Savon Sanomat Valehtelee Pakolaiskeskuksesta......

VuorelanParoni

Siilinjärvelle antaen ruusuista kuvaa -90 luvulta.
Jutussa ei sanota sanaakaan Harjamäensairaalan pakolaiskeskuksen äärimmäisistä ongelmista.
.
Eivät kirjoita sanallakaan siitä, kun pakoloiset menivät esim. kauppoihin ja häpeämättä varastelivat kaikkea minkä irti saivat laittaen takinalle piiloon.
Kun kassalla takinalus tyhjennettiin varastetusta tavarasta, niin nämä kultamunat menivä päätäpahkaa suoraan takaisin kauppaan ja täyttivät takkinsa varastamalla tavaraa uudella kierroksella.
.
Siilinjärvellä kyllästyttiin TOTAALISESTI pakolaisiin ja kunta tyhjennettiin rosvojoukoista lähes täysin.
.
Eipä sen jälkeen ole kunnassa montakaan elättiä näkynyt ja kaupoissa ja ihmisillä on ollut rauha.

42

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kapåie8uhvöa
      • pahaaontehty

        Enpä usko, että rötöstely kuuluu kenenkään kulttuuriin. Nyt on sumalaisten näytettävä maailmalle miten eletään ja ollaan eri maalaisten ja rotuisten kanssa. Suomessa on murhattu eli hienommin sanottuna abortoitu lapsia vuodesta 1952 alkaen 800.000...jospa me saamme nyt uutta verta Suomeen näista maahanmuuttajista! Älkää ihmetelkö miksi sairaaloita sujetaan ja vuodeosastoja supistetaan..... kaikki hyvä tulee Jumalalta (myös sairaalat ja terveyskeskukset), joka on tehnyt maan ja meret ja kaikki mitä niissä on ja luonut ihmisen omaksi kuvaksensa....mutta me suomalaiset olemme tehneet elämää rikkovia lakeja(abortti ja suunnitteilla on surmata vanhuksemme /eutanasiaa ajetaan seuraavaksi lakiimme! Sairaalat täyttyvät paljolti itseaiheutetuista sairauksista....viikonlopun ja lomien jälkeen lääkärikeskukset täyttyvät krapulaisista miehistä ja naisista jotka ovat hakemassa vapautusta työstään.... SAIRAUSLOMAA! Ja tämä kansanosa on ilmeisesti sen suurin maahantulijoiden mollaaja! Tulkaa järkiinne jo ennenkuin on liian myöhäistä! Miksi Jumala siunaisi kansaamme enää, ettekö jo näe mihin olemme joutuneet. Jumala on ottamassa siunaavan kätensä kansamme yltä, jos ei parannusta tapahdu, jos tasa-arvoinen avioliittolaki jää voimaan eikä kansalaisaloite tee vaikutusta päättäjiimme, uskon, että kansamme on tuhoon tuomittu. Tasa-arvoinen avioliittolaki(homojen ja lesbojen laki)on isku suoraan Jumalan kasvoihin, lukekaa raamatusta /uusi testamentti Paavalin kirje roomalaisille luku 1 ja sieltä jakeesta 21 eteenpäin! Käykää pistämässä nimenne KANSALAISALOITE ADRESSIIN WWW.AITOAVIOLIITTO.FI, NIMIÄ ON JO LÄHEMMÄS 90-100 TUHATTA, LISÄÄ TARVITAAN ETTÄ SILLÄ ON VAIKUTUSTA PÄÄTTÄJIIMME!

        Kansalaisaloite on avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, MIEHEN JA NAISEN välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta. Sukupuolineutraali avioliitto riistää ADOPTIOLAPSELTA mahdollisuuden korvaavaan kokemukseen eri sukupuoltaolevista vanhemmista, ISÄSTÄ JA ÄIDISTÄ. Lapsen oikeus olla isän ja äidin hoidettavana ei voi toteutua samaa sukupuolta olevien avioliitossa. Samaa sukupuolta olevien parien oikeudet on huomioitu riittävällä tavalla parisuhdelaissa.

        Aikaa on syyskuun loppuun asti !!!! ALLEKIRJOITUKSIA NYT PIAN!

        PS. RUOTSALAISIA EMME OLE, VENÄLÄISIKSI EMME TULE , OLKAAMME SIIS SUOMALAISIA....eli fiksuja eikä kyräileviä typeryksiä, jotka kohtottava omaa arvoaa toisen mollaamisella, se ei ole suomalaisuutta vaan sitä löytyy kaikista kansoista se on typeryyttä!


    • Multikulturel

      Jokainen saa tunnetusti sellaiset naapurit kuin ansaitsee. Mitä ihmeen pahaa me olemme tehneet, kun olemme saaneet tuollaisen naapurin, kuin mitä tämä paroni edustaa? En muista ensimmäistäkään asiallista tai positiivista kirjoitusta.

      Vai on Siilissä tuollaisia kokemuksia pakolaisista. Ei meillä vaan tällaista ole ollut, vaikka kokemusta on vaikka naapureille jakaa - jos siis vaan kelpaisi.

      Olisiko niin, että sisäsiittoisuus ja kaiken ulkopuolisen pelko ja viha on imetty jo äidinmaidossa? Eivät tule siilinjärveläiset toimeen kuopiolaistenkaan kanssa. Eivät tulleet toimeen Siilisetissä Maaningan ja Nilsiän kanssa. Tai anteeksi, naapurit kyllästyivät Siilinjärven kusetuksiin.

      On kyllä surullista tämä maalaisten kitinä. Vasta viikonloppuna Kuopion torilla tieteenteltassa kerrottiin, kuinka maailman menestyneet kaupungit ovat järjestäen olleet monikulttuurisia. Vaikea sitä on kehittyä ja uutta keksiä, jos aika ja energia menee rajojen ja veren puhtauden vaalimiseen.

      Hävetkää siilinjärveläiset ja ajakaa paroni maanpakoon ja avatkaa silmänne, mielenne ja rahanne kehitykselle ja hyvinvoinnille. Monikultturismin on insestiä ja sen tietää, mihin se johtaa...

      • lapionvarsi

        Avaa sinä perssilmäsi kun musulmaani tunkee sinne lapionvartta


      • bfjdhdh

        On suorastaan älyllistä laiskuutta tai muuten vaan tarkoitushakuista puhua menestyksestä ja monikulttuurisuudesta tuolla tasolla. Ko. ilmiötä on kovin monenlaista ja tasoista... nyt meneillään oleva ilmiö ei sellaisenaan ole kyllä millään muotoa kokonaisuudessaan positiivista kohdemaan/alueen kannalta.


      • kivikausi

        Afrikassa tai Lähi-Idässä ei ole tainnut tulla yhtään merkittävää keksintöä ainakaan 500 viimevuoteen?
        Monikultturisuudella tarkoittanet em jonttereita ... mielestäsi terästävät länsimaista kulttuuriamme?


      • vttumitäporukkaa
        kivikausi kirjoitti:

        Afrikassa tai Lähi-Idässä ei ole tainnut tulla yhtään merkittävää keksintöä ainakaan 500 viimevuoteen?
        Monikultturisuudella tarkoittanet em jonttereita ... mielestäsi terästävät länsimaista kulttuuriamme?

        Niin afrikkaankin on työnnetty vuosikymmeniä rahaa nälkäkeräyksinä jne. ja onko sillä saatu yhtään mitään aikaiseksi? Asunnot on edelleen lehmänlantamajoja, nälkä kurnii, mikään ei ole kehittynyt yhtään paremmaksi, kaikki polkee vaan paikallaan.
        Lähi-idässäkään ei osata kuin sotia vuosikymmeniä. Olen jo vuosikymmeniä sitten kyllästynyt näkemään uutiskuvia lähi-idän raunioiksi räjäytetyistä kerrostaloista, seulaksi ammutuista ja poltetuista autoista ja kaatopaikaksi sotketuista kaduista. Mikään ei näytä sielläkään koskaan muuttuvan ainakaan paremmaksi.


      • Mualainenvuan

        Multikulturel, olen itse maalta, ja hyvinkin suvaitsevainen ja maailmaa nähnyt. Älä siis panettele sinäkään muita sen perusteella, mistä ihmiset ovat lähtöisin (suvaitsevaisuutta siis toivon sinultakin!). Toivotan hädänalaiset tervetulleiksi savoon, ja toivon sitä myös muilta, myös teiltä kaupunkilaisilta. Ymmärrän kyllä, että tiukkapipoisuus ärsyttää, ärsyttää se minuakin ja montaa muutakin maalaista. Ehdotan, että ajetaan yhdessä hyvää asiaa, lähtökohdista ja taustasta huolimatta.


    • Siili-siistinä

      Siilinjärvi on ainut "puhdas" kuningaskunta maailmassa.
      Puhtaudesta tulee olemaan koko maailma kateelinen, kunhan tyhmäkansa on saanut kärsiä tarpeeki raiskauksista, rosvouksista ja loisien elättämisestä.
      .
      Siilinjärvi on ollut aina reaalitalous ja kunta, siellä ei hörhöillä samalla tavalla, kuin mitä niin entisissä, kuin yhdistyneissä naapurikunnissa on tehty.
      .
      VuorelanParoni on aina puolustanut talonpoikaisjärjellisiä toimia, jotka kaikki muut rasistit yrittää ampua alas.

      • Töetäjokkaeselle

        Siilinjärvellä on Harjamäki. Siellä Siilinjärviset lajitteli hölmöt erilleen. Nyt Muaninkalaeset kasvattaa mullikat, Suonenjokiset kasvattaa mansikat ja Siilinjärviset hoetaa hullut.


      • Siili-on-hulluista-vapa

        Hullut hoidetaan kylläkin Kuopiossa niuvanniemessä, sinne on keskitetty yläpään vikojen korjaaminen, eli Kuopioon missä niitä eniten esiintyykin.


    • hullua_hommaa
      • Nostetaan-veroja

        Kuopion talous on vuotavien monttujen jäljiltä umpikuralla, mutta ainahan pakolaisille 100 miljoonaa löytyy.


      • Hyväantaavähästään

        Petteri Paronen ottaa pakolaisia omaan kotiinsa asumaan hätämajoitukseen,siitä voimme ottaa mallia myös me muut.


    • autot.palaa.mälmossä
      • näinsemenee

        Ruotsilla menee hyvin. Se johtunee suurelta osalta sinne muuttaneista ihmisistä, jotka ovat tuoneet tullessaan uusia ideoita ja rikastuttaneet näin pohjoismaista kulttuuria. Ja tämä ei ole ironiaa.


      • heheheh

        Niin se oli 60-luvulla kun suomalaiset muuttivat Ruotsiin.


    • zxcva

      Pelottaa ajatellakin miten hyvin Ruotsilla menisi ilman tätä kehitysmaalaisista johtuvaa taakkaa.

    • Ex-mamu

      Mielellään ottaisin tänne jo uutta geeniperimää, ehkä tämä meidän perussavolainen pessimismi ja kateus tästä vähän laantuisi. Jatkuvaa valitusta ja hammastenkiristelyä. Eikö voisi välillä miettiä, mitä hyvää mamut tänne voisivat tuoda? Olen itse asunut pitkään ulkomailla mamujen asuinalueella ja olipa siellä kaikkea kivaa, mm. etnisiä ravintoloita ja kaikkea aktiviteettia vapaa-aikana.

      • olet_sinisilmäinen

        Ei mitään. Lisää suita ruokittavaksi. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu kranaattien heittely ja autojen polttaminen.


      • Ex-mamu

        En toki, olen ruskeasilmäinen.


      • Skeörimuuvi

        Suomessa voi talvella paleltua varpaat. Ei voi työntää hiekkaan piiloonkaan. Joutuu loikkaamaan pysyäkseen lämpimänä. Tiedoksi vaan.


    • Paskaduuni13

      Jokuhan se ne suut ruokkii, hoitaa perheet alkuun, opettaa, rakentaa kodit, myy ruuat ja vaatteet, kuljettaa kouluun, hoitaa sairaudet, saa siitä rahaa, jota niille tulee, josta ne maksaa, jollekin rahaa, se pyörii, se pyörii, kuuluu kloks kloks kloks, ratas pyörii, talouden ratas nro 1, ne tekee työtä, jota me ei haluta, saa palkkaa, kuuluu kloks kloks, meillä on siistiä, mitä nyt ei ole, kun kukaan ei tee paskaduuneja, kun asiakas itse valmistaa ruokansa.... Kloks kloks... Ratas liittyy rattaaseen...

      • Ei_muslimeille

        Kuopioon voisi ottaa kristittyjä pakolaisia. Muut voisi lähettää takaisin sinne mistä ovat tulleet.

        "Näkemys on saanut kannatusta katolisissa Keski-Euroopan maissa, kuten Slovakiassa. Maan pääministeri Robert Fico on sanonut ottavansa mieluummin vastaan kristittyjä kuin islaminuskoisia turvapaikanhakijoita, koska maassa ei ole laajaa muslimiyhteisöä."
        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/halla-aho-valikoisi-kristityt-pakolaiset-muslimien-ohi/5292672

        " Kun esimerkiksi vainotut kristityt sijoitetaan ympäri Suomea, he löytävät sieltä myös seurakuntayhteyden, jossa pääsevät kontaktiin kantasuomalaisten kanssa - ihan eri tavalla kuin jos pieni muslimien joukko olisi sijoitettu jonnekin periferiaan, arvioi Päivi Räsänen"
        http://www.iltalehti.fi/vaalit/2010040311412711_vl.shtml

        "Paavi Franciscus vaati Bolivian-vierailullaan välitöntä loppua kristittyjen vainolle, joka hänen mukaansa on meneillään muun muassa Lähi-idässä. Paavi kutsui vainoa kansanmurhaksi.

        – Olemme kauhistuneita nähdessämme kuinka Lähi-idässä ja muualla maailmassa veljiämme ja siskojamme vainotaan, kidutetaan ja tapetaan, koska he uskovat Jeesukseen, paavi sanoi."
        http://yle.fi/uutiset/paavi_lahi-idassa_meneillaan_kristittyjen_kansanmurha/8144640


      • jfievdh

        Tuota noin, tiedätkö mitä tilastot sanovat tuosta "työn tekemisestä"?


      • Ei-kiihkokristityille
        Ei_muslimeille kirjoitti:

        Kuopioon voisi ottaa kristittyjä pakolaisia. Muut voisi lähettää takaisin sinne mistä ovat tulleet.

        "Näkemys on saanut kannatusta katolisissa Keski-Euroopan maissa, kuten Slovakiassa. Maan pääministeri Robert Fico on sanonut ottavansa mieluummin vastaan kristittyjä kuin islaminuskoisia turvapaikanhakijoita, koska maassa ei ole laajaa muslimiyhteisöä."
        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/halla-aho-valikoisi-kristityt-pakolaiset-muslimien-ohi/5292672

        " Kun esimerkiksi vainotut kristityt sijoitetaan ympäri Suomea, he löytävät sieltä myös seurakuntayhteyden, jossa pääsevät kontaktiin kantasuomalaisten kanssa - ihan eri tavalla kuin jos pieni muslimien joukko olisi sijoitettu jonnekin periferiaan, arvioi Päivi Räsänen"
        http://www.iltalehti.fi/vaalit/2010040311412711_vl.shtml

        "Paavi Franciscus vaati Bolivian-vierailullaan välitöntä loppua kristittyjen vainolle, joka hänen mukaansa on meneillään muun muassa Lähi-idässä. Paavi kutsui vainoa kansanmurhaksi.

        – Olemme kauhistuneita nähdessämme kuinka Lähi-idässä ja muualla maailmassa veljiämme ja siskojamme vainotaan, kidutetaan ja tapetaan, koska he uskovat Jeesukseen, paavi sanoi."
        http://yle.fi/uutiset/paavi_lahi-idassa_meneillaan_kristittyjen_kansanmurha/8144640

        No jaa, taitavat jotkut meidän kristityt uskonveljet olla aikamoisia tuholaisia itsekin joskus, ihan sama, mitä uskontoa tänne tulee, kaikki kiihkolaisuus on pahasta. Normimuslimit on jees, minulla on ollut heitä työkavereina, samoin kuin normikristittyjä, kummassakaan porukassa ei valittamista. Mikä on sinun kokemus muslimeista, tunnetko omakohtaisesti yhtään? Julma ja armoton on lausumasi, en halua tunnustaa tuollaista uskontoa.


      • LexLeevi
        Ei_muslimeille kirjoitti:

        Kuopioon voisi ottaa kristittyjä pakolaisia. Muut voisi lähettää takaisin sinne mistä ovat tulleet.

        "Näkemys on saanut kannatusta katolisissa Keski-Euroopan maissa, kuten Slovakiassa. Maan pääministeri Robert Fico on sanonut ottavansa mieluummin vastaan kristittyjä kuin islaminuskoisia turvapaikanhakijoita, koska maassa ei ole laajaa muslimiyhteisöä."
        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/halla-aho-valikoisi-kristityt-pakolaiset-muslimien-ohi/5292672

        " Kun esimerkiksi vainotut kristityt sijoitetaan ympäri Suomea, he löytävät sieltä myös seurakuntayhteyden, jossa pääsevät kontaktiin kantasuomalaisten kanssa - ihan eri tavalla kuin jos pieni muslimien joukko olisi sijoitettu jonnekin periferiaan, arvioi Päivi Räsänen"
        http://www.iltalehti.fi/vaalit/2010040311412711_vl.shtml

        "Paavi Franciscus vaati Bolivian-vierailullaan välitöntä loppua kristittyjen vainolle, joka hänen mukaansa on meneillään muun muassa Lähi-idässä. Paavi kutsui vainoa kansanmurhaksi.

        – Olemme kauhistuneita nähdessämme kuinka Lähi-idässä ja muualla maailmassa veljiämme ja siskojamme vainotaan, kidutetaan ja tapetaan, koska he uskovat Jeesukseen, paavi sanoi."
        http://yle.fi/uutiset/paavi_lahi-idassa_meneillaan_kristittyjen_kansanmurha/8144640

        Älkäähän nyt hörhöt hörhöilkö. Suomen lain mukaan ihmisiä ei saa asettaa esim. uskontonsa perusteella eriarvoiseen asemaan. Kun kerran turvapaikan hakijoita otetaan, niin ei siinä uskontoa katsella. Varsinainen avuntarve harkitaan tulijan tilanteen mukaan eikä sen mukaan mihin hiippakuntaan vielä muutama vieras mahtuisi.


      • glöfgkflgklfög
        LexLeevi kirjoitti:

        Älkäähän nyt hörhöt hörhöilkö. Suomen lain mukaan ihmisiä ei saa asettaa esim. uskontonsa perusteella eriarvoiseen asemaan. Kun kerran turvapaikan hakijoita otetaan, niin ei siinä uskontoa katsella. Varsinainen avuntarve harkitaan tulijan tilanteen mukaan eikä sen mukaan mihin hiippakuntaan vielä muutama vieras mahtuisi.

        Niin ihmisiä....


      • gflöglfglfkögklö

        Moni on kyllä erimieltä sinun kanssasi:

        "Keskustan europarlamentaarikko Hannu Takkula oli Halla-ahon kanssa samoilla linjoilla siinä, että kristittyjen kotouttaminen Suomeen on helpompaa"
        http://www.hs.fi/ulkomaat/a1441254559474

        "Soini ei sulje pois kristittyjen turvapaikanhakijoiden suosimista"
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015090320291143_uu.shtml


    • zxcva

      No niin Kuopio ensimmäiset 20-40 vuotiaat miehet saapuvat

      Pohjois-Savon opisto ottaa pakolaisnuoria - "Oulun keskus ääriään myöten täynnä"
      13:21
      Pohjois-Savon opisto Kuopiossa ottaa vastaan 15 nuorta turvapaikanhakijaa parin viikon kuluttua. Tulijat ovat 16–17-vuotiaita nuoria.

      – He tulevat Oulun vastaanottokeskuksesta, joka on ääriään myöten täynnä, opiston rehtori Ensio Vatanen kertoo.

      Vatanen ei vielä tiedä mistä maista Savoon saapuvat nuoret ovat lähtöisin.

      Pohjois-Savon opisto on näin maakunnassa ensimmäinen paikka, joka vastaa Euroopan pakolaiskriisiin.

      Opisto palkkaa kolmesta neljään uutta työntekijää. Haku on jo käynnissä. Kiinnostuneita on jo Vatasen mukaan ilmoittautunut.

      Turvapaikanhakijoiden saapuminen varmistui torstaina, kun Oulun vastaanottokeskuksesta otettiin opistoon yhteyttä. Opisto oli ilmoittanut maahanmuuttovirastolle valmiutensa pakolaisnuorten vastaanottamiseen.

    • LexLeevi

      Tällaiset uutiset saattavat toki joitakin järkyttää, mutta eivät ne silti matematiikan perusasioita mihinkään muuta. 16-17 vuotiaat pojat eivät ihan vielä ole 20-40 vuotiaita miehiä.

      Vedetään vaan ihan rauhassa kaikki henkeä. Hyvä tästä tulee...

      • kysympähän_vain

        Varmaan uskot myös lehmien lentävän?

        Miksi Suomeen roudataan näitä parrakkaita sotalapsia älykännykkä kädessä ja merkkivaatteet päällä?


      • jepulisjeeeee

        Matematiikan perusasioita on myös 9 kuukautta.

        Ensi kesänä Kuopion kovin hitti on:

        "Kokonimi on Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla,
        hiukset kiharat ja simmutkin kun mamilla alakerran Ramilla."


    • Vaajasalo-kuntoon

      Nyt heti valtuustokoolle ja Vaajasalon pakolaisten tuhoama sairaala kunnostukseen.
      Siellä on kokomusta mamuilusta, tosi eipä paikallisilta positiivista sanaa ole sanottavana.

    • Anskattoopi

      Entä pakolaisten uskonnonharjoitus? Jos ovat sunneja ja shiioja, jotka ovat yhteyksissä sukulaisiinsa? Tulevatko he toimeen keskenään ja tuleeko välienselvittelyjä ja miten asuntolan naisten pitäisi pukeutua, kun samoissa keittiöissä ja olohuoneissa ja pesutuvassa tavataan? Tuleeko imaami Savon Islamilaisesta yhdyskunnasta tarkistamaan, että mahdollisilla alaikäisillä muslimeilla on halal-ruokaa ja riittävän puhtaat olot oppilaitoksen asuntolassa, jossa esim. kaikki astiat, joissa on käsitelty sianlihaa, ovat saastaisia ja niitä ei voi käyttää? Remontoidaanko opiston tyhjänä oleva miesten sauna muslimien rukoushuoneeksi? Ovatko asuntolanhoitajat vai kuka on näiden 15 alaikäisten holhooja?

    • turvapaikkaturisteja
    • hallootavuan

      Monet ovat avanneet majoitusvaihtoehtoja Suomeen tuleville pakolaisille. Eikö Kuopiossa heitä voisi majoittaa purettavaksi aiottuun Rauhalahden leirintä- ja kesälomakylään? Monissa Rauhalahden purettaviksi aiotuissa mökeissä on sähköt, juokseva vesi ja patterit, kalusteet ja astiat valmiina, pyykkitupa, sauna, ulkoilualueet ja ravintolakin lähellä ja kuntoutukseen kylpyläkin vielä? http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015090620305707_uu.shtml

      • Korjaaja15

        Kerro ihmeessä lisää tästä Rauhalahden purkamisesta. Monelle varmaan aikamoinen uutinen! Olihan ehdotuksesi tehty tosi mielellä ja faktoihin nojautuen ;-))


      • Totta_se_on
        Korjaaja15 kirjoitti:

        Kerro ihmeessä lisää tästä Rauhalahden purkamisesta. Monelle varmaan aikamoinen uutinen! Olihan ehdotuksesi tehty tosi mielellä ja faktoihin nojautuen ;-))

        "Kuopion kaupunki haluaa rakentaa asuntoja hylätyn Hoksopolin seikkailupuiston alueelle. Samoin osa Rauhalahden leirintäalueesta on tarkoitus lohkaista asuntotuotantoon.

        – Kyse on siitä leirintäalueen osasta, jossa sijaitsee 60 pikkumökkiä. Niille ei juuri käyttöä ole, kertoo kaavoitusarkkitehti Matti Asikainen Kuopion kaupungilta."
        http://www.savonsanomat.fi/savo/hoksopolin-paikalle-asuntoja/2014036


      • retewrtew

        "Kuopion kaupunki haluaa rakentaa asuntoja"

        Ei taida käydä yhteen suunnitelmasi kanssa...


    • Sykoloogi

      "Hullut hoidetaan kylläkin Kuopiossa niuvanniemessä, sinne on keskitetty yläpään vikojen korjaaminen, eli Kuopioon missä niitä eniten esiintyykin."
      .
      Nykyisin säästösyistä on hullujen hoitaminen siirretty torin pohjoispäähän.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe