onko pettäminen sallittua

sukkulaveenukseen

Onko pettäminen sallittua silloin jos hakee pelkkää seksiä jos sitä ei kotona saa kuin liian harvoin? Tätä kysyy nyt nainen ei mies halut on mutta miestä ei tunnu kiinnostavan kuin todella harvoin. Rakastan silti miestäni

27

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bossss

      Pettäminen ei ole ikinä sallittua. Puhu miehesi kanssa ja jos tilanne ei muutu, ota ero

    • Itse tiedät parhaiten, jos et tunne syyllisyyttä , niin silloin se on ok!
      Jos tunnet syyllisyyttä, niin älä tee sitä, koska se kalvaa myöhemmin mieltäsi jopa loppu elämäsi! Harkitse tarkkaan mitä teet, koska jos jäät kiinni niin siitä ei seuraa mitään hyvää.
      Ihmiset vaistoavat aika herkästi jos toinen pettää! Se näkyy erinlaisina käytöksen muutoksina ja sen voi jopa haistaa kun on käynyt vieraissa!
      Koska jos olet kiihoittuneessa mielentilassa niin erität mielkyttävää tuoksua ympärillesi, muista tämä.

    • UkkomiestenMielipide

      Miehet on ainakin sitä mieltä, että seksi toisen miehen kanssa ei ole pettämistä, vaan harmitonta hauskanpitoa poikien kesken!

    • suuronenm

      Tietenkin se on väärin. En kuitenkaan tule tänne moralisoimaan, vaan puhtaasti pyytämään selitystä sille, miksi et keskustele miehesi kanssa? Sanot rakastavasi häntä, mutta mietit pettämistä, näen tässä suuren ristiriidan. Mietin monesti, miksi keskustelu on niin vaikeaa, liittyykö siihen menettämisen pelko vai mikä? Valaisisitko minua?

      • mieheteiosaa

        Harvoin mies haluaa kuulla mitään puutetta tai negatiivistä itsessään tuumaa vaan että stressi ja väsymys. No ei sekään voi kuukausitolkulla jatkua tai sit pitäs älytä hakea apua. Miehillä ei ole kykyä puhua intiimiasioista kokevat heti loukaavana aiheen ja vika löytyykin sit usein naisesta heidän puheiden mukaan. Menettämisen pelko kyllä mies lähtee vieraisiin näyttääkseen mihin kykenee kun kotona vittumainen vaimo joka nalkuttaa ja syyttää olemattomista ei ymmärrä jos väsy jne...


      • suuronenm

        Kukapa sitä haluaisi kuulla itsestään jotain negatiivista, mutta sitähän elämä on. Rakentamista, oppimista ja vuorovaikutusta.
        Olen itse ollut ap:n tilanteessa, mietin pettämistä oikeasti. Mies ei halunnut seksiä kuin pikaisesti sillointällöin ja kaikenlaisen myllytyksen jälkeen mikä asiaan liittyi, ajattelin hetken verran, jos hakisin seksiä muualta. Pääsisin helpommalla. Liekö minulla omituinen mies kuitenkin, kun rohkaisin mieleni puhua, hän kuunteli.
        Keskustelu aiheesta ei jäänyt yhteen kertaan, ja vaikka mieheni on "tyypillinen suomalainen" eli ei tykkää puhua mistään, avautui hänenkin puheentuotantonsa, kun kerroin ajatuksestani pettää. Eihän mies tietenkään iloinen ajatuksesta ollut, mutta ymmärsi sen kuitenkin.
        Lopulta sovimme vain, että aikaa seksille järjestetään ja stressi ja kiireet opetellaan jättämään silloin pois. Onnistunut hyvin tähän asti, ja spontaanimmaksi seksi alkaa taas muuttua.
        Mietin sitäkin, jos mieheni olisi vain todennut, ettei tarvitse tai halua seksiä. Silloin olisin lähtenyt suhteesta. Olen ihminen joka nauttii seksistä, enkä osaisi elää ilman sitä, olipa suhde miten hyvä tahansa ilmankin. Mutta en usko että olisin vuosia jaksanut aina vaan hakea sitä suhteen ulkopuolelta. Eikö siihen väsy lopulta?
        Olenko siis ainoa, joka näkee tämän kuvion kovin yksinkertaisena? Eli siis, joko ongelmista puhutaan ja ne selvitetään tavalla tai toisella, vei se sitten pitkän tai lyhyemmän aikaa. Tai sitten pistetään lusikat jakoon. Miksi miettiä onko oikeutta pettää. Kenellä siihen voisi olla oikeus? Kuka sen luvan antaa? Jos puoliso antaa luvan käydä vieraissa, ei se ole enää pettämistä.


    • KukaKäskiPihdata

      Sitä saa mitä tilaa! Jos pihtaat, siitä seuraa ennemmin tai myöhemmin miehen vierailu toisen riemurasian nautinnoissa!

      • miespihtaaja

        Tässä tapauksessa ilmeiseti mies se joka pihtaa


      • dewqdewq

        Niin juuri, pönttö! Naiset haluavat seksiä ihan kuin miehetkin mutta sitä te miehet ette ymmärrä. Heti sinäkin luulit että pihtaaja on nainen! Naiset ovat seksuaalisia olentoja siinä kuin miehetkin ja kun apn mies pihtaa, hän miettii muita ratkaisuja. Ap miettii siis vierailua toisen ''riemukepin nautinnoissa''...


    • Keskustelulla.selviää

      Sallittua on se, jonka olette parina sopineet sallituksi. Ei kukaan muu voi sanoa teidän suhteestanne mikä on sallittua ja mikä ei. Tiedän parin jossa mies on huomattavasti vanhempi, eikä oikein enää innostu seksistä. Mies on sanonut kaverilleni että hän voi hakea seksiä muualta, kunhan toimii vastuullisesti (kondomi jne), eikä vokottele muita miehiä hänen nähtensä, eikä kerro seksijutuistaan.

    • voivittumikäpelle99

      Kirjoittaja on idiootti,oikeasti!

    • LupaaHankkimassa

      Alottaja haluaa saada "luvan" vieraissa käyntiin..... ja kun täältä joku sen "luvan" myöntää, niin sillon homma on sallittua ja alottaja voi puhtain omantunnoin laukata vieraissa minkä ehtii. Mitäpä jos kysyisit sen luvan PUOLISOLTASI, sen ja sun välinen asiahan tämä on!!!???

      • NäitäRiittääTosiaan

        Mun exä oli muuten just tuollainen, etsi ja kyseli "oikeutusta" ties millä sepustuksilla tempuilleen.. sen mielestä oli ok hypätä vieraaseen sänkyyn, jos ottaa sormukset pois.. ei sormuksia = ei naimisissa sillä hetkellä. Eikä varmaan tarvi ihmetellä miksi se on exä ja exänä pysyy..


    • Se_sen_tietää

      Kysy siltä mieheltä.

    • Watukka

      Mennään tuohon parisuhteeseen. Itsellänikin pitkä vuosia kestänyt parisuhde. Seksiä silloin kun itse kysyn. Selvästi olemme erinlaisia seksin ja tarpeidemme suhteen. Vaimoani ei seksi ole oikein kiinnostanut koskaan. Menimme kuitenkin joskus silloin rakkaudesta naimisiin. Suhde toki muuttuu ja muuttaa muotoaan kuten kaikki pitkässä suhteessa olijat tietävät. Keski-ikäisiä ollaan. Lapsikin taloudessa. Parisuhde kunnossa muuten mutta seksi laimeata. En tiedä.

      Nuorempi viriilimpi nainen alkanut kiinnostamaan...jotenkin. Kommentoikaa omaa tilannetta. Mies täältä jostakin. En kuitenkaan haluaisin pettää.

    • Mariia7676

      Petin miestäni kahden kanssa yhtenä viikonloppuna. Ei kaduta yhtään. Kotona olen saanut seksiä 4 vuoden aikana 4 kertaa. Puhuttu on, mutta mies ei halua. Mulla panettaa koko ajan ja petän varmasti uudestaankin, jos tilaisuus tulee, seksin vuoksi.

    • HYVÄelleiTÄYDELLINEN

      Eikö sun pitäisi kysyä sitä mieheltäsi, eikä täältä. Jokaisessa parisuhteessa on omat säännöt ja rajat. Minun kumppanini saisi käydä vieraissa ja minä saisin käydä vieraissa, tämän olemme keskustelleet ja sopineet yhdessä kahdestaan. Itse en pettäisi, en kyllä olisikaan parisuhteessa, jossa en saisi riittävästi seksiä tai kumppani ei hyväksyisi seksin hankkimista toisaalta, jos ei kerran itse jaksa/halua/kiinnosta yhtä paljon kuin itseäni. Sama koskee, jos kumppanini ei hyväksyisi ammattiani, lemmikeitäni, harrastuksiani, tapojani...jos minulle edes ehdotettaisiin jostakin minulle tärkeästä asiasta luopumista tai vähentämistä, koska kumppanini ei siitä pidä, niin se parisuhde loppuisi siihen.

      Jos miehesi ei sitä hyväksyisi, niin oletkohan oikeasti oikean ihmisen kanssa? Voiko kumppani vaatia toista olemaan muuta kuin hän on? Onko oikein, että kumppani vaatii toista olemaan samanlainen kuin itse on, jos kumppani on oikeasti erilainen? Onko se ihan oikeasti rakkautta? Olisitko itse onnellinen, jos et voisi olla rehellinen ja avoin omalle miehellesi, vaan joutuisit salailemaan pettämistä? Haluatko oikeasti elää niin? Kuuluuko sinusta onnelliseen parisuhteeseen salailu ja valehtelu?

      • HYVÄelleiTÄYDELLINEN

        Siis omassa parisuhteessani minun ei tarvitse koskaan luopua seksistä tai edes vähentää sen määrää tai muotoja/tapoja, vaikka kumppanini joskus haluaisikin vähemmän kuin minä, koska olemme sopineet, että jos siltä tuntuu, että siinä kaipaa jotain, mitä ei omassa suhteessa saa, niin sitä saa hakea sieltä mistä saa.

        En kyllä tiedä, jos kävisi niin, että kotona täysin tai edes lähes loppuisi, niin mitä suhteellemme kävisi. On se niin iso osa kuitenkin parisuhdetta(mme), vaikka välillä voi mennäkin viikkoja, jopa joitakin kuukausia, että seksiä ei syystä tai toisesta ole ja haluamme silti olla yhdessä ja jakaa arkea. Ainakin emotionaalinen läheisyys, helliminen ja hyväily pitäisi säilyä, kuten nyt on tilanne, jos yhdyntää emme syystä tai toisesta harrastakaan. Jos sekin loppuisi, niin mitä ihmettä meillä muka olisi jäljellää...Onneksi ikä tulee jo vastaan, ehkä parinkymmenen vuoden kuluttua seitsenkymppisinä seksi ei muutenkaan ole enää se ihan päivän kuumin puheenaihe vaan onko vatsasi jo toiminut tänä aamuna rakas tai jaksatko tänään lähteä ulos rollaattorilla?


      • niinniinniin

        Kuulostaa lopun alusta. Jos suhteesi ei ole alkuperäinen, niin ei paljon jatkoja tiedossa.


    • mietinytitsekin

      On. Kun tuollainen käy edes mielessä, on aika erota!

    • sekoilinvaan

      Siis tarkoitan että on pettämistä eikä sallittua siis..

    • Merimari4

      En tiedä vaikea sanoa. Usein myös petetään vaikka seksiä on kotona paljon ja upeaakin. En tiedä, kait se on väärin.

    • nainensanooettä

      Tyypillinen nainen siinä hakee oikeutusta pettämiselle syystä että mies ei halua niin usein seksiä. Naiset löytää aina syyn omalle pettämiselleen. Mutta eivät koskaan itsestään. Se on aina miehessä se syy, jonka johdosta nainen katsoo olevansa oikeutettu käymään vieraissa.
      Sun pitää sopia pelisäännöt miehesi kanssa. Jos hänestä on ok, että harrastat seksiä muiden miesten kanssa niin siitä vaan sitten hommiin. Voi olla kuitenkin niin, ettei ajatus tunnu enää kiihottavalta kun sen saa tehdä luvan kanssa.
      Rakastat miestäsi. Tuskin. Jos rakastaisit, et vieraisiin haluaisi vaan pyrkisit selvittämään, miksi mies ei halua sun kanssa seksiä. Onko tullut pieneen mieleesi, että syy miehen seksihaluttomuuteen voi olla myös siinä, ettet sä kiihota häntä syystä tai toisesta tarpeeksi. Mietis sitä.

    • Olet.vapaa.toimimaan

      Tottakai on. Vain sinä itse päätät omasta itsestäsi. Sinun ei tarvitse kysellä lupia keneltäkään eikä varsinkaan tästä saitista. Funtsi, mikä sinusta itsestäsi tuntuu parhaalta ja toimivalta. Jos voit, keskustele lähimmän ystäväsi kanssa asiasta, mutta tee itse päätöksesi. Olet ihmisenä aina vapaa, etkä minkään muun ihmisen tai asian vanki.

    • Sassennach_

      Te itse puolisonne kanssa määrittelette teidän suhteenne rajat, niin pettämisen kuin muunkin suhteen.

    • asiatselviksi

      Täällä monet kommentoijat eivät näytä tajuavan rakkauden ja seksin eroa. ''Jos rakastaa, ei petä''.
      Mitä pettäminen loppujen lopuksi on? Useimmat vastaisivat että seksin harrastamista vieraan kanssa. Viisaimmat vastaisivat, että rakastuminen, emotionaalisen suhteen luominen toiseen olisi kaikkein pahinta pettämistä. Syvällinen rakastuminen toiseen aiheuttaa sen, että ajatukset viipyvät koko ajan tuossa rakkaassa, hänestä haaveilee jne. Ja tähän ei välttämättä liity seksiä lainkaan, tuollaisen tunteen valtaan voi joutua vaikkei koskisi häneen sormenpäälläkään!
      Jos puoliso vahingossa, vaikka huppelissa ollessaan, viivähtää vieraassa sängyssä, onko se niin järkyttävää? Tunnin päästä ei edes muista hänen nimeä! Mutta jos puoliso näkee että kumppani haahuilee kotona onnellisen näköisenä viikosta toiseen, pää pilvissä ja huokailee haikeana ja unissaan toistelee jonkun ihan tuntemattoman nimeä, niin eikö tällainen henkinen pettäminen, sydämen menettäminen toiselle, loukkaa puolisoa eniten?
      Tästä käsittääkseni on kyse apn tapauksessa. Hän erottaa seksin ja rakkauden toisistaan. Hän rakastaa miestään mutta ei saa seksiä. Hän ei kaipaa rakkautta vaan seksiä. Moralisoijat sanovat että vaikkei kotona saa seksiä, niin kärsi sitten puutteessa, se on aviopuolison velvollisuus.
      Aplle sanoisin, että pitäisi ottaa todellakin mies puhutteluun, ihan rauhallisissa merkeissä. Onko kyseessä ehkä masennus? Se vie seksihalut. Vai jokin hormoniperäinen häiriö? Ei kai hänellä ole itsellään halut suuntautuneet toisaalle?
      Ja sitten yhteiset pelisäännöt ja eikun lelupoikaa etsimään! Madonnallakin on aina nuori ja kaunis toyboy.

    • kriisi

      Näitä tilanteita varmaan monella neljän seinän sisällä. Meillä miehellä ongelmia erektion kanssa, eikä hän halua seksiä, eikä hakea mitään apuakaan. Ehkä hän ei vaan halua enää minua :). Minä olen 43v ja erittäin halukas ja seksi on mielessä oikeestaan koko ajan. Olen siis puutteessa. Asiasta on keskusteltu tuloksetta. Eroon emme lasten vuoksi ole kumpikaan valmiita. Kaikki on rakennettu yhdessä ja lapsilta ei haluta "vetää mattoa jalkojen alta". Emme riitele.
      Niin, mitä tässä voi tehdä? Vieraisiin menolle mulla ainakaan ei ole aikaa ja eikä niin kiinnostustakaa. En käy ravintoloissa, teen paljon töitä ja iso talo ja tonttikin pitää aika kiireisenä ja eläimet vapaa-aikana. Tää on sitä todellisuutta. Ei ole mahdollisuutta lähteä istuskelemaan salaa viinilasilliselle kenenkään kanssa ja sen jälkeen kiihkeää seksiä..
      Onneksi omat kädet toimivat ja mielikuvitus vain rajana. Tiedän, että näin ei voi jatkua...tai kait voi vaikka maailman tappiin , mutta minä näivetyn. Jos vielä joskus rakastun niin annan itselleni siihen luvan. Se tuntuu olevan helppo sanoa, että eroa. Minä kuitenkin päätin, että nyt mennään näin. Mulla ehkä sellainen vastuuntunto tästä kaikesta kannattelee, mies ja minä kumpikin ollaan kyllä hyvät yhtiökumppanit näin, mutta mitään muuta ei meillä olekaan kuin korrektisti yhteisten asioiden hoitoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe