Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

E-ville sensuroi huonot arvostelut myös Ruotsissa

e-sensuuria

E-villen sensuuri näyttää olevan voimissaan, kuten täälläkin on keskusteltu että e-ville on uhkaillut moderaattoreita poistamaan e-villeä kritisoivat ketjut (http://keskustelu.suomi24.fi/t/13573892/e-ville-ja-valehtelu-ihmisille), niin nyt näyttää samat toimintatavat jatkuvan Suomen lisäksi Ruotsissa, tuossa on ruutukaappaus totuudenmukaisesta kirjoituksesta koskien e-villen toimintatapoja joka on näkynyt monta kuukautta pricerunner.se -sivustolla:

http://tinyurl.com/eville-censorship

Ja kas, nyt se on mystisesti hävinnyt sieltä:
http://www.pricerunner.se/ri/47198/e-ville
(recensioner tabin alla)

E-ville vaikuttaa olevan valmis tekemään ihan mitä tahansa jotta heitä kritisoivat kirjoitukset häviävät internetistä ja ainoastaan kehuvat jäävät näkyville ja ihmisille jää käsitys että firmasta puhutaan vain hyvää.

30

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 178

      Onneksi on vielä palstoja, joihin e-ville ei pääse vaikuttamaan.

      Heh, miksi e-ville ei muuten myy tavaroitaan myös ebayn kautta niin kuin monet muut kiinalaiset verkkokaupat?

      • 949

      • 5575

        Koska eBayssa on 50 myyjää jotka myy samaa tuotetta hintaan 0.75 - 1.15 € sisältäen postikulut niin silloin vieressä Villen ihan sama tuote "tehdas"-hintaan 9,95 € postikulut 4 € ei välttämättä houkuttelisi. Internetlukutaidottomat suomalaiset jää silloin Villen ainoaksi asiakasryhmäksi ja sekin joukko pienenee päivä päivältä kun ihmiset tajuavat tulleensa huijatuksi tehdashinnoilla.


      • 911
        949 kirjoitti:

        Joo ja laittais sinne vielä näitä kuolemattomia lauseitaan:

        "Jos löydät jostain saman tuotteen halvemmalla, niin laita ihmeessä viestiä asiakaspalveluun, tai suoraan allekirjoittaneelle. Ville Majanen"

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/4790184#comment-50793236

        Viestiä voi laittaa, mutta Ville ei ilmeisesti lupaa mitään sen johdosta.


      • 2422

        "Jos löydät jostain saman tuotteen halvemmalla..."
        E-villen propagandaa kauneimmillaan : )


      • e-ketku

        Ville lupaa ainoastaan rahastaa raskaimman mukaan ja toki kehuu hinnan olevan edullinen huokea tehdashinta, saat siis järkyttävän ylihintaisen kopiosekundan Villen logiikalla silloin sikahalvalla!! xD


    • kjkk

      Hehe, e-villen tavat toimia alkaa saamaan julkisuutta, jokohan viimeisetkin "suomalaiseen" luottavat tajuavat tulleensa kusetetuksi pahemman kerran Villen "edullisilla tehdashinnoilla".

    • nvvc

      No huh, eipä taida Ville menettää yöuniaan toimintansa takia, miksiköhän?

      • joikuuu

        Niin, siihen tarvitaan omatunto tai hitunen selkärankaa...


    • KeijoKojo

      Itse kuulin jokin aika sitten että reippaasti yli 95% e-villen myynnistä menee Suomeen, ei taida Ruotsalaiset olla niin tyhmiä kuin Suomalaiset että menevät Toimitusjohtaja Majasen "tehdashintoihin", miksi ihmeessä Suomalainen haluaa huijata näin muita Suomalaisia? En ymmärrä.

      Rahanhimo, kovin rajoittuneet bisnesideat (Kiinalaisen paskan välittäminen?! Oikeasti, eikö parempia tuotteita löytynyt?) ja moraalittomuus yhdistettynä on huono yhdistelmä... silloin otetaan heikoimmilta ja vähiten tietäviltä paksulla toistuvalla valehtelulla rahat pois. Taitaapa Majasen asikaskunta koostua pääasiassa maaseudun peräkammaripojista jotka ei enklantia koulussa oppineet. Surullista!

      • miksiruotsalaiset

        Ruotsalaisilla ei ole mitään syytä tilata e-villestä koska sekin vähäinen etu mikä sillä Suomessa on ei merkitse mitään Ruotsissa. Sitäpaitsi ruotsalaiset eivät ole yhtä sinisilmäisiä toopeja kuin suomalaiset, jotka uskovat aina ihmisen hyvyyteen ja rehellisyyteen.


    • MattinenS

      Tuolta ei ole tähän asti tarvinnut ostaa mitään ja tämän lukemisen jälkeen vielä varmemmin ei kiitos e-villelle. Huijarin maineen voi Suomessa saada vain kerran ja se sitten pysyy tiukassa. Ostan mielummin kauppiailta joiden sanaan voi luottaa eikä toiminnassa ole mitään hämärää.

    • TotuudetHarmittaa

      Hauska seurata saako Toimitusjohtaja Ville Majanen uhkailtua myös tämän saitin ylläpidon poistamaan nämä yltiörehellistä kauppiasta panettelevat varsin kiusalliset totuudet.

      • Totuus_tekee_hyvää

        Ei saa, hienoa että Suomi24 antaa totuuksien pysyä netissä eikä taivu rähisevien huijarikauppiaiden uhkauksiin, toisin kuin jotkut "puolueettomat" arvostelusivustot. Pitäkää tämä linja.


    • e-villenSensuuriLista

      Ehdotus, olisko hyvä idea alkaa pitämään täällä listaa sivustoista joista e-villeä kritisoivia ketjuja on hävinnyt? Näin saataisiin parempi kokonaiskuva mitä e-ville rintamalla oikeasti tapahtuu. Listatkaahan tähän alle linkkejä sivuista jotka ovat hävinneet netistä joko Toimitusjohtaja Ville Majasen uhkailun tuloksena tai muusta syystä (jos sellaisia on).

      • eka1a

      • Neo8888

        Ei saa kiusata trollivillen pisneksiä totuuksilla, sellainen häiritsee pahasti trokaushommaa! :P


    • jhfjyh

      Esim. verkkokauppa.com tekee samaa, ja melkein kaikki muutkin. Poistavat "liian negatiiviset" arvostelut sivuiltaan.

      • E-wale

        Heh, tuliko evilin pojat mukaan keskusteluun kun pitää yrittää selitellä taas asioita parhain päin ja syyttää muita omista tekosistaan? Rehellisillä firmoilla ei ole mitään syytä valehdella asiakkailleen, toisin kuin e-Villellä... Taas sitä samaa propagandaa!!


      • huoh_
        E-wale kirjoitti:

        Heh, tuliko evilin pojat mukaan keskusteluun kun pitää yrittää selitellä taas asioita parhain päin ja syyttää muita omista tekosistaan? Rehellisillä firmoilla ei ole mitään syytä valehdella asiakkailleen, toisin kuin e-Villellä... Taas sitä samaa propagandaa!!

        Sori mutta en ole e-villestä, enkä todellakaan osta mitään kyseisestä kiinapaskapuljusta. Anteeksi vain jos totuus tekee kipeää. Arvosteluni todellakin on poistettu kahden eri tuotteen kohdalla verkkokauppa.comista, koska olivat ilmeisesti liian negatiivisiä (mutta kuitenkin asiallisia).


    • entajua

      Miksi kukaan haluaa kirjoittaa e-villen sivuille tuotearvosteluja jos kerran kaikki negatiiviset Ville poistaa sieltä?

      • MillointajuammePetoksen

        Minusta tuntuu että eikai sinne muut nykyään kirjoitakaan arvostelujansa kuin e-Ville itse. Olen myös huomannut että tuotteet joihin on ilmestynyt asiakkaiden ottamia kuvia joista selviää tavaran todellinen laatu, kuten ryppyiset taitetut näytön suojakalvot, e-Ville poistaa koko tuotteen arvosteluineen ja laittaa kuukauden päästä täsmälleen saman tuotteen uutuutena sivuille ja kätevästi nyt tuotteella ei ole yhtään huonoa arvostelua. Kyllä rehellinen-Ville temput osaa...


    • Tuolta PriceRunnerin sivulta (http://www.pricerunner.se/ri/47198/e-ville) löytyy tieto "Adress Huvudkontor" joka on merkitty Mäntsälään. Kuitenkin Suomen kaupparekisterissä on merkintä, jonka mukaan Suomessa on vain sivuliike ja sen osoite on Etelä-Esplanadilla. Tiedot löytyy Y-tunnuksella 2508227-6.

      Tälläinen "klappi" yhteystiedoissa ei ole omiaan lisäämään luottamusta.

    • VihainenAsiakas33

      Myös Anttila tekee näin omilla Facebook-sivuillaan ja lisäksi estävät kriittisiltä käyttäjiltä kommentointimahdollisuuden.

    • antiville

      Huvittavaa kun katsoo noita evillen tuotteiden arvosteluja. Ainoastaan neljää ja viittä tähteä. Eli tietää sitä että kaikki huonommat arvostelut siivotaan.. On tullu noita kiina tuotteita osteltua kymmeniä ja kyllä sekaan mahtuu aika sekundaa.

      • negaville

        Sama toiminta näkyy myös Puskaradiossa, jossa selkeästi yli 95% arvosteluista on pelkää viittä tähteä, ihmetyttää myös miksi ne ilmestyvät kuin kellon tarkuudella 2-3 kpl ryhmissä 2-3 päivän välein.
        http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=1392


      • Eewale

      • Syöpäpalsta

        Ville Majanen omistaa E-Ville yrityksen on luotettava firma ja ihminen. Uskon vahvasti että heillä on parempaakin tekemistä kun trollata suoli24 syöpäpalstalla.


    • Menkäätöihin

      Suoli24 palstalla. Turhaa haukkumista täällä firmoista.

    • Asiameneeeteenpäin

      Tästä viestiketjusta ilmoitettu poliisille myös.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1985
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1380
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    6. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1267
    7. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe