NetAnttilassa kaikki persiillään!

Tyhjiä_lupauksia

Esimerkiksi omaa tilaushistoriaa ei voi selata sen enempää kuin antaa palautetta, sillä molemmat osiot on olleet epäkunnossa jo viikkokausia. Siitäkin huolimatta tulee ilmoitus "tilapäisestä häiriöstä.
Yhteydenotto sivun oikeassa laidassa olevlla "kysy nettimyyjältä" ei myöskään tuota tulosta, eli olen jo useaan kertaan yrittänyt saada tietoa sitä kautta ja vaikka aina on luvattu niin mitään ei ole tapahtunut!
Tarkoitukseni on siis ollut tiedustella tuleeko tilaamani tavara vai eikö, sillä tätä kirjoittaessa on kulunut jo 13vrk tilauksen lähettämisestä. Vahvistus sen vastaanottamisesta kylläkin tuli sähköpostiin. Huomautin myös erään toisen tavaran hinnasta josta minulta perittiin 10€ enemmän kuin mitä tilaushetkellä oli sen kuvan yhteydessä näkyvillä. Pankkitilin numero on Anttilan tiedossa ja sekin asia luvattiin hoitaa, mutta turhaa on ollut odottaminen.
Mikä perkele siinä nykyisin on ettei pienintäkään huolta minkään asian sujumisesta enää kanneta vaa luvataan ja petetään asiakasta. Aikaisemmin NetAnttilan palvelu on ollut kaikin puolin sujuvaa, mutta nykyisin se on lähtöisin syvältä persiistä.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TämäSeVieläPuuttui

      Nyt ei saa edes puhelimella yhteyttä!
      Asiakaspalvelu sulkeutuu klo 12!
      Voi helevetinperkele sentään!

    • asdfgjk

      Itsekkin tilasin tuolta viime lauantaina tuotteen ja ihmetelly miksei siitä kuulu mitään. Nettisivulla kuitenkin luvataan toimitusta 1-2 päivässä. Ärsyttää kun saman tuotteen olisi saanut samalla hinnalla prismasta ja cittarista mutta en jostain syystä tajunnut käydä noissa aikaisemmin. Tuntuu että aina jotain ongelmia toimituksen kestossa kun suomalaisesta nettikaupasta ostaa jotain.

    • 918

      Ikävä kuulla, että Netanttila ei toimi enää ainakaan kunnolla. Keskohan on ollut sen omistaja ja on onnistunut söhrimään senkin. Netanttila siirtyy muun Anttilan mukana uudelle omistajalle. Tämä merkitsee varmasti monelle tehtävien muutosta tai siirtymistä ulos. Tämä on pudottanut varmasti työntekijöiden motivaatiota.

      Itse olen tilaillut harvakseltaan Netanttilasta isoa ja pientä. Kaikki on tullut lupausten mukaan perille. Viimeisestä tilauksesta on tosin jo vuosi. En enää aio tilata mitään sieltä ennen kuin omistavaihdos on toteutunut ja tilanne selkiytynyt. Vastaavia nettikauppoja on runsaasti.

    • ottaapäähän

      On mennyt kolme viikkoa ja Netanttilasta tilaamaani tuotetta ei ole tullut. Asiakaspalveluun soittaessani saan jonottaa kauan. Kun vihdoin saan asiakaspalvelijan langan päähän, hän toteaa, että tilaukseni on peruttu. Itse en ole perunut! Kummalista! Rahat luvataan takaisin annettuani tilinumeron.

    • kijhgr

      Oletteko huomanneet, että sivustoja ei päivitetä. Loppuunmyydyt tuotteet roikkuvat kuukaudesta toiseen esillä. Lisäksi selvitys tuotteista on puutteellinen.
      Itse olen saanut hyvin yhteyden NetAnttilaan sähköpostin kautta ja saanut vastauksen nopeasti. Suosittelen sitä tapaa teille muillekin.

    • Justus123456

      Itse odottanut rahojen palautusta nyt noin 6 viikkoa koska typeryyksissäni maksoin tilauksen heti tilauksen yhteydessä. Vasta kun viikon kuluttua tilauksesta aloin kyselemään tilamaani tavaraa niin kävi ilmi ettei koko tuotetta ole edes olemassa. Viimeksi laitoin kirjallista asiakaspalautetta tiistaina. Tuosta tulee nyt kuluneeksi 4 vrk, eikä mitään vastausta ole kuulunut. TODELLA pettynyt koko putiikkiin...

    • tiläpäinenhäiriö

      Itsekin menetin hermoni koko kaupan kans. Lopetin tunnuksenikin enkä aio mennä ikinä enää koko puljuun. Verkko sivut tilapäisessä häiriössä koko ajan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe