Kaivurin osto harkinnassa

TeroVille

Tarvittaisiin hyviä asiantuntijoiden neuvoja hiekkalaatikkokaivurin ostoon. Millainen kaivinkone kannattaa ostaa ja mistä kaupasta? Hinta ei saisi olla yli 30 euroa. Ergonomian pitäisi myös olla kunnossa. Käyttäjä on yli 3-vuotias. Kaivurilla on tarkoitus siirtää hiekka- ja maa-ainesta vieressä olevan muovikuorma-auton lavalle. Kannattaako heti kättelyssä ostaa metallista tehty kaivuri, jotta se olisi pitkäikäisempi? Naapurin Villen äiti ehdotti muovista valmistettua, istuimella varustettua Plaston valmistamaa muovikuormainta.Onko se liian öky malli? Miten siirrän kaivurin toiselle työmaalle uuteen hiekkalaatikkoon?

5

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Öshteleyijä

      Onko aines kuinka pehmeää? Plastossa saattaa napsahtaa kahva poikki, varsinkin pakkasilla tapahtuvissa nostoissa. Mikset tee / teetä itse hitsaamalla? Istuimeksi jostain vanha karvahattumallin toimistotuoli, niin siitä tulee valmiina kääntyvyys!!!

      • Öshteleyijä

        Vielä tuosta siirrosta..., onko se kuorkki myös niitä Plaston? Siinähän on perässä vetorengas. Näppärä nikkaroi siihen liitettäväksi mittatilaustyönä kaivurille tehdyn lavetin!! Valmista en usko kaupasta löytyvän...


    • Hei,

      Olemme yritys sijaitsee Itä-Euroopassa, Liettua. Voimme tarjota sinulle laajan valikoiman varaosia (New, käytetty, kierrätetty) useimpien tunnettuja tuotemerkkejä. Meidän osat alue on lähinnä rakennus-, kaivos- ja lastaus (käsittely), diesel-generaattorit, teollisuuden kompressorit, valopylväät, CNC-koneet, jotkut autot ... Olemme myös käsitellä täysin uusia / käytettyjä koneita yksiköt: Komatsu: kaivinkoneet, kuormaajat , Doosan: kaivinkoneet, kuormaajat, trukit, dieselgeneraattoreita asettaa, valopylväät, hydraulivasarat.

      Aito, OEM, vaihtoehtoja osat rakentamiseen ja teollisuuden laitteet: Komatsu, Hitachi, Daewoo - Doosan, Samsung, Halla, CNH, Volvo, CAT, Hyundai, Terex, JCB, sillä Liebherr voisimme toimittaa vain moottorin osat.

      Akselit ja lähetykset: Carraro, Dana, Clark-Hurth, osat ja komponentit, täydellinen akselit ja vaihteistot, momentinmuuntimien.

      Hydraulipumput ja moottorit, täydellisinä yksikköinä ja niiden osia. Kayaba, Kawasaki, Rexroth, Danfoss, Eaton, Char Lynn.

      Emme tilatut, ovelta ovelle, ei ole väliä jos se `s Yhdysvalloissa tai missään pienin maa. Meillä on sopimuksia TNT, UPS, he auttavat meitä tavoittaa asiakkaita farest maailman kolkissa. Jos haluat, voit järjestää kuljetusta teidän puolellanne.

      Tutustu sivuillamme oppia lisää yrityksestämme.

      Se oli lyhyt lyhyt meistä, jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä minuun milloin tahansa.

      Terveisin,

      David.

      Mob: 37060054004

      Skype: portablepowerparts

      www.portablepowerparts.eu

      Yrityksen nimi: Portable Power osat, UAB

      Osoite: Lentvario 2e, Kaunas, Liettua, LT-44439.

      Y-tunnus: LT100009050816

      Y-tunnus: 303488928

    • Ville.Kalle

      Hyvä että tuo kansainvälinen firma on kiinnostunut välittämään varaosia mun kaivuriin. Onkohan niillä muovisia osia. Niin silloin voisin naapurin Villen äidin ehdottamaa muovikaivin konetta ajatella. Toisaalta täällä on lähellä lelukaupassa on hyvät valikoimat. Tietääkö joku legoista ja Valmet kaivureista jotain? Valmet vois olla hyvä kun hiekkalaatikko on aika pieni, metri kertaa metri.

    • verkumies

      Me on urakoitu vuosia (3V-9V) Puuilosta ostetulla metallista valmistetulla Kiinan ihmeellä. Maksoi ehkä pari kymppiä. Hyvin on pelittänyt, ainoastaan kauhaa on pitänyt pari kertaa sepittää. Ei kestänyt talvikäyttöä. (Routa...)
      Niittasin vahvikelevyn kauhan kiinnityskohtaan ja taas mennään.
      Siirroissa junnu käyttää tuunattua polku-Valmettia (2005) jonka perässä on omavalmiste kippikärry automaattisella perälaudalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe