Mitä tehdä? Päättyykö vai ei?

Downdowner

Reilu viiden vuoden parisuhde takana. Yhdessä asutaan.

Itsellä pettämisiä suhteen alkupäässä ja ne anteeksi annettu ja naisella nyt kaksi kuukautta sitten. Tunnusti reilusti. Itsellä vaikeuksia antaa anteeksi.

Molemmat yhä rakastaa ja varmasti omalla kohdallaan haluaa pelastaa suhteen,mutta se vaatii läheisyyttä ja itsellä vaikeaa saada ajatuksia päästä pois ja miettiä millainen toinen tyyppi oli? Parempi? Huonompi!?

Vituttaa,mutta ei halua menettää toista. Ei halua myöskään anella takas? Ei halua kostaa?

Joten kysymys naisille. Miten toimia,että säilytän oman arvokkuuteni ja tasoni suhteessa jossa minua petettiin ilman,että muutun tossuksi ja menetän lopullisenkin kiinnostavuuteni? Anteeksi voin antaa,mutta luottaen,että suhteeseemme palaa seksi ilman,että tarvii hakea muualta.

Ja kostaa en halua sillä itse tein ensin virheet.

Niin ja kavereiden kanssa on puhuttu,mutta kiinnostaa kuulla laajempaa näkemystä. Ei päänaukojille kiitos. Vaan oikeaa keskustelua.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marga-Reeta

      Asiallisella suhtautumisella ei koskaan menetä mitään, ei varsinkaan kunnioitettavuuttaan. Sillä onhan aina petoksessa pettäjän taholta kyseessä se, että yhteistä suhdetta ei ole kunnioitettu.
      Ja se, että mietit, kumpi teistä miehistä oli parempi, kertoo että miehen kunniakysymys on taustalla.
      Pelkäät menettäväsi kiinnostavuutesi, ja parhaiten menetät sen, alkamalla kovin mustasukkaiseksi ja kyselemällä liikoja naisesi ja vieraan miehen suhteesta.
      Nyt vaatii todellisia taitoja olla samaan aikaan etäinen ja läheinen.
      Hieman etäisyyttä naiseesi nähden tekee hyvää sinulle ja suhteelle, se herättää naisessa kiinnostusta. Etäisyys ei kuitenkaan saa olla mököttämistä, murjottamista, selän kääntöä, vaan tässä se taito onkin, herrasmiesmäistä tilan antamista.
      Muista, että tämänhetkinen pettäminen on satuttanut molempia. Naisesi kamppailee syyllisyydentuntojensa kanssa, ja hänen moraalinen minäkuvansa on särkynyt. Ei kukaan halua mielellään identiteetiltään olla Juudas.
      Tämä usein unohdetaan, että pettäjäkin särkyy osin, ellei nyt satu olemaan narsistinen henkilö, joka osaa kääntää mustan valkeaksi ja valkean mustaksi.
      Hienotunteisuus ja tilan antaminen naisellesi ja myös se, ettet vaadi itseltäsi mahdottomia. On luonnollista, että asia satuttaa kauan ja ajatukset vellovat ehkä yksityiskohtaisissa mielikuvissa, mitä ja miten pettäjät ovat toimineet.
      Nuo mielikuvat on kuitenkin syytä siirtää pois ja keksiä itselleen toimintaa. Toiminnallisuus ja liikunta ovat hyvää lääkettä haavoittuneelle sydämelle.
      Jos olette keskustelleet ja tulleet siihen päätökseen, että liittoa jatketaan, niin mielestäni pettämistä ei sen enempää kannata keskenään vatvoa ja tuoda esille.
      Pöytä pyyhitään puhtaaksi ja siitä lähdetään rakentamaan uudelleen, toivottavasti virheistä oppineena.

    • Neuvokallis

      Ei tuosta ole enään paluuta, molemmat pettäneet toisiaan, ei tuommoista unohda. Ei se ole rakkautta jos ei välitä toisesta tuon vertaa. Parempi päästää irti, jatkaa eteenpäin ja olla semmoisen ihmisen kanssa jota ei ikinä pettäisi, siitä tiedät että olet löytänyt oikean puoliskon.

      • naulankantaan

        Naulan kantaan sanottu. Nimenomaan olla semmoisen ihmisen kanssa jota ei tule mieleenkään pettää. Ap kertoo, että hänen pettämisensä on anteeksiannettu. Tämähän on vain hänen oletus. Kannattaisi ainakin kysyä, miksi tyttö meni vieraisiin. Oliko kenties sittenkin kosto mielessä hänellä.
        Anyway, pariskunta ei ole sopiva toisilleen elleivät molemmat hyväksy sitä, ettei kumpikaan halua olla uskollinen. En jatkaisi suhteessa jossa ei puolisoiden välillä ole kunnioitusta, arvostusta eikä rakkautta.


    • MiehetTiedetään

      Sinä siis petit useammankin kanssa suhteen alussa. Näin se miehen logiikka toimii: he pettävät, mutta eivät kestä sitä jos nainen pettää heitä :D

      Sun ajattelutapa kertoo juurikin miten naisesi olisi pitänyt heti alussa ajatella sinusta. Sinä siis vertaat kuka oli paras ja huonompi verrattuna kumppaniisi.

      Hoh hoijaa, niin makaa kuten petaa. Nyt on sun vuoro maistaa omaa lääkettä. Toivottavasti nainen tulee pettämään sinua jatkossakin, niin olisi edes tilit tasan.

      Voithan kysyä suoraan naiseltasi nuo kysymykset, hänhän sen vastauksen parhaiten tietää? Onhan hänellä kokemusta.

    • miesvm_1967x

      Äsken olimme vaimoni kanssa terassilla. Vähän kait todettiin ettei ollut illassa romantiikkaa koska aurinko oli jo laskenut. Sitten naurettin sille. Ja sitten suudeltiin, ilman romantiikkaa. Kuunneltiin sitten hetki hiljaisuutta ja todettiin että "meepäs sie ensin veskiin ja sänkyyn niin mie tuun samoil jäälil peräs" . Rakastan tuota naista ihan sairaasti ja olen onnellinen että hän rakastaa minua, Rakastan lapsiani ja tiedän että lapset rakastaa mua, mutta aikuisten kesken on ihan eri fiilis.

      • miesvm_1967x

        Joten kysymys aloittajalle.. rakastatteko oikeasti. No ette helvetissä. Vapauttakaa toisenne. Ja opetelkaa saatana elämään! Kuka voi kohdella toista noin? Tähän loppuun voitte pistää sossutunnukset ja ilmottautua, kuka voi kohdella toista noin. Petin, petti, petin, petti. Mitä vittua?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe