Rantasipiin tulee aivan varmasti vastaanottokeskus

kokoomusvie

15 000 turvapaikanhakijaa pitää sijoittaa jonnekin ja rantasipi on mitä mainioin paikka tähän tarkoitukseen. Jotenkin tuntuu siltä että tämä oli jo ajat sitten omistajien tiedossa.

Sveitsi on Hyvinkään uusi paavola.

Forssassa ihan sama tilanne.
http://yle.fi/uutiset/satojen_turvapaikanhakijoiden_hatamajoitus_suljettuun_forssan_rantasipi-hotelliin/8241159

Kiitos Kokoomus ja Petteri Orpo maanpetturi.

56

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvinkään.mafia

      Ainakaan osa valtuutetuista ei ole kuullutkaan asiasta. Ehkä sisäpiirin juttu.

      • EiköNolotaYhtään

        Jaa, näemmä on pitänyt sitten sensuroida viesti, jossa sanottiin vain, että ton aloituksen adressiin saa laittaa netissä nimmarinsa näkyvänä ja näkymättömänä ja että yllättävän paljon naisia nimiensä kanssa tuossa listassa myös mukana, mikä hieman jopa yllätti.

        Mitäköhän sääntöjen vastaista tuossakin poistetussa viestissä sitten lie oli? No ei yhtikäs mitään tietenkään. Ei tuollaisessa viesti sisällössä, minkä uudelleen toin näkyviin nyt ole mitään sääntöjen vastaista, höpsis.

        Täältä on hissunkissun siivottu muutakin mamu kriittistä tekstiä pois ja ihan asiallisia ovat olleet. Yllätys, yllätys suvaitsevaiston teksteihin ei ole kajottu. Aika noloa teille suvaitsevaisto tällainen "keskustelun" - irvikuva, Pohjois-Korea meninkiä teiltä. Luulitteko ettei jengi seuraa näitä? Ja huomaa selvää vilppiä teiltä?

        Väärässä olitte.Tuolla poisto asenteella oikein työnnätte jengiä esim. mv lehden pariin ja muualle, missä käydään aito oikea keskustelu.


      • EiköNolotaYhtään

        Tämä oli adressi ja aloitus, jota tarkoitin äskeisessä, http://www.adressit.com/ei_missaan_nimessa_hyvinkaan_sveitsiin_pakolaismaahanmuuttajia ..meni vahingossa siis väärään ketjuun toi äskö juttu. No ihmekös tuo, kun näitä väärin perusteltuja poistoja on jokapuolella tätä aihetta ja kun edes joku yrittää puolustaa oikeutta. Ja v*tuttaa tuollainen epäoikeudenmukaisuus,, että sitten viestitkin lähtee väärille teille vahingossa.


      • korruptio.suomessa

    • orpo-wille_kuusinen

      Kunnalta tai kaupungilta ei tartte kysyä yhtään mitään eikä se voi asiaa estää.

      Joku ilta linja-autot vain kaartavat laitoksen pihaan ja sitten meillä on monta sataa reipasta uutta veronmaksajaa :)

    • kepuli-sipilä

      Tulijoista ei ole pulaa. Vuoden loppuun mennessä 40 000 ja ensi vuonna tuplasti.

      Sipilä lupaili 100 miljoonan menoerää mutta alakanttiinhan se on. Uusista tulijoista vuodessa realistinen arvio on noin 500 miljoonaa ja sehän tuplaantuu vuonna 2016.

      Mistä leikataan vai otetaanko velkaa?

      Kepu pettää ja kokkarihomot rahastaa.

    • JopJop

      ..*tun urpot nimbyilijät.

      Pahoittelut kielenkäytöstä, mutta ottaa pattiin tämä ainainen rasistipaska, mitä näissä netin keskustelupalstoissa liikkuu.

      Vähän inhimillisyyttä, ihmisyyttä ja toisten hädän huomioonottamista. Kiitos.

      • huihaihuilunjuu

        V'''''ko roikut täällä, jos kerran niin v'''''aa. Älä lue näitä juttuja, ota Aku Ankka, lue sitä , ei ala v'''''maan. häh


      • Vastustavaei-rasisti

        Onko se nyt sitten rasismia vastustaa omalle kylälle perustettavaa vastaanottokeskusta? Ihmisillä on tietty mielikuva ulkomaalaisista, ja jostainhan ne mielikuvat ovat tulleet. En minä aikanaan arvostele ihmisiä ihovärin tai kansalaisuuden perusteella vaan tekojen ja tapojen perusteella. Monesti olen huomannut, että juuri nämä "tänne vaan, tervetuloa kaikki" -tyypit vetävät tuon rasistikortin heti esille. Eikö näistä asioista oikeasti voi puhua ja ilmaista omaa mielipidettään ilman, että heti leimataan rasistiksi?


    • sinnesopiikyllä

      Jos tulee, niin sitten tulee, johonkin on vastaanotto aina laitettava.
      Asia on kyllä yksinkertaisen selvä. Suomi on allekirjoittanut aikanaan YK-sopimuksen turvapaikan hakijoiden oikeuksista, sen mukaan mennään, oli hallitusvastuussa kuka hyvänsä. Nämä turvapaikanhakijat on sijoitettava ja hakemus käsiteltävä mahdollisimman nopeasti, mitä jouheammin se hoituu, sen nopeammin voidaan ne toimittaa maasta pois, joiden hakemus ei täytä kriteerejä.
      Loppujen kohdalla olisi tärkeää saada kotoutus käyntiin myös nopeasti, koska sillä minimoidaan tulevaisuuden ongelmakohdat maahanmuuton osalta. Siitähän nämä "maahanmuuttokriitikot" mölyää päivät päästyään. Heillä vain ei näytä ajatus kulkevan sen kehän ulkopuolelle lainkaan, että haettaisiin jotain ratkaisua ongelma kohtiin.

      • sopiihanse

        Olikohan tällainen massainvaasio minkäänlaisissa tulevaisuuskuvitelmissa kellään siinä vaiheessa. Sopimusten pitäisi muuttua, kun kerran maailma muuttuu. Tällaisten sopimusten pitäisikin olla määräaikaisia.
        Tähän ei ole ratkaisua. Filippiineillä muslimit haluavat oman valtion ja Ruotsissa on lähiöitä, jotka eivät maahanmuuttajien mielestä kuulu ruotsiin, eivät ole Ruotsin maaperää.


    • SPRvapaaehtoistyöntekijä

      Ihan hyvä jos vastaanottokeskus laitetaan tyhjilleen jäävään hotellirakennukseen. Hyvinkää tekee hyvää tiliä ja hyvinkääläisten työpaikat lisääntyvät.

      Hyvinkäällä on jo olemassa koulut peruskoulusta ammattikorkeaan asti ja toivonmukaan tällä saadaan niihin tarvittavia oppilaita.

      Ei aikaakaan, niin näistä maahanmuuttajista saadaan myös tekijöitä suomalaisille kelpaamattomiin töihin.

      Kotouttamiseen pitää sitten satsata. Iso osa kotouttamista on heidän sovittaminen osaksi yhteiskuntaa ja tässä asiassa meidän tavallisten pulliaisten osuus on merkittävä.

      Yksi ihan käytännön vinkki. Muista aina, että maahanmuuttajan suomenkielen oppiminen on huomattavasti tärkeämpää kuin Sinun englannin harjoittelu. Maahanmuuttajalle vaikkapa sunnuntain kävelyretki ja juttelu kantasuomalaisen kanssa saattaa olla viikon kohokohta. Pienikin apu voi olla iso ovenavaus.

      • onkokeräyspistettä

        Jossain oli uutisointi siitä, kuinka tulevat varvastossuissa, pitäisi saada kunnon jalkineita talven varalle. Onko SPR järjestänyt jotain vaatekeräystä näille turvapaikanhakijoille tänne Hyvinkäälle ?


      • huipputoppatakkeja

        Samaa uutista katsoneena olen ihmetellyt sitä, ettei missään kerrota mihin esim. Toppatakkeja voisi Espoossa viedä. Huippulaatuisia liian pieneksi jääneitä takkeja veisin, mutta eikö niitä haluta kun ei tietoa jaeta minne voi toimittaa??


    • Typerä_natsi_kortti

      Mua alkaa v*tuttaan toi ainainen rasismi marina. Maahanmuuttokriittisyys ja rasismi on kaksi täysin eri asiaa. Rasisti pitää alempi arvoisena jotain etnisesti toisennäköistä ihmistä. Halveksii tämän ihonväriä, hiusten, karvoituksen väriä jne. Haluaa jopa tappaa tämän toisen siksi ja hävittää myös hänen kulttuurinsa ja alistaa orjakseen vähintään.

      Maahanmuuttokriittisyys ja monikultturismin vastustaminen ei ole rasismia. Monikultturismin vastustaminen on itseasiassa oman ja vieraan kulttuurin syvää kunnioitusta ja näiden kummankin eri kulttuurin suojelemista ja vaalimista, että pysyvät kummatkin mahdollisimman omaperäisinä ja se jos mikä on kulttuuri rikkautta ja oman, sekä toisen kulttuurin huomioon ottamista ja rakkautta.

      On kiva matkustaa eri maihin, missä on oma vahva omannäköinen kulttuurinsa ihmisine ja tapoineen. Ei ole eri kulttuurit siis tapoineen ja ihmisineen sekoittuneet liikaa keskenään, jolloin lopputulos olisi, että kaikkialla alkaisi näyttämään suht samalle meno ihmisten ja kulttuurin suhteen, sellaista harmaata massaa, tylsää ja tasapäistä. Esimerkkinä sanottakoon tähän nyt vaikka ns. Amerikkalainen kulttuuri, joka on tuhonnut jo monen eksoottisemman paikan alkuperäistä menoa.

      Nykyiset isänmaalliset, äärioikeistoksikin vastapuolelta haukutut tahot ovat täysin väärinymmärrettyjä ihmisiä.

      • vääräaihesulla

        No sinä voit mennä johonkin aihetta käsittelevään keskusteluun selvittelemään kantojasi kulttuureihin, tämä keskustelu käsittelee vain turvapaikan hakijoita ja vastaanottokeskuksia.


    • Lässytilää

      Olen samaa mieltä kanssasi, kyllä se aika sontaa on mitä mv:sta saa lukea, ne on muuten todellisia uutisia meiltä ja muualta. Totuus tekee joskus kipeää. Wikipediakin saatu vihervassu suvakki hallintaan, kun kehtaavat valehdella mv:sta.

    • Rehellisyys_maan_perii

      Tietysti tahot, jotka väittävät mv:n uutisia tekaistuiksi voisivat myös todistaa ja perustella väitteensä, ELI TODISTEITA KEHIIN! Kyllä mitä minä ja moni muu on noita mv-uutisia tutkaillut, niin ikävä kyllä totta ne on.

    • SeurattuOnTätä

      Niinpä, Huvittavinta tässä mv:n ajojahdissa on ollut, että Iltapäivälehdet ja pari muuta lehteä on itse mv saanut todisteiden kera kiinni tiettyjen uutisten kaunistelusta ja vääristellyistä valheellisista uutisista. Näitä todisteita esitellään tasaisesti aina välillä mv:n sivuilla.

      • Kansaa_kusetetaan

        Tuolla mv lehdessä näyttää olevan vähänväliä eri lehtien kiinnijäämisiä väärristellyistä sanoista ja valehtelusta. Nämä kaikki lehtien ja medioiden valheet näytteiden, todisteiden kera mv:ssä, joten kaikkien lukijoiden nähtävillä, ja voivat itse vetää omat johtopäätökset, mitä mieltä haluavat asioista sitten olla.

        Wikipedia ja nää tietyt eri lehdet syyttää mv:tua lehteä höpön kirjoittelusta, mutta näytöt ja todisteet puuttuvat täysin. Luullaan valtamedioissa, että oma iso ja tunnettu nimi on niin iso auktoriteetti kansalle, että voidaan esittää mitä vain "totuutena" ja ilman todisteita. Ei niele kaikki tuota. Osa kansasta ei tuohon lähde mukaan.


    • Pikkurasisti

      Reija Härkönen
      27. elokuuta kello 10:01 ·

      Suomen Lehtiyhtymän omistama paikallislehtemme, Aamuposti, julkaisi tämänaamuisessa lehdessään oheisen uutisen. Laitoin äsken päätoimittajalle kysymyksen:

      "Hyvä Laura Liski,

      Tämän aamun Aamupostissa oli pikku-uutinen, jossa kerrottiin, että netissä on avattu adressi vastustamaan Hyvinkäälle sijoitettavaa pakolaisten vastaanottokeskusta. Jutun loppuun oli korostetulla tekstillä liitetty osoite, josta pääsee vastustamaan.

      Onko tämä todellakin toimituksenne linja? Haluatteko edesauttaa maahanmuuttajavastaisten rasistien toimia ja kertoa lehtenne sivuilla, missä noita kammottavia pakolaisrikollisia pääsee vastustamaan?"

    • Näillä_mennään

      Älä sotke maahanmuuttokriittisyyttä rasismiin, nämä on kaksi eri asiaa.

      Toi rasistiksi huutelu aina joka ikiseen mamu kriittiseen sanomiseen on naurettavaa, väsyttävää, jo vähän ns. vanha läppäkin ja pelkurimaista tosiasioiden väistelyä. Sekä varsinaisen jonkun mamu kriittisen sanomisen asiapointin työntämistä sivuraiteille ja koko keskustelun tarkoitusperäistä mykistämistä heti alkumetreille.

      Lisäksi sananvapaus pitää olla. Toi ei tehoa onneksi kaikkiin ajatteleviin ihmisiin.

    • PatePaakari

      Kytäjällä olisi hyvin tilaa maahanmuuttajille. Eikös sillä Yrjöllä ole siellä niitä myymättömiä asuntoja tarjolla? :D

    • Pojille_hamekangasta

      Sen lisäksi, että tällä palstalla sensuroidaan tasaisesti kaikki linkit mv lehteen, niin poistoon lähti tosi nopeasti mv uutinen kuvien kera lähi-idässä taistelevista naisista rintamalla, siellä oli tytöt ja naiset pyssyjen ja sinkojen kanssa puolustamassa omiaan etulinjassa.

      Jutussa ihmeteltiin, kun tänne tulee näiden rintamalla omiaan puolustavien nuorten naisten samanikäisiä nuoria aikuisia miehiä tänne meille turvapaikkaa hakemaan jne. Ei ole jätkillä mukana naisia ja lapsia kovin paljoa. Eikös toi mene nyt ihan väärinpäin koko homma?

    • Nyt_vähän_hassutellaan

      Luin kanssa tuon. Muijat puolustaa omiaan lähi-idän suunnalla ja samoilta nurkilta kundit kulkee täällä pelastettuina kalliit i-phonet käsissä ja Dressman mainosten tasoisina kauppakeskuksissa pyntättyinä.

      Osan tunnistaa jo kaukaa, vaikka silmät kiinni, kun erittäin runsas ja voimakas partavesi tuoksuu. Kelassa ja sossussa on kuulemma kanssa tämä voimakas partavesi kikka käytössä, ymmärtäähän tuon, jos tiskin takana rahahanan aukaisijana suvakki nainen.

      Se ei ihan ilmaista lystiä, toi jokapäivä itsensä partavedellä uittaminenkaan ole. No valtiohan sen maksaa. Kovin on nää kundit hyvinvoivan oloisia.

      Omalukunsa on tulijoiden kaikenlainen rikollisuus, raiskaukset, oma erityispiirre alaikäisiin kohdistuneet raiskaukset ja niiden yritykset. Näitä samoja juttuja näytetään muuten ihan meistä paikallisistakin mediassa ja mikäs siinä, mutta jos tällainen uutinen onkin muualta tulleesta, niin media on varovainen uutisoinnissa ja jos joku Suomalainen ottaa asian vielä puheeksi, niin onkin jo sitten puhuja rasisti. Kansa on saatu pelkäämään rasistin leimaa ja hyssyttely senkin jatkuu.

      Mitäköhän lie nää mamu jätkät tykkäis, jos olisivat, eläisivätkin siellä kotimaassaan ja tilanteet hieman toisin maailmassa. Sit laitettais täältäpäin meitä kantiksia hyvissä muotivaatteissa partavesi-sokeroituja kundeja sinne heillepäin ja riisuttais ne saa*anan jätesäkit niiden naisilta veks, ja annettais luonnon hoidella loput.

      Vois ollakin paikallisilla kundeilla sormi suussa ja kylän laitamilla olevan lammasfarmin lampaat ja vuohet poikien enenevä lohduntuoja (tätä harrastetaan siellä muuten nyttenkin) Ja ylläpidon meille maksais paikalliset, tottakai. Kotimaassa Suomessa muijat hoitais duunin, lapset ja maanpuolustuksen rintamalla, kun omat Uuno Turhapurot olis pelastettu jakamaan maailmalle monikulttuurisuutta ja rikastusta.

      Mitäpä tuossa seurailen mv:tua palstan lukijoita, jotka naamansa kanssa kirjoittelevat kommenttejaan, katsoin, niin näyttää siellä miesten lisäksi olevan enenevissä määrin myös Suomalaisia naisia, joten ei tää herääminen ole vain paikallisten punaniska juntti rasisti äijien juttu, vaan on muutkin munan omistavat ja myös naiset alkaneet heräämään meininkiin uuteen.

    • SPRvapaaehtoistyöntekijä

      Laittaisitteko nuo lehtiarvostelut ja järjestöjen, atteiden puolustukset jonnekkin muualle. Tämä säie on otsikkonsa mukaisesti tarkoitettu Hyvinkään Rantasipin uusiokäytön kommentointiin.

      Joku kysyi lahjoituksista tuleville pakolaisille. Vielä ei ole organisoitu erillistä keräystä mutta ehkä ajan kanssa. Sen tiedän, että esim UFF tulee tekemään paljon pakolaisten vaatettamiseksi.

      Itse olen suunnitellut polkupyörien keräämistä paikallisista kierrätyskeskuksista ja mahdollisesti fillaripajan perustamista sinne hotellin teknisiin tiloihin. Olisi mukavaa ja opettavaista rassailla vanhoista fillareista heidän kanssa kimpassa toimivia ajopelejä.

      • Meno_on_kummaa

        Ihan mielenkiinnosta kysyisin mitä on itse SPR:n vapaaehtoistyöntekijä mieltä äsköisen uutislinkin muslimi nuorten fb sivustosta, jossa kundit ja tytöt huorittelevat, haukkuvat , halveksivat ja nauravat tälle kantasuomalaiselle muslimien toimesta raiskatulle tytölle ja ihannoivat raiskaajia, mitä SPR:räläinen on tästä mieltä?

        Onko SPR ehkä muistanut ja lohduttanut jotenkin tätä raiskattua ja netti häpäistyä kantasuomalaista tyttöä? Ehkäpä rassaillut jostain vanhasta fillarista toimivan ajopelin häpäistylle ja raiskatulle tytölle?


      • hyvätietositten

        Olisi mukava tietää jos ja kun saadaan keräyspiste organisoiduksi. Noiden räyhähenkien juttuja ei kannata huomioida mitenkään. Kaikki MV-lehden lukijat on aina parasta vaan bannata.


      • Totuus_etsii_kanavan
        hyvätietositten kirjoitti:

        Olisi mukava tietää jos ja kun saadaan keräyspiste organisoiduksi. Noiden räyhähenkien juttuja ei kannata huomioida mitenkään. Kaikki MV-lehden lukijat on aina parasta vaan bannata.

        Parjaamasi Mv onkin suht ainut media, joka on tuonut päivänvaloon muslimi nuorten tekemän raiskauksen, kantis tytön raiskausta ihannoivan fb vihasivuston ja monta muuta uutis juttua, jotka täysin tarkistettavissa, ovatko aitoja ja valta mediasta niitä ei löydä, kuin osan ja sieltäkin hieman siloiteltuna.


      • Ohjattua_toimintaa
        Meno_on_kummaa kirjoitti:

        Ihan mielenkiinnosta kysyisin mitä on itse SPR:n vapaaehtoistyöntekijä mieltä äsköisen uutislinkin muslimi nuorten fb sivustosta, jossa kundit ja tytöt huorittelevat, haukkuvat , halveksivat ja nauravat tälle kantasuomalaiselle muslimien toimesta raiskatulle tytölle ja ihannoivat raiskaajia, mitä SPR:räläinen on tästä mieltä?

        Onko SPR ehkä muistanut ja lohduttanut jotenkin tätä raiskattua ja netti häpäistyä kantasuomalaista tyttöä? Ehkäpä rassaillut jostain vanhasta fillarista toimivan ajopelin häpäistylle ja raiskatulle tytölle?

        Tota ylläolevaa ketjua on sensuuri peukaloitu päivän mittaan ja siksi vallinaisen tuntuinen. Ton muslimien fb vihasivu jutun kantis tyttöä kohtaan löytää pienen etsinnän jälkeen mv lehdestä.

        Kertoo tästä aiheesta paljon, kun sitä pitää sensuroida täällä ja muuallakin tehdään samaa. Samalla Suomalaisten vastaavan tyyliset rikokset saa olla somessa ja ne löytää Iltapäivälehtien uutisista ja hyvä, näin pitääkin.

        Mutta nyt on joku Suomessa pahasti pielessä, kun muualta tänne tulleiden ihmisten vastaavia rötöksiä piilotellaan ja somen sananvapaus Venäjän mallia matkiva ja lopputulemana tåmähän johtaa samanlaiseen ohjailtuun keskustelu kulttuurii ja käsiteltyihin uutisiin, kuin Pohjois-Koreassa.

        Iltiksesta ja muualta ei tota musujen fb juttua siis löydä, vaan mv:ssä todisteiden ja kuvakaappaus todisteiden kera. Linkkiä on tähän turha laittaa, kun se on jo kertaalleen täältä poistettu. No, suht helposti sen sieltä löytää, kun vähän katselee.


      • SPRvapaaehtoistyöntekijä
        hyvätietositten kirjoitti:

        Olisi mukava tietää jos ja kun saadaan keräyspiste organisoiduksi. Noiden räyhähenkien juttuja ei kannata huomioida mitenkään. Kaikki MV-lehden lukijat on aina parasta vaan bannata.

        Keräyspiste tullaan järjestämään jos sille on tarvetta. Joissain paikoissa on jouduttu pyytämään taukoa vaatteiden tuonnille kun ihmisillä on niin iso auttamisen halu. Kun(toivottavasti) vastaanottokeskus avataan, niin SPR ilmoittaa avuntarpeesta jota tulee olemaan monenlaista.


    • Entäs_me

      Voiko joukko vähäosaisia Suomalaisia tulla kanssa rassaan kanssanne vanhoja pyöriä kuntoon ja saadaanko mekin vaatteita?

      • Entäs_ne

        Tuo ajatus lienee auttaa ilman omaa syytään täällä vähäosaisena olevia.


    • Auttakaa_köyhää

      Minä taas haluaisin SPR:rän, tai jonkun muun avustus järjestön hoiviin syrjäytyneenä kantasuomalaisena ja kohtalon toverini kanssa haluavat. Onnistuuko?

      Löytyisikö teiltä samaa tukipakettia tai mamu/kantis äitiyspakkausta, missä olisi samat vermeet, kuin kohtaamillani vailla työtä olevilla maahanmuuttajilla (tunnen tapaukset, useampi henkilö), eli heillä on Dressman tyyliset tuliterät kalliit uudet vaatteet aina päällä ja kuin Dressmannin katalogin etusivulta otettuja kavereita, tyyliä löytyy.

      Parhaimman luokan i-phonet aina mukana ja niitä he räpeltää, kun päivällä viettävät laatuaikaa kahvioissa ja siitä sitten verkkaisesti siirtyvät illalla, yöllä drinksuja maistelemaan ravintoloihin, sun muuta mukavaa, katsastamaan, mitä isäntämaalla on nyt siellä ravintolassa tarjolla.

      Ja jos ei lähde lihaa mukaan suosiolla ravintolasta, niin voihan sen raahata sieltä vaikka väkisin ja vaikkapa raiskata yksin, tai joukolla. Netistä saattaa saada vielä faneja jutulle, joten suosio on taattu.

      Varustetasoon kuuluu myös tietenkin runsas puoli pulloa kerralla partavettä joka päivä naamaan, sekä kaulaan ja kehoon runsaasti marinoituna. Partavesi on kieltämättä aika iso kuluerä, koska se on vain laatu merkkiä ja sitä menee paljon, että on hurmaava tuoksu varmasti koko ajan päällä ja voimalla.

      Olisin itse kantasuomalaisena ja ystäväni myös kiinnostuneita äsken esitettyyn selviytymis avustus pakettiin, joka vastaa listassa laadittua varuste ja laatu tasoa, siitä tinkimättä. Tuo tuollainen elämä kiinnostaisi meitäkin kovasti.

      Tällainen selviytymis avustus pakettihan on toki olemassa,vai? Kun kuitenkin tuttu maahanmuuttaja mies joukko (ei kukaan töissä) omaa tämän esittämäni varustetason ja elämäntyylin.

      Ja tämä kyseinen avustus paketti lienee avoin ja mahdollinen niin mamuille (ainakin näille tuntemilleni mamuille) kuin kantiksille, vai? Jompikumpi jos jää tästä avustus paketista paitsi, niin sehän on selvää rasismia.

      Miten siis SPR ja muut avustus järjestöt vastaa avun huutooni?

      • henkeähaukkova

        Tuoksuyliherkkänä pyydän, että arabimiesten suosimat väkevät parfyymit kiellettäisiin kokonaan. Ne ovat aiheuttaneet minulle vaikeita kohtauksia ja herkistäneet muillekin hajuille. Tuskin olen ainoa niistä kärsivä.


      • RyysyistäRikkauksiin

        Sinä itsesi syrjäyttänyt kantasuomalainen oletko oikeasti sitä mieltä, että kun et itse viitsi hankkia itsellesi kunnon elämää. niin joku SPR tai sossutäti sen sinulle tarjottimella toisi?

        Jos olet niin surkea, että haluat käytettyjä vaatteita, niin kannattaako sitä mainostaa täällä?

        Avustusjärjestöt vastaavat huutoosi kute työkkäri ja TE-keskus ovat jo sinunlaisille vastanneet: Hanki koulutus, hyvä työpaikka, perhe ja ihan oikea elämä.


    • Hyväntekijät

      Tiedoksi muuten kaikille että Spr Pääsihteerin Kristiina Kumpulan palkka on reilusti yli 100 000€ vuodessa. Vuonna 2010 SPR sai valtiolta 21 miljoonaa euroa tukia. Lipaskerääjä tyttöset tekee tietenkin oman työnsä ilmaiseksi, saa siinä kyllä hetken keräillä että pääsihteerin palkka on kasassa. On ne nämä johtjat vaan varsinaisia hyväntekijöitä, vai mitä?

    • Pieleen_menee_asiat

      Eihän täällä pysty keskustelemaan tästä mamu aiheesta rehellisesti. Valta media on nyt sulkenut suht kaikki aihepiirin kommentointi palstat foorumeillaan.

      Ja esimerkkinä nyt vaikka tällä palstalla, toi yksi ainokainen esimerkki tapaus monista muista jutuista,, varovaisesti yks ainokainen juttu vaan otettiin esille ja mikä linkkien kera nostettiin näkyviin, niin se sensuroitiin tästä keskustelu ketjusta pois, eli musliminuorten fb-sivu juttu, missä muslimien joukko raiskaama kantasuomalaistyttö ivattiin, huoriteltiin, haukuttiin, solvattiin, naurettiin ja uhattiin tyttöä uusilla raiskauksilla. Solvaajina fb sivuilla musliminuoret tytöt ja pojat. Kuvakaappaus todisteiden kera oli juttu.

      Se että esittää ihan täysin perusteltuja todisteita joistain ihmisistä ja jos sanottava on negatiivista, niin se on sitten muka rasismia??? Hittosoikoon, kyllä Suomalaistenkin sikailut, raiskaukset ja kaiken pahan saa kertoa uutisissa ja niitä kommentoidaan somessa ja näin pitääkin, mutta ei näitä kommentoijia syytetä rasismista ja ei juttuja sensuroida.

      Joku on pahasti pielessä valta mediassa ja yleisessä keskustelussa, kun kaikista ihmisistä ei saa näemmä puhua negatiivisesti huom! jos on siihen vakavat perusteet ja aihetta. Sitten jos kuitenkin puhuu, niin se sensuroidaan ja päälle saa rasistin leiman. Pielessä on tämä homma ja pahasti.

    • ValtaMediaHypnoosi

      Onneksi kaikkia ei vedetä höplästä. Valtamedia hallitsee ihmisten mieliä ikävä kyllä tässä ja llian pelottavan helposti. Valmiiksi pureskeltua ajatus mössöä valta medialta kansalle ja kansa nielee kaiken.

      Onneksi joillakin leikkaa, vaihtoehto medioissa on sananvapaus ja vapaa uutisointi voimissaan ja ne joilla leikkaa seuraavat valtamedian lisäksi vaihtoehto medioitakin saaden paremman kokonaiskuvan koko tilanteesta.

      Se mitä valtamedia & Wikipedia sanoo vaihtoehto medioista, sillä ei ole pennin, eikä centin vertaa painoarvoa, todisteet ja näytöt puuttuvat väitetyistä selityksistä heiltä. Ei siis tuu kauppoja kaikkien kanssa.

    • NäinhänNämä

      Kyseessähän on joukko suggestio, kansan hurmostila, jota media nyt saarnaa ja joukko uskoo uskon kiimassaan. Kaikki mikä kyseenalaistaa tätä nyt vallalla olevaa uskonhurmosta pikkuisenkaan on demonien kuiskailua ja selvä turmion tien alkupää, jota jos lähtee kulkemaan, niin sen varrella saa rasistin kasteen ja jos turmion tie menee ilman mahdollista parannusta loppuu asti täyteen tuhoon odottaa perillä tekoviikset nenän alle ja Hitler titteli. Tämä ikuinen helvetin natsi tuli sitten kärventää syntistä katumatonta.

    • ToivottavastiTyttöToipuu

      Niin sitä mä vaan ihmettelen, että mikä siinä kantasuomalaisentytön joukkoraiskausta ihannoivassa musliminuorten iva ja nöyryytys fb-sivusto uutis linkissä on niin salaista ja kiellettyä, kun se on täältä varmaan pariin otteeseen pitänyt poistaa?

      Tätä on täällä kait kysytty ennenkin, no kysytään taas, eli? Muuten Suomi24 Monikulttuuriset suhteet -palstalla tämä samainen musujen törky fb-sivusto uutis linkki paljastus keskusteluketju jännästi tököttää palstalla näköisällä, mutta sen sisälle ei pääse, jännä ratkaisu heidän palstalla näkyy, mutta ei ovea sisään.

      Siellähän tuo juttu aiheutti vaivalloisen keskustelun irvikuvan ja sitten katsottiin parhaaksi torpata koko juttu ja laittaa silmät kiinni.

    • Lapset_naiset_ensin
      • SPRvapaaehtoistyöntekijä

        Syy on ilmiselvä. Islamisteille punainen risti on punainen vaate koska punaisen ristin sairaaloista/sidontapaikoilta toimitettiin joskus 1800-luvulla muslimit suoraan vankileiriin Ottomaanien ja Venäjän verisessä kahakassa. Myös Israel on tehnyt jotain todella rumaa Islamisteille käyttäen punaista ristiä? Eli tuossa rajakahakassa joku ilmeisesti huusi, että älkää koskeko noihin pahisten paketteihin. Onneksi ilmeisen sivistyneet poliisit tajusivat heti mistä kyse ja veivät paketit pois.
        Käyttävät sitä punaista kuun sirppiä ristin tilalla vielä nykyisinkin.
        "The Red Crescent emblem was first used by ICRC volunteers during the armed conflict between the Ottoman Empire and Russia (1877–1878). The symbol was officially adopted in 1929, and so far 33 Islamic states have recognized it."


      • HerttaisetSiniSilmät

        Sitä on kuulee SPR:ärräläinen esim. tuolla mv lehdessä ja muualtakin useita juttuja näistä, kun ei vaatteet yms. ole kelvanneet. Ronkelia on kovin ollut hyvinvoivien ja kummallisen aikuisilta näyttävien sota-lapsiemme suhtautuminen apuun. Sieltä on hyvä vaan ja mv:hen tutustumaan ja availemaan sinisiä silmiä.


    • irtisanottu

      Hyvinkään kaupungin edustaja ja Lapland Hotels ketjun edustaja käyneet neuvotteluja Sipissä, tämä varma, ei linkkejä/todistusainestoa missään....kais ne jotain suunnittelee, tuskin pakolaiskeskusta.

    • HavaintojaYmpärSuomee

      Ton sun havainnon lisäksi tuolla on mv lehdessä useita-useita vastaavanlaisia uutisia muualta ja nyt täältä meiltäkin Suomesta jo monia kokemuksia todisteiden kera. Eräänkin Suomalaisen paikkakunnan suvaitsevaisto oikein kerännyt ihan hyväkuntoisia siistejä perus vaatteita näille pakolaisille, etupäässä miehiä avustettavat.

      Kaikki avustus vaatteet on löytyneet jätesäkeissä läheisestä metsästä hylättynä ja osa liattuina. Paikallinen löysi ne ja aikoo laittaa nyt myyntiin ne, no hyvä näin.

      Ei kelvannut paikallisten kyläläisten hyväkuntoiset perusvaatteet, joita he hyvää hyvyyttään vaivalla ja talkoilla keräsivät pakolais miehille. Vielä Spr:n kukkahattutädit nämä vaatteet kiikuttivat tortut kosteina pakolaisille, eli jo Dressmann-katalogi puetuille hyvinvoiville i-phone partavesi -miehilleen, tai voisko sanoa rakkailleen.

    • HöttöäUnelmaaHöpöä

      Ja noita äsköisistä kirjoitetuista kokemuksista ei tv, eikä Iltalehti, Iltasanomat yms. kerro yhtään mitään, vaan sieltä tulee päivästä toiseen sitä samaa vaaleanpunaista kaunista tuubaa, että kaikki sujuu suht hienosti ja kaikki ovat onnellisia, ihmiset ymmärtäväisiä ja kuulemma suurinosa.

      Ja p*skat! Tuo ei väite ei pidä nyt paikkaansa! Mv lehti on nyt monelle ainut henkireikä ja akkuna todellisuuteen ja rehellisiin uutisiin, mitä tässä maassa ja Euroopassa juuri nyt tapahtuu aikuisten oikeasti.

    • MissäMennään

      onko tästä kuulunut mitään?

    • En_ole_rasisti_mutta

      Ei varmaan paljoa adressit auta, voi katsoa mitä esim. Lappajärvellä tapahtui kylpylähotelli Kivitipun kanssa. Kunnanvaltuusto siellä äänesti Ei vastaanottokeskukselle, se tuli silti.
      Rakennuslautakuntakin totesi ettei alueen kaavaan voi hyväksyä vastaanottokeskusta... mutta päätös on lainvoimainen vasta 30 päivän päästä päätöksestä. Arvaatteko valittavatko päätöksestä?
      Yllättäen keskustalla näpit tässä pelissä, omistavat pääosan Lomayhtymä ry:stä joka omistaa Kivitipun.

      Mikähän taho omistaa Rantasipin?

      • sisäpiiriläinen

        CapMan omistaa ja vuokraa(/myy?)....pahalta näyttää, joku s.p.r:läinen käyny tutkailee paikkoja.


    • KukkaHatutta

      Toivottavasti Hyvinkään rantasipiin tulee järjellistä toimintaa ettei jäisi kylmäksi.

      Tuossa yllä joku hööttö kirjoitti: "Mv lehti on nyt monelle ainut henkireikä ja akkuna todellisuuteen ja rehellisiin uutisiin"
      Kumpi painaa tuossa MVuutisten rehellisyydessä enemmän, kirjoittajana huume- vai bandidos-tausta?

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      5
      1207
    Aihe