Alproxboikotti

Henkihaukka

Aivan järkyttävät vieroitusoireet, kun yritin lopettaa n. 4 vuoden käytön jälkeen. Tuntu, että henki lähtee. Miten tämmöstä myrkkyä voidaan syöttää ihmisille, ihmettelen. Nyt uusi yritys, pienentämällä annostusta about, viikon välein. Onko sopiva, viisaammat neuvokoon?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SontaSeppo

      Älä aina hintti lässytä.

    • X4N0R
    • Henkihaukka

      Vastauksista päätellen, ei taida lääkitys olla kohdallaan kaikilla muillakaan.

    • Hiljakseen

      Et kerro paljonko menee, mutta kerrasta ei kannata lopettaa, senhän jo tiedätkin. Aika ei ole ratkaisevaa vaan se, että et nosta annosta vähennyksen jälkeen. Jos tuntuu hankalalta, sinnittele ja pysy pienemmässä annoksessa pidempään, olo helpottaa ihan varmasti.

      Kun olo on tasoittunut tee seuraava vähennys ja jatka samaan malliin. Annosten pienentyessä saattaa kestää pidempään saavuttaa valmius seuraavaan vähennykseen mutta älä luovuta, elimistöltä kestää aikaa sopeutua uuteen tilanteeseen. Viimeisen vähennyksen lähestyessä kyse on enää enemmänkin psykologisesta oireesta kuin varsinaisesta vieroitusoireesta.

      Alpratsolaami on hyvä ja tehokas lääke tarvittaessa. Itse lopetin 10 vuoden päivittäisen käytön noin 7kk:ssa jonka jälkeen olin toisen mokoman kokonaan käyttämättä. Nykyään otan harvakseltaan ja ei ole ollut ongelmia.

      • Henkihaukka

        Olen vähentänyt jo vuoden verran. Eli alkuperäinen annos oli 3 krt päivässä 0,5mg, jonka puolitin n. 1v sitten. Nyt olis tarkoitus lopettaa kokonaan, kun kyllästyin olemaan, kuin turvonnut possu (paino oli keväällä hieman yli 100kg). Nyt n. 94kg ja olo jo hieman kevyempi.


      • KylmäTKädet

        Älä hintti vingu. Itse olet työntänyt ruokaa turpaasi älä syytä lääkettä.


    • OnnneaMatkaan

      Nimim. Henkihaukalle. Minulla on yhtä hyvä kokemus lopetuksen onnistumisesta kuin nimim. Hiljakseen. Samoin ohjeistaisin sinua.
      Olen aikoinaan onnistunut kärsivällisesti lopettamaan 0,5 mg Xanorin, jota kehoni tarvitsi, olin käyttänyt melkein kymmenen vuotta. Aloitin erittäin hitaasti niin, että puolitin tabun ja siitä puolikkaasta veistelin murusia pois. Otin siis sen toisen puolen plus murusen toisesta puolesta. Aikaa myöten veistelin lisää puolikkaasta, jolloin siis 0,5 mg pieneni koko ajan. En enää muista millä vauhdilla, mutta kokonaisuudessaan vieroitus taisi viedä noin 8 kk.
      Tämä minun määrä oli alkujaan pienempi kuin sinulla. Onnittelen sinua, olet tosin hyvin selvinnyt, kun puoliksi heti laitoit. Nyt jatkat samaan malliin, mutta luulisin, että pitää vauhtia hidastaa. Jostakin syystä näissä jutuissa alku on helpompi isommasta määrästä vähentää reilummin, mutta sitten kun lääkettä enää aika vähän, niin saattaa olla hankalampaa, pitää hidastaa. Sinnittelet tosiaan, vaikka jotakin oiretta tulisikin. Oleellista sinun on olla viisas nyt vauhdin kanssa, jotta pudotat vähän ja hiljakseen koko ajan pitäen itseäsi ns. rajapinnalla. Yritä elää normisti, mutta älä välitä oireista, esimerkiksi jaloissa voi tuntua sätkyjä, semmoista vetoa, levottomuutta illalla. Näin muistaisin. Myös yleistä tuskaisuutta voi olla, sekä jännittynyt olo tulee siitäkin kun itse tietää mitä on menossa. Eli just tuo psykologinen vaikutus on varteen otettava.
      Vieroittautuessasi otahan siis myös käyttöön ihan kaikki muut sinua auttavat keinot, mitä ikinä kotikonsteja tiedät ja netistä löydät, millä korvata lääkkeen vähentämistä. Tiedät, liikuntaa, saunomista, kivoja asioita, huomion kiinnittämistä muuhun, seurassa oloa jos ikinä mahdollista (sepä ei aina napista painamalla suju), luontaistuotteita ja muutenkin pidä hyvä ravintohuolto, mm. tankkaa B-vitamiinia, juo paljon kamomillateetä joka oikeasti rauhoittaa. Siis tueksi kaikkea muuta siihen, kun puolittelet ja veistelet tabuja! Sekä rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä tarvitset.
      Uskon, että ajan kanssa sinä selviät. Meitä on paljon, jotka on tuon vieroituksen tehneet. Itsekseen se on parasta, kukaan muu ei tunne sinua ja oireitasi, kehoasi, elinolosuhteitasi, tuntemuksiasi. Jos ikinä mahdollista, koeta löytää joku sinua tsembbaava ihminen, sellainen jolle ainakin voisit raportoida, miten asian kanssa sujuu. Aina kun saat onnistumista, niin olisi hienoa saada iloita siitä jollekin samalle, luotettavalle, tietäväiselle. Mielestäni tavoite saada lääkkeellinen apu tarvittaessa-käyttöön on tosi hyvä. Sellainen on minulla. Kummallista, että tieto siitä, ettei pakosti aina tarvii lääkettä, nostaa itseluottamustakin, itsestään tykkäämistä.
      Vielä, en usko ollenkaan, että painosi tästä lääkkeestä nousisi. Tämä ei ole sellainen lääke. En ole koskaan kuullut, kokenut, lukenut, että alprats. painoa nostaisi. Jokin muu syy siihen. Mutta se liikkumisen lisääminen nyt auttaisi kaikkeen. Okay, tiedän itsestäni, että kamalaa on senkin läksyn kanssa, siksi ettei jaksaisi ja on vaikka mitä estettä.

    • w34rw

      Rauhoittavat lääkkeet on huumeita ihan siinä missä opiaatit ja amfetamiinitkin että jos 4 vuotta käyttää niin voi olla että tulee siitä hiukan "krapula". Itse sinä niitä suuhusi olet laittanut.

    • Tsemppiä

      Kyllä jotkut ihmiset ovat sitten kylmiä. Aloittaja varmasti tietää, että on itse niitä suuhunsa tunkenut. Tokkopa on niin typerä, kuten te muutamat vastanneet. Miksi ylipäätään kommentoida, jos suusta ei tule mitään viisasta? Tai miksi luette näitä?
      Tsemppiä aloittajalle ja pidän sulle peukkuja, että pääset lääkkeestä eroon :) Itselläni tulee olemaan sama asia edessä ja jään seuraamaan edistystäsi, jos siitä jatkossa vielä tänne viitsit kirjoitella...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe