Tiekuntien avustukset

TradeMarki

Mites muilla tiekunnilla on kaupungin avustuksien suhteen.
Meillä on hyvä kun kansanedustajan sukulaisia tiekunnassa niin on luvattu takuuvarma avustusosuus ,pystyy pitämään jemmassa siihen asti kunnes kaikki kokouksest saadaan pidettyä.
On aika hyvä saada tuollanen 50% varmaa avustusta kunhan kerkeää pitää tietoimitukset ja muut viralliset jutut ensin.

17

854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • E-KOntakti

      Eikö näitä avustustuksia kaikki tiekunnat halua käyttää kun niitä on vielä jaossa kymppi tonneittain...jos et saanut myöntävää vastausta niin kilauta jollekin kansanedustajalle.

    • 1x2centit

      Kyllähän sitä kaupungin avustusta tuloo meidänkin tiekunnalle alun 3000ecua se vaan menee suoraan puh.j hiekkalaatikkoleikin rahoitukseen jo kolmatta vuotta.
      Röyhkeyden huippu oli viime vuonna 80% dubjetista käytettiin murskeen ostoon puheenjohtajalta.
      Näinhän siinä käy kun osakkaita ei kiinnosta mihin rahat menee,lisäksi rikotaan tilintarkastuslakia sekä yksityistielakia myös.

      • Anonyymi

        täällä sama homma sitten se samainen puheenjohtaja ajaa raskaalla kalustolla sen tien lyttyy parissa vuodessa ja sitten pitää ojat kaivaa. saa siitä samat sorat takasin ja myy taas uudelleen


    • TradeMarki

      Mites teillä muilla ,meillä on saatu avustuksia eikä niitä ole päästy käyttämään. Mutta onko kaikki saaneet avustuksia kun ovat hakeneet ?
      Ei niitä ole hauettu kun meille on saatu ihan sopimalla silleen et ensin isännöitsijä sopii että paljonko saadaan ,sitten kerätään omia ja sitten avustus varattiin kunhan saatiin kaikki kokoukset pidettyä. Näin se vaan toimii kun kunnan avustuksia käytetään ..kannattaisi hakea kun sitä on hyvin tarjolla..ei ole lama iskenyt avustuksiin..

    • TradeMarki

      Kun on veljeily kunnossa niin voi siirtää kolmannellekin vuodelle ensin vuoden panttauksen jälkeen...kokeilkaas muutkin vaikka kunnon voitelurahalla. näin ne hommat toimii kun laitetaan toimimaan..

      • TradeMarki

        Kävi muuten niin että isännöitsijä kusi hommat ,kyrpä ulostettu tiekunnasta ja nyt ainakin parilta vuodelta avustukset jää saamatta..semmosia on nämä koulutetut isännöitsijät , kuoleman rajoilla kikkaileviä horiskoja ..kaikki samanikäset uskoo ammattitaidotonta isännöitsijää silmät kiiluen..ei niin paskat niillä enää kiillä..puoli sokeana ajetaan pitkin tietä..


    • Korruptoitavustukset

      Näissä avustuksissa muuten kukoistaa korruptio kunnolla ,jospa olisi joku taho joka tutkisi puolueettomasti näitä korruptuneita avustuksien käyttöä

    • KorruptoitunutJokke

      Saako kaikki kunnolla korruptoituneet tieisännät tieliitolta vai mikä se oli se toinen veljeily systeemi niin mitalit rintaan kun alkaa olla lähdön aika..nyt en puhu eläkkeelle vaan kun alkaa paskamahalta vieteriloppu niin äkkiä mitallia rintaan ennen kuin kuolee..vai ostaako ne korruptoituneet isännöitsijät niitä mitaleita..paljonko maksaa moinen korruptio mitali

    • KyrvälläOtsaan

      Onko muilla avustusten käyttö jaettu 4 vuodelle ...näin meillä isännöitsijän mukaan ...jäikö joltain saamatta avustukset kun veljeilyllä vedettiin isännöitsijän liiviin rahat.
      Luulis vituttavan avustuksen hakijoita kun toiset vetää korruptiolla avustusrahat ...pääministerin tyyliin

    • TradeMarki

      Mites nyt perseennuolijat kun isäntä vaihtuu..meinaatteko että uudelleen pystyy rahalla toimimaan veljeilyt kuten edellisellä isännällä (eläkkeelle jäävä pahasti korruptoinut skodamies ) ....
      Selkään on hyvä puukottaa varsinkin perseaukisia reppanoita ....muutehan sitä saisi talonsatehtyä valmiiksi..
      Joskun tuntuu että veritulpan saa sellainen päähänsä joka ei itse osaa toimintaansa omalle älylleen sovittaa...toivottavasti jäisi pysyviä vaurioita kunnon tulpasta. Viagraa ja silleen

    • mökkiläinen23

      Kyllä korruptio pelaa .Kun tiehoitokunnan puheenjohtaja on myös valtuuston puheenjohtaja .Yksikkö maksut hyvitetään myös veljelle ja naapurille Mökkiläiset ja Kunta maksajana!

    • perusmies2

      Tiehoittkunnan puheenjohtaja hoitaa omat tilustiet tiekunnan laskuun.Että tälläinen tapaus.!

      • perusmies2

        Poliisi hyväksynyt menettelyn .Tutkinta päättynyt veron kierto jatkuu!


    • tasapuolisesti

      Tiekunnan yleisessä kokouksessa kannattaa valita sellainen hoitokunta, joka hoitaa tiekunnan asiat rehellisesti ja tasapuolisesti.
      Pienemmänkin ykiskkömäärän omaavilla on päätösvaltaa kun yhdistävät voimansa, eikä kenelläkään kokuksessa paikalla olijalla saa yksistään olla yli 30% paikallaolijoiden äänimäärästä, jos näin on äänimäärää leikataan. Asiat äänestetään yleisessä kokouksessa aina tavalla yksikkö = ääni.
      Hoitokunta voidaan valita maksimissaan neljäksi vuodeksi kerrallaan, ja yleiset kokukset kannattaa pitää aina joka vuosi, kokouksen päätöksellähän sellaisen voi pitää jopa vain joka neljäs vuosikin.
      Maksuunpanoluettelon tiemaksuista kannattaa myös vahvistaa joka vuosi vuodeksi kerrallaan, näin ei pääse syntymään sellaista tilannetta että talousarviossa huonolta näyttävänä vuonna vahvistetaan moneksi vuodeksi suuret tiemaksut, jotka kerryttävät "ylimääräistä" rahaa tilille käytettäväksi heppoisin perustein. Jos rahaa kerätään etukäteen jotakin päätettyä tulossa olevaa tieparannusta varten päättäkää yleisessä kokouksessa tarkasti periaatteista, rahan käytöstä ja keräämisestä, hoitokuntaa ei voi sillon aiva noin vain tuhlata rahaa johonkin muuhun tarkoitukseen.
      Yleisesti ottaen tiekunnan yleisestä kokouksesta ei kannata olla pois, jos et mitenkään itse pääse tee valtakirja sellaiselle jonka varmasti tiedät käyttävän puhe ja äänivaltaasi kokouksessa toivomallasi tavalla.
      Kokouksessa paikallaolijat päättävät eikä poissaolijoilla paljon ole pullikoimista jälkikäteen. Ja suunsa pitää saada kokouksessa auki, ei auta jälkikäteen valittaa kun päätökset on jo nuijittu.
      Tiekokoukset menee monesti aivan turhaa henkilökohtaisuuksiin ja tappeluksi ja siinä sivussa ei edes huomaa että raha-asioista tuli aivan päättömiä päätöksiä. Ajatelkaa rahassa, ei ole tyhmää laskea laskimella kokouksessa ehdotettuja asioita, kysä ja pyytää vääntämään asia rautalangasta, monestihan omaa etua ajavat esittävät asiat kokouksessa mahdollisimman sekavasti ja jättävät kokonaisuudesta paljon kertomatta.

      • Anonyymi

        Vähän pienempää korruptiota kuin edellä kerrottu: Toimitsija raivaa tienvartta eikä laskuta tiekuntaa. Sitten hän saa pienemmän määrän tieosakkeita (maksuperuste) korvaukseksi. Tässä on näpinnuolemista varottajalla.


      • Anonyymi

        "Tiekunnan yleisessä kokouksessa kannattaa valita sellainen hoitokunta, joka hoitaa tiekunnan asiat rehellisesti ja tasapuolisesti."
        Entä, kun kokoukseen tulee vain neljän hengen juntta eli kaksi pariskuntaa ja yksi muu osakas? Arvatkaa miten maksut jakautuvat?
        Osakkaiden yhteystiedotkin on pimitetty, ei voi tarkastaa onko kutsut lähetetty kaikille.
        Tämäkin vielä: On tienosat yksi ja kaksi. Yksiköt ja maksut päätetään ja näytetään tienosittain vaikka tiekuntaa perustettaessa kaikki osakkaat muodostivat tiekunnan.
        Suomen Tieyhdistys on muistaakseni mainostanut tätä laitonta kokoustamista.


    • Anonyymi

      "Mites muilla tiekunnilla on kaupungin avustuksien suhteen." Pakkaa oleen jotta hyvin tie kestää omat ajot eikä kunnossapito paljon maksa.
      Sitte joki Suome tieyhistys meinaa että hakekee vaotiolta avustu ja laettakee tie parempaan kuntoon, mutta itekkii tarttis maksaa ja enemmän ku muute. Kuka tarttee sen tien parannukse ku ei osakkaat tartte.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe