Montako eri puolta voi ihmisessä olla...

heinäzirkka_

Etu ja takapuoli joo, mutta jos joku haluaa enemmin, syvemmin asiaa pohdiskella.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eedvartti

      Asioilla tuppaa olemaan hunoja että hyviä puolia myös mielellä, negatiivisesti ajattelevalla luulisi olevan synkkää positiivisesti niinkuin minä riittää hymyilemistä.

    • entykkääen

      Kääntöpuoli on yllättävän erilainen useimmilla, jos sitä aletaan oikein kunnolla katsomaan. Ulkokultaus on niin harhaa, että joskus oikein itkettää. Oltaisiinkin aidosti sitä mitä ollaan, niin ristiriitoja olisi paljon vähemmän. Näkisi jokaisesta heti mitä he ovat sisäisesti, eikä tarvitsisi aina kokeilla kepillä jäätä, tuleeko se päälle vai lähteekö se pakoon.

      • Ulkokultaus.. kulissi? Aidoimmillaan ihminen lienee yksin.. joku mietiskellyt, kun saapuu toinen alkaa teeskentely. Jospa kuitenkaan ihan kaikkien seurassa ei tarvitse esittää muuta kuin on.


      • entykkääen
        heinäzirkka kirjoitti:

        Ulkokultaus.. kulissi? Aidoimmillaan ihminen lienee yksin.. joku mietiskellyt, kun saapuu toinen alkaa teeskentely. Jospa kuitenkaan ihan kaikkien seurassa ei tarvitse esittää muuta kuin on.

        Minä en usko, että läheisten seurassa joku olisi luonnollisimmillaan. Silloin on herkempi toimimaan miellyttääkseen. Eikö silloin olla aidoimmillaan, kun ollaan tosi vihaisia. Toki myönnän, että itsensä kanssa sinut oleva, on yksin ollessaan aidoimmillaan sitä mitä hän on.


    • Voi olla mielipuolikin..

    • Jalmarii

      Oliphan niin tai näin, ei noille ihmisen persoonoille kukaan mitään voine..mutta jospa jokainen kasvais aikuiseksi ja kunnioitasi muita, niin homma pelaa,,itse en kunnioita sellaista joka esiintyy ylimielisesti ja on kusipää mä taidan ennemin vetää nokkaan sellaista.ja piste.

      • sivistynyt.kusipää

        Nokkaan vetäminen on aikuisuutta? Eipä ole perämetsän jalmari kasvanut mieheksi ja kunnioittamaan ketään. Myös kusipää on ihminen.


    • täydellinenkoö

      kaikissa on myös huonoja puolia

    • kerrostaulu

      Miksi kyselet tälläistä? Epäiletkö itsessäsi löytyviä kerroksia vai?
      ihmisessä on niinku vaatteessakin omat kerrokset ja nurja ja kurjapuoli :))

      • Enpä huomaa avauksessa ? -merkkiä. Se siitä kyselystä :))


    • mitäkä.mies

      Mielipiteeni..Ihminen kehtittyy tai taantuu koko elämänsä ajan.
      Normaalisti kehitytään parempaan suuntaan ja parhaita puolia tulee enemmän esille.Tavallaan kuin kuorittaisiin hedelmää.Nuorena ei tiedä mistään mitään ja kun vielä luulee tietävänsä kaikesta kaiken,on kyseessä kovakuorinen ja kuolematon.Kova kuori kuoritaan aikaa myöden pois ja herkempi puoli tulee näkyviin.
      Huonoja ja hyviä puolia on meissä kaikissa ja vieläkun sekoittaa pakkaa sen verran että onko puolet työelämässä vai ns.sivilielämässä..Työelämässä on näyteltävä kovaa vaikka ei tahtoisikaan,kun pehmeä nujerretaan kilpajuoksussa heti.

      Takapuolet..joo,niin..Naisilla ainakin on takapuolet,eli pyllyt ja miehillä vaan per,seet..

      Toisaalta yläpuoli ja alapuolikin on ihmisellä,kun joku voi katsoa toisen olevan hänen "alapuolellaan" henkisellä tasolla ja kerrostalossa oikeasti,elikkäs hän on itse toisen yläpuolella ja oikeasti tai henkisesti,tai oikeasti molempia..Tällaista se on kai?
      https://www.youtube.com/watch?v=DloYHQrA9rI

      • Kolahtaa "työelämässä näyteltävä kovaa tahtomattaan"...se rooli niin, jospa ei juokse kilpaa, on vaan oma itsensä, mitä sitte tapahtuu. Näillä vuosin ei niin suurta merkitystä, yrittää arvostaa itseään ja muita mahdollisimman hyvin.
        Osuu ja uppoo; voi kokea jonkun olevan yläpuolella, useimmiten työelämään liittyvää tuokin.. mutta "p..ka valuu alaspäin", se pitää ottaa huomioon ;)
        Mielenkiintoinen musalinkki.. Nuorehkona menehtynyt Kikka.. myös vaalea, kaunis Armi Aavikko muistuu mieleen.. ei viimeaikoinaan tainnut juuri laulella julkisesti ainakaan.


      • mitäkä.mies

        Kolahti,suoran sääreen ja herkimpään kohtaan..Eikä edes pelkkä näytteleminen kovaa enää riitä vaan on oltava kovempi ja tehtävä enemmän tulosta..Tulos tai ulos menininki on lissäntynyt ja iän myötä se tuo haastetta.Rutinoituneen ei tietysti tarvitse kuin hiukan lisätä vauhtia mutta milloin se kilpajuoksu loppuu kun markkinat vaatii ja vaatii..Lasken vuosia kun saan heittää rensselit santaan,vai mitenseoli..
        Ihailemani laulaja nainen..Kikka..Ei nyt kovin kummoinen laulaja mutta rento persoona,joka ei niin kovin pingoittanut.En ole kyllä perehtynyt miksi eli lyhyemmän elämän? Olisko elämäntavat olleet vähän hakusessa.
        Mä ainakin aion tulla valtiolle kalliiksi jos luoja suo :) Ja elää vielä eläkkeelläkin..Onhan näitä muitakin laulajia kuten kirka ja Kari Tapio..Molemmat säästivät valtiolta paljon rahaa kun lähtivät lähes suoraan lavalta multiin.kirka kun oli vielä terveysintoilija ja sitä saa ihmetellä..Moni viettää sellaista elämää että heikompi kuolisi parissa viikossa alkoholi myrkytykseen..Sitkeitä ovat toiset.

        Oman itsensä arvostus,kaikkine puolineen on perusterveyteen liitettynä tärkeä asia,eikä ole pahaksi vaikka joskus sanoo lähimmäiselleen tai kolleegalle että arvostaa hänen panostaan työssä tai muuten vaan..
        Jopa työelämässäkin yleensä oikeus voittaa lopulta ja tosiaan lanta valuu alaspäin..Pitääpä muistaa väistellä jos satun ylemmän alapuolelle ;)


    • Metkanmonta

      Olen horoskoopissa Kaksonen, joten mulla on ainakin kaksi puolta, vaikka en olekaan skitso (tai mistä sitä tietää). Mutta sen kuitenkin tiedän, että puoleni eivät rajoitu vain kahteen, kyllä niitä löytyy muitakin kun olen monipuolinen ja ristiriitainen ihminen.

      Sen lisäksi olen oppinut ymmärtämään että kaikissa ihmisissä elää valon lisäksi pimeys, siis valoisan normaalielämän lisäksi tai vastapainoksi pimeä puoli, jota ei näytetä eikä esitellä kenellekään. Vain hyvin harvat ihmiset kuitenkaan uskaltavat tunnustaa tai edes ajatella pimeää puoltaan.

      Kaikki sellainen mikä pelottaa ja tuntuu uhkaavalta unohdetaan ja painetaan piiloon mieluummin. Itsensä tutkimisen pitäisi kuitenkin olla portti oman sisäisen elämänsä tuntemiseen ja samalla vahvaksi tulemiseen. Henkisessä mielessä siis eli siinä, jota aloittaja tarkoittaa.

      • mitäkä.mies

        Horoskooppeihin en usko,enkä siihen että ihmisen luonne määräytyy tarkalleen syntymäajan perusteella.Epäilen vahvasti että kun aikansa tolkutetaan että tuollainen" härkä" on ja muistutetaan loputtomiin että olet härkä..Lopulta ihminen omaksuu joitain piirteitä jotka sopivat härälle ominaiseksi keksittyyn rooliin.
        Kaksoseen en ota kantaa :)
        Pimeä puoli..Kiehtovaa olisi kuulla ihmisten pimeän puolen ominaisuuksia,mutta kun harva niistä uskaltaa kertoa mitään tai on tosiaan niin että ei edes itse niihin pääse käsiksi ja koettaa vaan elää vältellen pimeää puolta.
        Minulla itselllä on pääsy tutkimaan omaa pimeää puolta eikä siinä ole mitään pelottavaa.
        Syvällinen pohdinta on joskus hyväksi,eikä pimeän puolen huutoa kannata tuoda valoisaan muiden nähtäville.
        Vaikka mun pimeä puoli onkin aika kesy ja vaatimaton niin herää ajatus siitä että onko järjettömien tekojen tekijällä karannut pimeän puolen ja mielikuvituksen sekoitus valon puolelle?
        Vielä sen verran ett' eihän ole pahasta jos sinussa on kaksi kun joillain voi olla kolmekkin eri persoonaa ja politikoilla vaikka kuin monta ;)


      • Enemmänkuinkaksi

        Astrologia sen enempää kuin mikään muukaan tiede, taide, uskonto tms. ei olekaan sinun uskomisistasi tai uskomuksistasi kiinni. Vahvakaan epäily ei auta eikä tarkoita mitään, jos ei tiedä, mistä kaikissa aiheissa pohjimmiltaan on kyse ja sitten puuttuu vielä mielikuvitus ja avaran ymmärtämisen taju.

        Sivupersoonia mulla tuskin on, vaikka omassa persoonassani onkin moniaita puolia, hyviä ja pahoja.


      • mitäkä.mies

    • Piti kirjoittamani että satoja! Yhtä paljon kun on tunteitakin. Mutta naisellisesti vaihdan viime metreissä ja sanon että on kaks: sisä- ja ulkopuoli :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe