Kokoomusnuoret rummuttaa Üuber taksia

Huumoriatämäkin

"Rüber" Uusi Sovellus !

Oletko työtön, mutta osaat kuitenkin....



-leipoa

-siivota

-leikata hiuksia

-tehdä lumitöitä

-maalata

-remontoida

-hoitaa sairasta

-huoltaa veneitä

-leikata nurmea

-pudottaa lunta katolta

-hoitaa lasta

Yms yms.....

Yhdistää työntekijän ja työnantajan kätevästi ja tarpeen mukaan.

On huomattavasti halvempi!!

Maksat jo etukäteen kännykällä, sovellus ottaa noin 20% provikkaa summasta.

Voit arvostella työn. Ei muita välillisiä kuluja, veroja tai vakuutuksia. Kyse ei ole työnvälityksestä vaan ihan tilapäisestä auttamisesta "Rüberin" mukaan.

Idean on kehitellyt Palautetunkarjalan Martat Ry , kyseessä on kasvu yritys. Jota ompeluhakukoneyhtiö tooklesinger tukee miljardi potilla.

puheenjohtaja Selma Alakurtin mukaan sovelluksella on jo miljoonia käyttäjiä.

Idea sai alkunsa kun Selman pojat joutuivat pieneen kahakkaan ja vankilasta päästyään alkoivat ajaa samalla periaatteella toimivaa über taksia.

Laskutuksen hoitaa veljen pikkuserkku jossain kaukaisella saarella, kuulemma on pojalla pahaksi äitynyt psoriasis päällä. Kysyttäessä lellistä ja tellistä ja alvista ? Vastaa Selma nähneensä heidät viimeiksi joskus sota aikoina, Alvia ei muista tunteneensa ollenkaan.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Krataa

      Luin alla olevasta linkistä kannanoton ja täytyy sanoa, että se saa minut pettymään kokoomusnuoriin. Tarkoitan siis, että Kokoomus itse puolueena on kaikkea muuta kuin nimellisesti kommaripuolue siinä kuin joku SDP tai Vasemmistoliittokin, mutta oli se käsitys, että sen nuoriso-osastossa oltaisiin paremmin selvillä siitä, mitä oikeistolaisuuteen oikeastaan kuuluu.

      Taksikyytien hinnat Suomessa ovat korkeita, mutta silti überin idea on niin omituinen, että jopa suomalaisten poliitikkojen hyväksyntä edes kokeiluluontoisena saa leuan loksahtamaan. Kuvauksen mukaan überissä kuka tahansa voi ruveta taksikuskiksi omalla autollaan (Varmaan ilmoittauduttuaan työnjohdolle mutta kuitenkin suht helposti). Tämä tuottaa joitakin isoja pulmia.

      Ensinnäkin taksinkuljettajan työ on aika haastavaa. Sitä ei oikein tajua jos ei ole itse kokeillut ja luulen, että moni poliitikko ei ole. Toki takseissa on navigaattoreita yms mutta silti jonkinlainen aluetuntemus tulisi olla. Asiakkaiden käsittelykin vaatii usein kärsivällisyyttä.

      Toiseksi viime aikoina ovat yleistyneet tapahtumat, joissa taksikuski on käynyt (seksuaalisesti) asiakkaan kimppuun. Suomalaisen uutisoinnin hienouksiin kuuluu, että etnisyys jätetään usein mainitsematta, mutta pointti on, että taksityö on nykyään tarkoin säädeltyä. Pahoja rikoksia tehneet eivät yleensä pääse taksin rattiin. Nyt jos über otetaan käyttöön, todennäköisyys tällaisille selkkauksille kasvaa.

      Taksihintojen alentamiseksi olisi muitakin tapoja, kuten helpotukset polttoaineveroihin yrittäjille yms. Paljon riskittömämpiä tapoja.

      Pistin muuten merkille, että tuon tiedotteen nimenomaiset allekirjoittajat ovat Uudenmaan Kokoomusnuoret ja Espoon Järkiporvarit. Espoon Järjettömät Kommarit olisi parempi nimi, mutta kiinnostava seikka on, että Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki asuu juuri Espoossa. Hän on kommentoinut taksikysymystä sivuillaan.

      "Kilpailu on kuluttajan etu. Niillä markkinoilla, joilla Uber on päässyt toimimaan, se on tuonut taksiliikenteeseen kuluttajille halvemmat hinnat ja paremman laatukokemuksen. Taksitoimialalla kilpailun esteille on todella vähäiset perusteet."

      Sori vaan Ellu, mutta netistä löytää ihan riittävän helposti uutisia, joiden mukaan, vaikka ûberilla onkin POP-palvelu, joka tarjoaisi 40 prosenttia halvemmat hinnat, sillä on myös (kuvaavan niminen?) Black-palvelu, jonka hinnat ovat 30 prossaa KORKEAMMAT. Mihin erotus menee, niin sitä ei tiedetä. Varmaan überin johtajille.

      Überilla näyttäisi olevan itselleen täydellinen liiketoimintakonsepti. Lanseerataan POP kokeiluna ja ajetaan mahdollisimman paljon taksiyrittäjiä konkurssiin. Sen jälkeen hinnat nousevat 30 prossaa tai enemmän mutta se ei huolestuta suomalaisia kansanedustajia, jotka saavat pääkaupunkiseudulla ilmaiset taksimatkat joka tapauksessa.

      http://www.kokoomusnuoret.fi/kannanotot/2015/07/taksiliitto-saa-katsoa-peiliin-uber-on-tulossa-ohi-ja-kovaa/

      http://www.hs.fi/talous/a1416291013488

    • Sulovilen

      Kaikkeen työhön uuber ja nettivälitys, jokainen tekee mitä osaa ja missä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe