lapseni sijoitetutja tuore avoero

yksinäiti

Meiltä sijoitettiin kodinpuolelle kolme lasta, ja siihen johti se kun heidän isä kohteli huonosti ja oli jopa poliisiasia, josta hän siltikään saanuuut mitään. Kun ei ole näyttöä. ja sen jälkeen oli perhekuntoutusta ym mutta ei apua ollut kun arvioittiin minun äiteyttä. Ei muuta, sain jatkuvaa huonoa kuulla vaikka yritin kaikkeni. Oltiin perrhekuntoutuksesta niin lastten käytös muuttui siellä kotioloihin verrattuna rajuksi, ja eivät uskoneet mitä kerroin kotioloista silti että pärjäisin hyvin lasteni kanssa. Kuntoutuksen jälkeen oli avohuoltona kuntoutus, mutta kun se loppi niin lastttten isän käytös taas palautua, SIITÄ se taas lähti.... joka johti lasttttten huostaanotto. MINUT äitinä leimattiin huonoksi. SITÄ LEIMAA SAAN KANTAA KAIT LOPPUELÄMÄNI. Ja nyt minua syytetään yhden lapsen puheiden perustella että poliisilla on lähiaikoina käynti, lapsi oli sanonut että äiti syöttänyt väkisten ruokaa ja kepillä löi, joka ei pidä paikkaansa. Lapsien isä teki sen kun itse oli näkemässä ja heidän kummi. EN TIEDÄ MISTÄ APUA JA TUKEA MINUA PELOTTAA JA SURETTAA........ EN JAKSA TOIVOSSA OLLA ENÄÄN OLEN EHKÄ MENETTÄNYT KAIKEN TOIVONI

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kimba

      Viranomainen tuskin ymmärtää kaikkea maahanmuuttoon liittyvää. Perheellä voi olla sukua, joka kärsii esimerkiksi Lähi-Idän sotiin, joku kuoli ym. Toisin sanoen, kun perhe on hajautettu, niin se, mitä tapahtuu täällä voi olla heijastuma toisaalta. Suomalaisella suku on enimmäkseen Suomessa ja sukuvierailu on mahdollista. Kun kyseessä on iältään vanhempi maahanmuuttaja, niin kotiutumisessa voi olla vaikeuksia. Koti ikävä voi olla erittäin suurta. Viranomaisen pitää olla paljon suvaitsevainen, että maahanmuuttaja pärjäisi, koska vieras ympäristö altistaa stressille.

      Toivon paljon voimia äidille ja perheelle.

      • kimba

        Maahanmuuttajaperhe on rohkea taistelija, joka ajaa 1) perheensä 2) rodunsa 3) Suomen asemaa. Maahanmuuttajan pitää olla tietoinen omasta asemastaan ja mentaliteetistään, jotta yhteistyö toimisi.

        Maahanmuuttaja on rohkea kun hän tuo avoimesti, rehellisesti asiansa julki, esiin, koska vain avoimuus edistää tilannetta. Maahanmuuttajalla ei ole paljon ketään muuta kuin viranomainen useimmiten, vaikka virkatekijä ei ole paraskaan mahdollinen tietää kaikkea maahanmuuttoon liittyvää. Siksi maahanmuuttaja on tuplaasti rohkea ihminen. Maahanmuutto ei säästä ketää. Uusi maa uudet tavat muuttavat kaikkia. Myös suomalaisia. Syy ei ole maahanmuuttajan, eikä suomalaisen, vaan AJASSA, jossa elämme. Pitää hyväksyä paljon asioita. Rasismi on rikollista. Rasismi tekee tuhoa kaikille.


      • kimba

        Maahanmuuttajan pitää olla avoin ja rohkea ja kertoa julki asioita. Avoimuuden haasteena on se, että voi menettää perheen, kotimaan, identiteetin jopa omaisuuden. Mutta se on tärkeä askel. Suomalaisen on kaikin voimin oltava suvaitsevainen, muuten itse suomalainen tulee kärsimään. Suomalaisella ei ole pakokeinoa. Suomalainen ei voi sulkea silmänsä maahanmuuttoon liittyvältä väkivallalta, koska se palautuu paljon kalliimpana takaisin. Kompromissi on ratkaisu, joka tyydyttää kaikkia.


      • kimba

        Mielenterveys Suomessa on ollut pitkään tabu. (sauna, terva, kossu). Siksi Suomen on ollut helppoa luistua pillerien käyttäjäksi. Todistetusti kehitysmaissa paraneminen mielenterveysasioista on ollut tehokkaampaa, koska, mielestäni, ihmiset ovat paljon sosiaalisempia kuin jurot pohjoismaalaiset. Sosiaalisuudessa on avain. Intiassa tehdään jooga verryttelyä, tehdään työtä, sosiaalistutaan, käytetään kansalääkintää, opiskellaan... Suomessa sosiaalinen kulttuuri on vaikeaa ja ihminen jää ongelmien vangeiksi. Onneksi vapaat kirjastot ovat kaikkien etu. Lännessä parannetaan hyvin fyysisiä sairauksia. Lännen materialismi hyväksyy vaikeasti humaanista vapaata puolta. Virkatekijöiden on tiedostettavaa, että tiukka seulonta kuka teki mitä ja miksi ei aina ole parasta ratkaisua. Esimerkiksi afrikkalainen ihminen saattaa olla fyysisempi kuin pohjoismaalainen ja väkivalta saatetaan ymmärtää aivan eri tavalla kuin pohjoisessa. Pienestä ei suututa. Suomessa ollaan aika arkoja aivan syyttä. Myös muuhun perheen sisäiseen logiikkaan on osattava ottaa riittävästi väljyyttä.

        RIkottu perhe on kallis ilmiö yhteiskunnalle. Rikkinäisyys kestää vuosikausia, vuosisatoja, varsinkin pienissä lapsissa. Myös maahanmuuttajan on oltava valmis kaikkeen, jotta osaisi sopeutua ikuisiin muutoksiin. Ajamme kysymykseksi voi muodostua maahanmuutto, joten kaikki mitä tapahtuu nyt Suomessa on tärkeätä. Ei ole tarpeettomia maahanmuuttajaa. Ei ole vääriä maahanmuuttajaa. Asutaan yhdessä ja naapurisi ongelmat ovat myös sinun ongelmasi.

        Väkivallattomuus on perus pilari. Mutta siihen pääsemisen pitää olla oikeutettua, realistista.

        Onko Suomessa yhteiskunnassa työpaikkojen maahanmuuttokiintiöitä, jotta maahanmuuttajien oikeusturva olisi hyvää?

        Ym.

        Maahanmuuttaja on hän joka tuo ratkaisua Suomelle Maailman vallitsevassa liikkeessä. Maahanmuuttaja ottaa vaikutteita myös omasta etnisestä taustastaan ja uudesta asuinpaikastaan.


    • Mobbby

      Mitenkä helekutassa tässäkin vedettiin jo maahanmuuttokortti esiin?? Voin vaikka satavarmasti vannoa, että ihan suomalainen perhe kyseessä. Hohhoijaa..

      Ja nenän työntö perseeseen ei muuta sitä, että ap miehineen on huonoja vanhempia, joilta todellakin on syystä lapset otettu pois. Nenäni varmaan menisikin sinne (nyt tekee mieli jopa kokeilla), koska ei ole kaljavatsaa edessä ja muutenkin olen varsin notkea.

    • yksinäiti

      EIPÄ TÄNNE IHAN TAVALLISEN IHMISEN KANNATA KIRJOITTAA MITÄÄN KUN HETI MAAHANMUUTTAJAKSI TAI VASTAAVAKSI LUULLAAN, YM KOINKIN PAHAA MIELTÄ ELI EI TÄNNE KANNATA KIRJOITTAA

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe