"Hyvinvointia" pedofiliakohulla

hyvinvoinninammattilaise

Paljon on ylistetty Johanna Hurtigin, Johannes Alarannan, Mari Leppäsen ja Antti Pentikäisen toimintaa pf-kohun nostattamisessa. Palkintoja on pokattu. Pf-kohulla on kuitenkin kääntöpuoli, pf-kohun uhrit. Heistä, heidän jaksamisestaan ja heidän hyvinvoinnistaan pf-kohun nostattajat eivät ole julkisesti lausuneet mitään. Kurkistetaanpa pf-kohun riepottelemien perheiden elämään muutamlla sitaatilla Jani Kaaron kohuartikkelista Lestadiolaiset modernilla noitaroviolla:

"Lopulta syyttäjä teki Eeron asiassa syyttämättäjättämispäätöksen. Eerolle se ei kuitenkaan ollut helpotus vaan järkytys. ”Minun kannaltani se oli pahin mahdollinen vaihtoehto. Nyt asia jää selvittämättä.” Hanna sanoo, ettei kyse ole vain siitä, että he ovat menettäneet tyttärensä. He eivät myöskään saa nähdä Marian lapsia. Syytökset ovat repineet koko perhettä."

"Mies sanoo, että kirja ei koskettanut vain häntä, vaan viilsi syvät haavat monien perheiden elämään. "Monille ihmisille on olemassa aika ennen Maijan tarinaa ja sen jälkeen.""

"Kun Reijon tuomio tuli, perhe oli tyrmistynyt. "Rahaa ei tullut mistään. Pienimmät lapset kyselivät, miksi isä ei tule kotiin". Anna oli ollut parikymmentä vuotta kotiäitinä, mutta nyt hänen oli pakko löytää työtä jostakin.

Samanaikaisesti kun Anna koetti löytää työtä, kouluikäisille lapsille avautui helvetti, jollaisesta he eivät olleet tienneet mitään. Reijon henkilöllisyys oli vuodettu jollekin vihasivustolle, ja sieltä se vuoti lasten kouluihin.

Ensin koulussa vain katsottiin hieman pidempään. Sitten alkoi huutelu. "Isäs on lastenraiskaaja." "Pedofiilin kakaroita." Ida sanoo, että hän kuunteli huutelua päivittäin ja ajatteli kestävänsä sen niin kauan kuin bestikset pysyivät hänen rinnallaan. Bestikset kuitenkin katosivat yksi kerrallaan, ja kun viimeinenkin käänsi hänelle selkänsä, hän päätti luovuttaa. Ida alkoi juopotella ja viillellä itseään ja käyttäytyä itsetuhoisesti. "Vihasivustojen pitäjillä ei taida olla aavistustakaan, miten paljon vahinkoa he aiheuttavat viattomille sivullisille", Ida sanoo. Idan nuoremmat sisarukset itkivät ja raivosivat joka aamu ja kieltäytyivät lähtemästä kouluun. Lapset saivat psykiatrista apua selvitäkseen kouluhelvetistä, mutta lopulta neljän lapsen oli vaihdettava koulua, mitä ei ollut yksinkertaista järjestää harvaanasutulla alueella. Annalle kävi kuten hänen lapsilleen. Naapurit, lasten koulukavereiden vanhemmat, vanhat ystävät, toiset lestadiolaiset perheet – kaikki lakkasivat puhumasta hänelle."

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvinvointiakerrassaan

      Kyllä hyvinvoinnin räjähdysmäisestä kasvusta kelpaa ottaa lisäsulka jo muutoinkin tuuheaan intiaanipäähineeseensä.

    • MelperiNauttinut

      Maailman vl-vihamielisin henkilö, nimimerkki Melperi on viime vuosina nauttinut suuresti pf-kohusta. Sadistin (lähes varmasti Melperi) reaktiot Idan ja muiden sivullisten kärsimisestä ovat olleet tätä luokkaa: "EnTunneIdaa. 15.7.2015 19:25. Onko "Ida" joku vl-isänsä raiskaama vanhoillislestadiolainen tyttö?" keskustelu.suomi24.fi/t/13696684

      • Totta_kaikki

        mitä sanot. Mutta oletko juuri nyt huomannut, että tänään taitaa olla jo kolmas päivä... eikä melperiä näy palstoilla. Hänethän tunnistaa helposti, vaikka hän ei käyttäisikään rekisteröityä nimimerkkiään. - - - Vai olisiko tämä nyt minun harhaluuloani, koska itsekään en ole ehtinyt paljon katselemaan palstoja. Melperillähän on tapana sotkea puoltasataa keskustelupalstaa, lähinnä paikkakuntapalstoja.


    • vl-piireissä

      Vl-piireissä hylkiöperheiden kohtalo on laajasti tiedossa. Monet haluaisivat lähimmäisenrakkaudesta olla ystäviä hylkiöillekin, mutta pelkäävät leimautuvansa "pedofiilien suojelijoiksi ja ymmärtäjiksi", jos uskaltavat seurojen väliajalla mennä juttelemaan hylkiöiden kanssa samaan pöytään. Kyllähän kivittämisen kärkihyökkääjät hommansa osaavat...

      • Jos_nämä

        hylkiöt ja hylkiöperheet tulevat seuroihin ja seurapaikoille, ilman muuta ihmisten velvollisuus on lähestyä heitä, jutella heille ja olla heidän kavereitaan ja ystäviään. Kenties he ovat tehneet elämässään pahoja tekoja, mutta onko meidän asiamme tuomita heitä, arvioida heitä, hylkiä heitä... Heillähän on taakkaa ja kuormaa ihan tarpeeksi. Täytyy myös muistaa, että suuretkin synnit, erehdykset ja rikokset on mahdollista saada anteeksi. Elämä lopultakin on lyhyt, kovin kovin lyhyt.

        Kaikissa meissähän on vikoja ja virheitä. Kaikki teemme monesti elämässämme väärin.


    • vl-PEDOFIILILAHKO

      Avaaja jatkaa raivoisaa kampanjaa, jolla kampanjalla pyritään nollaamaan suuret määrät vl-miesten suorittamia pienten tyttöjen raiskauksia (useimmiten oman lapsen).

      Vaikeaa on muuttaa totuutta valheeksi, vaikeaa on muuttaa mustaa valkoiseksi, vaikeaa on muuttaa SAASTAISIA vl-RAISKAAJIA kunnon ihmisiksi.

      Mutta ei hätää - nämä raukkamaiset lastenraiskaajat säilyvät koko ajan maailman ainoina oikeina uskovaisina, koska ovat vl-PEDOFIILILAHKON jäseniä.

      • Miitähän_on

        vanhoillislestadiolaisuudessa ollut 50 vuoden aikana 34 lasten seksuaalisen hyväksikäytön tapausta. Vastaavasti kaikissa väestöryhmissä yhteensä on 30 vuoden aikana ollut 18.600 lasten seksuaallisen hyväksikäytön tapausta.

        Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ei siis ole lestadiolaisuuden ongelma.


    • juiperjappa

      Jotenkin minusta tuntui alusta saakka että "vl pedofilia" ei ole esitetyssä laajuudessa todellinen. Näin alkaa valjeta että olin oikeassa. Media sai noitavainot aikaan ja yhteisö joutui kärsimään omituisen rangaistuksensa .

      • ei_onnistu

        Ikävä kyllä et pysty lakaisemaan monia raukkamaisia vl-miesten suorittamia lapsien raiskauksia maton alle.


    • holokaustinmuisto

      Eihän holokaustiakaan oikeasti ollut natsien mielestä, viattomia kohun uhreja siis tuomittu...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      6
      1229
    Aihe