Mitä ihmettä täällä oikein ? Suomessa tapahtuu

onkojärkeä2015

Onko päättäjillä järki hukassa, sanoohan sen jo hyvänen aika tyhmänkin järki, että tuosta ei voi seurata kuin kaaos. Kuinka tällaisia ihmismassoja kotoutetaan kun noiden entistenkin maahanmuuttajien kotoutus on osittain mennyt täysin pieleen? Kansa on muutenkin jo valmiiksi korviaan myöten veloissa, talous kuralla, työttömiä kohta puoli miljoonaa kantaväestöstä ja leipäjonot kasvavat. Vanha sanonta on ” Ellet voi auttaa itseäsi, et voi auttaa muita” joka pitää hyvin paikkansa.
Mitä ihmettä täällä Suomessa oikein tapahtuu? Onko tilanne todellakin jonkun tahon hallinnassa,tulijoilla ei ole juuri koulutusta, eikä edes englanninkielen taitoa. Kuka tälle ihmismassalle tulkkaa arabiaksi kaiken, eläkkeellä ja poliisioppilaitoksessa olevia poliisejakin työllistetään kun kaikkien resurssit jo muuten loppu. Kuka takaa kantaväestön turvallisuuden? Mistä ihmeestä yhtäkkiä on tähän kaikkeen rahaa kaikkeen, kun koko ajan leikataan kaikesta kovalla kädellä? Vanhushuolto on ollut kuralla monta vuotta, samoin nuorten työttömyys ja syrjäytyminen, samoin koulutuksesta leikataan !
Kun ei tunne kulttuuria, maan lakeja ja muuta perus arkieläämään liittyvää on todella vaikea selvityä näin yksilö tasolla uutena asukkaana uudessa maassa. Saati sitten, että tulijoita tulee junalasteittain täysin hallitsemattomasti uusiin oloihin. Ei Suomen tarvitse tuhota omaa maataan tällaisella vaikka muualla kuinka soditaan. Mitä ilmeisemmin edes todellisista turvapaikanhakijoista ei ole edes kysymys vaan paremman elintason perässä tulevista nuorista miehistä? Kuten jokainen voi seurailla heidän naamakirjapäivityksistään.

52

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Faktahommeli

      Aloittaja täsmälleen oikeassa

      • Faktaa

        Aloittajan kommentit olisi päätäjienkin syytä lukea.Todella asiallinen kirjoitus ,ja totta joka sana.


    • Komppaanaloittajaa

      Olen kriittinen koko hallitsemattomaan pakolaisvirtaan joka pitkällä aikavälillä tuo kustannukset valtaväestön maksettavaksi, työpaikat (hoivaverkosto) rakentuu näitten ongelmien ympärille kaikki tämä maksaa ,maahanmuuton syrjäytymisen tutkimuksessa viitataan usein yhteiskunnallisten järjestelmien, kuten koulutus- ja työmarkkinajärjestelmien, ulkopuolelle jäämiseen sekä sen hyvinvointivaikutuksiin. Matala koulutus, pitkäaikainen työttömyys ja toimeentulo-ongelmat ovatkin merkittäviä syrjäytymisen riskitekijöitä. Edellä mainittujen osa-alueiden lisäksi myös elämänhallintaan liittyvät ja terveydelliset ongelmat, rikollisuus sekä sosiaalisten suhteiden vähyys ja syrjäytyminen yhteiskunnallisesta osallisuudesta ovat keskeisiä osa-alueita. Pakolaisten syrjäytymisestä puhuttaessa tulee ymmärtää erilaisia huono-osaisuuden osa-alueita sekä kiinnittää huomiota niiden ketjuuntumiseen ja päällekkäisyyteen. Yksikin syrjäytynyt voi täällä ollessaan maksaa noin 500,000€-10000.000 € jäädessään työelämän ulkopuolella, ongelmien laajuudesta riippuen, Suomella ei ole varaa tälläiseen.

    • Sinisilmäisyyttä

      Ulkomaalaiset rakentavat maahanmuuttajien
      asunnot suomalaisten rahoilla
      Maahanmuuttajat myös vievät keskimäärin kaikki Vantaalle Helsinki seudulle rakennettavat uudet kerrostaloasunnot, jotka rakennetaan velaksi ulkomaalaisten toimesta. Suomessahan talot rakentavat tänä päivänä virolaiset ja yhä enenevässä määrin vieläkin kauempaa tulevat. Rakentamisesta aiheutuva velka koituu lopulta suomalaisten maksettavaksi. Ulkolainen työvoima ei tuo ostovoimaa kotimaisille markkinoille, vaan sijoittavat täältä saadut rahat kotimaahansa esim. siellä on halvemmat asunnot. Lisäksi he kantaväestöltä vievät matalapalkkaalat rakennus, siivous , palveluammatteja ym. Oma kantaväestö jää yhä enempi työttömäksi. Kymmeniä tuhansia "Matteja" ja "Maijoja" saa joka päivä lähteä töihin tätä järjetöntä laskua maksamaan.

    • kaikki.mahdollista

      Oulun asehavaintoa ei kannata jättää huomioimatta. Varautukaa kaikkeen.

      • Miliisiäkehiin

        Ei siinä paljon auta asehavainnot kun ottaa esimerkiksi jonkun myyrmanninpommittajan huomioon. Ennaltaehkäisevää työtä on tehtävä ennemmin että saadaan nuot eksyneet lampaat aidattua kaidalla polulla kulkemaan maassamme.


    • mummelis

      Olen aivan samaa mieltä Hallituksen herroilla mennyt ihan överiksi. SUOMI pieni maa .KOHTUU kaikessa. Emme ole Saksan Suurunen maa.Kyllä kiintiö on täys! Ei Enää ELÄMÄ MENEE HELVETIKSI. Ongelmat kasvaa. Itsemurhat lisääntyy. Rajat kiinni sanoo järki päässä ja jalatmaassa oleva mummo.

    • kksjdyye67w

      Niin miksiköhäm ne aikasemmat sukopolvet taistelivat suomalaisille itsenäisyyden? Oliskohan ollut orjuuden lopettaminen? Itsenäisyttä ennen suomalaisia pitivät orjanaan milloin ruotsin eliitti, milloin ryssän eliitti. Tällä hetkellä sitä tekee eu-kommunistit. Suomalainen on jälleen orja.

      Asia vain on niin, että mitään et saa jos et ole asian eteen valmis mitään tekemeen. Nykysukupolvet on jalostettu uskomaan peruskoululaitoksessa, että kommunistieliitti omistaa kaiken. Samalla näihin sukupolviin on iskustettu äärimmäinen auktoriteetti pelko, niin etteivät nämä ihmiset uskalla kyseenalaistaa auktoriteettien käskyvaltaa. Peruskoululaitoshan on DDR:n kommunistien luomus.

      Tämä tarkoittaa automaattisesti sitä että suomalaiset ajetaan köyhyyteen. Ainoa keino köyhyydestä pois pääsemiseksi on tuhota kommunistit ja ottaa suomalaisille itsenäisyys takaisin. Onko sinusta siihen? Hankkia oma itsenäisyys takasin? Lopettamaan orjuus?

      Ja vastaushan on: tuskimpa. Orjana tulet elämmän koko elämäsi.

      • uuttavertamahtuu

        Älä sotke teitä kasakkojen raiskaamia ja Flemingin nuijimia tolloja muihin suomalaisiin.


    • voivoi20151

      Kymmeniä tuhansia "Matteja" ja "Maijoja" saa joka päivä lähteä töihin tätä järjetöntä laskua maksamaan.

    • Kirjoitit tuossa ihan sen kaiken, mitä minäkin olen ihmetellyt.

      • noniin3

        Ooooo, kun olet niin tietäväinen ja ymmärtäväinen, wau! Sinä suuri guru!


      • noniin3 kirjoitti:

        Ooooo, kun olet niin tietäväinen ja ymmärtäväinen, wau! Sinä suuri guru!

        Elä jaksa...


      • Joooyggj
        noniin3 kirjoitti:

        Ooooo, kun olet niin tietäväinen ja ymmärtäväinen, wau! Sinä suuri guru!

        Turpa vittu umpeen.


      • Huuhkaaja

        Niin hyvät ystävät.Olette itse äänestäneet porvarihallitusta.Se on monen mielestä häpeä olla työläinen, olkaamme porvareita, tässä lopputulos, nyt on myöhästä huudella.Ei saa äänestää itseään vastaan.


    • muslimi

      Muslimilla on oikeus tappaa vääräuskoiset. Lukekaa korania.

      • fght

        Etkä hemmetin vajakki ole vieläkään huomannut etteivät tuota tee???

        Ylivoimaisesti suurin osa muslimeista on yhtä rauhallista väkeä kuin keskiverto suomalainen.

        Kun luet uutisia, yritä edes ymmärtää että sinne nostetaan poikkeukset, nehän niitä uutisia ovat.


    • HulluudenTieEdessä

      Koko maa on tullut hulluksi.

      • Ueber

        On syytäkin, mutta silti ...


    • Stop2015

      Tästä maahanmuutosta on tulossa kuitenkin kestämätön kuluerä, totuus on että "Maijat ja "Matit" joutuvat tämän työllään maksamaan, tämä ei ole oikein. Oman reviirin puolustaminen on myötäsyntyistä, se on ollut kautta aikojen. Oli reviirin puolustamisen tärkeydestä mitä mieltä tahansa, niin joka tapauksessa reviirin puolustamisvaisto on tallella meillä myötäsyntyisenä. Tämä vaisto ilmenee käytännössä tunneperäisenä negatiivisena suhtautumisena muukalaisiin, vihamielisyyttä muita kohtaan, halutaan puolustaa omaa. Se on hienoa että omaa puolustetaan, ilman sitä oma maa lakkaa olemasta omaa. Suomi on niin pieni ,ja maahanmuutto tänne on muuttunut suurien pakolaisvirtojen myötä. Nyt se alkaa olla myös taloudellinen kysymys, niin se on myös tunneasia. Tunneasia on merkittävä , sillä se ohjaa viime kädessä ihmisten toimintaa. Reviirin suojelun lisäksi tällä tunneperäisellä inholla on tarkoitus suojella oman populaation geenejä. Jos omaa populaatiota ei suojella, niin se sulautuu muihin populaatioihin ja lakkaa olemasta itsenäisenä populaationa, ja se on uhka meidän kaikkien hyvinvoinnille, koska tämä Pohjoisen sitkeä kansa on ainutlaatuista, vaikkakin sinisilmäistä ja siihen vaan ei mikään vieras lämpimän maitten kulttuuri sopeudu, sen kertoo tilastotkin.Rajat pitää uskaltaa vetää tälle pakolaisvirralle, muuten tilanne muuttuu kestämätömäksi , kun maahanmuuttajien syrjäytyminen kriisiytyy, koska täällä on ahtaat työmarkkinat valtaväestöllekkin.

    • laillisuus

      Eipä tässä kukaan kysele edes meidän vapailla vaaleilla valituilta edustajiltamme ( suomalaiset poliitikot ) yhtään mitään saati tavallisilta tallaajilta. Toistaiseksi kuitenkin näyttää kyselyiden mukaan suomalaisten auttamisvalmius olevat varsin hyvällä tolalla. Ymmärretään ihmisten hätää.

      Suomen sisäministerin protesti oli ( toki hallituksen siunaamana) jättää äänestämättä kun päätettiin jakaa kiintiöinä 120 000 pakolaista/turvapaikanhakijaa/ihmistä tasaisesti eri EU-maiden kesken.
      Josko tuosta nyt voisi jotakin hentoisesti tulkita hallituksen linjasta/tahdosta tähän käsillä olevaan kriisiin ?

      Pääministerimme vakuutti eräälle vaikutusvaltaiselle kanslerille ja ihan lehteen pränttäsivät tiedon että Suomi ei rajoja sulje ja kun ei sulje niin Suomen yllättävä vetovoima näyttää pitävän huolen siitä että tulijoita tuntuu riittävän. Parhaassa tapauksessa jopa ylikin sen mitä EK ja muut asiasta paremmin perillä olevat tahot ovat haikailleet paikkaamaan Suomen kuihtuvaa työväestöä.

      Suomi on allekirjoittanut kansainväliset sopimukset joissa aivan yksiselitteisesti velvoitetaan ottamaan vastaan vainoa sun muuta kärsivät turvapaikanhakijat.

      ...tuskinpa kukaan olisi osannut veikata että hallitus jossa perussuomalaiset ovat mukana suhtautuu näin myönteisesti ja vastuullisesti maahanmuuton edistämiseen.

    • Vaistonvarassa1

      Olkoon reviirin puolustamisen tärkeydestä mitä mieltä tahansa, niin joka tapauksessa reviirin puolustamisvaisto on tallella meillä myötäsyntyisenä. Tämä vaisto ilmenee käytännössä tunneperäisenä negatiivisena suhtautumisena muukalaisiin, vihamielisyyttä muita kohtaan, halutaan puolustaa omaa. Se on luonnollista että omaa puolustetaan, ilman sitä oma maa lakkaa olemasta omaa.Ymmärrän ministereiden tuomitsemista, koska heillä on oma leipä ja reviiri turvattu loppuiäksi. Köyhät joutuu vielä puolustamaan reviriään, ettei kaikki työpaikat tulevaisuudessa jaeta pakolaisille.

    • pissahätäkotimaassa

      Suurin osa kansasta on vastaan vihollisen tuloa. Media ja poliitkot vain jauhavat vihollisen tulon puolesta. Kansa haluaa rajat kiinni. Pyskööt Lähi-idän äijät omissa maissaan. Heidän asiat eivät kuulu meille. Painukoot kusihätää pitämään omaan maahansa. Aina siellä on jokin sota. Ei ne sieltä mihinkään lopu. Käyttäisivät ehkäisyä, tekisivät töitä ja lopettaisivat tuon toisten nurkkiin tunkemisen. Ei me noita haluta.

      • fght

        Ainakin paljastat auliisti sivistymättömyytesi.


    • JärkiHoi

      Ei mitään järkeä siirtää valtavia määriä ihmisiä tänne pohjoiseen.

      Sitten maksaa heidän asumisensa ja elämisensä.

      Hyvinvointiyhteiskunnan loppu on lähellä.

    • idont

      Tähän ei voi mitään lisätä,asiaa.!

    • dontiknow

      On aina olemassa kaksi mielipidettä,toinen on julkinen ja toinen on kansan mielipide.Jälkimmäinen mielipide tuntuu aina olevan väärässä.

    • suomimeille

      Voiko tilanteen paremmin kiteyttää.????

    • ontodella

      Maataloustuilla loisiville kaltaisillesi pummipaskoille on annettu ihan oma maakunta. Ehkä jos Ahmed vähän nusasee siellä Lestijärvellä, niin voi ovet auveta muuallekin kuin konkurssipesä Ouluun.

    • Hätäaputyö

      Olivat työllistymättömyyden ja integroitumattomuuden syyt mitkä hyvänsä, asialle pitäisi kiireen vilkkaa tehdä jotain konkreettista. Somalit ja irakilaiset kuuluvat suurimpiin maahanmuuttajaryhmiimme, ja heidän määränsä kasvaa sekä maahanmuuton että korkean syntyvyyden vuoksi. Kuten ylempänä totesin, on runsaasti työtehtäviä, joiden hoitaminen onnistuu ilman koulutusta tai kielitaitoa. Mielestäni Suomen pitäisi luopua - eurooppalaisittain omituisesta - asumisperusteisesta sosiaaliturvastaan, jonka nojalla kuka tahansa Suomessa laillisesti oleskeleva on oikeutettu toimeentulo- ja työmarkkinatukeen, lapsilisiin ja muihin etuisuuksiin. Kaikista maahanmuuttajille suunnatuista tulonsiirroista pitäisi tehdä ehdollisia ja vastikkeellisia. Tämän jälkeen julkisen vallan pitäisi järjestää vanhan mallin mukaan "hätäaputöitä" niille, jotka eivät onnistu työllistämään itseään.

      Tärkeintä ei tässä vaiheessa ole se, tuottaako maahanmuuttajan työpanos yhteiskunnalle nettohyötyä. Tärkeintä on integroida tulijat elämäntapaan, johon sisältyy aamuherääminen ja töihinlähtö. Mikään ei tuhoa ihmisen työkykyä yhtä tehokkaasti kuin työttömyys ja päivärytmin puuttuminen, ja tämä pätee niin maahanmuuttajiin kuin kantaväestöönkin, vaikkakin se on ollut vuosien varrella mahdoton tehtävä.

    • eihyvä

      -Vaarana on, että meneillään olevan kehityksen seurauksena talouskasvumme tulee väkisinkin olemaan kituliasta pidemmän aikaa, elintasomme laskee ja hyvinvointivaltion rahoittaminen käy mahdottomaksi. Tarvitsemme pitkälle meneviä talousuudistuksia maamme köyhtymisen estämiseksi ja hyvinvointivaltion – joskin mitä todennäköisimmin nykyistä suppeamman

      Yli Miljardi sosiaalisena tulonsiirtona pakolaisille !
      Miten olet valmistautunut elintason laskuun ?

    • Kokkolaankokeskus

      Tämä on vasta alkua. Tulevina vuosina saatamme saada satoja tuhansia maahanmuuttajia. Sitten saattaapi jo tuolloin pääministerinä toimiva henkilö lausahtaa: Vapaat rajat olivat virhe. Mutta sitten se on jo myöhäistä ja Suomen valtio heittää kuperkeikkaa. Toivon toki että kaikki menee hyvin ja rauhallisesti mutta en usko siihen.

    • 7ikn

      Eikö urpilainen halua vastaanottokeskuksen nyt kokkolaan? Lähde keskipohjanmaa 27.9.2015. Että kiitosta vaan demareille!

    • Putin289

      Kansainvälinen asekauppa ylläpitää sotia, esim. Syyriassa, sekä Irakissa, jos kukaan ulkopuolinen ei asestaisi sotivia osapuolia, niin sisällissota olisi loppunut, sen myötä pakolaisvirta eu:n alueelle. Hyvällä syyllä voikin kysyä, kuka lietsoo ja ylläpitää tätä sotaa. Kun Arabikevään levitessä Syyriaan vuonna 2011 ajateltiin, että samoin kuin Tunisiassa ja Egyptissä, valta vaihtuisi Syyriassakin kohtuullisen rauhanomaisella tavalla. Niin ei tapahtunut, koska Syyrian geostrateginen asema ja liittolaisuussuhteet poikkeavat em. maihin verrattuna. Syyria kuuluu Iranin johtamaan shiia-akseliin. Osittain Iranin avulla al-Assad onkin voinut jatkaa yli neljä vuotta Diktatuurin tavoin presidenttinä sisällissodasta huolimatta. Nykyistä hallintoa tukevat myös Kiina ja Venäjä, kun taas valtaosa muista ulkovalloista tukee oppositiota.
      Sitten kuvaan on tullut ulkovallat, jotka sotivat keskenään syyrialaisten verellä. Turkki, Qatar ja Saudi-Arabia vastaan Iran ja Libanonin Hizbollah-liike, sekä myöhemmin tullut Isis. Putinin Venäjä yrittää samalla turvata omia strategisia etuja vainoharhaisen maailmankuvansa kautta tukemalla al-Assadia. Ja pitämällä jalansijaa geostrateginen aseman takia. Nyt ehkä tapahtuu jotain liikehdintää, riippuu paljon Putinin puheesta tänään Yk:ssa.

    • autetaan.omia
    • Pakkokeinolaki

      Parhaillaan sorvataan salassa pakkokeinolakia,joka määrää jokaisen kaupungin ja kunnan ottamaan pakolaisia 25% väestöpohjasta.Moniosaajia tuodaan väkisin suomeen 1 250 000.

    • gjrpgjpofr
    • Tätämieltä21

      Päättäjät puhuu kotouttamisen tärkeydestä/työvoimapulasta, ottamatta huomioon niin erinlaisen kulttuurin, se ei voi millään kaikkien kohdalla onnistua, esimerkkinä muut maat jossa maahanmuuttajien ongelmat, päihteet, huumeet rikollisuus, vie kokonaispääomasta sen hyödyn miinukselle, mitä muut maahanmuuttajat tuovat yhteiseen pottiin, jos töitä ovat onnistuneet saamaan. Tämä vie myös kantaväestön työpaikkoja ja synnyttää kahden kerroksen työpaikat, jota sitten yritykset ja kunnat käyttää hyväkseen.

      Myös maahanmuuttaja hoivaverkosto työpaikkoineen, sekä koulutus maahanmuuttoon voimistuu, ja vie verorahoja tähän pakolaisvirtaan.
      Maahanmuuttajat verkostoituvat sosiaalitukien piiriin, Suomen työmarkkinat ovat ahtaat, joten syrjäytyminen yhteiskunnasta on suurena vaarana. Kantaväestöllekkin on käynyt näin, kun tarkastelee ruokajonojen pituutta.

      Kaikki tämän maahanmuuton joutuvat suomalaiset työssä käyvät maksamaan, ja sosiaalinen tulonsiirto, tulee aina vaan kasvamaan maahanmuuton lisääntyessä.

      Ihmisten reagointi ja tunnepurkaukset on ymmärrettävää !

    • Mistärahat

      Maahanmuuton ongelmat

      Matala koulutus, pitkäaikainen työttömyys ja toimeentulo-ongelmat ovatkin merkittäviä syrjäytymisen riskitekijöitä. Edellä mainittujen osa-alueiden lisäksi myös elämänhallintaan liittyvät ja terveydelliset ongelmat, rikollisuus sekä sosiaalisten suhteiden vähyys ja syrjäytyminen yhteiskunnallisesta osallisuudesta ovat keskeisiä osa-alueita. Pakolaisten syrjäytymisestä puhuttaessa tulee ymmärtää erilaisia huono-osaisuuden osa-alueita sekä kiinnittää huomiota niiden ketjuuntumiseen ja päällekkäisyyteen. Yksikin syrjäytynyt voi täällä ollessaan maksaa noin 500,000€-10000.000 € jäädessään työelämän ulkopuolella, ongelmien laajuudesta riippuen, Suomella ei ole varaa tälläiseen.

    • Sitäsaamitätilaa1

      Poliisista sanotaan nyt, että on ollut käsittämättömän sinisilmäistä... ja lisäksi vielä jotain muuta niitä suomalaisia kohtaan, jotka kauaskatseisina ja itsenäiseen ajatteluun kykenevinä ovat yrittäneet ihmisiä tästä varoittaa. Miksi rikollisuuden lisääntymiseltä Suomi säästyisi, kun eivät ole säästyneet muutkaan maat, joihin on muslimeja paljon tullut. Ja sitten tänne ensimmäisenä haalitaan vielä just sitä sukupuolta ja ikäluokkaa, jotka kaikissa kansallisuuksissa varmaan eniten syyllistyvät rikoksiin. tätä pelättiin, nyt se realisoituu käytäntöön, jokohan nyt näitä jotka maahan muuttoa puolustavat, vihdoin silmät aukenee .

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/pahoinpitelyita-ja-teinityttojen-ahdistelua-turvapaikanhakijoita-epaillaan-lukuisista-rikoksista/53

    • Voimeitä

      Schengen alkoi murentua jo tuolloin, kun ”Italia ei rekisteröinytkään turvapaikanhakijoita/siirtolaisia, vaan ohjasi heitä eteenpäin KeskiEurooppaan ja Pohjoismaihin”. Saksan liittokansleri Angela Merkel pahensi muuttoliikettä kesällä suhtautumalla vastaanottavasti turvapaikanhakijoihin.
      .

      - Schengen oli pyrkimys tilanteeseen, jossa EU:n jäsenvaltiot ja asukkaat mieltäisivät Schengen alueen ”valtioksi” joka takaa rajavalvonnan ja turvallisuuden. Kun Schengen romahti merkittävältä osin ”dominonappula dominonappulalta”, EU:n ja Schengenin asema keskeisenä turvan takaajana joutui vähintäänkin kyseenalaiseksi alueen kansalaisten silmissä. Rajavalvonnan menettäneen maan poliitikkojen ja virkakoneiston uskottavuus romahtaa nopeasti, jos tilannetta ei saada hallintaan.
      Ristiriidat Euroopan sisällä ovat jo niin vakavia ja johtajuus kadoksissa, että seurauksena voi olla väkivallan ja levottomuuksien lisääntyminen. Minä en tälläistä Suomea halua ! Jos ei tätä saada kuriin, niin tulijoita on kuin "sopulilauma. ja silloin tätä ei hallitse kukaan.

    • Eikukkahattua

      Apu koordinoida yk-pakolaisavun kautta, pakolaisleireille, niin kauan kuin saadaan kriisipesäkkeet poistettua, nythän onneksi tämän eu-alueen kansalaisten/kansalaisjärjestöjen keskustelun ansiosta saatiin poliittista painetta, että saatiin Yk-pakolaisjärjestölle 1.3 miljardia, lasten ja perheiden, vanhusten akuutiittiseen ruokaapuun, sekä leirien olosuhteiden parantamiseen, ja YK on luvannut lisää. Ei eurooppa ja Suomi pysty kotouttamaan kymmeniä miljoonia pakolaisia alueelleen, se olisi täysi tuho. Esteitä järkevälle toiminnalle on "kukkahattutätien" Hoivavietti, joka sokeuttaa järkevän ajattelutavan !

    • Vaikiatilanne

      Totta on, että maahanmuuttopolitiikka ja siihen liittyvät turvallisuuspoliittiset nyanssit on hoidettu enemmän kuin huonosti. Se, kenen pitäisi ottaa vastuu tästä on tietysti Suomen hallitus. Siitä, kenen täytyisi ottaa vastuu koko pakolaiskriisistä, en ole kanssasi lainkaan samaa mieltä. Ensinnäkin tietysti jokaisen Euroopan maan johtajan pitää ottaa vastuu oman maansa turvapaikkapolitiikasta, joka väistämättä vaikuttaa muihinkin valtioihin, erityisesti Schengen-alueen sisällä. Kuitenkin viime kädessä koko pakolaiskriisistä päävastuun pitäisi langeta Yhdysvalloille liittolaisineen siksi, että heidän ahneutensa ja maailmanvalloituspolitiikkansa vuoksi tilanne Lähi-idässä on mikä on. Täydellisen sekasortoinen. Yhdysvallathan on pessyt kätensä koko ongelmasta, eivätkä ymmärtääkseni edes vastaanota pakolaisia kriisialueilta kuin "kourallisen", jos sitäkään !

    • Allahuakbar1

      Tosiasia on, että täällä pitäisi valmiiksi suunnitella linjaa suhteessa naisten hunnuttamiseen, lapsiavioliittoihin,ne tulevat mieleen ensimmäisenä ja ovat aiheuttaneet paljon käsittelyä jo joissain muissa maissa. Vähänä ei pidä pitää kotouttamisessa myös eläinsuojelulakiin tutustumista, jos tänne tulee ihmisiä alueilta, joissa eläimillä ei ole lainsuojaa juuri ollenkaan. Entä halal-teurastus? Se on Suomessa kiellettyä, mutta tänne annetaan kuitenkin tuoda ulkomailta halal-lihaa.(Halal-liha on teurastettu islamin mukaan oikeaoppisesti leikkaamalla eläimen kurkku nopeasti terävällä veitsellä, lausumalla samanaikaisesti "Allahu akbar" (Jumala on suurin) ja valuttamalla eläimen veri ulos. Eläimen teurastaminen ilman tainnutusta on kielletty Suomen eläinsuojelulaissa, mutta poikkeukset sallitaan uskonnollisista syistä. ) Siitä nyt kiihkomielisimmät puolustavat saisivat varmaan jo sydänkohtauksen, jos sen maahantuontikieltoa kukaan edes ehdottaisi. Mutta nämä ovat näköjään kiellettyjä aiheita, salailu ja sensuuri ja toisten mielipiteiden mollaaminen ilman avointa keskustelua ovat nyt suurinta hottia. Jos vielä tuon keksii kääriä pakettiin, jonne on ripoteltu vähintään yksi mieluiten enemmän jotain puhekielessä tuntemattomia termejä kuten MEDIANLUKUTAITO, niin sitä piirun verran paremmaksi ja fiksummaksi voi aina itsensä tuntea ja hyvillä mielin leimata rasistiksi kaikki toisin ajattelevat

      • Suolaa-kurkkuihin

        Taidettu tuota elukoiden halal teurastusta harrastaa tässä maassa jo ennen muslimien tuloakin. Sitä ollaan vaan niin sivistynyttä olevinaan nyt kun on kaiken maailman pyssykät oikein ruudinkeksijöiden toimesta teurastus hommissa.


      • Mikki-hiirikö-olitkin

        Pelottaako mustakaapu?


      • Kaapu-Rasistiko-olitkin

      • Psykiatrian.dosentti
        Kaapu-Rasistiko-olitkin kirjoitti:

        Pelottaako valkokaapu?
        https://www.youtube.com/watch?v=1k7HgazPrhE

        Sinulla on mustakaapu trauma. Trauma on mielenterveyden häiriö.
        Mikki hiiri pelkäsi mustakaapua joten olet jäänyt lapsentasolle mieleltäsi samaistuessasi siihen lapsena.


    • Hoivatädit

      Suomessa sekä pohjoismaissa ,korkeaan sosiaalisen pääoman tasoon, sekä hyvinvointiin on osaltaan vaikuttanut väestön etninen samankaltaisuus ja matalat tuloerot. Mutta molemmat tulevat muuttumaan Suomessa seuraavien vuosikymmenien aikana, jos Suomesta tulee monikulttuurisesti moninaisempia ja tuloerot kasvavat,väestörakenteen takia, niin miten pystytään ylläpitämään korkean sosiaalisen pääoman tason, ja hyvinvointia omissa kansalaisissa, kun sosialista tulonsiirtoa joudutaan monilla miljardeilla tulevilla vuosilla siirtämään maahanmuuttopolitiikkaan, kun omasta takaa on ongelmia, velkaa sekä työttömyyttä, aivan riittävästi .Myös kotouttaminen on kallista, nykyiselle maahanmuuttoryhmälle, ja tämän tuotto kokonaispääomaan on kyseenalaista. Tämän pitäisi kaikkien osapuolten ymmärtää, ja jättää tämä hoivavietti pois ,kun se ei vuosikausiin kohdannut,omaakaan heikompiosaista väestöä.

    • truth_sayer

      Meidän pitää nousta kapinaan ja fyysisesti poistaa mädät päättäjämme pois tässä ei muu auta. He eivät selvästikkään ole perehtyneitä asioihin tai ihan tahtoisesti haluavat tuhota viimeisetkin hyvinvointivaltion rippeet. Tottakai tuossa tulee muutama ihan fiksu kaveri ja kivoja lapsiperheitä mutta REILUSTI yli puolet ovat narkomaaneja ja onnenonkijoita albaniasta sunmuista maista nämä ovat paskojen yhteiskuntien paskinta pohjasakkaa ja näitä nyt hyysätään?? HAISTAKAA VITTU HULLUT!!!

      • Lääkärisetä-neuvoo

        Hakeudu hoitoon islamfobiasi kanssa ennen kuin se pahenee breivikin tasolle!


    • Syyria12

      Syyrian sota ei ratkea, ellei diktaattori Bashar al-Assadin hallinnon kanssa neuvotella, koska tätä valtakoneistoa/hallintokoneistoa, , sekä armeijaa tarvitaan ainakin vallanvaihtoajan, muuten siitä seuraa vielä kovempi verilöyly, eri uskonlahkojen kesken, kun vallasta aletaan taistelemaan, ja pakolaisvirran vyöry Eurooppaan tulee entisestään kiihtymään, ja maa ajautuisi sekasortoon ja kaaokseen, tätä Putin ja Venäjä ajaa takaa, alkaessaan tukemaan nykyistä hallintoa, ja tosiasia on ettei näihin maihin mikään Länsi-maiden Demokratia sovi, se nähtiin jo Irakin sodassa, ja siihenhän valtatyhjiöön syntyi Isis, eli kyllä USA on suurin syyllinen tähän eu-alueelle olevaan pakolaisvirtaan, ja meille lankiaa tästä lasku.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe