Challenger-sarja

Challerger_Series

Junioreiden SM-kultaa viime kaudella voittanut Karoliina Luhtonen tekee kansainvälisen debyyttinsä Nebelhorn Trophy:ssä, joka luistellaan reilun kolmen viikon kuluttua. Myös Turkkila luistelee kisassa. Kisassa on mukana myös muutamia tunnettuja luistelijoita, kuten Alena Leonova. Nebelhorn on mielenkiintoinen kilpailu senkin takia, että loukkaantumisen takia viime kauden sivussa olleet kaksinkertaiset olympiavoittajat Volosozhar/Trankov avaavat kisoissa kautensa.

http://www.isuresults.com/events/fsevent00051637.htm

Karmi/Lindholm kisaavat puolestaan lokakuun alussa luisteltavassa Ondrej Nepala Trophy:ssä. Vastassa ovat muun muassa Shibutanit ja Ilinykh/Zhiganshin. Muita kautensa kisoissa avaavia ovat muun muassa Lipnitskaya, Pogorilaya, Stolbova/Klimov sekäTarasova/Morozov

http://www.isuresults.com/events/fsevent00051639.htm

Finlandia Trophyn luistelijat julkistetaan ihan lähiaikoina.

33

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Finlandia_Trophy

      Finlandia Trophyn osallistujat on julkaistu. Suomalaisista naisista mukana ovat Anni Järvenpää, Viveca Lindfors ja Juulia Turkkila. Naisten kisan suurimmat tähdet ovat Radionova ja Lipnitskaya. Miesten kisasta löytyy mm. JGP:ssä erittäin hyvin luistellut Roman Galay. Kisan nimekkäänpää kaartiin kuuluvat esimerkiksi Voronov ja Brezina. Jäätanssista löytyy puolestaan Karmi/Lindholma sekä Törn/Partanen. Kisasta löytyy myös esimerkiksi Weaver/Poje.

      http://www.isuresults.com/events/fsevent00051642.htm

      • Criss4cut

        Ihan hyvä osallistujalista, vaikkakin jään kaipaamaan miesten kisaan Yuzurua, Misha Getä ja Javieria. :) Adam Rippon USAsta on venäläisten ja Brezinan ohella varteenotettava mitaliehdokas, olihan hän viime vuonnakin palkintopallilla. Naisten sarjassa venäläistytöt lienevät ihan omaa luokkaansa. Hannah Miller USAsta mielenkiintoinen tuttavuus ja Joshi Helgesson varmasti kilpailee tosissaan pronssista hänen ja Rika Hongon kanssa. Korealaistyttö voi myös olla kova sana. Toivotaan että Anni, Viveca ja Juulia onnistuvat hyvin. Samoin kuin suomalaismiehetkin. Kanadalaisten voitto jäätanssissa lienee itsestään selvä.


    • Lombardia

      Kisa ei ole Challenger-sarjaa tällä kaudella, mutta Lombardia Trophyn pääkilpailut luistellaan tänään ja huomenna. Kisoissa on mukana paljon suomalaisia, muun muassa Juulia Turkkila, Emilia Toikkanen, Tomi Pulkkinen, Matthias Versluis sekä Törn/Partanen. Kisoissa on mukana joitakin huippujakin, kuten Cappellini/Lanotte jäätanssissa, Marchei/Hotarek pareissa sekä Brezina miesten kisassa.

      http://www.fisg.it/upload/result/3860/SEG013.HTM

      Kisat alkaa tänään kello 13 Suomen aikaa naisten lyhytohjelmalla, jonka aloittaa Turkkila. Streami kilpailuihin.
      http://www.idealweb.tv/blog/2015/09/15/lombardia-trophy-2015/

      • Lombardia

    • Nebelhorn_Käynnistyy
      • Siis_Perjantaina

        Naisten lyhytohjelma alkaa tietysti perjantaina kello 12.30, ei lauantaina.


    • Nebelhorn
    • Ondrej_Nepala_Trophy
    • Finlandia-Trophy

      Finlandia Trophy alkaa huomenna. Suomella on kisoissa yhteensä 10 luistelijaa/paria. Muutamia kohtalaisen tunnettuja luistelijoita ja pareja on jäänyt kisoista pois, mutta kaikki suurimmat tähdet, kuten Radionova ja Lipnitskaya, luistelevat kisoissa.

      http://www.figureskatingresults.fi/results/1516/CSFIN2015/index.htm

      Kisat näytetään televisiossa, mutta ei suorana. Finlandia Trophyn sivuille pitäisi tulla Youtube-streami, josta kisoja voi katsoa suorana.

      http://www.finlandiatrophy.com/

    • pstmmk

      Vilkasin vielä tuota osallistujalistaa, niin taisi olla Radionovankin nimi jo pois listalta.

    • pstmmk
    • pstmmk

      Tai sitten siinä oli missi, miten lie, vielä illalla 5.10. uutinen
      http://www.team-russia2014.ru/article/22547.html
      "8-11 October in Espoo (Finland) will host a tournament series "Challenger" in figure skating - "Finland Trophy." It will bring together four Russian figure skaters. In the women's figure skating is the Olympic champion of 2014 in team Yulia Lipnitskaya and bronze medalist of the World Championship-2015 Elena Radionova. In the men's figure skating will perform Konstantin Menshov and Sergei Voronov. In ice dancing we had to make bronze medalists of the European Championship-2015 Alexandra Stepanova and Ivan Bukin, but they withdrew from the tournament due to illness of a partner. It is reported portal TEAM RUSSIA-2014."

    • Radionova

      Radionova on jäänyt pois. On ilmeisesti kipeänä.

    • Finlandia-Trophy

      Finlandia Trophy suorana Areenassa. Kisat alkaa tänään kello 18.40.

      http://areena.yle.fi/tv/suorat

      Näyttää siltä, että Areenan lähetys ei kattaisi avajaisia, jossa muun muassa Kiira luistelee. Avajaiset on ilmeisesti mukana illan TV-koosteessa, joka alkaa kello 20.00.

    • valaistuksesta

      Voi olla sivuseikka, mutta vähän ihmetyttää tuo valaistus, että katsomo on niin pimeä. Jos sillä halutaan korostaa luistelua jäällä, niin menee metsään. Onko tällaista tapaa missään. Kyllä on sekä katsojille että luistelijoille eduksi, että valaistus on hallissa. Onhan jo vuorovaikutuksen syntymiseksi tämä tärkeää, ei ole kyse pelkästään luistelusta, vaan myös katsojille esittämisestä, jotta ilmaisu pääsee kypsymään ja tunnelma voi kohota kattoon. Tämä pimeys kyllä näkyy noissa videoissakin, joita youtubessa on. Tämä on vaan ihmetyttänyt täällä Espoon hallissa jatkuvasti, toista oli Tikkurilan Valtti Areenalla. Anteeksi nyt tämä, kun piti vähän purkaa.

    • Ice_Callenge
    • jkttmm
    • Ice_Callenge

      Tallinnan kisaa voi melko varmasti katsoa livenä Youtuben kautta.

      Itävallan Challenger-kisojen Jäätanssi alkaa tänään kello 12 Suomen aikaan. Naisten lyhytohjelma alkaa kello 14.

      Streami.
      http://livestream.com/accounts/1743329

    • Challenger_kisoista

      Finlandia Trophyn osallistujalistat on julkaistu. Tällä kertaa Finlandiassa on mukana myös pariluistelu, joka oli edellisen kerran ohjelmassa vuonna 2007. Kaikkiaan tämä on vasta neljäs vuosi kun pariluistelukin on ohjelmassa.

      http://www.isuresults.com/events/fsevent00051787.htm
      https://en.wikipedia.org/wiki/2016_CS_Finlandia_Trophy

      Ennen Finlandiaa on pari muutakin mielenkiintoista Challenger-kisaa.

      Nebelhorn Trophy
      http://www.isuresults.com/events/fsevent00051784.htm
      https://en.wikipedia.org/wiki/2016_CS_Nebelhorn_Trophy

      Ondrej Nepela Memorial
      http://www.isuresults.com/events/fsevent00051786.htm
      https://en.wikipedia.org/wiki/2016_CS_Ondrej_Nepela_Memorial

    • Kisojajakisoja
    • Team_Cessiville_Nizzassa
    • NRW_Trophy
    • Warsaw_Cup
      • Emmi_Warsaw_Cupissa

      • kahdenluistelijanäiti

        Katselin vielä Warsaw Cupin vapaaohjelman kolmoishyppyjen yritysten määrää.

        Kyseessä oleva suomalainen luistelija teki 2 hyppyä/yhdistelmää jossa kolmoishyppy oli mukana - lähes kaikki muut naiset tekivät 5 kpl jonkinlaisia kolmoishyppy -onnistumisia tai -yrityksiä joko soolo tai yhdistelmissä.

        Iso pisteero elementtipisteissä siinä vaiheessa kun asiat menevät putkeen:
        teet 2 vai 5 kolmoishyppyä.

        Ja siis tämähän sen tekee: maailman kärkeen tai palkintopallille on matkaa yhteispisteissä noin 40-50-60 pistettä, riippuen kuinka monta venäläistä / jenkkiä/aasialaista on kisassa mukana.


    • Liiton_rahat_hukassa

      Koko Suomen joukkue on vetäytynyt Golden Spin of Zagreb -kisasta, joka on osa Challenger-sarjaa. Alunperin kisaan olivat lähdössä Anni Järvenpää, Jenni Saarinen, Matthias Versluis, Tomi Pulkkinen sekä jäätanssipari Olesia Karmi / Max Lindholm, mutta nyt kaikkien nimet ovat hävinneet osallistujien listalta. Erikoista, mikähän tähän lienee ollut syynä?

      • Outoaoutoa

        Syy lienee sama minne kaikki ovat "hävinneet". Jota ei kerrota.


      • goldenspinofzagreb

        Ettet olisi katsonut jotain viime vuoden listaa osanottajista. Versluishan ei ole enää yksinluistelija.


      • goldenspinofzagreb

        Viime vuoden tuloksista näkyy, että Järvenpää, Pulkkinen, Versluis ja Karmi/Lindholm edustivat Suomea ko. kisassa.


      • Nimet_löytyy_listoilta
        goldenspinofzagreb kirjoitti:

        Viime vuoden tuloksista näkyy, että Järvenpää, Pulkkinen, Versluis ja Karmi/Lindholm edustivat Suomea ko. kisassa.

        En katsonut, mutta ilmeisesti liitto oli ilmoittanut kisaan luistelijat viime vuoden listalta. Melkoinen möhläys liitolta.

        Wikipediasta löytyy arkistoituna alkuperäiset listat tämän vuoden kisaan ilmoitetuista luistelijoista.

        Naisten kisaan ilmoitetut 14.11.2016
        https://web.archive.org/web/20161116042527/http://www.croskate.hr/site/assets/files/1173/cscro2016_entries-ladies_16-11-14.pdf

        Miesten kisaan ilmoitetut 14.11.2016
        https://web.archive.org/web/20161116042311/http://www.croskate.hr/site/assets/files/1173/cscro2016_entries-men_16-11-14.pdf

        Jäätanssiin ilmoitetut 14.11.2016
        https://web.archive.org/web/20161116042525/http://www.croskate.hr/site/assets/files/1173/cscro2016_entries-icedance_16-11-14.pdf


    • kahdenluistelijanäiti

      Uusinta tietoa, 2.12.2016 NRW Trophy, Saksa, Juniori-sarja, tytöt: voittaja n.170 pistettä, meidän tytöt välillä 108-94 pistettä. Hypyistä; onnistuneiden 3 hyppyjen määrä palkintopallilla on 5 kpl, kun meillä useinkin vain 2 kpl (Salch ja Tulp), vapaaohjelman pisteissä palkintopallin ja meidän ero n.30-40 pistettä.
      Tässä:
      http://www.lev-nrw.org/docs/event/1549/index.htm

      • Ongelmaonratkaisuaei

        Jos tällä hetkellä sb-tilastossa paras pistemäärä junioreissa koko kaudelta on 150, jonka on tehnyt seniorisarjan luistelija, niin junioreilla on todellakin matkaa palkintopallille kansainvälisissä kisoissa. Suomalaista junioritaitoluistelua vaivaa yksinkertainen ongelma. On luistelijoita jotka osaavat hypätä, mutta ei luistella ja luistelijoita jotka osaavat luistella, mutta ei hypätä. Vaatimukset liiton ryhmiin ovat todella kovat, eikä kisoihin lähetetä kuin muutamia luistelijoita. Näytön paikkoja on liian vähän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe