PITÄÄ SÄÄSTÄÄ

PELLEILYÄ

Että sillei, nyt v****taa mitä ihmeen pelle hommaa,
suomessa ensin lyödään turpaan köyhiä (leikataan) .
Sitten otetaan avosylin nuoria muslimi miehiä elätettäviksi!

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ONKOTIETOO

      Hallitus pitäisi laittaa syytteeseen, koska ei kerro rehellisesti
      mikä oikeesti on jutun juoni turvapaikan tulijoiden buumin suhteen.
      Siis koko Euroopassa (MITÄ AJETAAN TAKAA)

      • salaliitto--

        Kyllä päättäjät tietää tasan tarkkaan mitä ovat tekemässä, mutta he uskottelevat kansalle, että nuoret varakkaat muslimi miehet ovat hädässä.
        Huumeilla he ovat matkarahansa tienanneet, ja nyt he tuovat tulleessaan
        huumeita, jota levittävät etupäässä nuorisolle, ei heitä edes tulli tarkasta.
        Mafian soluttautumisesta Eurooppaan tässä koko sirkuksessa kyse.


    • ettäsuututtaa

      Mitä olen nyt seurannut tätä pakolaiskeskustelua niin joukossa ei näy vanhuksia, lapsia tai naisia. Suomi on aikoinaan majoittanut tänne sodan jälkeen " rajantaakse jääneet", ja he ovat kyllä lunataneet oman paikkansa tehneet työtä, ja kasvattaneet myös valtion verorahoja. Nämä nykyiset nuormiespakolaiset tulevat sitten tänne kuorimaan kerman päältä.

    • Billy_Budd

      Nuoret miehet ovat ensimmäisenä tappolistalla mm. Syyriassa (ISIS Al Assad) Nuorten miesten äidit (ja isät) patistavat poikansa ( jonkun heistä) maailmalle. Näin turvataan suvun jatkuvuus. Melko loogista minusta. Ja ymmärrettävää. Jollain tavalla EU on hoitanut lähi-itä politiikkansa pieleen. Suomi mukaan lukien. Tässä tulos. Suomen taloudelliset ongelmat eivät johdu korkeista palkoista eivätkä liian isosta julkisesta sektorista. Syitä on useita: eläkeläisiä jo yli 20% väestöstä, Nokia romahti, Nykyiset vientituotteet ovat todella kivikaudelta (eivät käy kaupaksi puoli-ilmaiseksikaan ), teollisuus ei halua investoida tehokkaampiin tuotantokoneisiin, vaikka yhteisöveroa alennettiin reilusti. Tästä se tuottavuusloikka tulisi eli investoimalla parempiin koneisiin ja uusiin tuotteisiin. Kaupan myyjän tai hoitajan palkkojen leikkaaminen ei paranna vientikauppaa millään tavalla. "No effect". Olen itsekin DI. Sen olen kuitenkin oppinut, että insinöörin opeilla ei rumpu vielä soi. Siihen tarvitaan muutakin. Arvostan rumpaleita !

      • työtöntyötön

        Siitä se tuottavuus kohenee kun saadaan lisää työttömyyttä> kilpailua työmarkkinoille> palkat alas. Nyt jo todellisuudessa 600000työtöntä kun otetaan huomioon kaikki työtävailla olevat.


      • Enymmärräää

        Sodan aikaan laitettiin pieniä lapsia turvaan Ruotsiin. Ei aikuisia miehiä.


    • Suomalaiset_loisia

      Luulen että nämä muslimit sentään tulevat töihin kun kysytään eikä selittele niinkuin suomalaiset työttömät loiset.

      • mutiaisetpois

        No en hel....ssä ottas firmaani yhtään mutiaista töihin! Joku raja pitää olla!


      • Työtönmuttaeiloinen

        Tulehan samaa jalkakäytävää vastaan ja nimittele minua LOISEKSI...SITÄ SAAT MITÄ TILAAT JA IHAN VARMASTI!


      • suomalaisuudenpuolustaja

        sammoo mieltä oisin että kyl opettaa pitäs pitämään turpasa kiinni jos ei oo muuta asiaa ku mollata Suomalaisia


      • 12345a

        Kuule älä sinä hauku suomalaisia loisiksi. Ja samalla kehut ns."pakolaismiehiä".? Mitä? Kunhan sun nurkille tulee pyöriin näitä äijiä ulkomailta niin saattaa hieman ääni muuttua kellossa. ..vaikka joku 300 "tekemään" töitä. Mitä ne sitten lieneekin ne työt.


      • Meillä_kokeiltiin
        mutiaisetpois kirjoitti:

        No en hel....ssä ottas firmaani yhtään mutiaista töihin! Joku raja pitää olla!

        nuorta afgaanipoikaa joka oli ollut maassa jo muutaman vuoden ja osasi melko hyvin suomea. Ongelmana olivat kulttuurierot ja aikakäsitys. Kun firmassa oli asiakkaan kanssa sovittu että keikalle tullaan kello 8 niin se tarkoittaa sitä. Afgaanipojalle sai soittaa joka aamu perään että meinaatko tulla. Siinä sitten lämmitettiin kuorma-auton moottoria poikaa odotellessa ja pyydeltiin asiakkaalta anteeksi myöhästymistä. Kun pojan mielestä oli ruokatauon paikka, putosivat hanskat siihen paikkaan riippumatta siitä, missä vaiheessa itse homma oli. Ei sellaista jaksanut kuukautta kauempaa mutta hyviä tuttuja ollaan sentään näin vuosien jälkeenkin.


    • Säästökohde

      Sitä pitää kysyä kaupunginjohtaja turuselta ja suurlahjoittaja neiti kovaselta. Nämä ne kyllä säästöt tietää. Varsinkin toisten rahoista säästämiset halutaan talkoisiin.

    • hkkh

      Eivät ne tänne tulijat pelkkiä nuoria miehiä ole. Siellä on joukossa lapsiperheitä ja väkeä vauvasta vaariin. Tämä on yleisin persutrollaajien väite.

      Kun meidän harmaantuvaan maahamme tulee virkeitä 5-30-vuotiaita, heistä saamme tehokasta työvoimaa. Parinkymmenen vuoden tähtäimellä tämä on mainio diili. Koko ikääntymisongelma poistuu.

      Eikä Suomen talous ole mitenkään heikoissa kantimissa. Suomi on itse asiassa velaton, kun otetaan huomioon eläkerahastot, joihin kertyy koko ajan rahaa. Nyt on vain kysymys siitä, että Stubb ja Sipilä haluavat saada EK:n aloitteesta köyhät kyykkyyn: työehtosopimukset revitään ja kapitalisti saa määrätä.

      Tässä kyllä "työväenpuolue" persujen rooli on hämärä. Mutta kun Soini on päässyt ministeri-Audiin, hän ei sieltä lähde kulumallakaan, ellei sitten tarjolle tule hyväpalkkainen eläkevirka. Niinhän se kävi Posti-Pekallekin.

      • hjkkkll

        Suksi suolle, suomi on täysin persaukinen jollei tätä sirkusta saada loppumaan. Missähän ne vaarit ja vauvat on ? Kyllä nuoria miehiä on vain joukossa, jotka ei todellakaan ole missään hädässä. Tyhmä on jos uskoo,että näistä loisista olis työelämään.Vaatia ne kylläkin osaa ja saatte nähdä, että vaatimukset vain kovenee.


      • irakilaisetpois

        Kyllä meillä on työttömiä ihan tarpeeksi ilman ulkomaanpellejäkin, ja on se suomen talous kyl oikeesti huono tätä nykyä, tiedät sen itsekin. Ei tänne enää tarvita loisia elämään meidän siivellä, pitäähän niiden mamujen lapset kouluttaa ja kasvattaa meidän veronmaksajien rahoilla. Joten haistakaa paska ne jotka sanoo et ne tuo töitä ja verorahoja Pieksämäelle! Me veronmaksajat ne maksamme verojen muodossa loppujen lopuksi! Ei ne saa...an somalit ja irakilaiset tänne oikeesti tuo yhtään valuuttaa itse tekemällään työllä!


      • Pieni_Talo_Preerialla

        Osalla noista "pakolaisista" on hyvä varallisuus. Yleensä vain elinvoimaisimmat tulevat tänne. Salakuljettajien sponsorointiin eivät tyhjätaskut kykene. Ovat kotimaassaan olleet keskiluokkaa, jopa liikemiehiä, kauppiaita. Lähteneet vainoa pakoon. Osalla heistä ( ei kaikilla) on tileillänsä fyrkkaa/euroja enemmän kuin olet nähnyt 1001 yön salaisissa unissasi. Vain yksi esimerkki: veljeni meni otto-automaatille Raisiossa viikko sitten. Ulkomaalaistaustainen nainen Jilbab-huntu yllänsä (maahanmuuttaja sieltä jostain Pohjois-Afrikasta ), yhteiskunnan "elätti" nosti OTTO automaatista rahaa. Jäi saldokuitti siihen koneelle pötkölleen. Veljeni tsekkasi. Ohoh! tilillä saldo 47800 euroa. Mitähän muilla tileillä/sijoituksissa onkaan jemmassa. Eli jos heillä on varallisuutta, niin varmasti myös tulee piristysruiske maan talouteen. Tuskin nyt pelkästään hapattavat rahaa tileillänsä jugurtiksi. Tekevät ostoksia kaupoista. Kolikolla on aina kaksi puoltansa. Jos he olisivat aivan rahattomia, niin eivät älykännyköitänsä hakkaisi alvariinsa. Jollekin pienelle paikkakunnalle lottopotti saada pakolaisia. Pieksämäki saisi pakolaisista myötäjäisinä valtion/EU tukirahat pakolaiset käyttävät omaa tileillänsä olevaa varallisuutta Liiketoiminta aktivoituisi saataisiin uutta tervettä geeniperimää umpisukurutsaiseen paikkakuntaan Paikkakunnan väestökasvu räjähtäisi rakettinousuun nuorempaa porukkaa pappojen ja mummojen kansoittamaan eläkeläiskaupunkiin. Ajattelepa sitä!! Vielä extra-bonus: paikalliset lahkolaiset joutuisivat hyväksymään sen tosiasian, että rukoushuoneensa viereen nousisi pieni moskeija minareetteineen. Silläkin alalla kilpailu sieluista oli suotavaa.


      • irakilaisetveks

        Hesalainen autokauppiaskin kieltäytyi myymästä autoa mamulle jolla oli avoin maksumääräy sossusta, joten ottakaa oppia tästä myyjästä älkääkä myykö itteenne! Ne mamujen tuhlaamat eurot on kuiteskin meidän Suomalaisten maksamia verorahoja!


      • täyttäpaskaa
        irakilaisetpois kirjoitti:

        Kyllä meillä on työttömiä ihan tarpeeksi ilman ulkomaanpellejäkin, ja on se suomen talous kyl oikeesti huono tätä nykyä, tiedät sen itsekin. Ei tänne enää tarvita loisia elämään meidän siivellä, pitäähän niiden mamujen lapset kouluttaa ja kasvattaa meidän veronmaksajien rahoilla. Joten haistakaa paska ne jotka sanoo et ne tuo töitä ja verorahoja Pieksämäelle! Me veronmaksajat ne maksamme verojen muodossa loppujen lopuksi! Ei ne saa...an somalit ja irakilaiset tänne oikeesti tuo yhtään valuuttaa itse tekemällään työllä!

        Lähi itäläiset on laitanaan saatavan laiskaa porukkaa ei heistä ole
        Oikeisiin töihin niinkuin suomalaisista. Onhan se nähty mennen ja tullen. Onkohan tulli tarkastanut jokaisen kassin mitä siellä on!!
        Siellä voi olla muutakin kuin i-phoneja...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe