Koirakuri parantunut?

Ohoh_sentäs

En tiedä kuvittelenko vai onko todella niin että koirakuri näyttäisi parantuneen. Mietein tuossa lenkillä että koskahan on viimeksi käynyt irtokoira koirani kimppuun. Nuorena sen kimpusta sai niitä olla jatkuvasti potkimassa hevon helvettiin. Milloin ylipäätään olen viimeksi nähnyt irtokoiran, enpä muista, joten aikaa lienee siitäkin kulunut. Olemme koko kuluneen kahdeksan vuotta asuneet aivan samassa paikassa, eikä naapurustossakaan mitään täydellistä vaihtumista ole tapahtunut vaikka uusia koiruuksia tietysti tulee ja vanhoja menee.

Kuinkas muualla?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1plus18

      No ei meillä ole koskaan ollut irtokoirista haittaa sillä tavalla, ikinä ei ole päälle tullut. Eikä nyt muutenkaa mitään ongelmia ihan kurinalaisia koirakoita.

      • Ohoh_sentäs

        Hyvä että jossain on näin mallillaankin ollut kaiken aikaa. Täällä kun tosiaan oli aiemmin aika välinpitämätöntä menoa. Aina sai kaikenmaailman tirriäisiä poistaa koiran turkista tai potkia isommat helvettiin tai ainakin siihen suuntaan. Mutta nyt, on ollut monta vuotta kovin rauhallista.


    • KennelKauhuvauhti

      No välillä käy poliisi puhuttelemassa pahimpia. Mutta heti tuntuvat ohjeet unohtuvan, kun on niin kovin lyhyt tappajakoiran omistajien muisti, ja taas hengenvaaralliset koirat kirmaavat kuolavana suupielestä roikkuen ohikulkijoiden perässä.

    • murinapurut

      Suomi on tuhansien tappajakoirien maa.

      • menesinävittuuntäältä

        Niin vähän onneksi! Suomi on satojen tuhansien murhaajien ja raiskaajien maa.


      • tyhmät
        menesinävittuuntäältä kirjoitti:

        Niin vähän onneksi! Suomi on satojen tuhansien murhaajien ja raiskaajien maa.

        Suomi on rikollisten viranomaisten maa, koiristako täällä vaan valitetaan. Pienistä eläimistä.


      • todentotta
        menesinävittuuntäältä kirjoitti:

        Niin vähän onneksi! Suomi on satojen tuhansien murhaajien ja raiskaajien maa.

        Murhaajarakkeja tuhottomasti, mutta enneminkin akat niitä raiskaa.


    • bigbutton

      Isojen koirien omistajilla on kuri kohdallaan ja enimmäkseen heidän koiransa vaikuttavat tottelevansa isäntäänsä/emäntäänsä. Toisin on ns. pikkukoirien omistajat. Ikäväkseni olen huomannut, että hyökkäilevät isoja koiria kohti niin pitkälle kuin fleksi antaa myöten. On käynyt jopa niin, että fleksin naru on mennyt poikki ja eiku ison koiran kimppuun vain. Aivan järkyttävää, ettei pikkukoirien omistajat kouluta pikku lemmikkejään. Aivan kuin moinen käytös olisi heille sallittua pienen koonsa puolesta.

      • pikkupiskit

        Komppaan. Eihän se haittaa kun se 5 kiloinen ei kaada ketään ja sitä jaksaa pidellä vaikka miten koira rimpuilisi. Pitäähän sen nyt vähän isompia komentaa, on se niin rohkea. On se söpö omapäinen pikku touhottaja! Väärin. Pieniltä koirilta vaaditaan aivan samat käytöstavat kuin isoiltakin, niitä velvoittavat tasan samat asiat, kuin omistajiakin - se pieni sormenpään kokoinen kakka kerätään myös.


    • Vahtikoiranomistaja

      Kyllä minä pidän ketjun aloittajan havainnoista huolimatta pientä pystykorvaani irrallaan vahtitehtävissä puutarhatilallani ja sen läpi kulkevalla tiellä. Eipä tuo ole haitannut mielestäni ketään, mutta jo useita näpistelyjä ja varkausyrityksiä se on keskeyttänyt.

    • seonjmpti

      Niinpä? Suomi tarvitsee nopeasti kuria ja matematiikkaa. Ei mitään hihhuleita toreille rääkymään ja uhkailemaan.

    • Säikähdyksellä_selvisin

      Olin käyttämässä koiraani tuossa pari päivää sitten ja vastaan tulee nainen tanskandogin kanssa. Näyttäis et olis menossa ihan normaalisti ohi, ja arvatkaa mitäs sitten tapahtuu kun ollaan n. 2 metrin päässä? Nainen yhtäkkiä karjaisee ihan täyttä mulle että: "V***n pentu, älä kuule tuu lähellekkään sun rakkis kanssa!" Ja sitten kuulkaas tämän naisen tanskandoggi on hampaat irvessä haukkuen ja muristen agressiiviesti syöksymässä mua ja mun koiraa (Itellä on semmonen 6kg schipperke) kohti. Äkisiti sitten sanon että "sori" ja käännyn 180 astetta ja takana olleesta risteyksestä toiseen suuntaan. Olisi voinut ees vähän aikasemmin varottaa ennenkun siinä n. 2 metrin päässä, kun koira pääsis ihan helposti kimppuun. Ei nainen aikasmmin mitään varotellut, ihan muina miehinä vaan kävelee kohti. Luulettekos että about 140 cm pitkä nainen (jolla siinä tilanteessa näyttänyt paljoa sitä lihasvoimaa olevan, koira raahas naista perässä) jaksaa pidätellä aikuista tanskandoggia? Juttelin tästä samasta asiasta naapurin kanssa ja oli kuulemma samannäköinen nainen dogginsa kanssa käynyt melkein naapurin pienen villakoiran kimppuun. Mitä sitä sitten hankitaan niin isoja koiria jos tällasta tapahtuu eikä omistajalla itsellä riitä lihasvoima koiran pidättelemiseen? Selvisin kyllä säikähdyksellä, onneksi karvakaveri ja minä ollaan vielä elossa, olis voinut nimittäin aika pahaa jälkeä tulla jos olis päässyt kimppuun. Koirani veti sillon häntä koipien välissä äkkiä pois naisen ja doggin luota.

    • meiltäpäinlöytyyuseita

      Suuri osa pitää koiransa hallinnassaa,ja koirat käyttäytyy hienosti ohituksissa.
      Muutamia täällä päin on, jotka tulee jostain kauempaa autolla, ja päästävät koirat sitten täällä irti, ne eivät tottele käskyjä.Vaan räyhäten tulevat koirani luo,ja niitä sitten saa kyörätä pois.Omistajat eivät kuule, vaikka hekevat vaivautuneena koiriaan pois,tai ovat kuin eivät kuulisi, kun heitä kehottaa pitämään koirat kytkettynä.Ne on ihan keskikokosia koiria, parilla eri omistajalla, ja ne koirat on huonosti kasvatettuja, tottelemattomia,ja räyhäävät ja hyökkivät agressiivisesti.Samat ihmiset tekevät tuta, aina vain uudfelleen, ja uudelleen.Eivät välitä vaikka sanoisi heillemitä, eivätkä välitä vaikka koiransa rähjäävät ihmisille ja koirille.Täällä ei ketään tietysti tykkää tuollaisesta, ja asiasta puhutaankin, kun tilanteita on ollut.
      Kyllä menee päivä pilalle, kun niitä huonostikäyttäytyviä irto rähjäten vierelle rynnii....per.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe