Skodien kyykytyshavainnot tänne! Kerro missä/miten

easykyykky

Nyt antaa palaa! Kaikki skodakyykytykset joita olet viime päivinä / viikkona tehnyt tai olet ollut näkemässä tänne! Saadaan nauraa porukalla kun taas joku onneton rattia puristava hermoraunio on yrittänyt lähettää sitä huvittavaa skodarimpulaansa mutta silti on jäänyt kuin tikku siihen kuuluisaan paskaläjään.

19

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lapsetti

      Meinasin kyykyttää sinivalkoista Octaviaa valoissa, mutta peijakas olikin poliisin siviiliauto. Tuli kalliiksi - en suosittele. Ammattimiehet eivät tykänneet yrityksestäni ollenkaan. Nyt korttini on hyllyllä....

      • lopetajo

        Kyykky-Tero kirjoittaa taas ihan sontaa keskellä yötä klo 2:24


    • aripekkajarno

      Mullahan on toi -97 saksanuitto-bimmeri, jonka maalasin itte mattamustaksi alkukesällä. Katu-uskottavuus joutui koville, kun n. 7-kymppinen mummeli jätti mut uudenkarhealla Fabiallaan kuin seisomaan liikennevaloihin. Tää ei oo reiluu.

    • Uutiskynnyseiylity

      Skeidojen kyykytys on niin äärettömän helppoa ettei enää oikein jaksa syttyä koko ajatuksesta.Se on jopa helpompaa kuin tikkarin ottaminen pois 2-vuotiaalta pennulta !

      • Skeidat.Kumoon

        Pitää täysin paikkansa, eihän skeidalla ole mallistossa edes yhtään yli 300 hv citymaasturia. Onnettomia ritsoja, kertakaikkiaan. Oikeinta kommunistivälineitä, kulkineita, muttei misssääntapauksessa autoja.


      • Jusu_Petteri_7v
        Skeidat.Kumoon kirjoitti:

        Pitää täysin paikkansa, eihän skeidalla ole mallistossa edes yhtään yli 300 hv citymaasturia. Onnettomia ritsoja, kertakaikkiaan. Oikeinta kommunistivälineitä, kulkineita, muttei misssääntapauksessa autoja.

        Pärjääks sun autos Ritari Ässän autolle?


      • Kiva.kyykytellä

        Eikä yhtään takavetoista autoa tai coupe-mallista. Ei yhtään edes yli 300 hevosvoimaisena. Kaikenmaailman kipparikallet sitten kuitenkin polkevat niitä Skeidoja kuin eläimiinsekaantuja sikoja naapurin maatilalla. Kunnon naista kun ei saa niin ota eläin, toisin sanoen automaailmassa Skoda!


    • skeida-referoija

      Kyykytin rs-skeidan seuraavasti: olin ryhmittyneenä oikeanpuoleiselle kaistalle ja punasissa valoissa pysähdyksissä. huomasin että vasemmalle puolelleni tuli auto. en vielä siinä vaiheessa tiennyt että se edes on skoda, vielä vähemmän, että se on RS. kun valo vaihtui niin huomasin heti että skeidaaja yrittää kyykyttää minut yrittämällä kiihdyttää ohi ja siirtyä eteeni oikeanpuoleiselle kaistalle. En laittanut edes S asentoon PowerShift automaattivaihteistoa tehokkaassa 260 hp turbodiesel nelivetofarkussani. Vaan käytin normaalia D asentoa, jolloin auto kiihtyy hitaammin käyttäen alhaisempaa kierros- ja vääntöaluetta. Se riitti siihen, että skeida jäi taakse selvällä marginaalilla. Kickdown ja yli 520 Nm vääntö teki tehtävänsä. RS-skeidoissahan taitaa tuo vääntö pyöriä jossain max. 400 nm tienoilla? Mahtaako olla sitäkään. Se siitä urheilullisuudesta.

      Mikä huvittavinta, ja samalla säälittävintä: skeidaaja siirtyi taakseni ja töötötti ja ajoi ihan hanurissa kiinni, ja räpsytti pitkiä valoja, koska hänenkin oli päästävä kääntymään seuraavissa valoissa oikealle. Miksi protestointi? Olisko minun pitänyt päästää tuo pärinäpetteri-pelle karsean kaali-kippansa kanssa eteeni? Ehei, ehkä mersun olisin voinut päästääkin, mutta en todellakaan mitään halpalaatuista itäkippaa.

    • 27.1. HKI Vihdintietä pohjoiseen Kaupintien risteyksen kohdalta. Valkoinen skeida hytkyi ja tutisi valoissa. Ei uskaltanut ajaa reippaana tietyöalueelle. Sinne jäi tuulipuku hytkymään taakse.

    • pelottavia-skopukoita

      Kolmostie, eli Hämeenlinnaan vievä moottoritie.
      Tapahtuma :
      Ajelin normisti (peugeot pikkunen) ja ruma skottura tunki eteen. Tilanne oli kuitenkin se, että edessä menee rekka ja olin muutenkin vaihtamassa kaistaa vasemmalle ohittaakseni sen. Skoppuraisen tultua eteen haisemaan(oktavia) aloitinkin ohituksen välittömästi. Painoin kaasua ja olin skopppuraisen sivulla ohittamassa, kun veikeä aivonsa menettänyt skoppurakuski tajusi, että rekan ohi ei pääse kun ohittamalla. Painoi kaasua ja minä lisää. Ei vaan kiihtynyt skopotin (hahhahhaaa) ja jäi pussiin sinne minun ja rekan taakse. Kyllä siinä skoppuraista harmitti kulkea politrukin hymyllä ja haisevalla kaukalollaan. Ei pärjännyt edes pikkuselle pökötille.
      Ohitustilanne kun oli ohitse, palasin oikealle ja skoputin oli päässyt jo ohituskaistalle. Skoppuran taakse oli jo tullut vauhdilla honda ja vilkutteli valoja skopukalle, kun hidasteli ohituskaistalla.
      Kyllä minua alkoi jo säälittämään. Ihminen voi laittaa elämänsä tuollaisen skodaköpöttimen kanssa polkemiseen. Oletan että skopukka kuskilla ei toiminut pyyhkimet kun rekankaan ohitus ei oikein ottanut sujuakseen.
      Sinne se sitten jäi kauas taakse, kun ajelin normaalia vauhtia.
      Ajelen erimerkkisillä autoilla usein ja hämmästyin skopukan tehottomuutta. Ne taitavat olla, kuten on väitetty, popkornkoneita.

      • harhaistaSettiä

        Pitkä sepustus, popkornkattilasta? Kannattaisi joskus kokeilla edes tällä vuosituhannella valmitettua Skodaa, jos uudempaa ei kukaan sulle uskalla antaa, peugeot pikkuinen.

        Ymmärrän tuskasi vanhan 1.1 litraisen 106-Pösön ratissa.


    • MBC2504-matic

      Tämä näyttää olevan sellainen ketju johon kaikki kusipäät ja finnimaamat voivat kertoa liikennekäyttäytymisestään, eli kuinka kusipäitä he voivat olla autolla ajaessaan.
      Viikottain saadaan lukea heidän aiheuttamistaan kolareista. Tosella surullista.

      • skodajulli

        Saman kusiaisen juttuja kaikki. Kyykkyyn nuijitun persaukisen äpärän uhoa koko palsta.


      • MasterOfTheLaunchArt

        Peiliinkö katsoit ja tärisevin nakkisormin kirjoitit mahtavan avautumisen kusiaisteoriastasi tippa linssissä? Kyykyttelin tänäänkin muutaman itäritsan ja kylläpä oli säälittävän näköinen, naamasta roikkuva ja ylipainoinen kuski molemmissa skeidamobiileissa nykimässä vauhtia kajakkiinsa. Toivottavasti sinutkin KYYKYTÄN joku päivä nykivän Skeidasi premiumillani liikennevaloissa niin voit siinä sitten väpättävin alahuulin muotoilla uuden osion teorioihisi matokolossasi jossain päin Tellusta.


      • skodajulli
        MasterOfTheLaunchArt kirjoitti:

        Peiliinkö katsoit ja tärisevin nakkisormin kirjoitit mahtavan avautumisen kusiaisteoriastasi tippa linssissä? Kyykyttelin tänäänkin muutaman itäritsan ja kylläpä oli säälittävän näköinen, naamasta roikkuva ja ylipainoinen kuski molemmissa skeidamobiileissa nykimässä vauhtia kajakkiinsa. Toivottavasti sinutkin KYYKYTÄN joku päivä nykivän Skeidasi premiumillani liikennevaloissa niin voit siinä sitten väpättävin alahuulin muotoilla uuden osion teorioihisi matokolossasi jossain päin Tellusta.

        Mitäs se kyykytetty köyhä uhokusiainen siellä vielä vikisee?


    • MBC2504-matic

      Olikohan tässä yksi kyykyttäjä?

      Henkilöauto ajautui rekan eteen - nuorukainen kuoli kolarissa Aurassa

      Torstai 28.1.2016 klo 11.28

      Varsinais-Suomessa Aurassa tapahtui torstaiaamuna vakava liikenneonnettomuus.

      Täysperävaunurekka ja henkilöauto törmäsivät kantatie 41:llä, muutama kilometri valtatie yhdeksän liittymästä.

      Onnettomuus tapahtui aamuviideltä. Huittisten suuntaan matkalla ollut henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle rekan eteen. Turvelastissa ollut rekka ajautui ajosuunnassaan tien vasemmalle puolelle ojaan ja kaatui kyljelleen pellolle.

      Rekan alle jäänyt henkilöauto syttyi palamaan. Henkilöauton kuljettajana ollut vuonna 1991 syntynyt mies kuoli onnettomuudessa välittömästi. Rekan kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastettavaksi.

      Rekan kuljettajaa ei epäillä rikoksesta.

      • popkornkattilaEItapa

        Ainakin kyykyttely on tällä palstalla mesovien"nuorukaisten" touhua. Tai voihan sitä olla vanhempanakin kuyykyttelevä asennevammainen liikenteessä. Ei siinä ikä auta.

        Karua rekkakuskille. Näitä voi lukea joka kuukausi Moottori-lehden kuolonkolari-tutkimusraporteista.


      • äläkyykytä

        kyykyttäjä sitten kyykistyi itse?


    • karseat_kippanat

      skeidakipot on tehty pelloille pöhisemään, ja kyykytettäviksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe