Mies on sellainen jollaiseksi nainen hänet tekee

Adolfkierkegaard

Sodatkin ovat naisten syytä.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TohtoriTäsäHei

      Tehdään hei silleen, et meet nyt ihan rauhassa nukumaan ja pistä korkki kii. Katotaan, jos ei mee huomiseks ohi, nii lääkitään.

    • Tulee tuosta mieleen,että mies on sitten alunperin täysin aivoton helposti muokattava tyyppi. :)

    • Tuo_aloittaja_ainaskin

      on, siinä komppaan Miisua. - Mutta : EIVÄT kaikki miehet!

      • Juu...ei todellakaan kaikki.On ainakin 1% muutakin..


    • Mitäkä.mies

      Ahaa..Naiset siis tekevät meistä juoppoja,lihavia ja laiskoja?Hetken jo luulin että miehet keksii omasta päästä mennä vieraisiin,tms.Osasyyllisyyden voisin allekirjoittaa,mutta en ihan noin jyrkästi tuomitsisi naista huonon softan asennuksesta..
      Joku nainen joskus voi ohjeistaa miestään tekemään jotain hänen tavallaan mutta mies tietysti on vain tekevinään ohjeen mukaan.Näkisittepä naiset miten hyvin mies siivoaa ja nopeasti;) Ottaa yhden oluen ja yskäisee peittääkseen olut purkin avausäänen..Nainen eri huoneessa kuulee purkin avauksen jokatapauksessa,mutta ei aavista että yhdellä kertaa avautuu kaksi purkkia tai jopa viinapullo..

      • No joo...Siinä oot oikeassa,että miehet todellakin siivoaa nopeasti. :))

        Tuo olutpurkin avausjuttu oli kyl mainio!


    • Kenensyykenensyy

      Onhan aloittaja osittain oikeassa. Kaikki äidit kasvattavat omat poikansa, äidit ovat naisia.

      Miehen elämän muut naiset eivät sen sijaan enää millään voi ns. aikuista ihmistä kasvattaa vaikka se olisikin enemmän kuin tarpeellista liian monissa tapauksissa kun äidin kasvatus on mennyt päin hevon peetä.

      Mutta kun isolla lapsella on jo aikuisen ikä vaikka ei sisältöä, niin kasvatus- eli ohjaustyö siinä vaiheessa on liian hankalaa ja vaikeaa eikä tuota enää toivottua tulosta rankkuudestaan huolimatta. Ja jos / kun mieäs ei tällaista asiaintilaa huomaa ja hoksaa, niin elämästä tulee yksinäistä, surullista, ikävää ja onnetonta.

      Ja se pannan naisten syyksi.

      • mitäkä.mies

        Ei äidit kasvata miestä,ei yksin vaan miehen avustamana ja mies yrittää kasvattaa harkitusti ja yleensä kasvatuksen ollessa vaiheessaan,miehen sana on painava ja tehoaa.Miksi on näin? Siksi kun äiti on aina äänessä ja ylisuojeleva ja silloin kasvatus muuttuu nalkuttamiseksi.Siksi kai naisen täytyy yrittää jatkaa siitä mihin äiti jäi..
        Yksin äidin kasvattama lapsi on erilainen,varsinkin tyttölapsi..En nyt heti osaa sanoa miten erilainen mut kokemuksesta päätellen äidin kasvattama tyttö ei osaa suhtautua mieheen oikealla tavalla..Jotain puuttuu??


      • Hörönlörinää

        Uskotko itse tähän höpinääsi ihan oikeasti "mitäkä" ?


      • mitäkä.mies

        Uskon.


      • Revisiitä

        Totta mooses. Sehän selviää jo "äidin kasvattama tyttö ei osaa suhtautua mieheen oikealla tavalla" -ajatuksesta. Äidillä on tärkeä osuus kasvatuksessa, mutta naisen suhtautuminen sinuun tai miehiin yleensä pohjautuu siihen, miten sinä tai kuka tahansa mies suhtautuu naiseen.

        Oletan, että jotain puuttuu eli on jäänyt väliin kasvatuksessasi jos et osaa suhtautua naisiin oikealla tavalla.


      • mitäkä.mies
        Revisiitä kirjoitti:

        Totta mooses. Sehän selviää jo "äidin kasvattama tyttö ei osaa suhtautua mieheen oikealla tavalla" -ajatuksesta. Äidillä on tärkeä osuus kasvatuksessa, mutta naisen suhtautuminen sinuun tai miehiin yleensä pohjautuu siihen, miten sinä tai kuka tahansa mies suhtautuu naiseen.

        Oletan, että jotain puuttuu eli on jäänyt väliin kasvatuksessasi jos et osaa suhtautua naisiin oikealla tavalla.

        Arvostetussa psykiatrian alan Archives of General Psychiatry -lehdessä julkaistuista tutkimustuloksista käy ilmi, että yksinhuoltajien lapset ovat varhaisaikuisina vähemmän koulutettuja, köyhempiä, ahdistuneempia ja syyllistyneet useammin rikoksiin kuin molempien vanhempien kanssa kasvaneet lapset.

        Vaikeuksien syynä ovat lapsen kasvuympäristön ongelmat kuten köyhyys, päihdeongelmat ja väkivalta, mitkä olivat yksinhuoltajaperheissä selvästi muita perheitä yleisempiä.

        Tutkijoiden mukaan lasten vaikeuksien takana ei siis ollut yksinhuoltajuus sinänsä, vaan sosiaalisesti ja taloudellisesti haasteelliset olot.

        Tutkimuksessa seurattiin 971:tä uusiseelantilaislasta syntymästä aikuisikään saakka. Tutkimuksesta kertoo uutispalvelu Duodecim.

        Tämä vanha tutkimus on jäänyt siihen kun aikuisikä on saavutettu..
        Äidin kasvatus ja malli,minkä hän antaa lapselleen on tärkeää ja lapsi kasvaa osittain sen mukaan miten vanhempi/vanhemmat ajattelevat.

        Yleensä yksinhuoltajaäiti elää täysin ja vain lapselleen ja lapsi on hänelle kaikki kaikessa,eikä häntä kiinnosta baarissa roikkuvat miehet.Olisiko syynä juuri se että jonkin sortin liippari on syyllinen hänen yksinhuoltajuuteen ja lapsen isättömyyteen.No eipä maitokaupassa tai neuvolassakaan välttämättä ole sopivaa isäpuolta tarjolla ja rimakin on jo niin korkealla kun on kerran mennyt pieleen.
        On ihan turhaa vikistä sitä että minä en suhtaudu naisiin oikealla tavalla jos olen valinnut itselleni sopivan kumppanin,joka on tasapainoinen ja arvostaa miestä miehenä.En todellakaan mennyt yhteen minkään hyssykän kanssa joka palvelee miestä kuin ruhtinasta vaan on tasa-arvoinen kumppani rinnallani,eikä väheksy tai pidä itseään kaiken varalle parempana..

        Olen antanut isällisiä neuvoja ja juurikin isättömille tytöille.Toisen tytön isän vei viina ja toisen sairaus.Molemmat läksivät oman käden kautta ja se malli minkä edesmenneet isät jättivät,ei tule poistumaan koskaan heistä.Ei pelkästään tapa miten kaikki tapahtui vaan myös se että isäkin on tärkeä osa perhettä.

        Alkuperäiseen palaten.Äidit kasvattavat miehen,ei nainen myöhemmin.


      • Ristiriitainenjuttusion

        Auts! Siis yksinhuoltajat ovat kaikilla mahdollisilla tavoilla ongelmaisia, mutta he kuitenkin omistautuvat täysin lapsilleen. Nyt taisi mennä jotain tässä jutussa päin mäntyä. - Jooo-jooo, niinhän ma sanoin, lue tarkemmin.


      • mitäkä.mies

        Mikä meni päin mäntyä? Mitä osiota et ymmärtänyt..
        Yksinhuoltajan tai ydiperheen lapsen kehittymisellä on tietty onnistumisprosentti ja jos toinen vanhemmista on poissa niin prosentti laskee mitä todennäköisemmin.

        Voi hyvin verrata siihen jos kylvää siemenen ja kaikki olosuhteet on täydelliset.Kaikki siemenet eivät idä lainkaan ja joku voi alkaa kavaa kieroon vain pelkästään sen vuoksi että valoa tulee yhdestä suunnasta tai tuulee aina samasta suunnasta.Tarkoitan todella sitä että vaikka yksinhuoltaja kuinka yrittäisi ja on lapselle mallivanhempi,se ei riitä kun kaksikaan ei aina riitä.
        Kai tämä on loppuunkäsitelty kun tuntuu että jankutan ;) Päähinettä nostan kaikille yksinhuoltajille kun ovat kantaneet vastuun lapsestaan..Heille jotka ovat luovuttaneet sanoisin että olisiko pitänyt olla tekemättä lasta ja tyytyä hankkimaan vaikka koira tai kissa..Ei millään pahalla eläimiä kohtaan kun kyllä nekin tarvitsevat huolehtimista.


    • nuormieli

      "äidin kasvattama tyttö ei osaa suhtatua mieheen oikealla tavalla.." Just joo!, tyttöä ei ole opetettu palvelemaan miestä, hänet on opetettu itsenäiseksi naiseksi joka suhtautuu mieheen kuten kuuluukin, siis tasavertaiseksi kumppaniksi.

      • mitäkä.mies

        Ei ole kyseessä miehen palvelija vaan kasvatukseen jääneen aukon jättämä jälki.
        Mistään palvelualttiudesta ei ole kyse vaan luonne on jäänyt sellaiseksi että ko. Nainen,tyttö ei arvosta vastakkaista sukupuolta edes samanarvoiseksi itseensä näden..Jos mun suppeaan seurustelu laumaan mahtuu kaksi tämän tyyppistä naista niin otannan perusteella päättelen että kyllä on jotain jäänyt kasvatuksessa paitsi.
        On mahdollista että x-isä ei ollut tarpeeksi tai ollenkaan hyvä isäksi ja pelkkien tarinoiden kuuleminen isästään on muokannut väärän tai vääristellyn käsityksen.
        On mahdollista että x-isä oli juopporenttu tai jotain muuta..

        On aivan varmaa että en etsinyt heistä itselleni palvelijaa vaan tasavertaista kumppania ja osaan arvostaa naista,jos siihen on aihetta ja arvostan jopa isättömiäkin naisia,mutta samalla ymmärrän että heidän kanssaan eläminen vaatii paljon enemmän mieheltä kuin tavallisesti.

        Ei millään pahalla yh-äideille,kun ette välttämättä itse ole valinneet sitä että joudutte yksin antamaan mallin lapsellenne.


      • Prrrkl

        " ... osaan arvostaa naista, jos siihen on aihetta ja arvostan jopa isättömiäkin naisia ... " ? Ei helweette! Sinultako naisen pitää kysyä, mikä on oikea arvostuksen aihe? Käys kuule kehittymässä äireen luona tai jossain muualla.


      • mitäkä.mis

        Et kai sattumoisin elänyt vailla isää?? Kun noin agressiivisesti otat tämän toteamukseni..Asia ei liity minuun henkilokohtaisesti vaan totesin vain kokemuksestani.


      • Enoleagressiivinen

        Minulla on ollut isä 55-vuotiaaksi asti. Joten sinun löpinäsi ovat sinun löpinöitäsi eikä niillä ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä.


      • mitäkä.mies

        Mukava kuulla että olet saanut pitää isän noinkin pitkään
        No sitten pitää mun ymmärtää että on muutenkin olemassa naisia jotka ottavat itseensä jos asia koskee "siskot" ryhmää tai vähemmistöä.
        Kun katselee näitä kommentteja niin vääjäämättä tulee mieleen että nyt on naiset kimpussa..Ei haittaa kun oli nuorenakin,mutta hiukan eri tavalla ;) Ei tietenkään voi edes olettaa että tietäisin mitään mutta kun se nyt vaan on minun mielipide(löpinä) ja pysyn mielipiteessäni..Ei ole tarkoitus neuvoa ketään tai varoittaa naisita.
        Näin viikonlopun alla haluan sanoa sen että kaikki te naiset olette hyvin tärkeitä ja viehättäviä olentoja ja vain näkemään ja kuulemaan kykenemättömät eivät rakasta naista :) Tää ei ole mitään imelää nuoleskelua vaan totuus,lips"


      • mitäkä.mies kirjoitti:

        Mukava kuulla että olet saanut pitää isän noinkin pitkään
        No sitten pitää mun ymmärtää että on muutenkin olemassa naisia jotka ottavat itseensä jos asia koskee "siskot" ryhmää tai vähemmistöä.
        Kun katselee näitä kommentteja niin vääjäämättä tulee mieleen että nyt on naiset kimpussa..Ei haittaa kun oli nuorenakin,mutta hiukan eri tavalla ;) Ei tietenkään voi edes olettaa että tietäisin mitään mutta kun se nyt vaan on minun mielipide(löpinä) ja pysyn mielipiteessäni..Ei ole tarkoitus neuvoa ketään tai varoittaa naisita.
        Näin viikonlopun alla haluan sanoa sen että kaikki te naiset olette hyvin tärkeitä ja viehättäviä olentoja ja vain näkemään ja kuulemaan kykenemättömät eivät rakasta naista :) Tää ei ole mitään imelää nuoleskelua vaan totuus,lips"

        Ei kantsi sohaista muuraispesään..:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe