"Samalla lailla ne suomalaisetkin miehet raiskaa"

EItarkoittaaEI

"Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneiden miesten rikollisuustaso raiskauksissa on 17-kertainen syntyperäisiin suomalaisiin verrattuna."

En nyt halua mitään paskamyrskyä aikaan, mutta FAKTAT ON FAKTOJA ja alkoi ärsyttään kaikki "kyllähän ne suomi-miehetkin raiskaa yhtälailla määmää"...

Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tilasto
http://www.optula.om.fi/material/attachments/optula/julkaisut/tutkimuksia-sarja/XZ5bk8f2H/265_Lehti_ym_2014.pdf

http://yle.fi/uutiset/maahanmuuttajien_korkeaan_raiskaustilastoon_ei_loydy_yhta_patevaa_syyta/7877771

JA en väitä etteikö olisi myös fiksuja mamuja.

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teevetti

      Moni ei tiedä että syy taitaa olla heidän himossaan , runkkaaminen kun on heidän uskossaan suuri synti.

    • rumahko

      Onko sinulla kokemusta fiksuista mamuista. Taitaa olla, että kukaan suomalainen ei viitsi koskea sinuun.

      • onkosullajokuhätänä

        Menikö tunteisiin? Fiksu mamu on sellainen joka ei tee rikoksia ja sopeutuu suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen sääntöihin/lakeihin.


    • tsetset

      Ap, hevonpaskaa... natsisika

      • hahahaaa

        Olisiko todistaa että on hevonpaskaa? :)


    • Happohotelli

      YKSITTÄISTAPAUKSIA! EI PIDÄ YLEISTÄÄ! MONIKAAN NAINEN EI OLE SAANUT HAPPOA KASVOILLEEN!

      • eioleyksittäistapaus

        Niin.. monet joutuneet "vain" raiskatuksi


    • Totuusvituttaanatsia

      Suomimies hakkaa akkaansa jatkuvasti jos kalja tai kilju loppuu.

      • suomenmiestenpuolesta

        ei pidä paikkaansa, ne on harvoja jätkiä jotka lyö naista, ne ovat sellaisia jotka pelkäävät miehiä ja haluavat siten nostaa itsetuntoaan, minä en ole ikinä lyönyt eikä e tullut edes mieleeni.


      • NössöjäJaAlkoholisoit
        suomenmiestenpuolesta kirjoitti:

        ei pidä paikkaansa, ne on harvoja jätkiä jotka lyö naista, ne ovat sellaisia jotka pelkäävät miehiä ja haluavat siten nostaa itsetuntoaan, minä en ole ikinä lyönyt eikä e tullut edes mieleeni.

        Suomen miehet ovat nössöjä ja arkoja. Passaavat akkojaan. Tottelevat nöyrästi. Elävät tossun alla niinsanotusti kaikki.
        Pelkäävät katos että akka jättää ja jäävät taivasalle runkkaamaan lopullisesti. Saattavat joskus harvoin saadakin kun oikein nöyristelevät, siis naidakin.
        Mottonaan: Parempi tossun alla kuin taivasalla.


      • paikatt.....kuntoon
        NössöjäJaAlkoholisoit kirjoitti:

        Suomen miehet ovat nössöjä ja arkoja. Passaavat akkojaan. Tottelevat nöyrästi. Elävät tossun alla niinsanotusti kaikki.
        Pelkäävät katos että akka jättää ja jäävät taivasalle runkkaamaan lopullisesti. Saattavat joskus harvoin saadakin kun oikein nöyristelevät, siis naidakin.
        Mottonaan: Parempi tossun alla kuin taivasalla.

        Näin se on. Olen kaikista nössöin arka, pyllynlupsuttaja, uuno nössö.


    • yksittäisiäjoo

      Kyllähän ne on suvakkien mielestä yksittäistapauksia kaikki, vaikka niihin syyllistyis 90 sadasta mamusta. Se on jännä miten visusti ne laput on silmillä.

      Ruotsi:(Human Rights Watch)

      Muslimien osuus raiskauksista on noin 77 prosenttia (maahanmuuttajat yleensä, 90%).

      Ruotsissa raiskataan 164 naista joka päivä.

      Ruotsin raiskausluvut puhuvat puolestaan ja ovat kammottavat:

      Ruotsissa on kirjattu 60.000 raiskausta vuodessa, eli noin 5000 raiskausta kuukaudessa.

      Human Right Watchin Euroopan yksikkö raportoi lisäksi, että joukkoraiskaukset Ruotsissa ovat kasvaneet 377 % vuosien 1995 – 2006 välillä. Kodin ulkopuolella tehdyt raiskaukset kasvoivat 300 % vuodesta 1975 vuoteen 2007.

      Human Rights Watchin kyselyn mukaan 82% ruotsalaisista naisista, jotka asuvat suurissa kaupungeissa, ilmoitti, että he eivät uskalla tai pelkäävät poistua yksin kodistaan myöhään illalla.

    • Totuussatuttaa

      Suomiörsilö hakkaa eniten naistaan maailmassa. Katso tilastot.

      • niinvarmaan

        Nyt oli kyse raiskauksista....


    • savivsaara

      Kyllä näin on kun möhömaha suomalaismies ei pysy muuhun.

    • SSSoppiin

      Miksiköhä Tukholman Rinkebyssä ei asu enää ruotsalaisia,eikä suomalaisia.Asukkaat kaikki vain maahanmuuttajia.
      Tuskin sattumaa että kaikki entiset asukkaat muuttaneet pois.
      Ei taida tarvita syytä etsiä. Meidän viisaat päättäjät kun elävät pilvilinnoissa,menisivät asumaan sinne tai Malmöhön kuukaudeksi ,näkisivät mitä tulee olemaan jos ei ala löytymään jotain rajaa.

    • totuuskehiin

      Höpöhöpö. Suomalainen mies hakkaa kotona akkaansa neljän seinän sisällä ja raiskaa aina välillä jos sattuu seisomaan. Niitä ei tilastoida kun akkaa uhkaillaan ettei se uskalla tehdä ilmoitusta poliisille. Ja Ruotsissa menee hyvin, kaikilla mittareilla verrattuna Suomeen. Maahanmuuttajista on tullut hyvää työvoimaa.

      • LazyGhettoMuslim

        Kyllä Ruotsissa mamut tekevät paljon töitä. Tunnen monta suomalaista, niin maahanmuuttajia, kuin reppumiehiäkin jotka painavat töitä Ruotsissa(itsekin aikoinaan). Svartskalleja ei kyllä töissä näy!


      • NopeamminKovaa

        Siksipä toivoisin että tänne tulis näitä mustia mamunaisia enemmän kun ne kestää iskuja enemmän ainakin kun seuraa nyrkkeilijöitä ne on melkein aina tummahipiäisiä.Onko niillä paksumpi kalloluu?Eeen tiijä taitaa olla olla vain minun ennakkoluuloja,ei ole kokemuksia ei tiijä miten asia oikeesti on.Toisaalta ne on kovenpia juoksemaan ja kaikilla matkoilla!Annappa ne keksii vielä Eukonkannon,niin siinäkin SuomiPoika jää toiseksi tai viimiseksi riippuu montako paria on


    • gghjghkjgkj

      Kuinkahan monta naista ja lasta joutuu salakuljettajien mukana orjiksi. Kun ei ole papereita, ei koirat perään hauku, jos matkalta häviää kymmeniä lapsia ja naisia. Väitetään vain, että hukkuneet ja heidät myydään eteen päin. Hyysäämällä turvapaikanhajijoita tuetaan vain salakuljettajia ja ihmiskauppaa.

      • Tsuvakki

        Samalla lailla se suomijunttikin harjoittaa ihmisalakuljetusta ja orjakauppaa. Turha syytellä mamujajonkun yksittäistapauksen vuoksi.


    • Kyse_on_kulttuurista

      Aloittaja ei ilmeisesti halua edes yrittää tajuta, mitä tässä kohdassa tarkoittaa kultturien ero? Monien mamujen kultturiin kuuluu miehen oikeus raiskata, kun taas meidän kultturissa se ei ole hyväksyttävä teko. Kuka näin päivänselvän asian tajuamiseen tarvitsee tilastoja? Nehän ovat vain seurasuta kulttuurista ja vahvistavat sitä kuvaavaa totuutta.

      Joukkoraiskaukset mamukulttureissa lienevät yleisiä juuri siksi, että kun jotain naista raiskataan, rientävät ympärillä olevat miehet harjoittamaan kulttuuriaan ja samalla auttamaan raiskaajaa.

      • kaikkieivaantajua

        Et tainnut nyt itse tajuta mitä aloituksella on haettu...

        Monet pakolaismyönteiset henkilöt puolustelevat maahanmuuttajien tekemiä raiskauksia, sillä että ne ovat "yksittäistapauksia" ja "kylläpä nuo suomalaisetkin miehet raiskaavat yhtä paljon" ja aloituksessa on selvästi tuotu ilmi että näin ei ole. Ja koska se on hyvän tavan ja luotettavuuden mukaista perustella väitteensä jollakin (esim.) tutkimuksella, voi sellaisen liittää väitteensä yhteyteen muidenkin nähtäväksi.


    • AntiTervo

      Tummalla mantereella raiskaillaan sukupuoleen, ikään, väriin katsomatta. Raiskaaminen parantaa (mm. HIV:stä, lesboudesta...) ja tekee pojasta miehen tai jopa jumalan. Heillä on selkeästi unelmaa:

      Homosexual rape

      19.4% of all victims of sexual abuse in South Africa in 2012 were male. There is no support network for male victims of rape in the country, which makes it difficult and even pointless for men to report being raped. "South African Male Survivors of Sexual Abuse" organization estimates that one in five adult males become victims of sexual offences, and this figure could be much higher as a male is 10 times less likely to report a sexual violation than a woman.


      Corrective rape

      Lesbians in certain parts of South Africa also face a dangerous environment. Raping lesbians (a practice referred to as corrective rape) is believed to convert them to heterosexuality. The South African government reported to CEDAW that lesbians and gays are discriminated against in many spheres. The government has been accused of condoning the practice for fear of not appearing "macho."

      One notable case of this was the gang-rape and murder of Eudy Simelane, a member of the South African football team and LGBT-rights activist. 31 lesbians have died from these attacks in the last 10 years and more than 10 lesbians per week are raped or gang-raped in Cape Town alone.

      Corrective rape is also perpetrated against gay men. A 2003 study conducted by Out LGBT Well-Being (Out) and the University of South Africa Centre for Applied Psychology (UCAP) discovered that the percentage of black gay men who said they have experienced corrective rape matched that of the black lesbians who partook in the study. Stigmatization of male victims was said to be the cause of low reporting rates for corrective gay rape


      Violence against infants and children

      A street sign in South Africa, appealing to men not to rape children in the belief that it will cure them of AIDS.
      South Africa has some of the highest incidences of child and infant rape in the world. In 2001, it was reported by the South African Police Service that children are the victims of 41 percent of all rapes reported in the country.
      About 15% of rapes are children under the age of 11 according to the MRC's Rachel Jewkes. According to South Africa’s Tears Foundation and the Medical Research Council, 50% of South Africa’s children will be abused before the age of 18.

      Although there are varying numbers on the number of reported rapes of children, one report states that in 2000, 21,538 rapes and attempted rapes of children under the age of 18 were reported and another from 2001 states that there were 24,892 rapes. Child welfare groups believe that the number of unreported incidents could be up to 10 times that number. The largest increase in attacks was against children under seven. A trade union report said a child was being raped in South Africa every three minutes.
      Some cite a 400% increase in sexual violence against children in the decade preceding 2002 and that it may still be on the rise. A third of the cases are committed by a family member or close relative.

      A number of high-profile infant rapes appeared since 2001 (including the fact that they required extensive reconstructive surgery to rebuild urinary, genital, abdominal, or tracheal systems). In October 2001, a 9-month-old girl named Tshepang was raped by an HIV-positive man and had to undergo extensive reconstructive surgery in Cape Town.
      In February 2002, an 8-month-old infant was reportedly gang raped by four men. One has been charged. The infant has required extensive reconstructive surgery. The 8-month-old infant's injuries were so extensive, increased attention on prosecution has occurred...............


      Lisää: https://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_violence_in_South_Africa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe