrätkö.mua on kiusattu ihan tarpeeks tässä elämässä.MÄÄ OLEN LOPPU!Lopeta


    • Menkää.terapeutille

      Kuulostaa tyypilliseltä mieheltä, näitä riittää jotka tuhoaa parisuhteensa juuri näillä keinoilla. Itsessään ja haluissaan he ei vikaa nää vaan kaikesta syyllistetään kumppani ja hänestä tehdään haluton ja rakkaudeton. Usein mies ajattelee että seksi on yhtä kuin rakastaminen. Voi ajatella myös että seksiä riittää kun menee yhteen naisen kanssa. Voi näitä omien tarpeiden täyttämiä miehiä, olisi aika kasvaa aikuiseksi!
      Ei seksin tarkoitus ole ihmistä niin täydellisesti hallita että kaikki muu elämä riippuu siitä. Osaksi tämä on median ja seksistä touhottamisen seurausta joka on mennyt yli. Ihmiset ei enää tiedä mikä on oikein ja mikä menee jo yli. Kodin asiat on opittava käsittelemään muuten kuin seksin kautta. Nainen ei ole pelkkä miehen leikkikalu ja jokaisen tarpeen tyydyttäjä. Naisella on muutakin elämää kuin olla miehen seksuaalisen paineen laukaisija. Mies voi paineensa välillä purkaa omalla kädelläkin jos seksuaalisuus on addiktin luokkaa. Nainen ei ole miehen seksiorja ja mies ei menetä mitään miehisyydestään vähemmällä seksillä! Miehisyys osoitetaan aivan muilla keinoilla.

      • välilläkiitosta

        Upea kirjoitus. Etenkin "ei seksin tarkoitus ole ihmistä niin täydellisesti hallita että kaikki muu elämä riippuu siitä". Tulipa hyvä mieli, että fiksujakin ihmisiä maa päällään kantaa. :) Hyvää viikonloppua sinulle!


      • nim_merkitö

        Kertokkeeha hyvät (nais)immeiset notta. minkäppää kumma tähe sitä tuasa seksi asjasa pitäs AINA männä naise ehoila. näitä tarinoita lukiissa huomoo notta. mies oj johhii seksiattikti tahikko muu onneto olento jokkei pysty uattelemmaa ko vehettää vua immeise nimikettei sille ouk suotu. takavuosinol miunni eksä samallaine. josko mie halusi nijjo het älähti notta. tuasko out vonkoomasa vua mium pit kuitenni ollak halukas josko hiä satttu joskus harvo halluumaa. ja sittä kuitenni hiäl läks vieraisii ko muka kotonei suanna seksii. ja sem pari kymmenev vuo aikana mikä yhesä oltii en tainna kertooka kieltäätyy josko hiä halus hiä kieltääty usseinni sillo ko mie halusi. noo. eise ilimaj jiänti minnuu tappanna ja hyvvee herjotustaha seolj tätä nykystä aikoo varte ko monneev vuotee eijjouk seksielämee olt. eijjouk sitä kot kottaraista vierelen ilimaantunna ja maksullissii elikkä yhe yöj juttuloihim minel lähe. vaikkapa ounni sitä mieltä notta. seksi kuuluu yhtä tähellisenä osana immeis elämää ko syöminenni.


    • kamelintaluttaja

      Ota ikioma pakoloinen Irakista eikä tartte enää valittaa. Ne tarttee vain turvapaikan ja kulissiliitto olisi unelma. Ja seksiin ne ei naista tarttis... kavereiden kesken hoituu sekin.

    • PeräTohtorinen

      Pidät sitten huolen ettet jaa persettäsi vieraille jos et kerran ukollesikaa anna. Miehen kyllä on pakko itsepuolustukseksi käydä paneskelemassa kodin ulkopuolella, jos vaimo ei anna. Syynä tähän on miehen alttius sairastua eturauhassyöpään jos ei saa säännöllisesti ja usein siemensyöksyä oikeassa yhdynnässä. Toinen vaihtoehto on että hierot peräaukon kautta miehesi eturauhasta säännöllisesti niin kauan että miehesi saa siemensyöksyn hieronnan yhteydessä. Vanhoissa kulttuureissa, esim. Japanissa tämä on ymmärretty jo vuosituhansia sitten, mutta suomalaiset akat ei sitä tajua vieläkään, vaan tappavat edelleenkin miehiään eturauhassyöpään jos mies ei itse ymmärrä tai halua käydä vieraissa naisissa purkamassa paineitaan. Itse ainakin käyn heti seuraavana päivänä panemassa vierasta naista jos oma ei anna heti kun haluan. Elämä on muutenkin lyhyt ja etyrauhasvaivat on kuulemma todella keljumaisia, kuin helvettiä maan päällä. Joten suosittelen vieraita naisia kaikille miehille joilla on pihtari muijja.

      • johuomennaheti

        Ole rehellinen ja eroa. Valhe tappaa.


      • Yöäk

        Ja minä suosittelen vieraita miehiä kaikille naisille joilla on tuollainen sikamainen pässi kaverina.


    • äidintarve

      Järkyttävää luettavaa nuo miesten -ei ole herunut vuoteen tai kuuteen-. Mikä ihme teitä pitää siinä vaimon vieressä? Eikö ole miestä tekemään ratkaisua? Vai onko kyse siitä, ettei ole sitten pyykin pesijää, ruuanlaittajaa, juttukaveria????!!!! Miehet on niin h-tin onnettomia, etteivät osaa yksin olla pätkääkään. Koska rehellisin ratkaisu tilanteessa, jossa elää puutteessa ja haluaisi enemmän, on erota ja alkaa käyttää reikiä, joita saa koska vaan haluaa ja niin paljon kuin haluaa. Selittäkää nyt miehet, miksi te vingutte tuota vaimojen pihtaamista ja SIITÄ HUOLIMATTA pysytte suhteessa??? Ei mene jakeluun, muuta kuin tuolla, että tarvitsette sen ÄIDIN siihen huolehtimaan!

      • nainen150

        Just näin, kerta kaikkiaan ei voi ymmärtää MIEHEN aivoja, miksi oikeasti pitää olla yhdessä, jos vaimo ei anna kuuteen vuoteen. hei haloo, kannattaa jo erota ja nauttia


      • nim_merkitö
        nainen150 kirjoitti:

        Just näin, kerta kaikkiaan ei voi ymmärtää MIEHEN aivoja, miksi oikeasti pitää olla yhdessä, jos vaimo ei anna kuuteen vuoteen. hei haloo, kannattaa jo erota ja nauttia

        No ainai minnoon olt jo ussiima vuo ilima sentähe ko miulleijjouk sitä naista joka antasi. elikkä minen elä yhesä antamattoma naise kansak enempee ko antavankaa. ei siinä mitn sej järkyttävämpee ouk. se se käv ilimihi miu kirjutuksesta josko vuam maltotta lukkii tarpeeks tarkasti...


    • nainonnappaimet

      Ei se ole sun miehesi. Mies on miehesi vasta kun olette sitoutuneet uskolliseen parisuhteeseen, eli menneet naimisiin.

    • vaihteluvirkistää

      Hanki itsellesi rakastaja niin ei tarvitse miettiä parisuhde seksiä...Minä tein niin kun vaimo päätti ettei halua enää seksiä. Nyt olen tyytyväinen tilanteeseeni, arki sujuu normaalisti ja kun tekee mieli naista ja seksiä tapaan rakastajani.

      • totuusparas

        Miksi olet raukka ja elät valheessa? Ole Mies ja sano vaimollesi, ettei tyydytä ja muuta yksin. Kaikille parasta.


    • WankWankWank

      Masturbointi korjaa tuonkin ''puutteen'' :)

    • peeeeku

      Kyllä tuo tupakointi on riittävä syy siihen että lähdet etsimään oikeaa elämää. Ukko pitää selvästi sinua sunilleen sätkän arvoisena ja yhtä itsestäänsevänä. Toisaalta en ihmettele että panettaa ny varastoon kun viidn vuoden päästä se on förbi.

    • JkIlj

      Laita miehesi pois tai vaihda normaaliin. joka päivä seksiä haluava ei todellakaan ole normaalia eikä tervettä. Kyllä riittää se määrä kuinka monta lasta haluatte.

    • voikolpi

      miksi pihtaat? Onko sulla toinen mies?

    • Unohda tommonen seksistinen kusipää!! Niitäkin miehiä on joille on omaa itsekästä nautintoa tärkeämpää naisen nautinto!!

      • missä_tasavertaisuus

        Miksi miehen pitäisi uhrata itsensä naisen nautinnon eteen , jos nainen ei uhraa itseään miehen nautinnon eteen?


    • erittäinkokenut

      - alottajalle tiedoksi ,pilu on tavaraa jota ei saa antaa ,eikä väkisin ottaa, ei myöskään mouruamalla vaan asiassa on edettävä taidolla ja harkintakyvyllä.

    • Pidetäänyhtäsiskot

      Mies joka haluaa naistaan... Yäk sen täytyy olla perverssi sika, jätä se äkkiä ties mitä seuraavaksi haluaa. Tuo saattaa lopulta johtaa äärimmäiseen inhottavuuteen - suuteluun! Sinä ansaitset parempaa, jätä se inhottava sika!

    • Tuman

      Olipa mukava lukea aloittajan tekstiä. Nimittäin tuota rehellistä avoimuutta, josta voi tehdä selkeitä johtopäätöksiä. Tosin vastauksista valtaosa on taas ihan puutaheinää niinkuin yleensä ja ap ei viitsi enää katsella viimeisiä viestejä. Kirjoitus kolahti ja olen tajunnut jo pidemmän aikaa tuon mököttämisen ongelman itsessäni. Olen sitä prosessoinut itsekseni ja huomannut kuinka syvällä sen täytyy olla, koska sitä ei voi itse juurikaan hallita. Se todellakin tukahduttaa alleen lähes kaiken muun elämän ja se ei voi olla tervettä. Se voi olla addiktia, mutta siinä tapauksessa mun olis pitänyt käydä vieraissa tai tumputtaa. En hyväksy pettämistä eikä oma käsi tuo sitä tyydytystä jonka seksi toisen kanssa voi tuoda. Nimittäin vaimon libido on jossain vaiheessa kadonnut lähes kokonaan ja seksiä on ollut vain pari kertaa kuukaudessa. Kyllä syy on jossain syvemmällä, ja vaikka tän tajuaakin niin ei se helpota. Meillä miehillä on suorittaminen verissä ja sitähän tuo yhdyntä monasti on; mies puhkuu ja nainen antautuu. Se on siis miehelle enemminkin suoritus, kun taas nainen kaipaa kokonaisvaltaisempaa otetta. Ehkäpä se siellä juuri on pielessä. Siitä on tullut mekaanista. Kahden ihmisen yhteiselämä on kuivunut pelkästään keholliseen yhteyteen. Tosin ap;llä on vasta pari vuotta takana. Ihastuminen ja rakastuminen ei tuo automaattisesti syvempää sielunkumppanuutta, vaan sitä täytyy ruokkia epäitsekkäällä ja toista kunnioittavalla elämänasenteella. Ja luulempa, että siinä mulla on suurin ongelma. Ja taitaa olla ap;n miesystävälläkin. Sulle, ap sanoisin, että oot ihmeen hyvin jaksanu venyä(herneitä unohtamatta) ja yrittää. Kumpa vain kaverisi näkisi myös itsessään pientä viilaamista ja voisitte puhua asioista, niin teillä olisi hyvät mahdollisuudet jatkoon. Kummallakin on sentään haluja toista kohtaan. Vaihtamalla ei aina parane, joten suosittelen vielä yrittämään.

    • Pidetäänyhtäsiskot

      Ei, kyllä se sika pitää jättää jos kerran on vailla seksiä.

      • vaionvailla

        Miten voi olla seksiä vailla vaikka sitä harrastavat lähes joka päivä?
        Vaikuttaa siltä, että miehellä ei ole yläpäässä kaikki kunnossa.


    • siis haluaako miehesi SEKSIÄ???????????????? jätä se sika

    • 6yhuhhh

      Mikä siinä on ettei voi toista miellyttää jos tietää sen auttavan, johonkin pikarunkkuun tms. ei kauan mene.

    • o...o

      onko tuossa nyt välttämättä kyse erilaisista luonteista?

      Minun mielestä kyse on erilaisista libidoista, ja kuten tunnettua, noilla edellytyksillä parisuhde ei tule toimimaan.

      Pitäisi olla heti tutustumisvaiheen alussa rehellinen siinä asiassa, että haluaako sitä seksiä kolmesti päivässä, vai kerran viikossa. Ja jos tämä asia ei kohtaa, niin antaa olla.

    • PussiKuski88v

      Jätä se sika.

    • Tiinalk

      Kannattaa jättää. Sairasta touhua. Ja toisekseen oletko ajatellut sitä puolta asiasta. On vastuutonta tehdä noin. Onko miehelläsi varaa elättää kaikki nuo lapset,joita tuommosesta väistämättä syntyy??

    • Justiinsa-jep

      "Miehesi" rutisee kun ei muka saa. Helppo valittaa ja syyllistää. Ala leikkimään nymfomaania, niin loppuu se vonkaaminen ja syyllistäminen. Muutamana päivänä vain vingut kuinka tekee munaa mieli ja et saa tarpeeksi, niin tälle klopillesi tulee suorituspaineet. . Alkuunhan se on toki kiihkeää parisuhteessa, mutta kyllä se siitö tasaantuu ja kohta on seksiä kerran vuodessa.

      • vaikeaprobleema

        -nymfomanilla on homogeenit ,meinaa vaikea kulumavika aanuksessa ,siis ,että orgasmi ja paskat tulee yhtäaikaa.


    • jok79

      voi voi kun merkillistä touhua. Voi voi siitä läpsia paljon tulee! oletko valmis viettämään 15v elämästäsi kotiäitinä??

    • kakserkertoo

      Ollaan oltu avioliitossa yli kolmekymmentä vuotta ja seksi maistuu ihan samalta,kun kakkasikympisenä pari-kolmekertaa viikossa ja uusinnat päällee.

    • 1Taija

      Jos seksi ei ole vastenmielistä, niin anna ihmeessä elämänkumppanillesi! Jos ei maistu, niin hae apua yksin tai yhdessä jostakin parisuhdeterapiasta. Säästytte molemmat paljolta ikävältä, jos muuten mukava mies saa sen kaipaamansa seksin kotona.

      • Hellimöitämaailmaan

        Mutku tässä jutussa olikin kyse siitä, että aloittaja ei saa mitään seksin vastineeksi. Vain. Pelkästään. Hellyyttä, hyväilyjä, hierontaa, suukkoja, muunlaista kosketusta kuin aktisessioon kuuluu ja niin että se ei aina välttämättä johda siihen toimintaan, suloisia sanoja, kauniita ajatuksia, hyväksytyksi ja tärkeäksi tulemisen ja olemisen tunnetta ...

        Mikä piru siinä on että niitä on niin vaikea antaa ja suoda? Menettääkö ne machot itsestään jotain kallisarvoista jos antautuvat 'alentumaan' ja suomaan naiselle sen mitä hän kaikista eniten kaipaa?


    • Naidaan_aviossa

      En halua viisastella mutta, aikaisemmin - vanhoina hyvinä aikoina asiat oli toisin.
      Kun mentiin naimisiin lupauduttiin sekä jumalalle että puolisolle ja samalla syntyi ns avioliittovelka joka velvoitti molemmat osapuolet siihen, että jos toisen teki mieli rakastella - silloin rakasteltiin ja aivan sama kumpi osapuoli halusi.
      Esiaviollinen seksi oli kielletyä, mutta avioliiton aikana seksi oli liki vaadittua - kirkon toimesta.

      Niin ne ajat muuttuvat ja arkistuvat, ennen oli monta asiaa paremmin kuin nyt.
      Itse olen retro ihminen ja suosin montaa vanhaa tapaa - mm avioliittovelkaa.

    • Minä_suosittelen

      Vaihda mies!

    • tutkittuatietoa

      Voin kokemuksesta kertoa, ettei tule toimimaan. Jos ei ole seksuaalista yhteensopivuutta niin parempi on varmasti erota. Jos toiselle riittää kerta viikkoon ja toinen haluaa joka päivä niin eihän se voi toimia.

      Tavallaan olet jo tuhonnut suhteen, eli kieltäytymiset ja ns. pakkopullaseksi on varmastikin miehen maailmassa nyt kirjautunut niin, että et halua häntä. Toi asia ei tule korjaantumaan enää ikinä. Olet teoillasi kylvänyt sen siemenen, eikä se sieltä tule mitenkään poistumaan.

    • Mies3706

      No jos mies on jo luovuttanut eikä kiinnosta, saat olla tyytyväinen että sulla ylipäätään ollut niin rakastava mies että on jaksanut katsella sua ja pettyä kahden vuoden ajan harvase ilta siihen ettei rakastelu kiinnosta vaan olet vaatinut pelkästään silittelyä ja läheisyyttä muttei muuta.. Ehkä miehesi on kyllästynyt siihen että tv ja sohva vie voiton parisuhteen perusasioista kuten seksi.

    • miesnäkökulmaa

      Se on se perinteinen vakka ja kansi. Mikäli hommmat ei toimi, ei toimi muukaan. Kohta rupeaa ukkos käymään vieraissa ja se on sittten menoa, voihan se olla että sovitte tilanteen jotenkin, huonolta vaikuttaa.

    • narsistinexä

      Miehesi on itsekäs narsisti, joka ei osaa ottaa toista huomioon. Täysin yksinkertainen pelle, joka ei sinua ansaitse. On aivan normaalia, jos rakastellaan joka toinen päivä. On myös aivan normaalia, jos rakastellaan joka kolmas päivä. On aivan normaalia jos rakastellaan kerran viikossa. Jos miehesi VAATII seksiä JOKA PÄIVÄ, niin painukoon ladon taakse ja....

    • aikuinennainentässä

      Voi hyvät hyssykät. Minä en jaksaisi tuollaista miestä kauan katsella. Nykyisin naiset on itsenäisiä, itsellisiä, itsensä elättäviä yksilöitä. Asuntoja löytyy aina ja uusia miehiä ja kenties henkisesti tyydyttävämpiä suhteita?

    • kalastajanakka

      Minä olen nainen.Olen pitänyt seksistä koko ikäni ja olut tyytyväinen seksielämääni vain hyvin pienen osan elämästäni.Miehet joitten kanssa olen seurustellut ovat olleet hyvinkin vähän seksistä kiinnostuneita,jopa pelokkaita,jos olen vähänkin yrittänyt sitä "lähetyssaarnaaja" asentoa muuttaa.En ole myöskään aviossakaan saanut hellyyttä ja seksiä tarpeeksi.Minulle on jopa ehdotettu dildon hankkimista kun niin tykkään seksistä.Mikään nymfi en ole,mulle riittäisi muutama hellä hetki viikossa!!

      • Miinasss80

        Mistä mulle tuommonen mies kun ite en seksistä välitä ja haluisin vaan lapset tehä. mut törmänny vaan miehiin,jotka jatkuvasti kimpussa. Tasan ei mee ei ei..


      • uroskani
        Miinasss80 kirjoitti:

        Mistä mulle tuommonen mies kun ite en seksistä välitä ja haluisin vaan lapset tehä. mut törmänny vaan miehiin,jotka jatkuvasti kimpussa. Tasan ei mee ei ei..

        En tiedä mitä sarkasmia lienee, mutta tuo kyseinen jeppe haluaa usein(tuheroa), etkö lukenut kunnolla vai ymmärsitkö väärin. Tervettä miestä panettaa, aika usein. Myös allekirjoittanutta


      • Miinasss80

        Mää tarkotinki kalastajan akan kirjotusta. Semmosen miehen niinkuin sillä. Kukaan terve ei jatkuvasti halua seksiä. terveys on silloin tosi huono. Sehän on tosi iljettävää ja likaista. oksettaa. Lapset tehtäköön,muuten selibaattia.


    • korkealibido14421

      Tämä on todella yleinen ongelma. Kyse on pelkästään siitä, että suomalaisilla naisilla ja miehillä on keskimäärin harvinaisen matala libido. Eräs kaverini on ottanut vaimon Etelä-Amerikasta ja kehui kovasti että on villiä menoa makuhuoneessa. Tässä olisi ainakin yksi ratkaisu ongelmaan. Monet miespuoliset kaverinikin ovat todella haluttomia.

    • VilliVisa

      Hmm. Onhan pinkkikortillakin oma luottorajansa.

    • NoEiKannata

      Ap, vaikutat fiksulta, mutta miehesi ei todellakaan! En tuhlaisi aikaa mokomaan isoon lapseen.

    • Ärsyyntynyt

      Voi kuule,kuulostaa tutulta.Me olemme olleet yhdeksän vuotta yhdessä ja samat ongelmat täälläkin.Mies mököttää ellen minä ole kimpussa vaikka minua ei haluta.Olen jo yli 50vuotiaskin ja suhteemme aikana tapahtunut vaikka mitä inhottavaa miehen takia.Ei kylläkään ole pettänyt,onneksi. Olen usein sanonutki että hakee toisen naisen joka olisi yhtä innostunut. Sitten vielä kun mieheni ei lähesty minua vaan sanoo ettet kuitenkaan halua. Tämä rassaa suhdettamme kovin paljon,jos teen niinkuin hänen tarpeensa on,niin kaikki on niin hyvin. Muuten mököttää ja on ärsyttävä.En tiedä koska tälläinen loppuu,sitä odotellessa ettei miestänikään enää kiinnostaisi.Hän minua vanhempi 3v.Huoh,yritetään jaksaa noiden kanssa.Mutta ärsyttää kyllä kun joka toinen päivä pitäisi olla kiinnostunut. Olenkin ajatellut että tulisin hyvin toimeen ilman miestä ja saisi olla miten itse haluaa,eikä aina ajatella kuinka toisen on hyvä,mutta mun ei kylläkään.

      • hdfrhsdfhjdsj

        Miksi et sitten eroa jos seksi on sinulle noin vastenmielistä ???


    • Naima-Aslakki

      On tämä ihmeelistä touhua,vaikka kuinka haluaisin nuolla naiseleni orgasmin niin en saa etes lipaista,panemisesta puhumattakaan.Jätänkö tuon sikattaren ja etsin sellaisen naisen jonka saan tyydyttää,vai onko niitä olemassakaan?

      • Haluunaina

        Onhan meitä, mikään ei ole ihanampaa kun halukas mies.
        Mä haluaisin aina mies ei pysy vauhdissa.
        Seksi on ihan parasta , eri asennoissa, suuseksiä aah


    • Fanatiikko

      Ettekö tiedä että liiallinen seksuaali aktiviteetti voi aiheuttaa kuurotta?-Häh?

    • ukkokylillä

      Niin, tai panemattomuus voi saada aikaan kauhean paineen, siinä sitä onkin kuulkaa stten kun ärhentelee ja tuskailee (himojensa) kanssa.
      Onneksi jotkut tykkää vielä kyydistä.

    • välttää

      Täällä keski-ikäinen pariskunta. Mökötys ja pie pil....
      Nukutaan eri huoneissa. Ukko tulee ja kömpii päälle. Muutama työntö, ähky huohotus ja se on siinä!

      Anti olla...

      • sdlgsldkgls

        Ole itse päällä niin saat mieleistäsi seksiä ! Tyypillistä itsekkään naisen marinaa... Miehen niskaan kaadetaan vastuu seksin hyvyydestä !


    • Täyttäsataa

      Naisten vaikeus (ei kaikkien onneksi). Koulut käydään ja sitten mies halutaan ja koti kenties lapsetkin. No niin mutta sitten kun pitäis olla nainen miehelle niin syitä keksitään ja seksi ei muka maistukaan enään ja jos joskus antaa niin ei mitään erikoista enään haluta antaa. Suomalainen tavallinen nainen on tässä jotenkin kummallisen huono jopa yksinkertainen. Kyllä sitä naisen pitää antaa miehelle ja osata olla myös nainen !! Slaavilaisissa maissa esimerkiksi naiset hoitaa miehensä vähän paremmin ja toki Suomestakin vielä aktiivisiakin naisia löytyy mutta nehän erottaa katukuvassakin jo tavallisista ämmistä poiketen seksikkäästä olemuksesta ja pukeutumisestakin. Niille seisoo heti jo pelkästä näkemisestä.

    • IUL43

      Orgasmi on ihana ja jos mies on sellainen, etta huolehtii siita, etta nainen saa sen myos joka kerralla ja on hella ja laheisyytta loytyy niin varmasti nainenkin harrastaa useasti seksia. Jos mies vain laukeaa, eika huolehdi orgasmin antamisesta naiselle, en mina ainakaan viitsisi turhaan antaa, siina tapauksessa minulla on varmasti parempaa tekemista tai paata sarkee.

    • antti.rokka

      Naiseni mököttää kun annan kaikille :)
      Jakaminen on iloinen asia.
      Jaetan ilot ja surut.

    • Joj80

      Mua inhottaa se tunne kun kiihottuu. Enkä edes halua orgasmia,vaikka saankin sen helposti. Mua haluttaa keskimäärin kerran kuussa tai kerran kahessa kuussa. Sen takia olenkin halunnut olla yksin,kun seurustelu on ollut kurjaa siltä osin,kun mies on ollu kimpussa tuon tuostakin.En oikeen usko,että voisin löytääkään samanoloista miestä jota kiinnostas vaan yhteiset vaellusreissut ja marjastus,tikanheitto ym.. kavereitakaan ei miespuolisia oo kun pari. Jotenkin se aina menee siihen et mies haluiasi muutakin..Mutta enpä tee kenenkään oloa tukalaksi,kun olen valinnut tämän yksin elämisen :)

    • Kjjkl

      Kannattaa lopettaa tuollainen alkuunsa. miehesihän on sairaan lapsellinen,kun mököttää jonninjoutavasta. Joutaisi ojankaivuuseen päiväksi,jotta pääsis vähän kehittävämpään ja järkevämpään puuhaan. Tuollaista en kutsuisi "mieheksi". kuulostaa hiireltä

    • Stiinaaaa

      Mielestäni miehen ei kuulu huolehtia naisen orgasmista. Sellanenhan on tosi heikon miehen tapa. Suomalaiset miehet on niin lapsia,kun uskoo naisia. Eikö teillä oo mitään auktoriteettia? Tärkeintähän miehelle on aina ollu et ite saa. Eihän nainen ole yhtä arvokas.

    • Destiny1971

      Ootko semmonen nykyakka joka tulee aerobikistä ja kahvakuulasta tai spinnigistä ja röyhtäisee: KAUHEE NÄLÄKÄ! ONKÖ MITÄÄ TÄHTEITÄ-MUT EI MITÄÄ RASVÖÖ, KIRISTÖÖ TOI HOUSSUN KAULUS JÖÖÖÖ !!

      Mutta paras ratkaisu olisi kun mies nussisi ulkopuolisia..se on omalla kohdalla ainakin kaikkein kiihottavinta!! VIERAS ON PARASTA! LIEMI LENTÄÄ PILLUUN HETI. Mutta nuo akat tuntuu olevan sellasia että ottavat miehen liemet sisään, paukkuvat paksuina ja purkavat perseestään pari mukulaa ja liimaantuvat sitten tuohon ukkoon oli se sitten miten paska ukko tahansa..! Naiset todellakin pääosin ovat yhden miehen naisia...toki eroavat, mutta liiimaantuvat siihen senhetkiseen ukonkuvatukseen ihan kybällä...mies taas panisi vaikka joka päivä eri AKKKAA !!

      Suoraan sanottuna en ymmärrä näitä miehiä jotka kerjäävät naiselta seksiä..minä otan pillun ihon tunteet mistä satun saamaan, sitä ei akat mulle määräile !!

      • mikäkellekkinsopii

        Ihana elämä sulla. Minä se vaan istun pimenevässä illassa kynttilänvalossa kullan kainalossa. Päivällä on käyty tervehtimässä juuri syntynyttä lastenlasta. Sen jälkeen pieni lenkki lähimetsässä, ihmettelemässä lintujen puuhia. Kotiin ja yhdessä valmistamamme ateria. Iltapäivällä luemme omat lehtemme sohvalla löhöillen, jonka jälkeen kahvi ja pullaa. Sitten saunaan, selänpesut ja pienet oluet. Sen jälkeen onkin ihana istahtaa taas sohvalle telkkua kattomaan, samalla kun hierotaan toistemme varpaita aamutakkien alta. Siinä höpötämme kaiken maailman asioita ja suunnittelemme mitä huomenna tekisimme. On rauha. Ja että mite käykin kateeksi destiny1971:tä, joka juoksee reijältä reijälle. Mutta mitä tekee hän sen jälkeen?? Onko hänellä sohvassaankin reikä? Voi kyllä se on paljon ihanampaa kun saa jakaa elämänsä (ei vaan elimensä)joka ilta köllötellä armaan kanssa niitä näitä puuhastellen ja kyllä se rastelukin on mukavaa :)


    • j47hhh

      Tilanne pitää selvittää . Jotenkin vaikuttaa , että miehesi on aika minä itse tyyppiä , vähän kesken kasvuinen . Voisi olla järkevää nostaa kissa pöydälle nyt , ennenkuin tilanteesta tulee vielä ikävämpi.

    • hetijustiinsa

      Paras laittaa mies takaisin kierrätykseen, tuollainen itsekäs sika, ei se siitä muutu.

    • tervetuloa kerhoon :D

    • GILWJKWSFJW

      ERO ERO ERO ! Ilman muuta ero on paras ratkaisu, koska teillä tuntuvat libidot olevan niin erilaiset !

    • Jepsuuuu

      Voi apua toi kuulostaa niin tutulta!

      Itse pystyisin elämään vaikka kuinka kauan ilman seksiä. Kyllä minä haluan miestäni, ei se siitä ole kiinni. Mullekin vain riittää oikeasti enemmän kaikenlainen muu helliminen ja yhdessäolo. Hankalaksi tämän tekee juurikin se, että toinen on koko ajan keppi sojossa valmiina hommiin ja pettyy huomatessaan, että toista ei huvita. Kyllähän sellanen saa toisen tuntemaan itsensä epähaluttavaksi, eikä ihmekään. Huomaan itse myös joskus laskevani päiviä siitä, milloin olen tehnyt viimeksi aloitteen ja mietin, että no tänäiltana sitten. Mutta sehän on aivan naurettavaa!

      Muutama riita ja mykkäkoulu on puolin ja toisin aiheesta saatu aikaan, mutta nykyään tilanne ei ole niin "paha". Mies tajusi, ettei toista voi aina huvittaa ja minä oivalsin, että vaikka itseä ei huvita, kyllä toista voi silti miellyttää. Tietenkin, niin parisuhteen pitäisi minusta mennäkin. Kun omasta tahdosta haluaa miellyttää rakastaan, ei siinä ole mitään väärää. Enkä ole kertaakaan katunut seksin harrastamista, vaikka ei aluksi ole huvittanukaan ;)

      Tietenkin tilanne voi olla toinen jos sänkypuuhat tuntuvat aivan vastenmielisiltä juuri sellaiseen hetkeen kun toista huvittaisi sitten..

    • Aikamerkki

      Sanoin uudelle tyttöystävälleni että meillä naidaan joka päivä klo 20 alkaen...
      Olisi mukavaa jos olisit silloin paikalla ; )
      Aika usein on sattunut tulemaan klo 20 paikkeilla kyläilemään!

    • Juliaaanaaa80

      Onpa tympeän kuuloista tuollanen mulla seisoo ja saako koskea tuonne ym..Oon jättäny semmoset miehet. Kaikki halut tappaa semmonen mies,joka puhuu seksistä. Sitä toitotetaan tv stä et seksistä pitäs avoimesti puhua. Hölynpölyä. Mulle on jääny semmonen mies,joka ei puhu vaan toimii riuskasti niinku mies eikä neiteile ja ottaa sen mikä hälle kuuluu.Ja mää oon ilonen. Toimikaa,mut älkää pliis puhuko. Kyllä nainen kertoo jos liian kovakourasia ootte.

    • eqrtqtq

      Jos aloittaja hyväksyy sen että miehensä käy vieraissa nii asia varmaan järjestyy itekseen... niin tulee nimittäin käymään.. jos kotona ei saa niin haetaan muualta.

    • johanna100

      En ole jaksanut lukea kuin muutaman 148 vastauksesta, joita olet saanut. Itse olen sitä mieltä, että taidat olla avomiehellesi pelkkä panopuu; vakisellainen. Jos seksihalut ovat päinvastaiset, on viisainta erota ja etsiä uusi sopivampi kumppani ennen kuin teillä on lapsia. Miehesi tulee varmasti olemaan mustasukkainen vauvallekin puhumattakaan siitä, että hän tod.näk. vaatisi sinulta seksiä heti synnytyksen jälkeen. Sinun kivuillasi ei tule olemaan hänelle mitään merkitystä; kunhan HÄN vaan saa seksiä.

      Neuvoni on tämä: JÄTÄ AVOMIEHESI!

    • nim_merkitö

      Minnoon sitä mieltä notta. simmossii naisii ketkei halluu seksii tahikko halujaat sitä hyvih harvo kannattaa ehtii ihellee jonnii haaremiv vanaha "kirjam merkki" (=eunukki) seijjouk vornuumasa seksii millonni. sillo teijjä ei tarvi miettii notta. jouvvuttako antammaa vai ettäkö. ja sillo että ouk terveet halut ommoovii miehii kiusoomasa eikä kellee tuu paha mielj. sevvua vielä täsä sanon notta. himot neu hiirelläi ni miksei sittä meilä miehilläi.

      • äidinkieli

        Ihan hienoa, että murteet säilyvät puhekielessä, mutta kirjoitettuna on todella hankala saada selvää.


    • fererer

      Ei kaikkea saa...monet miehet ovat jääneet lapsuuden asteelle, kun ei saatu joka päivä karkkia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe