Oman verkkokaupan aloittaminen kotoa ilman rahaa?

EpäileväTuomas

Selvitin miten voisi helpoiten aloittaa tienaamisen omalla verkkokaupalla kotoa käsin pienimmällä vaivalla ja kuluilla. Ohjeet löytyvät tuolta (en myy mitään eikä tässä liitytä mihinkään): http://www.tinyurl.com/kauppiaaksi

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1790

      Älä jaksa.

    • rtgfdsr

      Yhdyn edelliseen. Ei tähän sun kusetuksees kukaan jaksa uskoa.

      • Marika222

        Kertokaas viisaammat, miten tuossa yritetään kusettaa? Kun sivun läpi luettuani en nähnyt että siellä myytäisiin mitään, eikä edes liity tai lahjoita nappulaa löydy. Ohjeita siellä vain on ainakin kun minä katson sitä.


    • iSeeEvill

      Moi e-villeläiset, olishan se ihme jos teistä ei kuuluisi mitään.

    • vyxnb

      Kaikki nuoret nyt heti tienaamaan ilmaista rahaa! E-ville tienaa tuollaisella samanlaisella välitystoiminnalla Ville Majasen sanojen mukaan viimeisimmällä tilikaudella satoja tuhansia euroja puhdasta voittoa! Sinäkin voit! Myy e-ville tyyliin vaikkapa naisten rihkamakoruja ja keittiösälää jopa 95% katteella! Maksat itse alle euron ja myyt sen kympillä! postikulut! :D Jos et usko, katso vaikka tuolta: Http://samahalvemmalla.webnode.com/naisille

      Sitten laske tuolla laskurilla paljonko voit tienata käytännössä per päivä käymättä töissä!
      http://aloitaoma.yolasite.com/#calc

      • KepuMaster

        Tuota laskurilla kun leikkii niin todella alkaa ajatus omasta kaupasta kovasti mietityttään, jos klikkailee niitä kolmea eri väristä naamaa niin saa valmiit myyntiarviot ja arvion palkonko saa voittoa päivässä. Tuo 365.50 € per päivä ei ole ollenkaan paha lisätienistiksi... : ]


    • e-villitys
    • hennakaarina

      Laita sivustolle kasvokuvia itsestäsi antaaksesi luotettavan kuvan kaupastasi. Käytä termejä luotettavin, rehellisin, suomalaisten oma, tehdashinta yms. jotka eivät tarkoita oikein mitään ja niitä on vaikea kenenkään kumota.

      Tarjoa asiakaspalvelua vain sähköpostitse. Jos laitat puhelinnumerosi sivustolle niin ihmiset vain soittelevat ja kyselevät kaikenlaista ja kallis aikasi kuluu siihen. Asiat voi hyvin hoitaa sähköpostilla. Näin muutkin aasia tavaran verkkokaupat tekevät.

      • Manta535

        Mikä on pointtisi? Tuo tekstihän on suoraan kopioitu samahalvemmalla -sivujen ohjeista.


    • orsvö

      Verkkokauppiaana voin sanoa että kuluja tulee mainoksista vuokran verran. Jos et mainosta ei kukaan osta siulta mitään. Faktaa.

      • 4016

        Juuri näin. Ja vaikka mainostaakin, se ei ole tae, että kauppa käy.


      • 1999

        Höpöjä puhutte, eihän me eletä enää sanomalehtiaikaa, eihän mainostamisen nykyään tarvi mitään maksaa! Perusvillekin sen nyt tietää, ei tarvi kuin käydä itse postaamassa eri nimillä parin päivän välein omaa kauppaansa kehuvia kirjoituksia vaikka noihin:
        http://hintaseuranta.fi/kauppa.aspx/409 (ostokokemukset kohta)
        http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=1392

        Aikaa säästää jos käyttää vieläpä jotain tämäntapaista apuvälinettä:
        http://aloitaoma.yolasite.com/arvostelu.php

        Ja kauppahan käy! =D


    • 9-4

      Kannattaa panna toimeksi eikä jahkailla enää. Muussa tapauksessa jo tuolla toimintatavalla aloittaneet ehtivät harmittavasti edelle.

    • e-sensuuria
    • KauppaaPusaamassa

      Sanokaas, millä softalla on nopein laittaa kauppa pystyyn? Mietinnässä on PrestaShop, Magento tai OpenCart, ja tarkoitus laittaa itse pystyyn ja maksaa vain PHP hostauksesta. Tarvisi ominaisuuksina olla: edullinen, tuotteiden massatuonnit, usean kielen ja valuutan tuki ja PayPal:in lisäksi myöhemmin tarvisi kotimaiset maksukortit sinne. Mikä on pidemmän päälle toimivin ja vähiten takkuinen laajentaa?

      • Vähä-riippuu2

        Kukas sitä sun kauppaasi alkaa asentamaan, pystyttämään ja PHP-koodia ylläpitämään, alatko itse tuohon hommaan vai?

        Mikäli aikomuksesi on tuollainen, niin on parin päivän homma sinulta asentaa testattavaksi ja testata kaikki nuo PrestaShop, Magento tai OpenCart vaihtoehdot läpi. Kun itse tiedät mitä tarvitset, niin kyllä sen noista aika nopeasti selville saat itsekin.

        Tuollaiset testausympäristöt saat asennettua ja pystyyn vaikka omaan Windows-koneeseesikin. Jos et osaa, niin kysy asiasta siltä hemmolta jonka on tarkoitus alkaa kauppaasi ylläpitämään jatkossa.

        Prestashopia olen kuullut kehuttavan, mutta ei se tarkoita että se teknisesti ja pidemmän päälle noista paras olisi.


    • KauppaaPusaamassa

      Tarkoitus on itse tehdä kaikki, on ohjelmointitaustaa. PrestaShop ja OpenCart on jo kokeiltu testiympäristössä, lähinnä tiedustelen pidemmän aikavälin kokemuksia sellaiselta joka on niitä käyttänyt pidempään kaupan pyörittämisessä mitkä asiat ovat alkaneet ärsyttää käytössä. Samoin ovatko vakaita varsinkin päivitysten ja moduulien asentamisen jälkeen ja ovatko turvallisia (esim. ilkivaltaisen murron varalta) käyttää?

      • trgfsrsertfesd

        Pidin jonkin aikaa Presta-kauppaa sivutoimisesti, eikä ollut ikinä mitään ongelmia sen suhteen. Maksunappilisäosan ostin ja se toimi hyvin, samoin ostin ulkoasun joka toimi myös ja tuli ihan "uniikin" näköinen, vaikka tietysti sama myytiin monelle muullekin. Oli kuitenkin sen verran muokkausvaihtoehtoja että sai omanlaisensa.

        Jotain säätöä näissä tietysti on aina, mutta ei tullut koskaan murtoja tai ollut ongelmia ostojen perillemenossa. Kaiken, siis ihan kaiken, pystyy valitsemaan ja järkkäämään niin kuin itse haluaa. Tuotteiden massatuonnit toimii jne. Lisäosien moduulien myyjät auttoi aina nopeasti jos oli jotain ja foorumilta löytyi hyviä vinkkejä. Käännöksiä piti jonkin verran puljata paremmiksi mutta kun nyt katsoin niin nekin oli jo valmiiksi aika tavalla parantuneet. Suosittelen kyllä ja mietin tässä toista kauppaa jos alkais uudestaan. Jos perustan uuden niin käytän kyllä Prestaa.

        Niin ja minulla ei ole mitään koodaustaustaa, en osannut yhtään mitään kun pistin kaupan pystyyn ja silti homma toimi tosi hyvin eikä vienyt hirveästi aikaakaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe